Festligheter hela dagen

Idag hjälpte jag pappa med att köpa kläder och skor på Gränby. Mitt kusinbarn Molly ska döpas imorgon, så då måste man ju vara fin!
Imorgon blir det festligheter hela dagen för sen på kvällen så ska jag ut på bowlan också. :) Blir nog en kanon dag!  



Skrattar fortfarande åt den här bilden för jag tycker att den stämmer så jäkla bra!

Puss/M

...

Usch vilket ruskväder det är ute, men nu är jag iaf hemma igen! 


Puss/M

Nu räcker det tycker jag..

Jag ligger i sängen och lyssnar på hur det öser ner ute. Jag hoppas att det har slutat till kl.6 imorgon för då ska jag åka till skolan! Kommer ju vara så sjukt motigt att lämna sängen annars! :(

Nu har jag blivit en riktig student för jag har införskaffat mig en ryggsäck! Känns som om man ska börja om ettan på nytt.. x) 

Puss/M


Tess?

Just nu sitter jag på bussen hem från Uppsala. Jag har varit in och förberett i min seminariegrupp inför måndagens seminarium om traumatisk kris. 
När jag gick från skolan till busstationen så hände något som jag fortfarande sitter och småskrattar åt! När jag skulle gå över vägen och stod och väntade på att det inte skulle komma några bilar, så hör jag "ursäkta" bakom ryggen. När jag vände mig om så stod det en kille där som frågade om jag hette Tess. Jag ba "neej.." Så svarade han "Okej, men du ser bra ut iaf. Du har pojkvän va?" Hahah, what? Det gjorde ju min dag kan jag säga, haha!


Puss/M

Ledig dag

Idag har jag varit ledig! Jag började dagen med lite havregrynsgröt innan jag sedan tog på mig träningskläder och tog en cykeltur i det fina vädret. När jag sedan var på topp så passade jag på att städa och göra lite nytta innan jag sedan slappade resten av dagen! ;)



Puss/M

Ska luncha med mamsen nu!

Idag går jag i skolan mellan 15-17, lite dryg tid tycker jag! Även om man hinner göra massa saker innan man åker så går man ju ändå bara och väntar... Jag betalade iaf några fakturor som jag skjutit på ett tag nu, alltid något! Snart ska jag och mamsen åka till Bruksgymnasiet för lite lunch. Matilda går ju resturanglinjen så då måste vi ju åka dit och smaka lite på deras mat. :) Efter lunchen tar jag bussen till Uppsala!



Puss/M


Jordens undergång?!

Vad tycker ni om valet då? Själv tycker jag att alla är så himla överdrivna efter SD:s resultat. Som det låter nu så är halva Sveriges befolkning rasister och världen kommer gå under vilken sekund som helst, haha.. Ganska löjligt tycker jag iaf! Nej nog om det, nu ska jag åka på fotbollsträning!


Puss/M

Söndagsångest...

Att alltid helgen ska gå så otroligt fort! När man vaknar imorgon så är det ju måndag igen... Nu på kvällen så var jag, mamma och pappa till vallokalen och röstade. Vi var där en kvart innan dom stängde vilket är så typiskt oss haha. Så nu har jag röstat för första gången i mitt liv! 

Nån månad gammal bild. Känner mig inte fotovänlig idag..

Puss/M

Nytt i garderoben

Nu är det helg igen och den startar jag hemma hos Victor! Imorgon har jag match och sen så har jag lite plugg som ska göras också. Så ser mina planer ut som det verkar nu! ;)

Nytt från Nelly:

Puss/M

Pubrunda

Igår gick jag på pubrunda i Uppsala, klädd som pirat! Jag åkte in redan vid 2 och mötte en tjej i min klass. Vi shoppade först lite piratgrejer och sen åt vi lite innan vi mötte de andra. Det var så kul så jag blev kvar i Uppsala över natten också. ;) Sen så hade jag nära till skolan idag! Jag hade bara en föreläsning idag som tur va, är ju lite trött om man säger så.







Puss/M

Gröna Lund

Idag har jag en riktigt kort skoldag. Jag har en föreläsning mellan kl.13-15, men hela dagen blir ju typ förstörd ändå! Efter skolan åker jag till Österby till Victor. :)

I söndags var vi på Grönan! :)

Puss/M

Monday

Har haft en lång måndag i Uppsala idag!    Gick upp halv 6 för att åka in och skriva en tenta i patologi. Den gick väldigt bra så jag gick efter en halvtimme! Sedan väntade vi på att föreläsningen skulle börja (13.15) så då gick jag med några på stan. Åt lite frozen yoghurt med jordgubbar bland annat! 
Hälsopsykologikursen slutade lite tidigare så jag hann med en tidigare buss hem som jag satt mig på nu precis. Men hade jag väntat på stadsbussen så vettetusan om jag hade hunnit. Jag tog nämligen beslutet att ta en powerwalk istället, vilket nog var klokt! ;)

Nu är det bara raka vägen hem och slänga i sig mat, sedan träning!


Puss/M

RSS 2.0