sovmorgon


            

Hejsan, idag har jag haft sovmorgon vilket var rätt skönt!
Igår var dagen fullspäckad kan man säga. Var i skolan först, sen direkt till tandläkaren, sen hem och snacka med några soctanter, sen slänga i mig lite mat innan jag åkte iväg till samlingen. Spelade match med u-laget i Gimo, blev tyvärr förlust. Hatar att spela på konstgräs för jag får så himla ont i insidorna av smalbenen, på grund av att planen är så hård. De hade liksom gått över trodde jag, men det berodde ju antagligen på att vi hade bytt plan... Kunde knappt gå ner från trappen imorse, haha.

Nu ska jag strax ta moppen in till Östhammar och ta bussen till skolan. Ikväll blir det först och främst att göra ett arbete som måste lämnas in imorgon, sen träning.

Puss♥/M


Helg tack!

Vill bara åka hem nu. Längtar tills den här veckan är över, allt känns så jobbigt nu för tillfället!
För att vara lite positiv så kan jag berätta att jag fick VG på matteprovet!
Puss❤/M


friluftsdag!

Tjena, kom hem från skolan precis! Idag har det inte varit någon vanlig skoldag utan det har varit friluftsdag!
Jag började min morgon med 5-kamp med min klass, och sedan så spelade jag fotboll med idrottarna efter lunch. Båda sakerna var kul och jag tyckte att det gick helt hyfsat. I 5-kampen så vet jag inte vilken plats vi kom på men det kan nog ha varit i mitten någonstans skulle jag tro! På fotbollen kom vi till semifinal, åkte ut på straffar. Men det var lika bra för annars hade vi fått spela med två man kort i finalen och de hade ju blivit liite jobbigt! Så vi ville typ åka hem, haha!


Nu ska jag skriva mina två arbeten om folkmord!
Puss♥/M

jag hatar cancer

Sluta aldrig kämpa, aldrig! ♥

/J

sommaren 2011

Hallå där,
nu är sista veckan på praktiken påbörjad, sorgligt men sant.
Igår gick jag och la mig i tid, somande i tid gjorde jag också, men vad hjälpte det imorse? Var ju lika trött ändå! Försov mig t o m...
Nu ska jag ta mig ut på en prommis med hunden, senare ikväll ska jag kanske var duktig och plugga, vem vet.
Puss.
Bilder från förra sommaren. Bara för att sommaren är så jäkla nära nuuu














/J

%¤#&/()=!# myggor!

Hejhej!
Sitter i mitt rum och försöker börja på ett av mina tre arbeten som jag måste lämna in den här veckan. Skjuter upp allt till sista sekunden som vanligt! Blä! Och självklart så sitter jag här och leker med webkameran istället för att göra nått vettigt... jaaha.

Idag hade jag inte behövt åka till skolan, men det gjorde jag ju såklart. Det var nämligen så att det bara var att arbeta på själv på de två lektionerna jag hade. Lunchen var ju i alla fall helt OK! Men hade ju helst varit kvar hemma om man säger så, speciellt med tanke på att jag var vaken 3-6 nu på morgonen! Först en timmes konstant hostande, sen myggjakt haha! Sen en timmes sömn innan jag skulle upp och äta frukost och skjutsa Victor till bussen. (han skulle på risk 2:an i Östhammar)


Kom precis på att alla smycken jag har på mig är från Victor hihi :)<3

puss/M

Svar!

Jossan om Ut på sjön❤: Tack Mickanpickan! <3

Svar: Varse! :D <3

/M

vädret ♥

Hejsan,
lite dålig update från min sida känner jag men jag har gjort massa roligheter i helgen så har inte haft tid.
I fredags hade jag och Johanna tacomys och kollade lite fotboll, igår jobbade jag på Albrektsmässan på dagen sen på kvällen åkte jag till Östervåla och kollade på Eurovision och lite så, hur jäkla coolt är det inte att vi vann??? Grymt. Sen åkte jag hem imorse för att jobba mer på Albrektsmässan, efter det käkade jag hos mormor och sen kollade jag mer fotboll. Premiär använde shorts och linne idag också btw!! Det var min helg det. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, har inte sovit ut nånting alls i helgen!
Puss.
Fyra bilder från helgen




Jag har världens sötaste hund!
/J


Första doppet!

Dagen har varit hur bra som helst! Först åkte vi (jag, Emma, Linda, Victor x2) ut med båten. Vi solade, badade och hade det jätte skönt i flera timmar. Sen åkte vi till Östhammar och åt kebab och sedan kollade vi lite fotboll. Det var u-laget som spelade.

Snacka om att man får LITE längtan till sommarlovet nu!❤
Puss❤/M


Ut på sjön❤

Hej, vilket härligt väder det är idag! Jag och Victor är på väg med bussen till Öregrund för vi ska åka båt med Victor och Linda idag! Ska bli hur nice som helst!

Idag fyller min vän Jossan år också, så jättegrattis till henne! :)❤

Puss❤/M


Förkyld tjej

Hejsan, igår åkte finnarna hem så idag kunde jag äntligen vara med Victor igen. En vecka sen sist så har saknat honom!❤

Igår var det ju hur varmt som helst så då var det ju as bra att passa på att spela en fotbollsmatch! Visst, den var sju på kvällen men det var ändå sol och 26 grader i början av matchen iaf! Trotts värmen och att jag typ var sjuk så är jag nöjd med matchen! Vi vann, och en assist fick jag också!

Puss❤/M


knäskydd

Hallå där,
slängde upp en ny header, inte så värst snygg men den får duga så länge, spyr snart på den förra, haha.
Praktiken idag rullade på som vanligt, var sjukt trött bara men det gick över när jag såg vädret!! Snart är det sommar.
Igår färgade jag Lindas hår, vi kollade på film och mös lite sådär, helt okej om ni frågar mig.
Om en stund ska jag kila ner till träningen för att göra ännu ett försök att spela fotboll igen, wish me luck!
Puss och kram.
Dagens tränings outfit, haha. Har typ aldrig tränat med fläta förr!!!!!!!!!! :o
/J

Filmkväll

Hellu, nu har Tova och hennes finnar precis åkt hem. Vi har suttit och kollat på film och lite så. Vi kollade på meangirls med finsk text, ganska intressant måste jag säga!
Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan gå och lägga mig! Och här kommer bilden på Spike som jag lovade! ;)

Godnatt!
Puss❤/M


confused

Hej hej,
undra hur många gånger om dagen jag säger så? Hej hej till varje kund, haha. Kanske ska börja säga Tjena eller nåt ist?
Jaja, dagen har gått ganska bra, var ute i butiken och snygga till lite i stort sett hela dagen, agera säljare osv.
Nu sitter jag och väntar på att Linda ska komma hit och ha sleepover med mig, vi får väl se vad vi hittar på, brukar väl mest bli en jäkla massa babbel.
Puss och adjö!
Kära vän ♥
/J

siili

Hejhopp, hemma från ännu en skoldag med finnarna!
Idag har jag pratat lite mer med dom än igår! Vi gjorde lite roliga övningar med dom på teater- och bild-workshoppen idag. En övning gick tillexempel ut på att man först skulle vara uppdelad i grupper på två finnar och två från våran klass i varje grupp. Sen skulle finnarna förklara vad vi svenskar skulle göra, plus att dom bara fick prata på finska! Hur kul som helst, haha! Efter mycket skratt lyckades jag och Louise fatta att vi var två pingviner som spelade pingis! Sedan var det våran tur att förklara att dom var clowner som trollade bort varandras näsor! Inte helt lätt!
På bilden sen så blev vi även då indelade i grupper. Inom gruppen skulle vi sedan göra någon form av skulptur eller liknande. Min grupp gjorde en igelkott, eller siili som det heter på finska. Den fick sedan namnet Spike, haha.
Kan ju berätta att vi lärde våra vänner från Finland hur man spela kubb också. (Jag kastade ner kungen så vi vann, stolt!)

Efter skolan gick jag,Tova och Maja och köpte glass och lite så med finnarna innan vi åkte hem. När vi kom hem så visade jag Iina och Sani runt lite mer här hemma. Jag kan ju säga att jag är rätt stolt över hur mycket jag pratade på engelska helt själv!



Lovar att det kommer en bild på Spike i nästa inlägg! Han var supersnygg!
puss♥/M

Banane

Fördriver tiden fram till lunch i musiksalen med finnarna!
Jag som är så begåvad får spela banan!
Puss❤/M


i should have known better

Hejsan hejsan,
just nu sitter jag och kollar på nå Eurovision grejs, semi tror jag... San marino sjunger om Facebook, vart är världen påväg? Gillar annars Cypern och Danmark.
Idag gick praktiken fort, det gillar vi. Och på kvällningen åkte jag ner och tränade!! Eller, jag försökte iaf, gick hyffsat ändå, jag kommer bli grym på min vänsterfot.
Nu ska jag duscha, ny dag imorgon,
puss.



Dumma dig. Dumma mig.

/J


Nu är dom här!

Idag anlände våra finska vänner till Sverige! Just nu är två av dom här hemma hos mig. Iina och Sani heter dom. ;) Skoldagen har annars varit sig ganska lik. Har varit en sväng till österby och besökt herrgården nu på eftermiddagen också!

Ikväll blir det träning som vanligt!
Puss❤/M


waiting for forever

Hallå där,
idag har jag mest slappat, kollat lite bb avsnitt som jag missat och så. Var ut på en cykel tur med vovven och syster också. På kvällen käkade jag och familjen på Infarten och efter det tog jag och Jenny en pw, hur skönt som helst!
Nu ska jag slå igång en film för att ladda inför den näst sista praktik veckan som ska påbörjas! Sjukt vad fort det har gått!
Puss & godnatt ♥
/J

pigmentfläckar?

Hejhej, ännu en solig dag! Snacka om att jag har saknat solen! Jag har kunnat sola tre dagar i stäck nu, hur skönt är inte det? Nu lät det som om jag har solat hela dagarna och det har jag ju faktiskt inte gjort, haha! ;) Men någon timme varje dag i alla fall!

Som vanlig så får jag pigmentfläckar på magen när jag solar! Jag har inte alltid råkat ut för det men de senaste åren. Även min syster har börjat få det nu på senare tid. Värken mamma eller pappa får det så jag fattar inte riktigt varför vi har det faktiskt! Men nu har jag läst att man kan behandla pigmentfläckar med mjällschampo, så nu ska jag faktiskt ta och testa det! Man ska bara använda det istället för duschtvål när man duschar. Det kanske inte funkar, men det skadar ju inte att testa eller hur? ;)




puss♥/M


på äventyr

Halloj,
igår hängde jag med Johanna, på kvällen ville vi på party men det var ju ganska dött som vanligt här i Östhammar. Så vi tog bussen vid 23 tiden in till stan och träffade några grabbs där, kul var ju det, var hemma vid halv 4 då det var ljust ute?? Haha...
Idag har jag varit på konfirmation, Jocke var det som stog för den, snart ska jag ner till ip och sitta i entrèn och kolla lite på damlagsmatchen som jag inte kan vara med på :( Skit knä...
Puss!
På bussen igår ♥


/J

Idag har jag och Victor varit hundvakt till Chico hela dagen. Mer än att tagit hand om hunden har vi solat ute på studdsmattan i det fina vädret, och gjort pizza nu på kvällen! Pizzan blev jätte god! Efter den så åt vi dessutom marängsviss!

Idag var det ett år sedan min morfar dog. Saknar dig❤❤❤

Puss❤/M


gårdagen

Hejsan,
igår hängde jag med Johanna och Jenny, vi käkade glass, babbla och åkte lite raggarbil mitt i natten, det var väl det vi gjorde, hade sjukt kul med brudsen iaf!
Jag & Johanna var kungar i köket
Ben & Jerry- männen i mitt liv
/J

Grillning på G!

Potatis i ugnen och oxfilé på grillen, UNDERBART!
Efter att ha övningkört lite med pappsen så ska det sitta fint med mat!

Puss❤/M


åh du slöa dag

Halloj,
har legat i sängen med Johäni i stort sett hela dagen, men det var ju myys, hihu. På kvällen när Johanna hade åkt så kila jag iväg och kollade på min träning sen efter det kom mina kära vänner Jenny och Sofia, det blev massa prat med de där två.
Nu ska jag nog slumra en stund, typ sisådär 10 timmar,
hörs!



/J

På bussen från mitt ❤

Ja nu sitter jag på bussen mot Östhammar. Kommer komma till träningen en timme innan den börjar eftersom det är helgdag och bussarna inte går så ofta... Hoppas på att omklädningsrummet är öppet så jag kan börja byta om bara!

Puss❤/M


Matlagning på hög nivå!

Jag och Victor håller på att laga mat. Pasta carbonara är det tänkt att det ska föreställa! Blir nog super gott tror jag och vi är jätte hungriga!
Ikväll åker jag hem till Östhammar för fotbollsträning och sen blir det nog en kväll framför tv med familjen tror jag!

Puss❤/M


Besök från Finland !

Hejsan! Nu har jag precis svarat på ett mail från Finland! Det var ett mail från två tjejer som är 14 och 15 år som ska bo hos mig tisdag till fredag! Jag som hatar engelska måste alltså prata engelska med dom i nästan en vecka, får se hur det går... Haha.
Sammanlagt så kommer sex tjejer (och antagligen en lärare också) till Sverige och ska umgås med min klass nästa vecka. De är också med i det här projektet som vi ska vara med i i höst!

Puss❤/M


there's something about you

Halloj,
praktiken idag var helt okej, fick agera säljare i stort sett hela dagen! Bussresa hem med min trogna busskompis Jempa.
Nu sitter jag i min crib och chillar med Johanna vi ska väl kanske va duktiga och plugga, men vi får se hur det blir med det...
Nu väntar 5 dagars ledighet!! Så jävla u n d e r b a r t ! Har sleepover med Linda på fredag och nån dag ska jag till IKEA, annars inga planer alls! Hur skönt som helst.
Puss.

Dagens facelook


/J

The next three days

Är hemma hos Victor. Han är på träning så jag har räknat matte ett tag, försöker lära mig naturliga logaritmer! Går väl sådär... Nu är jag trött i huvudet så kollar på en film istället! Filmen heter The next three days, jag har sett den förr men den är bra faktiskt. ;)

Puss❤/M


tisdag

Hej hopp,
igår gjorde jag absolut ingenting, eller jag praktiserade ju såklart men asså efter det när jag var hemma. Skönt faktiskt.
Idag gick praktiken sjukt fort, älskar sånna dagar. Åkte buss med två pinglor hem och pratade massa skit, snart ska jag ner och kolla på träningen med Jempan sen ikväll ska jag färga håret! Är i stort behov av det vill jag lova.
You make me feel good, you make me feel safe

/J

Mjukiskläder på!

Sitter och skriver mitt fördjupningsarbete inom idrott nu. Det fick bli ett arbete om skador inom dans och fotboll. Det var assvårt att komma på vad jag skulle skriva om, men efter lite råd från andra så kom jag igång! Min lärare sa att jag endast behövde ett G på det här arbetet så det är skönt, med tanke på allt annat som jag måste göra tills nästa vecka!

Puss❤/M


Dansa Pausa

Hejhopp, har varit lite duktig nu på kvällen faktiskt. ;)
Jag har städat rummet, bäddat rent i sängen, räknat lite matte och beställt körkortstillstånd. (var på tiden!)
Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker komma på nått att skriva om på mitt idrottsfördjupningsarbete... Inte lätt alls! :/

Det är i alla fall as skönt med ledigt torsdag och fredag den här veckan! Jag har inte särskillt jobbiga tisdagar och onsdagar om man säger så!
Imorgon har jag dans på morgonen. Jag och Maja håller på att fixa vårt dansnummer till avslutningen, läntar tills det är klart! Kommer nog bli super tror jag! Sen så ska jag och Maja bara shoppa lite kläder som vi ska ha på oss också. Dansen är inte det enda man vill vara nöjd med om man säger så! ;D



puss♥/M

svar!


Maria 
om Tight: Snyyyyyggt!! :)


Svar: Ja verkligen! ;)




Ulrika om Grattis mamma! ♥: Gud så gulligt!!

svar: Hihi :)

 

 



/M









Skitdag!

Den här skoldagen kändes rätt onödig, kollade på film på samhällen och gjorde inte så mycket på svenskan...

Igår skottade jag koskit med laget, ca 200 säckar var det och varje säck skulle väga 30 kg! En hel del skit! Sen skulle vi köra ut det till alla hus, det var kul att åka kärra hehe...
Mitt på dagen någon gång kom Victor hit.❤ Vi solade lite och senare åkte vi och kollade fotboll! Vädret var ju kanon!❤

Puss❤/M


söndagar ♥

Hejsan svejsan,
jag åkte aldrig till Göteborg, tog en sväng till kusinerna och faster med min farmor istället, sov kvar där ons-tor och bara mös, vandrade lite på IKEA också. Jullis och Johanna sov hos mig på torsdagskvällen, vi kollade oth och babbla.
I fredags var det fest i Uppskedika, trots att jag hoppade på mina trogna vänner- kryckorna så hade jag kul!
Igår var det lördag och jag umgicks med min syster, syssling och Rickard, sjukt kul att träffa de som vanligt!!
På morgonen idag så har jag skottat (gett moraliskt stöd) koskit med laget och snart ska jag kila ner till Ip och kolla på när U-laget spelar mot Almo, HEJA ÖSK!
Jag tror jag har fått med allt som ni missat nu, hihi. Ha en bra och seg söndagskväll,
puss.
Lördagens godis, veckans bb avsnitt och världens bästa hund. Jag älskar söndagar.
/J

Trött!

Hejsan!
Igår kväll var jag i uppskedika på fest, det var väl rätt kul. Det var ganska mycket folk där så visste inte riktigt var jag skulle ta vägen ibland. Efter festen åkte jag och Victor hem till mig och sov 5 timmar innan det var dags att gå upp igen. Jag skulle på match i Bälinge och hade samling 8:45!

Nu har jag precis kommit hem igen, tyvärr förlorade vi. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, blir en tidig sänggång kan jag lova!

Puss❤/M


Tight

Hallå,
ligger i Victors säng och kollar tv medan han är på träning. Jag skulle räkna matte, men jag gav ganska snart upp för att jag fastnade på ett tal. Kan säga att jag för tillfället inte älskar matte! Det vi gör är jättesvårt och jag ligger efter... Frågan är hur jag ska kunna komma ikapp när jag inte fattar själv hemma? Blää...
Nu när jag ändå är positiv kan jag ju säga att jag gjorde nationella i engelska B idag och det var skitsvårt!

I allt det negativa lägger jag upp den här snygga bilden, haha.❤ Victor som dansar poledance vid busshållplatsen.
Puss❤/M


love

Idag kom Johanna och gjorde mig sällskap i pluggandet, blev väl lite halv mycket plugg, slutar alltid så när vi ska plugga... Men alltid nåt!
Sålde lite gödsel på kvällen och kollade på träningen och nu ligger jag här ute hos mig och funderar på vilken film jag ska titta på, får se vad det blir.
Just det! Om jag inte uppdaterar imorgon så är jag påväg till Göteborg med min pappa, annars så lär ni höra från mig!
Puss & godnatt.
/J

Koskit

Hejsan, står och väntar på bussen in till Östhammar. Jag ska nämligen sälja koskit, oj jag menade gödsel. ;)
Efter det är det fotbollsträning som står på schemat!

Puss❤/M


felet på mitt knä

Godmorgon,
gårdagen spenderades inte alls i sängen som den skulle, jag tillbringade hela dagen på sjukhuset, rätt ovanligt att allt är försenat på sjukhus förresten, doktorn, rönken osv... Men nu vet jag iaf vad det är för fel, ledbanden runt om knät har töjts ut vilket gör att jag inte kan sträcka ut knät, så det var det. Jag får inte spela fotboll förns i Juni, FML!!
På kvällen sålde jag gödsel med Linda, dumt av mig med tanke på att jag skulle vara sängliggandes i en vecka. Alltså ingen praktik på hela veckan.
Idag ska jag kanske vara duktig och plugga lite, vi får se...
Ska sluta babbla nu,
puss.

Igår kom finaste Sofia hem från en veckas semester, fyfan, så jäkla avundsjuk på den där bajsbruna bruden!!
Jag har saknat dig ♥


/J

Grattis mamma! ♥



En mamma som du inte många har
De flesta sin mamma för givet tar

En underbar vän i alla lägen
En som alltid hjälper mig på vägen

Underbar och älskad du alltid är
Du är den jag alltid håller kär

Käraste mamma ha en underbar dag
Älskar dig mest det gör pappa, syster och jag



Puss♥/M


       


there's nothing else you can do



Listen to your heart before you tell him goodbye.

/J

hej kryckor

Godmorgon,
matchen igår slutade inte så bra för min del, i slutet av första halvlek sparka en tjej omkull mig och knät pajja. Det var bara att åka till sjukhuset och doktorn sa att det kanske var en stukning, jag ska dit idag igen och få rönkas och se om det är något annat. Så just nu hoppar jag runt på kryckor, yeeey...
Jag praktiserar alltså inte idag, men måste dit imorgon! Så vi får se vad jag hittar på, lär väl ligga i sängen och kolla film eller nåt...
Puss.



/J

3 poäng!

Hemma igen efter ännu en vinst! Vi har vunnit båda seriematcherna nu vilket är superkul!
Kan ju säga att våra nya matchställ är snygga också, vi har Hårnästet tryckt i rumpan haha...
Puss❤/M


ÖSK-Rasbo 18.00 på Vallen

Hejsan hoppsan,
i fredags mös jag med mina pullor, det blev lite bilåkning och OTH, mums. Igår kilade jag in till Uppsala för att titta på kosläppet med småkusinerna, ja vad gör man inte? Men det var väl kul, haha, eller nåt, älska min allergi liksom.
På kvällen kom Jempa och gjorde min lördag, vi pratade ihjäl oss och kollade på film och bara umgicks helt enkelt.
Snart kommer den där bruden till mig, vi ska ut på en pw och senare ska jag spela match!
Puss på er.

Bilder från kosläppet


Världens finste Dennis
/J

Danmark med klassen!

Här kommer alla bilderna som jag tog när jag var i Danmark! Jag åkte dit med klassen och våra lärare tisdag-torsdag. Det var tre dagar med fullspäckat schema, men det var jättekul!


Maja på planet dit!


Det var lite blåsigt när vi kom fram så vi byggde ett vindskydd medans vi väntade på att vi skulle få nycklarna till vandrarhemmet! Tyvärr rasade väskorna, men jag fick det på bild! :D


"Samlingsrummet"






Långa morgonpromenader blev det eftersom det var ca 5 km till skolan.


Frukost


Spelade vollyboll mot en dansk klass i deras jättestora idrottshall! (samma klass som vi kommer träffa i höst i Finland)


Roligt smör... hihi


Lyxig lunch i skolan!


Besökte någon borg.




Riktigt skönt väder hade vi!






Jag tror att min klass tyckte att moppsen i skyltfönstret var söt eller nått! ;)


Fick sjunga inför en oväntat stor publik! Inte många som har en teater i skolan!


Middag på ett steakhouse!




MUMS!


Föreställning på kvällen! Danskarna ville visa vad de gick för. ;)


Hur många danskar krävs det för att spela en gitarr??




Rummet som jag delade med Jossan, Maja, Tova, Louise och Matilda!
Sex tjejer och två speglar. Trotts det blev vi klara i tid båda mornarna!


På ett av de tre tågen på hemvägen.

Glada tjejer!♥





puss♥/M

Valborg i bilder!
























Jag och Jenny, tjockisarna som sitter bakom huset och äter kladdkaka HAHA!










Tack för en super-dag/kväll/natt!♥
puss♥/M


Kladdkaka

Undra hur många kladdkakor jag har bakat i mina dar, med tanke på att det här var den andra den här helgen...
Denna gång blev det en med mörk och ljus blockchoklad!

Jag gillar kladdkaka om man säger så, hihi ;)
Puss❤/M


snö?!

Halloj,
dagen på praktiken gick fort idag trots mycket pallplockning, haha. Fint väder idag med, kan ju bero på det. Är det sant att det ska bli snö i helgen??? Hoppas verkligen att vädergubbarna har fel.
Ikväll är det träning som gäller sen kommer Jullan och sover hos mig.
Jag kommer inte gå till praktiken imorgon, nacken dör av att lyfta varor så jag sjukskriver mig för en dag och hoppas på att det blir bättre!
Puss.
And if I loose my way, I’ll find another road
‘cause I can make a change on my own
I’m moving on and I’m gonna get stronger now.

/J

Hejdå Danmark!

Hejsan, sitter på planet hem!
Det har varit kanon i Danmark men det kommer bli riktigt skönt att komma hem igen! Det har varit en lång dag och jag ser fram emot sängen!

Puss/M❤


mina vänner säger stop stop, håll i hatten

Vandrade med Jenny i cirkus en timme, hur skönt som helst! Kepsen var på också även fast jag ser ut som ett mongo i keps, men men, hehe.
Idag på lunchen satt jag och Johanna vid ån i sommarvärmen och käka, mysigt som fan. Annars så gick dagen sjukt fort, vet inte vad jag gjorde annorlunda idag, men fick fixa jättemycket i butiken iaf vilket var superkul!
Snart ska jag slumra i think,
puss & godnatt!
Tre bilder från dagen




/J

nu: promenad

Tjenis!
Ska precis gå ut i den härliga vår solen tillsammans med Jenny, mer om dagen när jag är tillbaka!
Puss ♥
/J

från igår

Hejsan svejsan alla glada!
Min valborg var kanon, inga konstigheter, hade bara jävligt kul helt enkelt.
När jag vaknade så kilade jag till Stop 76 för att käka en jävligt god pizza med Jullis och Johanna samtidigt som vi pratade om gårdagen.
Idag har jag inga planer, ska väl ligga i min säng hela dagen, eller inte hela, har faktiskt träning ikväll!
Puss.
Lite bilder från igår







/J

RSS 2.0