Sjuk

Hejsan,
var hemma idag också, suger ganska hårt att va hemma en hel dag när man inte gör nånting och hunden är mitt enda sällskap (no offense Ukazz!)...
Körde iaf en kort sväng med pappsen på kvällen och nu ska jag sussa.
Natti,

/J


Högskolemässa

Idag var jag på en högskolemässa i Stockholm hela dagen! Åkte dit med en buss från skolan vid 9 och kom tillbaka till skolan kl.16. För min del kändes mässan rätt onödig med tanke på att jag inte hann se det enda jag var intresserad av att kolla på...(seminariet om att bli sjukgymnast) Men mässan var väl helt okej endå!
 
Nu är jag helt slut så jag tänkte faktiskt sova nu! Godnatt allihopa!
 
Kämpat med dessa kransar nu på kvällen! Efter många svordomar så fick jag till det helt okej ändå, haha.
 
Puss/M

cool dans

 Sitter och kollar på olika dansklipp på youtube. Den här gruppen är grymt bra!
 
 
Puss/M

Sjukling

Hallå ni,
idag var jag hemma från praktiken, vaknade med feber imorse... Har legat i soffan och myst med Ukke hela dagen, försökt planerat lite julklappar utan resultat.
Vet ni vad jag mer har gjort? FIXAT BILJETTER TILL SUMMERBURST!!!! Jag längtar så sjukt mycket, helt galet vad kul det ska bli!!
Men mindre kul för mitt konto för tillfället...
Nu ska jag lägga mig i hopp om att må bättre imorgon,
godnatt.

/J


Nya Rocky Balboa!

Har varit på box med Linda i Gimo och nu har vi precis duschat! Jag som redan hade träningsverk från gårdagens fotbollsträning kommer nog likna en robot imorgon, haha... Nu väntar vi på killarna som har träning...
Puss/M


Min morgon

Idag börjar inte jag för än klockan 12 så jag har hunnit med lite saker nu på morgonen! Först så fick ju jag en liten sovmorgon vilket var behövligt kände jag! Sen har jag gjort grunden på några kransar som ska säljas på skyltsöndagen med laget nu i helgen! Jag var också ute i ruskvädret och plockade en hel sopsäck med ris och grenar från en, gran och tall.

Nu ska jag äta lite lunch innan jag åker till Gimo och dansar!
Puss/M


.

You can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one.

/J


Feber

Hej hej,
ska börja med att säga att jag hade det as kalas med Jempa igår, har saknat na lite.
Praktiken idag var inge rolig, eller alltså, det var inte Cerveras fel, haha. Jag var sjukt hängig, snorig, hade feber osv. Vet inte om jag orkar gå imorgon, beror på hur jag mår...
Hemma har jag inte gjort nånting typ, vilat bara och det ska jag fortsätta med.
Det var allt för mig,
puss och godnatt.

/J

Jag och Johanna målade i mitt gamla rum iförrgår, snart flyttar jag upp igen!


Bara för att retas lite med alla ni som råkar vara hungriga! hihi

 
 
 
 
 
 
 
Puss/M
 
 

Måndag

Hallå,
hemma från Uppsala nu, har praktiserat, fikat med Johanna och vart en sväng på Ikea med familjen. Skulle ju käka på Kina idag men det blir på onsdag istället.
Nu ska jag ut med vovven och sen ska jag hänga med Jenny resten av kvällen,
puss.

/J


Tummen ner för naturkunskap

Ligger i Victors säng och pluggar till provet som vi har i naturkunskap imorgon! Victor åkte precis på träning så under tiden ska jag försöka bli lite smart! Kemi är inte riktigt min grej men jag får försöka!

Puss/M


Standard

Halloj,
idag har jag åkt till Arlanda fram och tillbaka, på vägen hem stannade jag och mormor på gränby och handlade penslar.
När jag kom hem målade jag i mitt gamla rum, eller började iaf, fick hjälp av Johanna. Sen käkade vi tacos och efter det åkte jag och tränade.
Nu sitter vi framför Beck och myser med fruktsallad, standard för oss såhär på söndagen.
Imorgon väntar praktik och efter det middag med Jullan på Dragon palace!
Puss.

/J


Film från idag!

 Här har ni mitt framträdande från idag!
 
Puss/M

Nervös!!

Sitter och väntar på att det ska bli våran tur att dansa! Dröjer nog en halvtimme till ungefär. Så nu måste jag aktivera mig själv så att jag glömmer bort att vara nervös! Det gör jag genom att blogga, men det funkar inge vidare faktiskt!

Ikväll är det fotbollsträning också så det kommer bli kul! Jag borde ha pluggat natur nu medan jag ändå inte gör något, men jag orkar inte!
Puss/M

Här får ni några till bilder från fredagens roligheter!


UKK

Sitter inne på UKK i Uppsala nu, idag klockan ett är det föreställning! Dagen började inte så där super bra, kollade fel på bussarna så det slutade med att pappa fick skjutsa mig till Uppsala... Hade redan inte så stor lust med det här idag, så det gjorde inte saken bättre! Men jag ska försöka rycka upp mig nu, det är ju faktiskt sjukt kul att dansa!
Puss/M

Bild från i fredags!


Bj

Goddagens,
Gränbymässan igår var ruulig, fick tom väskor sålda! ;)
Utgången på kvällen var ganska oslagbar faktiskt, hade så sjukt kul och umgicks med underbara människor!! Bäst.
Idag är jag liite slö, kvällen spenderas med Frida som åker hem imorgon igen, blir en myslördag.
Puss.

/J


Premiär

Här sitter jag ny duschad i min one piece och lyssnar på lite musik. Jag har precis målat naglarna och valt ut kläder tills ikväll, premiär på krogen för mig vetni! ;)
 
 
Puss/M

vågar håret

Aloha,
sitter hemma hos Johanna nu, hon vågar mitt hår, gullig hon.
Idag hämtade vi väskorna, sjukt snygga blev de!! Ska lägga upp bilder sen så ni får se!
Sen har jag städat lite, duschat lite och kört lite.
Imorgon ska jag inte till praktiken utan då ska jag och flickorna i företaget stå på Gränbymässan, ska bli jättekul och ALLA är välkomna dit och köpa av oss!!
Min kusin Frida kommer imorgon också och det ska vi fira med en utgång, lite förfest hos oss först och sen kilar vi till stan!
Puss.
 
Ett år sen, liiite har vi förändrats
 
/J

Hockey

Åker snart till Gimo och kollar hockey. Den här gången kollar jag däremot inte på Victor, utan med honom. ;) Sen efter det åker vi hem till mig! Imorgon är det nationellt prov i svenska som står på schemat...
 
Ny skjorta som jag köpte igår, 249kr på HM.
Ska ha den när jag dansar på söndag!
 
Puss/M
 

Onsdag

Hej hej,
idag har jag praktiserat (ovanligt?) och efter den så åkte jag, mamma, pappa och Louise till Nannaskolan för att lyssna på när Sara hade konsert, jäkligt bra var det, som vanligt!
Igår var jag på möte med vårt uf och det ska jag på imorgon också, hämta våra väskor!!
Puss & adjö.

/J


På söndag gäller det!

Sitter på bussen från Uppsala nu! Det gick faktiskt riktigt bra att dansa idag vilket känns skönt med tanke på att uppvisningen är på söndag!
Nu ska jag åka hem till Victor, sover där tills imorn!
Puss/M

Älskar dig <3


Uppsala

Idag har jag varit ledig från skolan! Riktigt skönt måste jag säga! Det känns som om jag knappt går i skolan längre, jag är ju nästan aldrig där nu för tiden! Men de timmar jag inte är i skolan måste jag i för sig sitta hemma och göra skolarbeten så...
 
Nu ska jag åka till Uppsala för att handla lite, sen dansa!
 
Puss/M
 

Kvällsfika

Fyller på med det vanliga efter en riktigt jobbig träning! Sen blir det en dusch innan jag går och lägger mig!
Puss/M


Lång sovmorgon!

Idag har jag en lång sovmorgon! Men jag gick upp strax efter sju iaf... Vanliga fall börjar jag halv 11, men nu på morgonen såg jag att den lektionen var inställd! Så jag ska gå och ta bussen som går från mig halv 12! (Ja det går bussar förbi här ibland ;-))
 
Nu på morgonen har jag tagit det väldigt lugnt, ingen idé att stressa i onödan! Tog en promenad med Chico och så... Tänkte göra lite skolarbete, men jag tar nog det när jag kommer hem istället!
 
 
Puss/M

Landet ni vet...

Hej! Vi är utan internet här hemma så det här inlägget blir bildlöst! Ska vara glad om det ens publiceras för vi har inge 3G här ute på landet ni vet! ;-)

Oj nu säger mamma att internet funkar igen, haha! Men jag ligger uppe i min säng och orkar inte gå ner (wi-fi funkar inte i mitt rum...) så det blir ingen bild iaf! Har precis dammsugit övervåningen och skrivit lite på ett arbete så nu hamnade jag här!

Okej de här inlägget blev ju ganska meningslöst måste jag ju säga! Jaja. :-D
Puss/M


Ljusmys

Halloj,
praktiken idag var helt okej, jag var sjukt trött men dagen rullade på ändå!
Just nu ligger jag i sängen i min onepiece med tända ljus och lyssnar på musik, så jäkla skönt. Ibland behöver man det.
Strax ska jag och pappa ut och övningsköra, sen väntar en lång dusch, jag fryser.
Puss.

/J


Nov. 18, 2012

Hej alla,
nu är jag hemma i mitt eget hus, hur skönt som helst men saknar mina kusiner redan :( Fast Frida får jag ju träffa redan på fredag igen!!
När jag kom hem så åkte jag direkt och kollade på träningen och nu sitter jag med Johanna och vi ska mysa framför Beck.
Imorgon väntar praktiken och sen möte med ett tryckeri till vårt UF.
Puss.

/J

Fin tårta av Ralle igår


Om min helg

Hejsan, de va ett tag sen! Har inte haft någon blogglust den här helgen så jag tänkte berätta lite om vad jag har sysslat med nu!
I fredags var Victor här, vi gjorde mat och kollade på tv och så. Fredagsmys helt enkelt! Sen på lördagen var det fotbollsavslutning. Det var inte så många där så det blev lite av en besvikelse faktiskt. Jag var inte kvar där så jätte länge, åt mat och var med på "lekarna" och prisutdelningen. Sen åkte jag hem till mig och hade en minifest med Victor, Victor, Linda och Tova! Men vi hade det kul fast vi inte var så många haha!
I morse åt vi frukost tillsammans och sen åkte Victor och Linda hem. Jag och Victor kollade på en film och sen åkte han också.

Snart har jag träning så nu ska jag äta mat och byta om!

Puss/M


Födelsedagsmys

Hallå där,
gårdagen igår var kanon, innan vi gick ut så spelade vi drickspel och lite så sen kilade vi, jag hade kul trots att det inte va så överdrivet mycket folk ute men jag fick ju umgås med kusinerna!!
Idag vaknade jag hemma hos Danne och jag och Frida kollade på film innan vi åkte tillbaka. Ikväll ska vi fira hela högen som har fyllt år med tanke på att vi sågs sist i julas. 298 års kalas och då är vovvarna inräknade med ;)
Ha en bra lördag,
puss.

/J


Espresso house


Halloj,
sitter och fikar med Sara och Rasmus nu, mys. Frida kommer hem ikväll också så då får jag träffa henne med!
Kom fram vid halv 12 igår kväll.
Ikväll ska vi ut i Helsingborg och röja! Ska bli så jäkla kul!!
Ha en bra helg!
Puss.

/J


Vackert!

Har ätit massa goda pannkakor precis! Innan det var jag och pappa in och handlade + att jag övningkörde. Nu ska jag försöka få lite plugg gjort också!
 
Imorgon är det fredag och då kommer jag vara hus- och djuransvarig eftersom mina föräldrar ska bort. Victor kommer hit och då ska vi laga mat tillsammans och ha lite fredagsmys! Blir nog bra! :)
 
Victors mästervärk som han gjorde på "pedagogiskt ledarskaps lektionen" med hjälp av Maja... haha.
 
Puss/M

I bilen

Hej hej,
sitter i bilen nu efter en dag full av putsning av glas på praktiken.
Nu väntar cirkus 6 timmars bilresa, men det är sååå värt det, har saknat familjen där nere massor!
Puss.

/J


Grattis världens bästa!!

Hallååå,
sitter i soffan och kollar på Sverige-England.
Becca åkte precis hem, vi har sytt tygväskor till företaget, om ni är intresserade av att köpa så är det bara att höra av er!!
Nu ska jag packa väskan för imorgon åker jag och familjen till Skåne för att hälsa på kusinerna! Kommer hem på söndag.
Nu ska jag färga håret, bort med min dipdye... Senare ska jag köra en snabbis sen sova!
Puss och godnatt!

/J

Idag fyller min favorit 2 år, grattis Ukazz <3


Dans hela dagen!

Halloj, nu snart åker jag in för dagens enda lektion: dans. Efter det åker jag hem och äter och packar väskan, sen åker jag till Uppsala och dansar lite till!

Efter dansen åker jag hem till Victor och sover där. Har värsta sovmorgonen imorgon också!

Puss/M


Mot praktiken

Godmorgon,
jag är då jäääkla trött och orkar egentligen inte jobba men jag måste. Börjar bli förkyld nu också, love life.
Ikväll ska jag förmodligen övningsköra med pappsen,
puss.

/J


Tisdaaag

Hej,
Öppet hus igår var faktiskt kul! Vårt första "sälj tillfälle" och vi fick faktiskt några få väskor sålda! Efter att vi kom hem så åkte jag, Sara, Johanna och Louise till Gimo för att hämta ett par skor.
Idag har jag praktiserat, lite skönt att va tillbaka var det! Fick skjuts hem av syster med, guld.
Sen var det träning och jag dog lite, hade träningsvärk från i söndags (vad hände där?) och sen körde vi styrka idag, jag kommer inte komma upp ur sängen imorgon...
Puss.

/J

Bilder från igår


Ingen lunch

Sitter och väntar på bussen hem från Östhammar just nu. Idag hade jag bara en lektion vilket var väldigt skönt!
Det första jag ska göra när jag kommer hem är att äta något för jag hann inte äta lunch innan jag åkte! Kan säga att jag är väldigt hungrig nu!

Ikväll har jag fotbollsträning och innan det ska jag övningköra lite...

Puss/M



Tårta i skolan

Idag hade jag bara en lektion, men sen fick jag vara kvar till 2 för då skulle vi ha utvärdering om Finlandsresan. Vi fick tårta och så kollade vi på filmklipp därifrån. Det var kul att se men det kändes väldigt värdelöst att vänta 4 timmar på det! Medan vi väntade så hjälpte vi till med att sätta upp massa bilder som skulle visas på öppet hus ikväll och sen så jobbade jag och Jossan med vårat projekt...
Nu är jag iaf hemma så ska väll göra lite plugg som måste göras!

Puss/M


Monday

Godmorgon,
har precis varit ut med Ukke i det fina vädret.
Nu ska jag fixa någon form av mat sen vid tolv kommer Sofia och hämtar upp mig.
Puss.

/J


Bussen påväg till skolan

I förrgår kväll så övningkörde jag till österby och blev sedan kvar där hemma hos Victor. Vi kollade tv hela kvällen, bland annat så kollade vi på filmen Modig! Den var bra tycker jag!
Sen igår blev det också mycket tv-tittande eftersom vädret var som det var! Då blev det filmen Ted som också var väldigt bra! På kvällen sen var det träning i frösan som jag har längtat efter så länge! Det var superkul men väldigt jobbigt! Juste sen så stannade jag ju också till hemma hos Jenny innan träningen!
Idag är det skola som gäller.

Puss/M


Farsdag

Överlevde träningen! Det var dock sjukt jobbigt och imorgon kommer jag inte kunna gå.
Ligger i soffan nu och kollar på EMA galan, bästa.
Imorgon ska jag till skolan, japp japp, ingen praktik! Ska stå med vårt UF företag på öppet hus som är på kvällen så ska fixa för de hela dagen,
puss.
Och grattis pappa på farsdag!! <3

/J


Söndag

Hej hej,
igår jobbade jag slet sen på kvällen hängde jag med Johanna, vi va ut på raggarrunda med Sara till två på natten sen insåg jag att jag skulle jobba idag så då åkte vi hem och slumra.
På jobbet idag var det ganska lugnt, stängde själv, hjälp, hoppas jag inte glömde nåt :o Typ låsa? Oops.
Sitter på bussen hem nu och när jag kommer hem är Mickan hos mig och vi ska iväg på träning! Var jätte längesen jag träna! Speciellt inomhus!! 1 år sedan rättare sagt.
Puss!

/J


Övningkört

Har varit och övningkört runt i Östhammar nu med pappa. Det gick faktiskt jättebra. Innan vi åkte hem lunchade vi lite på Adas också!

Nu på morgonen har jag funderat på vad jag ska göra efter skolan också... Just nu är det sjukgymnast som verkar roligast om jag ska gå i Uppsala, men jag kommer säkert ångra mig!
Puss/M


Haha...

 
Puss/M

Raggarrunda

Hallå där,
klockan är kvart över tolv på natten och jag, Jullan, Johanna och syster är ute och raggar lite.
Innan idag hade vi tacomys och kollade lite x-factor.
Imorgon väntar en hel dag med jobb, kvällen är oplanerad,
ha en bra helg, puss!

/J


nelly.com

 
 
Puss/M

Fredag på riktigt!

Nu känns det som fredag på riktigt! Tacos, MUMS!
Puss/M


min skoldag

Kom hem från skolan för ett tag sedan! Det första jag gjorde när jag kom hem var att äta två rostade mackor med pepparsalami på, drack ett glas juice och åt lite choklad! Det satt fint efter att ha ätit sist för sex timmar sedan kan jag säga!
 
Min skoldag såg ut såhär idag:
  • Kom till skolan kl.11 och eftersom jag inte börjar för än 11.40 så pluggade jag lite till psykologiprovet som jag hade senare under dagen.
  • Hade danslektion för första gången på länge! Jag tror att det väntar mig och Maja lite träningsverk imorgon. ;)
  • Duschade och lite så. Det var en timme tills nästa lektion så vi kunde chilla efter dansen för en gångs skull!
  • Skrev psykologiprov! Det kändes bra. :)
  • Blev intervjuad av någon gubbe tillsammans med några från klassen. Vet inte vilken tidning han var ifrån för det var ganska oplanerat och jag fick reda på det idag.
  • Åkte hem med en senare buss en vad jag skulle ha gjort eftersom reportern drog ut på tiden så mycket...

 

Jag ville inte vara med på någon bild idag för jag kände mig inte så vacker för tillfället.
Orkade inte göra nått åt mitt utseende efter dansen eftersom jag bara skulle skriva prov...
 
Puss/M

Friday

/J


du är världsbäst!

Jag måste berätta en sak till... MIN SYSTER TOG KÖRKORT IDAG!!!!!!! Jag är så j*vla stolt över henne!! Helt sjukt vad hon är värd det! Hon är bäst.
8 november, en dag att minnas, jag klarade skrivningen och Sara tog körkort. LYCKA ♥
 
/J
 

lycka på riktigt

Hej alla, 
halkan igår var sjuuukt rolig!! Helt galet vad adrenalin man fick när hela bilen snurra och man inte hade någon kontroll för fem öre! Den rekommenderas starkt ;)
Idag hade jag teoriprov, jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, var nära på att spy innan och jag skojar inte. Men det slutade med att det stog Godkänt på dataskärmen och likaså på Jossans skärm, två gråtande tjejer gick därifrån, överlyckliga. Det var längesen jag kände sån lycka, alltså jag förstog det inte själv!
Nu är det bara en uppkörning kvar och efter den kan jag ha körkort? Det är helt sjukt, började köra bil för två veckor sedan och nu väntar jag bara på uppkörningen? Det är dock ganska långt kvar till den men ändå, inte allt för långt.
Och NU har jag faktiskt lämnat Falun, sitter hemma hos mig och bara njuter av att vara hemma. Så himla skönt. 
Ikväll ska jag hänga med Jullan och imorgon med,
puss.
 
Fyra bilder från veckan
!!!
 
/J
 
 
 
 

Gimo

Åker till Gimo och kollar hockey nu. Sen åker jag med Victor hem och sover där!

 
Puss/M

Resultatet av glasblåsningen!

 
 
Såhär blev glasen som jag och Victor gjorde igår! Lite sneda och så men vad spelar det för roll! ^^
Jag gjorde det gröna och Victor det lila. Jätte gulliga tycker jag!
 
Om ni blir lite sugna på att blåsa glas så hittar ni info om var/hur här: http://www.toboglas.com/
 
Puss/M

-.-

Imorse blev jag väckt av att Smirnoff hade ner min sista blomkruka i golvet! Jag hade tre stycken blommor som stod på fönsterbrädan innan lilla Smirnoff flyttade in i vårat hus i somras, nu har jag ingen! Men det är väl bäst så...
 
Men det är en grej som jag verkligen inte fattar! Om ni kollar på den första bilden så står den gula blomkrukan på det lilla blå bordet, men innehållet är på golvet!? Hur lyckas katten med det!?
 
Kan ni gissa dagens första mening, haha? Den lät något i stil med: Smirnoff för i h*****e!
 
Den skyldige återvänder till brottsplatsen och försöker se lite oskyldig ut...
 
Puss/M

Skola igen då!

Fick ett väldigt trevligt uppvaknande idag kan jag säga... Berättar om de sen!
Nu ska jag till skolan med nya koftan och även en ny klocka som jag fick i födelsedagspresent av mormor!
Puss/M


Födelsedags present

Vet ni va jag precis har gjort? Jag har blåst glas med Victor! Det var min present från honom som jag har varit så nervös över, hihi! Jag gjorde ett glas till honom och så gjorde han ett till mig. <3

Nu ska vi fika lite och så, skönt att vara ledig! Puss❤/M


Knas

Halloj,
sitter på en pizzeria nu och har precis käkat, tog en paus från pluggandet men ska alldeles strax tillbaka igen!
Idag var allt knas här på körskolan. Jag ska ha skrivning på torsdag men körningen blir inte förns om typ 2-3 veckor?? Förstår inte va de diddlar om. Men men så är det.
Imorgon är det halkan och det är nervöst men ska ändå bli kul!
Puss.

/J

När man får ett sånt här meddelande får man hemlängtan


Vad kan det vara...

Sitter och bryter ihop av min labbrapport som jag måste skicka in idag! Vi har kompledigt till och med onsdag efter all tid med musikalen, men på den komplediga tiden så måste vi ta igen massa skolarbete, yippy!
 
Ikväll ska jag på träning och efter den åker jag till Österby och sover hos Victor! Jag är lite nervös inför morgondagen för då ska jag få min födelsedagspresent av honom. Vi ska göra någonting, men jag har ingen aning om vad! Vad kan det vara...
 
Igår gick jag runt på Gränby i min ensamhet. Pappa skulle in till Uppsala så då åkte jag med honom och blev avsläppt där. Jag köpte bland annat den här koftan på HM för 199 kr.
 
Puss/M

Mer bilder från Finland!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Foto: Isabella Viman, Tova Skogtröm och Jens Eklund)
 
Puss/M
 

Lång dag

Hej hej,
ligger äntligen i sängen från att ha haft en lång dag. Vi var vid körskolan halv nio i morse och åkte därifrån vid åtta...
Det blir för mycket för min lilla hjärna.
Imorgon kommer antagligen dagen se likadan ut, förhoppningsvis ska jag få lära mig parkera, har inte fått gjort det än.
That's it,
puss!

/J


Terminal 10, Vad händer backstage??

 
Puss/M

lite om Finlandsresan

Här har ni i princip alla mina mobilbilder från veckan i Finland:
 
Under en vecka sov jag i fyra olika sängar! Det här var på båten dit!
 
Sedan delade jag rum med ungdomar från lite överallt ifrån norden på ett vandrarhem. Där sov jag tre nätter!
 
Vandrarhemmet från utsidan!
 
Promenad i Helsingfors
 
 
Nystylad Hampus!
 
 
 
 
Vi åkte mycket spårvagn under dagarna i Helsingfors!
 
 
 
Savoy teatern där vi hade föreställningarna!
 
Sveriges loge! Vi kom först så vi tog den största och bästa, hihi!
 
 
 
 
 
 
Mexikansk mat
 
 
 
Mikaela i logen!
 
Mycket pizza blev det kan jag lova!
 
Såhär såg scenen ut!
 
Jag och louise roade oss lite med clownnäsorna vi fick! (alla skulle ha clownnäsa på sig under det sista gemensamma numret. Det var någon välgörenhetsgrej...)
 
Uppsjungning!
 
 
 
Alla glada över att få lämna vandrarhemmet. Vi skulle nu bo i Hausjärven hos olika finska familjer i två nätter.
 
Jag 18 år! Visst ser jag gammal ut?
 
Firade min födelsedag med att rigga upp och repetera teatern!
 
Efter föreställningarna i skolan så åkte vi och bastade och badade i en sjö! Svinkallt!
 
Sedan umgicks vi lite med finnarna!
 
 
 
 
Hade workshop i musik, teater och bild sista dagen. Jag hängde med riktigt bra i texten när vi sjöng den här låten!
 
 
Vi satt i olika grupper och ritade av varandra med fel hand, utan att kolla på pappret! Så här ser jag ut om ni undrar! haha...
 
Karaoke på båten hem!
 
 
 
 
 
Tänkte sno lite bilder som andra har tagit i Finland också, så det kommer komma mer bilder senare!
 
puss/M
 
 

Videoklipp från Finland!

 
Puss/M

Hemma!

 
Hejhej! I fredags kom jag hem till Sverige igen efter en vecka i Finland. Jag har haft det bra där, men jag orkar inte berätta allt och ladda upp alla bilder därifrån just nu! Men jag kan berätta vad jag har gjort den här helgen!
 
När jag kom hem från Finland kom Victor hem till mig! Jag har saknat honom jätte mycket så jag var superglad att han stannade här hela helgen! Han åkte precis härifrån för att han ska spela match ikväll.
I fredags så hade vi en försenad födelsedagsmiddag här hemma. Vi åt god mat och så fick jag några presenter. Sen så åkte vi lite oplanderat på fest på kvällen också!
 
Igår kom mormor, farmor och farfar hit och fikade smörgåstårta och firade mig och snart kommer det några till. :)
Ikväll har jag egentligen träning men jag mår inte så bra så jag kommer inte kunna vara med på den! -.-
 
Bilder från i fredags:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Söndag

Godmorgon,
vaknade precis av att pappa ringde.
Idag är det sista dagen på denhär helgen och vi ska köra lite och plugga lite.
Hade det as kalas igår, käkade jättegod mat och drack en god drink! Sen åkte vi taxi hem, det var en upplevelse, han körde som en dåre och hittade inte till vår lägenhet... Men hem kom vi!
Nu ska vi käka frulle sen göra oss i ordning,
puss.

/J

Bild från igår


Pitchers

Har det bra!

/J


Vilken natt

Godmorgon,
igår va de mys. Men också lite as läskigt, hörde ljud från sovrummet osv så det resulterade i att vi kissade med öppen dörr!
Sen vid 4 i natt så ringde en kille som jobbar på körskolan, full å gla' hahah, lite kul var det.
Och så måste jag ju berätta om de tunna väggarna i den här finfina lägenheten... Var längesen jag skratta så mycket när vi hörde grannarna ha lite choka choka bom bom som Hanna Widerstedt skulle säga!
Idag ska vi ha en varsin körlektion sen ikväll ska vi käka ute!
Puss.

/J


Fredagsmys

Hejsan hoppsan,
idag har jag inte haft någon körlektion, skulle ha en dubbel men den blev inställd så jag har pluggat hela dagen istället, okej nu ska jag inte ljuga, har knappt pluggat heller, fy skäms.
Kom hem vid 14 tiden och nu sitter vi och ska käka tacos och sen blir det massa onyttigheter till x-factor!
Ha en bra kväll!
Puss.

/J


Motorvägskörning

Godmorgon,
har nyss varit ute och kört, körde på motorväg! Sjuuukt läskigt men det gick bra sen, hehe.
Nu sitter jag och pluggar och väntar på nästa lektion som är om en och en halv timme ungefär. Då ska jag parkera, hjälp.
Ha en bra dag!
Puss.

/J


RSS 2.0