Har det bra på Fuerteventura













/J 

Valborg på Gräsö

Nu snart kommer Victor och hämtar mig och så åker vi till Gräsö. Imorgon är vi hembjudna till Jossan och Erik (på Gräsö) för lite mat och andra trevligheter. :) Och sen drar vi antagligen vidare till Hummel! Det kommer nog bli jättekul men hoppas bara vädret håller sig! 


Puss/M

Viva la diva

Just nu är jag och syrran barnvakt här hemma. När jag kom till Östhammar halv 2 så fick jag plocka upp barn lite här och var innan jag kom hem. Nu är dom ute och leker så nu har vi de lugnt här inne. ;) Jag försöker samla kraft till att läsa lite i min fysiologibok, men den är så tråkig... Målade naglarna lite Valborgfina precis!


Puss/M

Ex on the beach

Jag var riktigt trött när min klocka ringde halv sex imorse! Efter den här långhelgen så har jag som vänt på dygnet liksom... Igår kväll började den nya serien Ex on the beach på MTV, så jag kollade på de till närmare elva. Deltagarna i programmet tror att dom är där för att festa och hitta kärlek, men sen dyker deras ex upp ett efter ett haha! Det var bra så det tänker jag fortsätta kolla på!


Puss/M

Fullspäckat schema... Eller?

Idag har jag inte gjort så värst mycket, solat lite och kollat på tv typ. Imorgon börjar en ny vecka och den kommer inte vara särskilt jobbig på skolfronten! Jag kommer bara vara där två dagar fram till klockan 12. Men sen har jag massa instuderingsfrågor att besvara också, men det är inget som ska in eller så. ;) 


Puss/M

Sommarkänsla

Nu åkte precis Victor hem så jag tänkte lägga mig i solen och sola lite. Idag har jag och Victor varit in till sjötorget och tagit en varsin bägare kulglass. Sommarkänsla på hög nivå! Om de ändå bara kunde vara sånt här väder på Valborg också, skulle vara så skönt ju!



Puss/M

Sol och värme❤️

Vilket underbart väder det är! Idag har jag solat i säker två timmar på vår altan. Jag hade bikini på mig men ändå svettades jag, hur skönt är inte det? Snart är sommaren här på riktigt!

Puss/M


Frukost

Kunde ju ha fått en sämre start på den här dagen! ;)

Puss/M


Städdag

Imorgon är jag ledig så då passade jag på att kolla på en film som slutade precis. I vanliga fall sover jag innan elva när jag ska till skolan så det var ju skönt att slippa tänka på att man måste orka gå upp tidigt på morgonen sen! Jag sov rätt länge i morse också så jag hade nog aldrig kunnat somna tidigt ikväll heller. ;)

Idag har jag städat och möblerat om i mitt rum, jag tänkte fortsätta imorgon lite. Men jag blev riktigt nöjd måste jag säga! Mitt rum har liksom sätt förjävligt ut de senaste veckorna. Efter att jag köpte min nya säng så har jag inte tagit mig tid för att ställa allt till rätta... Sen så har jag haft så mycket plugg också! Förresten fick jag reda på att jag blev godkänd på min praktiska examination som jag hade i onsdags! :D






Puss/M

Liten update

Hej!
Tänte bara uppdatera er lite!! Har inte bloggat på hundra år men jag kan väl såga att jag har hängt med vänner, fyllt 20 (kanske har bloggat om det?), handlat på systemet, haft världens bästa 20-års fest med massor av fina presenter, firat andra födelsedagar och IMORGON ÅKER JAG TILL FUERTEVENTURA!!! Ljuva liv säger jag bara. 
Ska sova nu, upp 5 imorgon bitti.
Puss.












/J 

Klar för beachen!

Idag slutade jag tidigt eftersom jag bara skulle göra mitt praktiska prov. Då passade jag på att gå på stan en sväng för att leta upp en bikini till utlandsresan! Jag behövde ju inte leta länge för jag gick bara in i en affär och provade en, sen var det klart! Jag handlade en ljusblå inne på Cubus eftersom dom hade 20% på allt i butiken så den kostade bara drygt 200. ;) När jag sedan kom hem till Victor så var inte han hemma. Men det gjorde inte så mycket för då solade jag ett tag tills han kom hem, så sjukt fint väder ju! Mer idag har vi bara latat oss. ;)

Puss/M



Mot skolan!


Puss/M

Sleepy

Nu har jag läst igenom lite till imorgon så nu får det räcka. Det jag inte kan nu kan jag helt enkelt inte! Jag och Matilda tog en springrunda nu på kvällen också. Det blev lite impulsiv för Matilda tyckte helt plötsligt att hon såg ut som ett päron haha. ;) Men det var skönt att springa av sig lite av nervositeten för provet imorgon! 

Godnatt!


Puss/M

Bilder

Här är några bilder från näst sista och sista dagen i fjällen. :)






Puss/M


Ska bli skönt att få det gjort!

Idag åkte jag in till skolan några timmar och tränade lite till morgondagens praktiska examination. Jag är hur nervös som helst! Men det kommer vara så skönt att få det gjort för då är jag ledig resten av veckan! Jag har inte ens något att plugga på för den nya kursen börjar på måndag. Imorgon ska jag åka till pojkvännen min också, har inte sett honom på över en vecka. Och det ska bli skönt att åka dit utan att ha dåligt samvete över att inte plugga! :)


Puss/M

Outlet

Nu har vi kommit hem, Gud så skönt! Vi har verkligen haft så himla tur med vädret dom här dagarna, sol varje dag. Imorse åkte vi några sista åk och då var det 24 grader vid liften! Innan vi sedan åkte hem så stannade vi vid Sälens outlet och jag köpte en luvtröja, ett par byxor och parfym för drygt 600 kr. Det skulle liksom ha kostat dubbelt så mycket så jag känner mig rätt nöjd med mina köp. ;)


Puss/M

Imorgon bär det av hem igen!

Den här dagen har sett likadan ut som dom andra här uppe i Kläppen: sol, skidåkning och afterski! Imorgon åker vi hem igen. :)


Puss/M

Miss piggy

Idag har det varit en helt underbar dag med massor av sol! Sista gången vi åkte ner till fyrstolsliften så stod de att det var 20 grader i solen där. ;o Jag är rosa som en piggy i ansiktet och det bara hettar nu känner jag. Men det är så det ska vara! :D Vi var på afterskin idag också så som de flesta i Kläppen verkade vara! Partypolarna som dom heter är riktigt duktiga och vet hur man får igång en afterski! På vägen hem sen så åkte barnen utan sele och det gick ju ganska bra.  Tidigare under dagen så hamnade vi i en väldigt brant backe... Det slutade med att jag åkte ner för backen lyftandes på Tracy. Det gick ju bra, men jäklar va svettigt det blev haha!








Puss/M


Skiddag 1

Hela dagen igår bestod av regn men då satt vi ändå i en bil hela dagen så det spelade ju ingen roll! Idag har det varit sol så det har varit en bra skiddag. Småbarnen har åkt för första gången idag och framsteg blev det ju efter ett tag. ;) Vi har inte bara åkt skidor idag, vi har varit på afterski också och barnen dansade lite med Trolle och Trolla! Nu känner man sig rätt seg och tacos ska bli så sjukt gott. :D

Puss/M


Nu ska vi ladda batteriet inför imorgon!

Nu har vi installerat oss i stugan och ska sova så vi orkar åka skidor imorgon! Jag och Matilda kollade några program på viaplay på min iPad nyss, perfekt sånna här tillfällen. ;)

Puss/M


Fjällen nästa

Imorse åkte jag med 06.15 bussen till Uppsala och skrev en tenta i Normalmotorik och sjukgymnastisk undersökning. Det gick jättebra fast jag inte lagt ner någon större energi på de! Nu sitter jag i bilen påväg till Kläppen och snön. ;) Det blir några dagar i fjällen med lite skidåkning med familjen!

Puss/M


Lite onsdagsshopping

Idag hade jag ett seminarium och efter det åkte jag till Gränby centrum och åt lunch helt själv. Kändes ju lite tragiskt att sitta där helt själv och äta tacopaj... Men sen kom mamma dit och shoppade lite med mig! :D

Jag köpte bland annat de på bilderna. ( lila keps, rosa tröja, korta träningsbyxor och mobilskal)

Puss/M

Varulv?

Imorse när jag gick upp klockan 7 kände jag mig inte ett dugg utvilad! Jag sov jättedåligt inatt. Kan det bero på fullmånen kanske? Mamma hade inte heller sovit bra inatt, konstigt...

Jag hade bara en föreläsning idag, men stannade kvar till kl. 15 och hade lite egenträning. Efter skolan åkte jag hem till Victor och eftersom jag kom dit innan han kom hem så passade jag på att plugga lite till! Nu resten av kvällen ska jag bara chilla! :)

Puss/M


Självstudier

Idag har jag självstudier så då passar jag på att plugga till torsdagens tenta och samtidigt njuta av solen!

Puss/M

Superkul 20-årsfest!

Igår var det 20-årsfest i Uppskedika hela kvällen/natten! Jenny och Sara bjöd först på tacobuffé och sedan blev det dans och party resten av kvällen. Dom hade lyckats väldigt bra med allt och jag hade jätteroligt hela kvällen!
 
Puss/M

Tog en springtur

Igår vid halv tio på kvällen åkte jag till Victor och så var jag samtidigt lite taxi till min syster och hennes kompis. Hos Victor kollade vi film och sen så somnade vi vid 2. Idag har jag åkt bil mellan 10 och 11, skulle vara lite taxi igen och hämta grejer lite här och där innan jag åkte hem. Snart ska vi åka till Skärplinge och äta lunch med mormor på en pizzeria, sen ikväll ska jag på 20årsfest!

Tog en snabbis springtur i det fina vädret nyss, så nu måste jag skynda mig att duscha och så!

Puss/M

Chokladmuffins <3

Idag slutade jag tidigt vilket var super! Jag har precis gjort after eight muffins med chokladglassyr och jag ser fram mot att smaka en efter middagen! :D


Puss/M

Gnatt

Efter en fotbollsträning, lite kvällsfika och en dusch så kommer jag sova gott inatt tror jag!

Puss/M


Vill ju veta nu...

Tentan igår vet jag inte riktigt hur det gick på. Vissa grejer kände jag att jag kunde asbra men sen fanns det frågor som jag inte ens hade en gissning på! Det jobbiga är ju att det tar tre veckor innan min tenta är rättad så nu måste jag gå och ha ångest aslänge! Vill veta nu!

Efter tentan åkte jag hem till Victor och vilken frihet att inte ha ångest för att inte plugga! Vi kollade bland annat på filmen "Det regnar köttbullar 2", den var lika bra som den första filmen! :D

Jag råkade beställa hem ett par skor och en topp nyss...


Puss/M


20 år!!!

Igår fyllde jag 20 år! Jag hade världens bästa dag. Firades av mamma och pappa på morgonen sen på kvällen kom det folk och fikade. Jag hann också med att gå in på systemet för första gången!! Kände mig så vuxen! 
Tack alla som uppvaktade mig och på lördag ska det firas ordentligt!!
Puss. 

Så många fina ord från så fina människor



Lite nervös...

Nu sitter jag på bussen mot min eventuella död, tenta i anatomi och neurologi! Bara att hålla tummarna på att jag har pluggat på rätt saker!


Puss/M

Omg

Idag är jag hemma med självstudier liksom igår. Anatomitentan är i morgon, omg! Får se hur det går för jag har verkligen ingen aning hur jag ligger till. Jag tror det handlar om lite tur med vilka frågor man får. Bara att hoppas på att frågorna bara är på det jag kan! :D

Sen måste jag ju bara gratta Jenny som fyller 20 år idag! :D<3


Puss/M



Nytt linne

199 kr på Ginatricot.

/J 

Piggade upp mig med lite träning

Idag har jag känt mig så himla seg! Men trotts det har jag pluggat anatomi 3h, varit på gymmet, handlat och lagat mat. En form med Bombaykassler står i ugnen och snart ska vi äta! Jag fick som lite kraft efter jag hade tränat. Det är det bästa man kan göra när man känner sig slö! :D Hoppas mina krafter håller i sig hela kvällen också så jag orkar plugga lite till...


Puss/M

Chillar i solen!


Puss/M

Kladdmuffins med kladd

Jag bakade igår, vet inte vad jag ska kalla de men goda blev de!! Ganska fula men inte det som räknas ju! 

/J 

Fredag

Godmorgon, 
sitter på bussen påväg till jobbet nu, 11-17.30 jobbar jag idag och när jag kommer hem ska jag ha fredagsmys med Anna, Jenny och Emilia. Igår var jag en sväng till Anna på morgonkvisten och sen kom Svärdan, Elin och Markus hem till mig och hängde lite. Kvällen avslutades med träning och en liten raggarrunda. 
Puss.

Bästa frukost-sällskapet

/J 

Nyfrisserad

Imorse var jag till frisören halv 8. Jag blekte lite slingor i min feta utväxt och tog av några cm som var slitna. Efter det hade jag praktik mellan 9-11.30 och sen så har jag bara hunnit äta lunch och hämtat Matilda vid bussen. Idag känns magen lite bättre än igår men den är fortfarande inte bra. Vet inte va de kan bero på, kanske stress inför tentan kan vara en förklaring? Apropå tentan så måste jag plugga nu!


Puss/M

En dag i sängen med viaplay

Idag gick jag upp halv 6 för att åka till skolan, men det slutade med att jag blev hemma... Jag vaknade med världens magont, som även höll mig vaken inatt. :( De är nu tredje dagen så jag hoppas det går över snart vad det nu kan vara! Jag har liksom inte ens kunnat plugga, har bara kollat viaplay i sängen typ hela dagen. Kollade bland annat på dom här filmerna:

En riktigt snyftfilm som är perfekt för den som ligger och tycker synd om sig själv! En riktig "ätaglassmedstorskeddirekturpaketet-film", haha. ;)


En film som bjöd lite på det mesta: snabba bilar, drama, romantik
...

Puss/M

Ny säng!

Hejsan,
igår jobbade jag, tränade och umgicks med Anna och Jenny. 
Idag har jag varit till Ikea och handlat ny säng med Emma! Ganska kul att jag och Mickan har köpt precis likadana dagarna efter varandra, haha! 
Med tanke på den nya sängen har jag gjort om rummet lite också eftersom den är VÄLDIGT stor! Och jag måste tillägga att jag och Emma byggde ihop den helt själva!! Nu ska jag sova,
puss.





/J 

Sängbygge

Idag har jag haft självstudier, så då har jag passat på att bygga ihop min nya säng! Jag har ju självklart pluggat också men sängen har krävt en hel del tid. Inatt kommer ju jag typ gå vilse haha för den är ju väldigt stor måste jag säga! Någon dag här måste jag möblera om lite i mitt rum och ta ut min fåtölj för det blev lite trångt med allt... Men nöjd är jag!





Puss/M

RSS 2.0