Hemmakväll

Idag åkte jag till Uppsala för drygt en timmes lektion klockan ett. Det kändes ju rätt ovärt, men det va obligatoriskt så det var ju bara att åka dit! Ikväll kommer Victor hit, det blir en hemmakväll ikväll. :)


Puss/M

Bombay kassler

Maten jag gjorde igår blev riktigt god tycker jag och så var den inte svår att göra heller! :) Här har ni receptet:

500g Kassler 
Purjolök
1 Röd paprika
1 Burk Ananasringar
2 dl Créme fresh
3 dl Matlagningsgrädde 
1 msk Curry 
2 dl Chilisås
100g Jordnötter 

1. Strimla kassler och purjolök och lägg i en form.

2. Skär paprika och ananas och strö över.

3. Blanda resten av ingredienserna (förutom nötterna) i en skål och häll över formens innehåll. Nötterna strös sedan över sist av allt.

4. Ca 45 minuter i ugnen på 225 grader.

Serveras sedan med ris!


Puss/M

adidas

Idag blev det en ledig dag till sist men jag har faktiskt spenderat den med skolböckerna ändå. ;) Jag har också varit in till Östhammar och handlat nya fotbollskor och lite grejer till middagen. Det är jag som ska laga mat idag och jag tänkte testa laga en ny rätt som jag aldrig gjort förr. Om det blir gott så kan jag kanske dela med mig av receptet här senare!
 
Så här såg skorna som jag köpte ut, 900kr på Melins.
(Dom går också att beställa på sportamore.se som också har massor av andra fotbollskor på rea såg jag.)
Puss/M

Torsdag

Hej hej, 
är påväg till jobbet nu. Efter jobbet ska jag förmodligen sova hos Söderberg! 
Puss! 

Dagens


/J 

frulle vid tvn

Idag var jag uppe innan 8, då gick jag upp och åt frukost och kollade på nyhetsmorgon. Idag skulle jag ha haft VFU (som praktik) på närvårdsenheten i Östhammar, men igår blev det massa strul med det så nu väntar jag på något slags svar på hur jag ska göra... Får se om jag blir ledig idag eller hur det nu blir, isf ska jag passa på att plugga anatomi!
 
Special K + vaniljyoghurt + banan ;)
 
Puss/M

Jag hatar sprutor...

Imorse åkte jag hemifrån halv 7 och har haft fullt upp i skolan hela dagen! Nu hade jag kunnat åka hem om det inte var så att jag skulle vaccinera mig 18.15. (Det är massa sjukdomar som man måste vaccinera sig mot när man går det här programmet.) Drygt att man har ett efternamn som börjar på W ibland för man är typ alltid sist på alla listor... Jag har inte riktigt koll på vilka sprutor jag ska ta idag och hur många men hoppas jag överlever iaf!


Puss/M

Inte långt kvar!!!!

Räknar ner dagarna tills jag fyller 20 och det är inte alls långt kvar om man tänker efter!!! Iiiiih!!


/J 

Onsdag

Hejsan, 
sitter på bussen påväg in till jobbet nu. Ikväll ska jag gymma med Emma, såååå taggad!! Var alldeles förlängesen! Kanske ska färga min systers hår efter det med, blir förmodligen sleepover där med. 
Igår jobbade jag. Efter jobbet åkte jag till Gränby för att möta upp Sara som skulle handla byxor. När jag kom hem internetshoppade jag mobilskal och sånt till min nya telefon och en ny tröja! 
Puss.


/J 

Visible body

Pluggar lite anatomi på bussen till BMC. Har en asbra app som man kan använda när man ska plugga in skelettdelarna. Man kan köpa hela programmet så får man mycket mer (muskler, nerver...) men den här får duga för mig. ;)


Puss/M

Måndag

Hej,
ligger i sängen och kollar på tv. Om en stund ska jag hem till Jenny och hänga. I fredags jobbade jag och på kvällen åkte jag raggarrunda med fina tjejer och sen sov Fanny hos mig. På lördagen tog jag det lugnt på dagen sen på kvällen gjorde jag och Johanna tre-rätters och kollade på Mello. Mys. Och igår spelade jag match, kollade OS-final, kollade hockey med Mickan och sen hade jag sleepover med Johanna. Idag har vi gått en långpromenad och sen slappat.
Puss.

Räkröra i avokado 

Kycklingfilé med halloumi inuti 

Bärcocktail
Bild från dagens promenad 

/J 


HRL

Sitter i skolan och har lunch nu efter HRL-träningen som min dag började med. Matchen igår tänker jag inte prata om... Det märktes att det var premiär ute om man säger så! Efter matchen så åkte vi raka vägen hem och kollade OS-finalen i hockey, tusan att vi inte vann men silver är ju inte dumt det heller! ;) Sen åkte jag och Jenny till Östhammars ishall och kollade på lite mer hockey, Gimos sista match för säsongen. Dom vann som tur var! Det var tur för tre förluster på en dag hade varit lite tungt haha. ;)

Puss/M

Chill-lördag

Idag har det varit en riktig chill dag/kväll! Först hemma hos Victor och sen åkte jag hem igen vid strax efter fyra. Här hemma åt vi tacos och sedan kollade vi på Melodifestivalen. Tycker ni det var rätt låtar som gick vidare? Jag tyckte att både Alcazar och Anton var bra så dom var värda sina platser i finalen tycker jag! Men de låtar som gick till andra chansen vet jag inte riktigt vad jag tyckte om...
 
Imorgon så ska jag spela årets första fotbollsmatch ute på konstgräs. Jag är inte supertaggad kan jag inte påstå. Jag tycker bara att det käns lite tidigt med det redan i februari när det är snö och allt ute! Matchen spelas i Uppsala redan klockan 10.00 så det blir ingen sovmorgon imorgon tyvärr. Men förhoppningsvis så hinner vi ju hem till hockeyfinalen! ;)
 
Några bilder från Nollegasquen som var för ett par veckor sedan:
 
 
Puss/M

Tjockis?

Medans Victor fortfarande sover så ligger jag och äter godiset som inte åts igår och kollar OS! :D


Puss/M

Gott med anatomiböcker har jag hört!

Igår mådde jag inge vidare, hade antagligen feber på kvällen också så då blev det ingen träning... Idag mår jag bättre så det var inget långvarigt kan man inte säga! Men det var bra eftersom jag har match på söndag!

Idag åkte jag aldrig in till skolan, jag tog en sovmorgon istället. Kände att det var lika bra med tanke på hur jag mådde igår och sen så var det inte så mycket jag missade heller. Idag åkte jag, mamma, Matilda och mormor till pizzerian i Skärplinge och åt och kollade på hockeyn. Det var mysigt och riktigt kul att Sverige vann! När jag kom hem tog jag en dusch och åkte sedan till Victor. :)

Dampkatten själv tog en tugga av min bok idag...

Puss/M

Hänger




/J 

Jobb 12-19

Goddagens,
nu åker jag till jobbet! Ikväll ska jag ha sleepover med min syster,
puss.


/J 

Scrubs

Ligger och kollar på Scrubs. Det är egentligen knäppt. Jag somnar till det programmet i stort sett VARJE kväll och jag tycker inte att det är speciellt bra? Haha, någon form av hatkärlek där tror jag... 
När jag åkte hem från jobbet idag så fick jag sällskap av Söderberg så vi hängde en stund sen åkte vi till Fonka och sen slutade dagen med en runda med Anna och Jenny. 
Puss & godnatt från glasögonormen.


/J 


18/2-19/2♥

Som jag skrev tidigare då hade jag och Victor det supermysigt på Hotell Havsbaden! :) Här har ni bilderna som togs med min mobil när vi var där:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Här skulle det ha varit en bild på varmrätten, men jag var så hungrig så att jag råkade äta upp allt innan jag kom på iden att ta en bild, hehe.)
 
 
 
 
 
Puss/M

Onsdag

Hej,
igår var jag till Gimo en sväng med Johanna, vi kollade lite i gallerian och så. Efter det bestämde jag mig för att jag ville ha en iPhone 5s så lite impulsivt åkte jag till Dialect och köpte en! Haha, älskar impulsköp!  På kvällen umgicks jag med Hanna och Jenny. 
Nu sitter jag på jobbet och har lunch, slutar 17.30 idag så det ska bli skönt att komma hem i tid! 
Puss. 


/J

Lämnat Grisslehamn

Jag och Victor har verkligen haft det så himla bra i Grisslehamn. Vi har ätit massa gott och till och med haft hela spaavdelningen för oss själva! Det var nästan bara vi på hela hotellet så det var lugnt där kan man säga. ;) Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Jag hade ju mycket hellre följt med Victor hem, men så är det!

Grattis Victor!:-*

Puss/M

Tisdagslyx <3

Just nu är jag och Victor i vårt hotellrum på Hotell Havsbaden i Grisslehamn! Vi har precis fikat massor och ska snart ta på oss våra morgonrockar och tofflor och gå ner till spa-avdelningen. Lite tisdagslyx sådär. ;) Senare väntar en trerätters!


Puss/M

Sportlov!

Eller inte... Jag måste till skolan heeela veckan jag! Men den här veckan blir nog bra ändå. Imorgon tillexempel  så ska jag bjuda Victor på en födelsedagspresent (han fyller 20 år på onsdag) som jag tyvärr inte kan berätta vad det är för det är hemligt! ;) 


Puss/M

Rättegång

Hejsan, 
hade en superbra kväll på ICE i lördags!! Söndagen var en segdag som vanligt och sen träning och raggarrunda med mina babes. 
Idag har jag hunnit varit till Gimo en sväng och nu ska jag luncha med Jenny. Efter det åker jag in till Uppsala för att vittna på en Rättegång, är dönervös!!!
Puss.


/J 

En typisk söndag

Idag har jag inte gjort så där jätte mycket! Kollade OS på förmiddagen (när Sverige tog guld!) och sen åkte jag och kollade hockey innan min fotbollsträning. Och nu sitter jag vid tvn... Så nej så mycket har jag inte att skryta med idag haha. Seg dag helt enkelt. ;)


Puss/M

Inte OK en söndagsmorgon

Den här morgonen började inge vidare. Jag blev väckt innan kl. 8 av två ungar som har väldigt svårt att förstå vad prata tyst är för nått. Det resulterade i att jag vaknade på "fel" sida... Det är kanske inte det man önskar sig en söndagsmorgon! 

Här har ni min fina lyckta som ersatte julstjärnan i fredags! Jag vet att man skulle ha tagit ner den för typ en månad sedan, haha...

Puss/M

White house down

Idag kollade jag och Victor på en jättebra film! Den heter White house down var mycket bättre än vad jag först trodde. Det jag först tänkte var väll att det redan finns massa liknande filmer om vita huset och att den skulle vara någon dålig blandning av dom. Jag kan ju verkligen säga att jag hade fel och att jag blev positivt överraskad! Både jag och Victor tyckte att den var bra så rekommenderar den strakt. :)
 
Puss/M

Mysmiddag

Igår kväll åkte jag till Victor med bussen som var i Österby strax innan sex. När jag kom dit så blev jag bjuden på trerätters, toast skagen, grillat och chokladpudding. Allt var jättegott så det gjorde Victor bra tycker jag! :-* ♥ Jag fick en väldigt bra alla hjärtans dag! Jag fick även godis och en jättefin lyckta av mamma tidigare under dagen. Jag kan visa bild på den imorgon sen! :) Nu är det hockey här hemma på tvn och senare mellodifestivalen! 
 
Puss/M

OS

Godmorgon,
lördag idag. Sitter och käkar frulle framför OS, älskar när det är OS!! Inväntar dam-stafetten i längdskidor! Idag har jag inga planer, ikväll ska jag på lite party, jag och några tjejer ska ut på ICE, ska bli himla kul!! 
Igår firade jag alla hjärtans dag men Jempa, hur mys som helst. 
Puss. 


/J 


Böcker

Jag hämtade precis mitt baket från Bokus. Nu är två av mina kursböcker i anatomi hemma så nu börjar pluggningen på allvar! Jag beställde dom i tisdag så jag trodde faktiskt inte att jag skulle hinna få dom till helgen.


Puss/M

Soffpotatis

Ligger och chillar framför tvn efter en sen dag i skolan. Jag kom inte hem för än närmare 8 så det blev ingen fotbollsträning för mig idag. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag är ledig från skolan! Jag kommer börja dagen med att plugga anatomi och sen ska jag gymma med mamma och Matilda. Senare på kvällen åker jag till Victor! :)


Puss/M

Är detta på riktigt??


Om det är så så är min barndom förstörd, fybubblan vad hemskt!!!!

/J 

Väntar på älskopälsko

Jag känner mig riktigt trött just nu så helst skulle jag bara gå och lägga mig nu på en gång. Jag skulle antagligen somna på en sekund! Men Victor kommer hit efter sin hockeyträning om någon halvtimme, så då måste jag ju såklart hålla mig vaken ett tag till! Jag har ju faktiskt sovmorgon imorgon också så då kan vi sova till 10 om vi vill. :D
 
Bild från i höstas när vi provade 3D funktionen på nya tvn. Varför har inte den kommit ut på bloggen tidigare?
 
Puss/M

Latin

Idag har jag varit först varit i skolan mellan 8-12 och sedan har jag gymmat och pluggat lite. Idag har vi börjat gå igenom massa ben och leder. Idag hann vi med 4 A4-sidor med olika latinska termer! Herregud va jag kommer få plugga för att få in dom i huvudet haha!

Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn som är på tv!
Puss/M


Stegräknare

Hej hej,
nu tar jag min stegräknare (har tävling med jobbet) och går till bussen för att jobba. Ikväll ska jag mysa med Svärdan! 
Puss.


/J 


Helgen

Halloj,
har precis kommit hem från jobbet och ska strax iväg till gymmet med Sara. Tänkte berätta lite om helgen! 
I fredags var jag till Ikea med syrran och Elin sen sov Söderberg hos mig, det blev tidig sänggång med tanke på att jag skulle upp å spela cup dagen efter. Gick väl sådär för oss, åkte ut i kvartsfinalen på Sudden death. På kvällen åkte jag för att fira farmor och sen var vi på fest hos Fonka som firade sin 18-årsdag. Söndagen spenderades på två kalas, först hos Fanny igen och sen hos morfar, grattis <3
Det var min helg det, igår jobbade jag och körde sen ett välbehövligt gympass med Emma! 
Puss.




/J 



Anatomi

Jag sitter och pluggar lite anatomi och svara på instuderingsfrågor just nu. Jag funderar starkt på att leta upp mina naturanteckningsböcker från gymnasiet, om jag nu inte har slängt dom. Jag kommer faktiskt inte ihåg... Men hur som helst så skulle det vara bra! Just nu handlar det om allt från celler till muskler och leder. Jag har inte köpt kurslitteraturen för anatomin än så nu är internet min bästis. :)
 
Söt bild på mina sötnosar från igår:
Puss/M
 

Ljusare i håret

Måndag igen då, men hade iaf sovmorgon till 8 idag. ;) Igår åkte jag med Matilda till gymmet. Eftersom jag redan hade spelat fotbollcup dagen innan men en rejäl förkylning så gick jag bara på bandet igår. Jag kände mig mycket bättre, men det är väll dumt att ta ut sig för mycket när man väl har blivit bättre! Men en halvtimmes promenad (drygt 3km) och en rejäl stretching var nog bra för träningsvärken. ;)

Blekte slingor igår också!

Puss/M

Bilder från nollegasquen

I torsdags så tog jag en hel del bilder på min nollegasque som jag aldrig visade. Först var vi i Sofias studentrum och fixade oss och åt snacks och drack bubbel och efter bar det av till Uplands nation för finsittning med god mat och spex av faddrarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Bra sliten efter gårdagen

Idag känner man sig lite småstel i hela kroppen efter cuppen igår! Vi spelade den årliga Östhammarscuppen vilket blev både den första och den sista för iår. Vi började med två, enligt mig, dåligt genomförda matcher. Det tog ett tag för oss att komma in i tempot med tanke på att vi inte spelat någon cupp innan det här året. Men jag måste säga att vi avslutade den helt okej! Vi hade bara lite otur och åkte ut under förlängning i sudden death under slutspelen. Men hur som helst så var det jättekul att spela, jag älskar verkligen att spela innomhus! :D
 
När jag sedan kom hem så lade jag och Victor (som följt med mig hem) oss och vilade lite eftersom vi var så trötta efter den långa dagen, men så råkade vi båda somna! Snacka om att jag var helt slut, haha. En timmes sömn innan middagen satt fint de! ;)
 
Barchelona 2013
Puss/M

Ibland är det bra att tänka till en gång extra!

Hejhej, jag blev kvar en timme längre i Uppsala än vad jag hade tänkt, men ändå kändes det bra tidigt!! Men ibland måste man tänka lite smart och inte bara känna vad man tycker verkar bra för stunden liksom. Annars hade jag nog aldrig lämnat gasquen tror jag! Haha...

Puss/M


London 27-29/1

Jag och min syssling Carro åkte till London tidigt på måndag morgon. När vi kom fram checkade vi in på hotellet och när vi hade gjort det gick vi på Oxford street heeela dagen! Massor av shopping!! På tisdagen gick vi på Madame Tussouds som var hur häftigt som helst! Efter vi hade varit där åkte vi till Westfield i Stratford som var ett köpcentrum med 334 butiker, väldigt väldigt stort och minst lika mycket shopping där!! På onsdagen (sista dagen) åkte vi London Eye som var en riktig upplevelse! Innan vi åkte till flygplatsen så gick vi in på Primark en sista gång. Primark var JÄTTEBRA! Fina grejer och sjukt billigt! Hade det så jäkla bra hela resan, kunde inte fått en bättre start på 2014. 







Oxford street
Victoria's secret 





Madame Tussouds











London Eye och Big ben









Buckingham Palace 



/J 

57 dagar sen

Hej alla glada! 
Kände för att göra ett blogginlägg, såg att jag inte hade skrivit sen 11 december och det är ju ett tag sen, 57 dagar för att vara exakt. 
Ni har ju missat en hel del men jag kan säga att jag har jobbat i stort sett hela december på Cervera, annars har jag julhandlat i huvudstaden, haft en mysig jul, firat nyår med världens bästa tjejer, gymmat en hel del, hunnit med en jäkla massa utgångar, gått knut, varit en sväng till Skåne för att fira min kusins examen och umgåtts med mina vänner helt enkelt. Jag har också hunnit med en resa till London som jag tänkte skriva om i nästa inlägg!  
Ska försöka komma igång med bloggen igen nu! 
Puss.











/J 


Fix, bubbel och snacks

Sitter på bussen in till Uppsala. Idag är jag ledig från skolan men har istället Nollegasque ikväll. Så nu ska jag in och träffa min Oceaniengrupp och fixa mig, dricka bubbel och äta lite snacks! Det kommer nog bli jättekul men jag tänkte inte vara där längre än till tio för imorgon måste jag gå upp senast klockan 6! + att jag inte riktigt känner mig hundra. ;)

Puss/M


final ju

Idag hade jag bara en tvåtimmars föreläsning så jag tillbringde mer tid på bussen sammanlagt än i skolan! Det jag ska göra ikväll är att plugga och sen kolla på finalen i Paradise hotel! Kommer bli riktigt spännande, synd att det tar slut sen bara... Sen så ska kanske min snälla syster bleka lite slingor på mig idag också. ;)
 
Puss/M
 
 

823 österbybruk

Sitter på bussen hem till Victor efter en väldigt kort skoldag. När jag kommer dit så tänkte jag passa på att göra lite plugg innan han kommer hem! Alla uppgifter ska in på fredag och sen så har jag ett seminarium då också! Eftersom det är nollegasque på torsdag så hinner jag inte plugga nått den kvällen heller. Käns väll sådär att gå upp kl.6 dagen efter gasquen för ett seminarium! ;) Sen för att fortsätta i det positiva spåret så kan jag tala om att jag antagligen är påväg att bli sjuk också, har fått ont i halsen. Jag hoppas det inte är något långvarigt för på lördag ska jag ju spela fotbollscup!

Söndagens fika efter träningen ;)

Puss/M

Normal katt man har!

Sova i duschen... Varför inte?
 
 Puss/M

RSS 2.0