Beställt lite nytt

Jag beställde precis hem några grejer från rean på Nelly.com! Dom här sakerna gick sammanlagt på ca 500 vilket jag tycker var helt okej. ;) Jag känner att jag var tvungen att pigga upp mig själv lite efter en jobbdag ute i ruskvädret!



Puss/M


Påväg hem igen

Nu är jag påväg hem från Österby där jag har varit sedan igår. Victor kom till mig i fredagskväll och sedan åkte vi hem till honom igår. Under dagen var vi och firade hans kusin som fyllde 11 och sedan var vi hemma hos Victor resten av kvällen! Idag har det varit en typisk söndag, vi har slappat hela dagen! Imorgon börjar jobbet igen, vecka 2/4. ;)


Pus/M

Rosa pantern och fotboll


Puss/M


Snälla låt oss vinna idag!

Sitter och peppar med lite musik nu innan jag åker iväg till matchen! En vinst skulle kännas så sjukt nice idag kan jag lova! Hoppas hoppas! :D 



Puss/M

Jobbajobbajobba

Snart lunch! :D
Puss/M


Blod svett och tårar

Idag är jag både öm på näsbenet, kindbenet och i ena "underbenet". Jag hade otur på matchen igår kan man säga... Fick ett skott i ansiktet och började blöda näsblod första halvleken, sen smällde jag ihop med vår målis andra halvlek vilket resulterade i att det var slutspelat den matchen! Jag fick hennes knä precis bredvid benskyddet och jag grinade mer än en unge som tappat glassen, haha! Men trodde seriöst att benet hade gått av eller nått för jag domnade bort i både benet och foten. Imorn är det dags igen och då är jag iaf superladdad. :D

Dagens jobb,


Puss/M

Behöver en timme extra inatt

Idag är jag duktig och lägger mig redan strax efter nio!  Får se om det gör det lättare att komma ur sängen imorgon. ;D

Good night

Puss/M

Lite tortyr nu på kvällen satt fint!

Jag har bara jobbat två av 20 dagar och jag har redan tröttnat! Jag är så sjukt morgontrött och allt känns bara så segt! Nästa vecka kommer iaf Majken och räddar mig så det är bara att stå ut tre dagar till. Dagarna går ju så mkt fortare om man jobbar med någon man har roligt med!

Efter jobbet idag åkte jag till Naprapatrik och blev pinad så jag blev alldeles svettig! Usch va ont det gjorde i mina lår när han masserade! Eller massage vet jag inte om jag ska kalla det, rättare sagt tortyr, haha... Jag fick iaf bekräftat vad problemet var, så nu vet jag vad jag ska göra. Mina rectus femoris var tydligen jättekorta så nu blir det till att stretcha dom lite extra framöver. ;)


Puss/M

Börjar jobba imorgon!

Imorgon påbörjar jag mina fyra jobbveckor på Börstils kyrkogård. Jag känner mig inte redo än haha... Måste liksom börja gå upp tidigt då ju, kl.06.00! Ja man vänjer sig ju efter ett tag. ;)
Den här veckan kommer vara så olik den som varit, jag kommer ha så mycket att göra! Inget slapp här inte! Jag kommer jobba fram till kl. 16.00 måndag-fredag. Jag har träning måndag, ska till naprapaten tisdag, bortamatch onsdag, träning torsdag, hemmamatch fredag... Och jag kommer verkligen inte gå ut sen på helgen för då kommer jag vara inställd på sleepmode, haha!
 
 
Puss/M

Midsommarhelgen

Hejhej. Nu har precis Victor åkt hem efter att ha varit här sedan i torsdags! Både idag och igår har vi bara slappat och bland annat kollat klart på andra säsongen av 24. (Nu har jag bara 7 säsonger kvar! ;o) Jag gjorde ett uppehåll i slappandet ett tag i morse i alla fall, då mitt fotbollslag skulle städa på den tillfälliga campingen i Öregrund. Gud va mycket skit det låg där, assnuskigt! Men vi jobbade på bra i regnet/haglet och var klara på en timme. ;)

I fredags åkte vi till Linda och Victor i Norrskedika och efter ett tag kom Tova och Kalle dit också. Vi åt och drack gott innan vi åkte in till Öregrund! Väl där inne så träffade jag jättemånga som jag kände så det var kul! :D









Puss/M

Ett till avsnitt av 24 innan jag somnar!

Så sjukt spännande serie, är snart klar med den andra säsongen!

Puss/M

Shoppat lite!

Idag har jag varit i Uppsala och shoppat med Linda! Jag handlade: "värmebyxor", underkläder, 2 st linnen och ett par svarta byxor. :)






Puss/M

Förbereder mig för träning

Sedan matchen i torsdags har jag haft ont i mina lår men jag tänkte ändå försöka mig på att träna idag. Jag har precis dränkt in dom i hästliniment så jag hoppas dom tänker samarbeta med mig, för är verkligen på träningshumör! 

Puss/M


Hair n beauty

Igår var det fullt drag i Uppsala när vi var in där, studentflak överallt! Lite avundsjuk blev man ju måste jag erkänna. ;) Barnen blev iaf riktigt fina i håret och vi fick lite hjälp och tips om hur man sköter affrohår. Sedan hann vi med en snabbis på HM också!

Idag har jag hjälpt Matilda att klistra in hennes löshår som hon köpt på rapunzel och det blev riktigt bra! Första gången hon köpt hår med tejp men det blev lyckat! 





Puss/M

Skolavslutning

Nu på morgonen var jag och mamma på James skolavslutning. Vi lyssnade först på lite sång och sen åt vi tårta. Efter lunchen sen åker vi in till Uppsala, James och Tracy ska klippa sig. Bra timing med studenten så får se om man lyckas ta sig fram!


Puss/M


Dagens middag! <3

Puss/M

Får stå och kolla på

Nu har jag både duschat och ätit middag, så stax åker jag ner och kollar på träningen. Jag fick så himla ont i låret igår på matchen så känner att jag inte ska träna idag! Jag gick en promenad med Chico idag och bara det kändes så det blir nog bäst så... Visst skulle jag väl klara av att jogga typ, men känner jag mig själv rätt så vet jag att jag inte kan ta det lugnt. ;) 
Efter träningen åker jag till Österby!


Puss/M

söndag

Hello, de senaste dagarna har jag inte gjort något vettigt alls! Jag hade så mycket plugg efter Cypern så jag behövde återhämta mig lite haha. Efter tentan åkte jag hem till Victor som jag inte hade träffat på två veckor(!) så har mest varit med honom. I dag spelade jag match och i fredags gick jag ut på Etage i Uppsala. Ja, det är vad jag har sysslat med den här helgen kan man säga!
 
Jag sitter just nu och lägger in lite bilder på datorn ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Puss/M

Nu tar jag sommarlov!


Vete tusan hur det gick på tentan, men det skiter jag faktiskt i nu! Tar tag i problemet efter sommaren om de nu blir en omtenta. Är bara så lättad över att ha skrivit den nu iaf och gjort så bra jag har hunnit och kunnat! Sommarlov! :D

Puss/M

Snart!

Imorgon kväll får jag äntligen sommarlov och det ska bli så himla skönt! Kommer vara helt underbart att inte ha massa måsten på några veckor. Jag börjar inte jobba för än den 23 juni, så fram tills dess blir jag ledig! :)


Puss/M

När ska vi börja ha lite tur då?

Idag är man bra stel från matchen igår! Vi spelade mycket bättre än va vi har gjort tidigare i år, men vi hade inte turen på vår sida igår... Jag fick lite känningar i låret igår trotts att det kändes så bra innan, men jag kunde spela hela matchen iaf! Man tycker ju att de borde ha blivit bra efter två veckors vila ju.

Ikväll är det träning igen men jag får nog ta det lugnt då så att låret inte blir sämre igen! Mer idag måste jag plugga plugga och plugga. ;)

Typ jag igår, haha...

Puss/M



Taggar hemmamatch 18.00!


Puss/M

RSS 2.0