Tacos

Ikväll åker jag med Victor till Gräsö, blir där hela helgen. Men först tacos! :)


Puss/M

Träningsläger och hoffmaestro

Som jag nämnde tidigare så var jag på träningsläger på IP måndag-tisdag. Vi hade fyra träningar, 5-kamp och spelade bland annat beachvolleyboll på sjötorget under dessa två dagar. Efter den sista träningen på tisdagen så följde Linda med mig hem och vi fixade oss innan vi blev hämtade av Victor och Niclas. Vi skulle på Hoffmaestro senare på kvällen, men innan förade vi lite på Sunnanö! Det var en lång och väldigt rolig kväll och vädret var ju helt perfekt! En riktigt bra början på båtveckan! :)














Det kommer bli en bra vecka!

Under den här veckan så har jag redan hunnit med ett träningsläger och en kväll i öltältet i Öregrund! Jag berättar mer om det senare för nu ska jag gå en långpromenad med hunden. :)


Puss/M

Poolparty och en sväng ut på sjön

I fredags var jag på poolparty hos Jenny hela kvällen. Det var ju verkligen perfekt en sådan varm dag! Jag hade det väldigt trevligt där, men jag var tvungen att åka hem redan vid halv tolv. Jag var själv hemma och skulle bli hämtad vid nio dagen efter eftersom jag skulle ut på sjön med familj och moster+sambo. Lördagen var som gjord för att vara vid havet, varmt både på land och i vattnet! Idag däremot så blev det världens oväder, så vi blev sittandes i båten ett par timmar innan vi kunde åka hem. Det blixtrade och dundrade alldeles över oss och regnet öste ner! Som tur var så hade vi nygrillade/nyfiskade abborrar som vi kunde äta, så vi överlevde stormen, haha..












Vi hade slut på tallrikar haha..

Puss/M

Före, efter!


Nu på morgonen var jag till Beauty for both och fixade mina ögonbryn och fransar. För 350kr fick jag både färgning och noppning under en timme. Jag blev jättenöjd! Nu är jag redo för kvällens poolparty! :D

Puss/M

Hoppas jag inte somnar nu bara..

Efter att ha badat och sedan ätit middag med syrran, så måste jag plugga lite! Det är svårt att ta tag i det som ska göras i den här värmen känner jag. Man blir ju så sjukt seg!


Puss/M

Bada är det enda man kan göra

Vilken värme det är! 30 grader är ju nästan lite för mycket, men man ska inte klaga. ;) Den senaste dagarna har bestått av mycket bad, det är bara det man kan göra när det är så här varmt ju! I lördags badade jag i Hargshamn, söndag på utebadet i Alunda (Victor jobbar där), måndag hemma hos Linda i hennes pool, tisdag i Öregrund, onsdag Hargshamn... Som sagt så har jag badat en del!

Hargshamn.





Öregrund.






Skulle iväg och jobba på bilbingon i tisdags.

Gårdagens onyttiga onsdagsmys hos Victor❤️

Puss/M


Ändrade planer

Idag skulle jag ha åkt till Victor efter jobbet, men istället fick jag vara barnvakt. Mamma och pappa håller på med att ta in hö just nu så jag är hemma och kollar lite tv. Så fort dom kommer hem så ska jag nog lägga mig och sova, för jag är så himla trött!

Räkmacka och ett glas rosé till middag. Lyx<3


Kollade på filmen Yoko, riktigt spännande!

Puss/M

Beauty4both

Nu har jag jobbat min näst sista jobbdag vilket innebär att jag bara har en tidig morgon kvar nu! Sen kan jag sova ett par timmar extra på morgonen, resten av sommaren. Sköönt! Nu när jag kom hem ringde jag och bokade en tid hos Beauty for both. Jag fick ett presentkort där i julklapp, så tänkte använda det nu för att färga ögonbryn och ögonfransar. Jag brukar vanligtvis göra det själv, men tänkte lyxa till det lite nu när jag ändå hade ett presentkort liksom! Fick en tid redan nästa vecka vilket var toppen, eftersom jag ville ha det gjort innan båtveckan!

Nu ska jag dra mig ut på en löprunda!

Puss/M


Leker husmor

När jag kom hem från jobbet idag så ställde jag mig i köket och bakade lite. Två kladdkakor och två pajer blev det! Eftersom det är min sista dag på jobbet på fredag, så ska jag bjuda på fika då. :) När jag ändå tänkte göra en kladdkaka och en paj, så gjorde jag dubbla sattser och frös in en av varje också! Perfekt att ta fram om man känner sig lite deppig någon dag, haha. :D


Puss/M

Jobbigaste dagen

Idag har jag klippt gräs hela dagen på jobbet! Tisdagar brukar alltid vara den jobbigaste dagen. Jag brukar vara jättetrött när jag ska gå upp på morgonen och sen så är det så många dagar kvar innan helg! Men idag var det mycket lättare, bara tre jobbdagarna kvar nu! 


Puss/M

Sista veckan!

Nu har jag påbörjat min sista jobbvecka på kyrkan för i år! Ska bli helt underbart att vara ledig sen. Eller ja typ, måste plugga lite... ;) 
Snacka om att veckorna bara flyger förbi! Jag tyckte precis att det var fredag, men nu är helgen borta helt plötsligt. I fredags kväll kom Victor hit och sov över till lördagen. Då skjutsade jag hem honom vid tre för sedan skulle jag på lite party med Majken och Johanna! Vi grillade, körde beerpong, kubb och gjorde lite annat roligt hos en kompis till dom och sedan åkte vi till Hummel. En riktigt nice helg! :D


Puss/M

Bilder från min braiga lördag!








Puss/M

Själv hemma

Vilken varm dag det har varit idag! Jobbdagarna går så mycket lättare när det är varmt och soligt! Efter jobbet så hade jag till och med lite energi över för att dammsuga och torka av golvet uppe hos mig och tvätta mitt sängöverkast. Sen tog jag en dusch innan jag gjorde mat. Jag gjorde en riktigt god carbonara som även kommer sitta fint på lunchen imorgon! Jag är själv här hemma idag och imorgon, så får se om Victor kommer hit och gör mig sällskap. :)


Puss/M

Dagen:

Jobba, kolla ett avsnitt av 24, äta middag, träna, göra smoothie, duscha, prata med pojkvän, sova! Godnatt.


Puss/M

U N D E R B A R T

Puss/M


Kommer bli en bra dag idag!

Jag ligger i sängen nu och drar mig lite innan jag ska upp och packa det sista inför dagen. Jag ska åka ut på sjön med Linda och Victor x2 idag och sen ikväll ska vi till hummel! Det kommer nog bli en kanondag idag! :)


Puss/M

Torsdag

Idag har jag varit på jobbet hela dagen och sen så har jag inte gjort något särskilt alls faktiskt! När jag kom hem så hade jag fått mina grejer från Nelly. Allt var bra förutom jeansleggingsen! Mina lår och min rumpa tyckte dom var för trånga, så Matilda fick dom istället. ;) 



Puss/M

Sjukling

Idag är jag hemma från jobbet pga sjukdom. Men jag mår ändå mycket bättre idag än vad jag gjorde när jag kom hem från jobbet igår! Igår morse vaknade jag med världens hosta helt utan någon förvarning alls. Jag hade liksom tränat kvällen innan utan att mig det minsta hängig! Jag gick iaf till jobbet och klippte gräs en hel dag. Jag kände mig inte helt frisk men jag jobbade på ändå. Sen så fort jag kom hem och slappnade av så mådde jag piss och fick hög feber på kvällen... Men som sagt så mår jag bättre idag vilket är tur för jag vill inte missa fler jobbdagar!

Ligger i soffan på altanen och njuter av det underbara vädret!

Puss/M

RSS 2.0