Snabbshopping på Ikea

Sitter på Max i Uppsala med pappa och käkar. Idag har jag först varit i skolan till 5, sen sprungit runt på Ikea och köpt en nu säng. Efter det var det raka vägen till ackis för spruta och nu sitter jag här! :D


Puss/M

Trött.

Usch vad trött jag var när jag gick upp idag! Man märker av att man sov alldeles för lite förra natten och att det har blivit sommartid...

Igår kväll var jag och Matilda på en riktig  raggarrunda! Hon skulle hämta några grejer hos en kompis som bor förbi Österby så vi var borta mellan 5-8. När vi ändå var i krokarna så stannade vi på en fika hos Victor också. :)


Puss/M

Bilder från min sjukt roliga kväll igår!









Puss/M






Söndag

Hej hej,
har börjat vakna till nu, haha, klockan är snart halv sex, oops... Igår var jag ut på Ice och jag hade superkul!! Efter Ice blev det efterfest och jag och Mickan vandrade hem därifrån vid 6 imorse. På dagen innan jag gick ut så var jag på 90-års kalas, min gammelfarmor fyllde år så vi firade henne med god mat och tårta. Kul att träffa släkten också.
I fredags efter jobbet kom Elin och Markus hem till mig, vi lagade tacos och hängde. Sen kom Jenny hit också och hon sov kvar. 
Nu ska jag in i duschen och kanske piggna till mer,
puss.





/J 

Lite färg på tråkiga och bleka mig

Nu har jag packat väskan och snart åker jag till Jenny för att först fixa mig och sen partya lite! Idag har jag inte fått mycket plugg gjort alls. Har typ känt mig lite nere och seg idag och då är det omöjligt att plugga ju. :o Jag tror nog att    en utgång är vad jag behöver!

Efter två soliga dagar på altanen så har jag ju fått lite färg, underbart för jag trivs så mycket bättre med mig själv när jag är brun! Har känt mig så blek och tråkig...

Puss/M

Lyx med wi-fi på rummet ;o

Ligger och bloggar från min säng för typ första gången i historien! :o. Vi har nämligen bytt internet  vilket gjorde att vi också flyttade hela internettgrejen. Så.... Nu har jag wi-fi på mitt rum! :D

Nej nu ska jag masa mig ur sängen och ta mig till gymmet. Sen måste jag plugga hela dagen för att ikväll blir det utgång på Ice!

Puss/M



Fredagsmiddag <3

Har precis ätit en riktigt god middag: grillade köttfärsbiffar och potatis, morötter och lök i ugn! Senare blir det blåbärspaj till efterrätt också. Fredagar är ju bara för bra! :-*

Puss/M


Sunshine :D

Asså shitt vilket fint väder det har varit idag! Jag och pappa skulle ha åkt till Uppsala och köpa en ny säng till mig men vi sa att vi skulle ta de på måndag istället. Gäller ju att ta vara på de fina vädret! Men solen har tyvärr tagits ut på mitt plugg för jag ville ju sola... Men nu har jag pluggat i två timmar iaf. ;)


Puss/M

Torsdag

Heej,
idag har jag gått en pw, fikat med Elin, fikat med Emma, gått en till mini-PW på kvällen (så fint väder så jag var tvungen) och haft fotbollsträning. Hela denhär veckan har jag lagat middag och tro det eller ej men det har faktiskt blivit gott också! Haha, lite kul att laga mat och känna sig vuxen nu när mamma och pappa är i Spanien. 
Imorgon ska jag jobba sen är kvällen oplanerad.
Puss och godnatt.




/J 

Onsdag

Hej.
Idag har jag och Johanna bara hängt. Kollat klart på PLL och vart ute på stan lite. Jempa kom över och käkade middag med oss sen åkte jag vidare med Jenny för att fika med Bella och Empan, det var supertrevligt!! (Lät gammal när jag skrev sådär haha). 
Nu ska jag sova,
puss.

Dagens lunch 

/J 

Nya brillz

79 kr från Ginatricot. Behövde ett par nya eftersom mina gick sönder! Försöker vänja mig med modellen, har alltid haft pilotbrilor förut...

/J 

Så fin himmel ikväll



/J 

Pretty little liars

Halloj,
ligger i sängen och kollar på PLL med Johanna nu. Vi hade några avsnitt att ta igen om man säger så. Börjar bli lite trött med tanke på den tidiga uppgången imorse och sen en heldag jobb... 
Nu ska vi kolla vidare,
puss.

Har tänt ljus i rummet så vi har myyyys

/J 


En bra dag

Idag fick jag hem ett paket från Nelly! Converse och en axelbandslös bh och båda satt perfekt. :D Sen så har jag varit i Långalma hos Anna och gjort lite våfflor och så. En bra dag med andra ord. :)

Nu ska jag ta en dusch och göra mig klar för sängen, sen blir det anatomiplugg. Det perfekta sömnpillret! ;)

Puss/M



Våffeldagen

Idag är jag ledig, eller ja självstudier står det på schemat. Jag tänkte starta upp den här dagen med en promenad med Chico och sedan äta frukost efter det. Jag hoppas att min plan om att bli superpigg och plugga järnet ska funka!

Senare idag ska jag luncha våfflor med en vän, våffeldagen!<3

Puss/M


Måndag

Godkväll,
idag har jag varit ute och gått i 2 h med vovven och efter det har jag varit med Emma och tränat fotboll, struntade i sjukhuset, hehe. Imorse åkte mamma och pappa till Spanien, inte ett dugg avundsjuk... Så den här veckan har jag FF. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, imorgon ska jag upp 05.30 (!!!!!) för att jobba. 
Puss.



/J 

Batteriet laddat för ny vecka!

Nu är det måndag morgon vilket betyder att jag sitter på bussen mot Uppsala. Idag har jag bara föreläsningar, inget praktiskt alltså. Rätt skönt att börja veckan med att bara sitta och lyssna tycker jag! När jag kommer hem sen så är det bara för mig att äta och byta om till fotbollskläder, för sen bär det av till Halstavik för träning. ;)

Jag känner mig verkligen utvilad efter helgen så jag känner mig redo för den här nya veckan! ;D

Puss/M


Knäh*lvete

Blir så arg. Så arg så arg så arg. Mitt knä vill inte samarbeta. Skulle ut och springa idag och jag kom väl ungefär 1,5-2 km sen pajade knät och jag fick gå hem. Blir arg och besviken. Imorgon åker jag upp till sjukhuset IGEN och hoppas på att dom kan hitta vad jag har för fel. 


/J 

Hungergames & Frozen

Igår kväll kollade jag och Victor på den andra Hungergames-filmen. Det var första gången jag såg den och jag måste ju säga att den var riktigt bra! Nästan bättre än den första tycker jag. Men nu längtar man ju efter 3:an så man får veta vad som händer sen! ;o Efter filmen beställde vi pizza och Gud så gott det var! Jag tröck i mig hela, hehe...

Idag, innan jag åkte hem, så kollade vi på Frozen. Jag hade inte så höga förväntningar på den eftersom jag hade hört lika mycket negativt och den som positivt. Men jag måste säga att den var bra! Jag har hört många säga att det är för mycket musik i den, men det var inget jag störde mig på iaf. :)

Puss/M


Fuerteventura!

Angående den där galna grejer jag skulle berätta om... Jag har bokat en resa!!! Den 24/4 åker jag och Clara till Fuerteventura i en vecka. Ett 4+ stjärnigt hotell med all inklusive. Ska bli så jäkla UNDERBART!! Längtar ihjäl mig! Har nästan resfeber redan, det är ju bara 1 månad kvar! 


/J 

Söndag

Hej hej hallå,
gårdagen var kanon. Vi spelade spel och mös i Tierp. När vi kom hem skjutsade vi fyllon och sen raggade vi med Simon å Joppe. Idag har jag inte gjort nånting alls och ikväll ska jag på middag hos syrran och den blir det ost-och kexkväll hos Millan. Bra söndag. 




/J 

Korvgrillning ute i finvädret

Idag gick jag upp strax innan 9 och åt frukost och åkte sedan iväg till gymmet. Mer än att tränat så har jag pluggat idag och sen så hade vi lite korvgrillning vid två-tiden. Vi passade på med det när det var så fint väder! 

Just nu är jag i Österby hos Victor. Ikväll blir det en lugn hemmakväll! :)

Puss/M




Fredag

Hej,
idag har jag och Emma hängt hela dagen. Vi var en sväng till Clara och jag gjorde en lite galen grej (mer om det senare). Efter vi hade varit där bakade vi världens godaste cupcakes. Kvällen avslutades i Gimo för fotbollstittande. 
Imorgon väntar jobb och sen åker jag till Tierp. 
Puss.


/J 

Skön dag

Idag hade jag en ganska skön skoldag mellan 8-13. Jag hade uppföljning av praktiken igår och gångobservation hela dagen! Igår på praktiken skulle vi mäta leder med goinometer. Det gick bra tyckte jag! Jag var faktiskt inte ett dugg nervös som jag var förra gången, så det var ju skönt. ;) Sen på kvällen hade jag fotbollsträning. Det var jättekul och jättejobbigt, jag var på bra träningshumör heltenkelt! Idag har jag lite träningsverk i insida lår och rumpa och jag är inte förvånad kan jag säga. ;)

Nu ska vi snart äta lite tacos här hemma sen ska jag kolla fotboll!

Puss/M


Ljusslinga

Tänkte bara säga att jag överlevde träningen trots min träningsvärk!! Wiiie. Innan träningen hängde jag med Mathilda och blev bjuden på middag t o m! 
Köpte en ljusslinga när jag var i London och har haft den på fönsterbrädan men provade byta plats på den nu och hängde den i stången, har beslutsångest...


/J 

Torsdag

Hejsan,
såg nu att jag hade skrivit att det var tisdag igår? Haha håller inte reda på dagarna... Jaja. Idag sitter jag med en jäkla träningsvärk och laddar upp inför träningen ikväll, vet inte hur det ska gå...
Annars ska jag väl ut å skotta eller något. 
Puss.


/J 

alla dessa dyra böcker...

Jaha då har man precis betalat kursböcker för drygt 1800kr, snacka om att mina studiebidrag endast går till böcker och busskort! Inte så kul. ;( Tur att jag hade jobbat ihop lite pengar under hösten för annars hade mitt liv nog sett ganska tråkigt ut just nu!
 
Puss/M

Tisdag

Hej hej,
såg att jag inte har bloggat sen förra måndagen. Oops. Veckan har iaf bestått av en köksbordsfylla, träning, varit en sväng till Uppsala, städat bil, umgåtts med mina fina vänner, jobbat, åkt till Läkerol Arena för att kolla Brynäs, en utgång, varit till Ikea och lite sånt. 
Nu ligger jag i soffan och väntar på att Emma ska komma så vi kan luncha och sen gymma, ikväll åker jag till Långalma och umgås med brudsen.
Puss.










/J 

Träningsverk

Igår körde jag ett riktigt hårt pass på gymmet så idag har jag träningsverk i mina armar! Jag körde både styrka i armar och bål och sen sprang jag drygt 5km också. Jag var så grymt svettig när jag gick där ifrån så då var jag nöjd med mig själv!

Nu snart fortsätter min lektion, sjukgymnastisk undersökning. Idag mäter vi ledrörlighet i lite olika leder. ;)

Puss/M


Sol<3

Hej! Jag började min morgon med att göra en missbedömning av vart jag befann mig i sängen och vart sängkanten var! Så i mitt försök att stänga av alarmet 05.30 så hamnade jag lite halvt på golvet haha...

Igår blev jag på dåligt humör när jag drog upp rullgardinen, men idag var det ju faktiskt ganska fint ute. Tänk vad lite sol kan göra med humöret! Idag har jag inte heller en sån lång dag i skolan så idag tänkte jag hinna med en sväng till gymmet. Det var hur länge sedan som helst jag var där för jag hinner liksom inte med det nu med allt plugg! Ska bli skönt med en riktig hårdkörning idag. ;)

Puss/M



Usch

Då var snön här igen då, sämst!

Puss/M

Tröttissöndag

Igår blev det en spontanutgång på Ice vilket var jättekul! Men det resulterade ju  i att man var lite trött idag. ;) Nu ska jag plugga lite, sen får det nog bli en tidig sänggång för mig idag!

Puss/M


True love!

Hur underbart är det inte att sluta en och en halv timme tidigare en fredag?! Jag trodde jag skulle vara tvungen att vara kvar i skolan till klockan fem, men sitter redan nu på bussen mot Österby! Jag vet inte vad vi ska hitta på ikväll men det blir nog en tvmyskväll skulle jag tro. :)

Fick den här bilden skickad till mig här om dagen, haha..
Puss/M


Otaggad!

Nu ska jag byta om till träningskläder för klockan sju börjar min fotbollsträning. Jag är så sjukt otaggad för det kan jag också tillägga! Vid den här tiden på kvällen, efter middagen är jag alltid så trött! Plus att jag inte tycker att det är någe vidare kul att spela på grus...

Tog en promenad med Chico i det fina vädret idag <3

Puss/M

Praktik

Idag hade jag praktik mellan 9-12, alltså en kort dag! Jag var lite nervös innan men allt gick bra som tur var. Jag skulle bland annat göra Bergs balanstest med en äldre patient. :)

Nu ska jag förbereda mig lite inför morgondagens seminarie och sen kolla i mina anatomiböcker som jag fick hem igår!

Premiär för vårjackan!
Puss/M



Namnsdag

Nu är jag på bussen påväg hem från Uppsala. För en gångs skull så var föreläsningen lika lång som det stod på schemat så de var ju lite synd... Jag trodde jag skulle få komma hem lite tidigare. ;)
Jag fick precis reda på att jag har namnsdag idag också och fick svar på dagens stora frågetecken: varför bussarna hade flaggor!

Puss/M


Plugget

Sitter i skolan och väntar på dagens låånga föreläsning om organ(?). Jag vet inte riktigt vad den ska handla om eftersom det inte stod på schemat. Den ska iaf hålla på till 17.00, men hoppas på att den slutar tidigare! 

Har inga bilder på min iPad, men så här såg de ut när jag pluggade här om dagen ;p

Puss/M

Sovmorgon

Hejsan, idag hade jag sovmorgon, men gick upp vid halv nio iaf. Om en timme tar jag bussen till skolan och stannar sedan där till 17.00! Nu ska jag fixa i ordning lite lunch innan jag drar. ;)



Puss/M



Morgontrött kissemiss

Hellu, har tänkt skriva ett inlägg i några dagar nu men det har liksom inte blivit av... ;) I lördags kom Victor hit och det var tänkt att det skulle bli en hemmakväll vid tvn, men så åkte vi till Österby och träffade några istället! På söndagen spelade jag lite fotoll vid fyratiden. Innan det låg jag och slöade i sängen hemma hos Victor, perfekt en söndag om ni frågar mig. ;)
 
Idag har jag varit i skolan och sen så har jag pluggat här hemma också. Roligare än så har det inte varit!
 
Imorse hade jag en morgontrött katt i min säng när alarmet ringde kl. 5.50. ^^
 
Puss/M
 

HM

Köpte en ny sjal idag innan jobbet, 79.50 kr på HM. 


/J 

Måndag

Hejsan,
sitter på jobbet och käkar just nu. Min lördag var kanon, käkade gott och hade trevligt hos Svärdan sen bestod resten av kvällen att åka bil, men jag älskar ju det så jag hade en superkväll!! Fick med mig två fyllon hem till mig också som sov kvar. 
Igår åkte jag moppe!! Haha det var så himla kul!!! Kände mig som 15 år igen! Sen spelade jag match med laget mot varandra i Gimo och senare hängde jag med Jenny och Anna. 
Puss.




/J 

Vårväder!!

Godmorgon!
Idag är det massor med sol och varmt!! Älskar det! Idag fick skinnjackan och conversen åka på, härligt härligt!! Nu är jag påväg till jobbet och ikväll ska jag fira Svärdan.
Puss.


/J 

Ingen myskväll utan mjukisar!

Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta ut mina tighta byxor mot mjukisbyxor. Hur skönt var inte det?! Det går ju inte att ha en myskväll utan mjukisar! Snart ska jag inta soffan med lite godis och kolla på let's dance med mamsen. :)<3

Puss/M


Allt känns bara nice

Idag är en dag när allt bara känns så bra! Började dagen med två timmars sovmorgon (fick sova till halv 8!) eftersom första föreläsningen blev inställd. Jag sov riktigt bra inatt också, hade nybäddat och allt. ;) Och sen så har jag bara en riktig föreläsning idag och sen är det lite frivilligt typ, men kommer stanna ett tag på de iaf. Sen så är det fredag också! :D

Puss/M


Nya gardiner

Hejsan,
idag skulle jag göra min mamma lite glad så jag köpte med mig två stycken kappor hem som jag hängde upp i köket. Blev faktiskt väldigt fint och vårigt om inte annat! Våren är ju på ingång nu ❤️ 
Imorgon ska jag jobba sen fredagsnysa med Jenny och Anna,
puss.


/J 

Torsdag

Snart framme i Uppsala för att påbörja en lång dag! Går till 17.00 och sedan blir det raka vägen till fotbollsträningen i Östhammar som är ute på grusplanen idag! Jag vet någon som kommer somna gott ikväll. ;)

En av de nya tröjorna jag köpte igår, fick den för typ 40 kr på Vero Moda på gränby!
Puss/M


Onsdag

Godkväll,
har inte bloggat på några dagar nu men det är för att jag har haft fullt upp! Jag har jobbat, varit på Leos lekland, hängt med Svärdan när hon körde cross, haft förfest hos mig innan vi gick till ICE som sen slutade med en efterfest också. Sen har jag varit i Tierp för att titta på när min syster sjöng nationalsången på en volleybollmatch och igår och iförrgår har jag varit ledig så jag har tränat, fikat med Emma och umgåtts (?) med Jempa. Idag har jag firat Svärdan, vi hade mysfika på adas. 
Ikväll sover jag hos Sara och imorgon väntar jobb + fotbollsträning. 
Puss. 










/J 

Shopping!

Jag slutade skolan klockan tre idag och sedan har jag shoppat med mamma och syrran fram till nu! Jag känner mig faktiskt ganska trött nu! Idag shoppade jag bland annat en iPad och en vårjacka. :D

Dagens middag, och fy tusan vad gott det var! Jag åt bara en macka till lunch så jag var jätte hungrig. Jag lämnade inte en gnutta mat kvar på tallriken trotts att jag åt en semla på Ikea innan haha...
Puss/M


Grattis min fina!



/J 

Sol och värme skulle jag inte tacka nej till!

Sitter på bussen från Victor till Uppsala nu. För en gångs skull så känner jag mig ganska pigg när jag åker buss till skolan! Jag fick ju 40 minuters sovmorgon... Men sen så sov jag så sjukt skönt inatt. Sov som en stock hela natten gjorde jag! Det var riktigt skönt för natten innan var det helt tvärt om kan jag tala om.

Nej men ska man passa på att plugga lite anatomi när man ändå är pigg kanske? ;)

Bilder från Gräsö som togs i juli. Man skulle ju inte ha något emot en sådan dag nu!
Puss/M


En bra dag!

Sitter nu på föreläsningen som avslutar den här långa skoldagen! Den är hela 4 timmar lång så det käns lite segt sådär på eftermiddagen... Efter skolan åker jag hem till Victor och ska förhoppningsvis äta en semla ikväll också!  Den här dagen är ju bara för bra. :D

Bild från temafesten under nollningen:

Puss/M
 

Några bilder från i lördags får ni här :D

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M
 

Måndagsmorgon....

I lördags blev det en utgång med NÅGRA tjejer på Ice. Innan det var vi hos Jenny och förade lite. Jag hade verkligen en as rolig kväll, vilket man kände av på träningen igår! ;) Ikväll är det träning igen men denna gång i Halstavik. Första träningen ute för i år till och med! 



Puss/M

RSS 2.0