Jag kan inte påstå att jag älskar fysiologi!

Usch va jag har tröttnat på fysiologi, det är så svårt! Jag blir så frustrerad när jag inte förstår! Kemi är inte min grej... Fram till onsdag kväll kommer inte jag att ha något liv typ. Men sen tar jag sommarlov iaf! Tar en paus med Gladiatorerna nu, sen påt igen. ;)


Puss/M

Spring i benen

Jag kom precis in från en springtur som kändes förvånatvärt bra! Jag vet inte hur långt jag sprang riktigt men blev nog närmare 4 km skulle jag tro. Jag började lugnt, ökade farten när jag var varm för att jag kände mig så pigg i benen. Sen körde jag lite intervall med 100% löpningar och sakta jogging sista 1/2 km. Jag kollade om låret skulle hålla för matchen imorgon, och det ser ljust ut! :D

Nya träningslistan:




Puss/M

Så körd

Jag kommer så kugga onsdagens tenta i fysiologi! Jaja någon gång ska väll vara den första. Tur att jag har stöd av mina små älsklingar som verkar ha saknat mig iaf! 


Puss/M

Några mobilbilder från resan :)















Puss/M

Hejdå Myo Andro!




Puss/M



Sista kvällen!

Imorgon åker vi hem. Ska faktiskt bli ganska skönt, har lite hemlängtan. Har iaf haft en toppen vecka här på Cypern! :D





Puss/M

Poolhäng

Puss/M

Har det bra här på Cypern!



Puss/M

Cypern nästa!

Hade en föreläsning idag som slutade 12. Efter det gick jag till cupido och köpte med en sallad som jag åt vid ån och nu är jag på bussen till Gränby där jag ska fördriva tiden nån timme. Idag drar jag till Cypern med mami och Matilda! :D



Puss/M


Idag åkte shortsen fram!


Puss/M

Nytt





Puss/M

30-minuters shopping

Sitter på bussen hem från Uppsala efter en och en halv timme i skolan. Vår föreläsare visste inte att han skulle ha föreläsning så då blev det en kort dag! Då passade jag på att springa in på Gränby en snabbis och köpte två linnen och en t-shirt till mig själv och några grejer till mamma. :)


Puss/M

Inte många dagar kvar nu...

Ligger i sängen hemma hos Victor. Vi kollade på filmen Flygplan nyss, barnfilmen ni vet. ;) Den var väll bra, men ganska uppenbar liksom. Mer idag så var jag i skolan mellan 8-11, fick sluta en timme tidigare! Sen när jag kom hit så pluggade jag närmare tre timmar måste de nog ha varit. Måste plugga på nu innan jag åker till Cypern på fredag! Känner mig lite småsjuk idag så får hoppas att de går över fort!

Puss/M



Top Gun

Igår åkte jag till Jenny vid sextiden och umgicks med några tjejer där innan vi drog in till Uppsala! Skivan vi skulle på var på Flustret och temat va filmkaraktärer. Jag körde på filmen Top Gun jag. :D Det var inte överdrivet mycket folk på skivan men de var kul ändå! Vi hade sån tur att vi fick skjuts hem sen och då stannade vi till på Donken. Godaste cheeseburgarna på länge!








Puss/M

Respirationssystemet

Pluggar lite fysiologi innan jag ska på skiva i Uppsala! (Fast jag mycket hellre skulle vilja sola!!)

Puss/M


Dumma ben

Vilket väder det har varit idag! Idag sprang jag runt i bikini hemma utan att frysa ett dugg. Det resulterade i att jag blev lite röd på vissa ställen, en bra grund för Cypern ju. ;) Just nu är jag hos Victor. Vi har ätit pizza och andra onyttigheter och kollat på tv, och de ska vi fortsätta med resten av kvällen!

Igår hade jag match, men jag spelade nog bara 5 minuter sammanlagt. :/ Har haft problem med mina framsida lår sedan första matchen och på torsdagens träning blev det riktigt dåligt i det ena efter en skottövning. Jag kunde jogga, men att springa fullt och att behandla boll gick bara inte. Så himla tråkigt för jag hade sett fram emot matchen! Passade bra att det var nu det hände iaf eftersom vi åker utomlands på fredag och då får jag en veckas uppehåll. Hoppas på en comeback med två friska ben sen efter det! :)


Puss/M



Bra att man ställer klockan!

Imorse vaknade jag 4.30 som vanligt. Idag inte av en katt som ville ut (jag hade stängt dörren för att jag inte orkar bli väckt en timme innan jag ska gå upp som vanligt), utan jag behövde gå på toa. Sen gick jag upp igen och la mig i sängen och kollade på klockan en gång till och såg då att klockan inte var 04.30, utan 06.30! Jag vaknade alltså när jag normalt brukar starta bilen och åka till bussen! Jag han så klart inte med expressbussen men den vanliga som går tre minuter efter, snabb jag vet! ;)

Puss/M


Vill vinna imorgon!

Snart har jag fotbollsträning, hoppas de kommer fler idag än vad det gjorde sist! Vi har liksom matchpremiär hemma på IP imorgon så då vill man ju inte skämma ut sig. Skulle vara så kul att vinna imorgon efter 2 förluster!


Puss/M

Bianco

Här om dagen såg jag ett par snygga skor på Bianco när jag gick förbi påväg till bussen. Dessutom hade dom 20% rea där fram till söndag! Idag gick jag tillbaka dit och köpte skorna innan jag åkte hem. Jag tyckte dom var assnygga och så kostade dom ju bara 400kr, så hur skulle jag kunna låta bli liksom! Tror dom blir perfekta i sommar sen. :D


Puss/M

Jobbig start på dagen

Den här veckan har ju bara känts så himla seg, vill inte gå upp på morgonen och hela föreläsningarna kollar jag klockan varje minut typ! Inte nog med det så fick jag stå upp hela bussresan till Uppsala imorse vilket sög. Det var en skolklass som tog upp hela bussen.

Måste plugga lite nu men är för trött för att fatta fysiologi för tillfället... Får nog gå och lägga mig tidigt idag tror jag. Både imorgon och på fredag slutar jag klockan tolv så det är ju egentligen inte jobbigt. Snart är det ju faktiskt helg också! Kämpa!

Måste hitta tillbaka till min vanliga rutin alltså!

Puss/M

När tänkte solen dyka upp igen då?

Imorse när jag skulle gå upp halv sex så var min säng så himla skön! För skön nästan för jag kom knappt upp... Jag har varit så sjukt morgontrött den senaste veckan, undra om det är värdet som får en att bli så trött och seg kanske? Idag är jag inte bara trött, har en träningsverk som börjar smyga sig fram från gårdagens match också! Det var en tuff match som vi tyvärr förlorade, men det var ändå ett steg i rätt riktning från förra matchen tycker jag!

Puss/M


Trerätters

Jag började dagen med en långpromenad med mamma och Chico. Gick någon timme vilket var skönt! Sedan har jag varit till affären, bakat blåbärspaj, gjort förrätter och skalat potatis typ. Vi firade mamma idag så mormor kom hit på trerätters middag. :) Blev en lyckad middag, riktigt mumsigt! Nu sitter vi bänkade vid vid tvn och kollar Eurovision! Senare ikväll så ska jag skjutsa hem mormor och sen så sover jag hos Victor. :)


Puss/M

Ledig fredag!

Idag är jag ledig från skolan så då passar jag på att bara lata mig! Tänkte kolla nått på viaplay nu och kanske smaka mitt tredjepris jag fick i femkampen på träningslägret förra veckan! De låter väl inte allt för tokigt? ;)

Puss/M


Godkänd!

Idag är jag på bra humör! Jag fick reda på att jag blev godkänd på tentorna jag har skrivit. Både den i Normalmotorik och sjukgymnastisk undersökning och båda delarna i Anatomin! :D Nu har jag bara fysiologin kvar innan jag tar sommarlov, hoppas den också går bra för då behöver jag inte plugga nått i sommar och det skulle ju inte sitta fel. ;)

Gårdagens uppladdning för seriepremiären. Tyvärr funkade den inte så bra som jag hade hoppats..

Puss/M

Utvilad efter helgen! ;)

Har precis haft en väldigt långtråkig föreläsning om neurofysiologi! Jag fick kämpa med att hålla ögonen öppna de tre timmarna... Har visserligen haft helg precis så då är man ju utvilad, eller? Hade träningsläger fredag-lördag och då blev det inte så mycket sömn! Sen var det utgång på Hummel lördag kväll och delade säng med tre andra tjejer den natten haha. Så som sagt så är jag inte jätte utvilad efter den här helgen! ;)



Puss/M

Träningsläger!

Idag har vi haft en träning, grillat och nu ska vi äta upp snackset som vi nyss köpte! :D


Puss/M

En rolig Valborg!

Gårdagen blev så himla lyckad tycker jag! Om man bortser från snön då haha... Idag har jag chillat med Victor och Simon på Gräsö, men är hemma igen nu. Ikväll har jag fotbollsträning men jag känner mig inte så där jätte taggad. Det kommer ju va jätteblött på planen! 

Puss/M


RSS 2.0