Viiiinst!!

Godkväll,
ligger i sängen nu efter att ha kommit hem från en bra match i Läkerol arena, så grymt med vinst!! 3-1, måste vart för att jag var där ;)
Imorgon väntar en hel dag på UNT med klassen och fordonskillarna sen blir det kinamys med mina finingar.
Puss och godnatt.

/J


Chillkväll

Vaknade just efter en tupplur hemma hos Victor nu efter skolan. Var hur trött som helst på sista lektionen så det behövdes väl antagligen! Men man kan ju ändå inte säga att man mår så himla bra nu efteråt, blir nästan bara värre ju! Mega-hungrig är jag också så hoppas det är matdags snart!

Idag tänker jag ta ledigt från skolan och inte plugga någonting alls! Känns som om det har varit det enda jag har gjort den här veckan hittills eftersom jag hade prov i tisdags och idag och även lämnade in en uppgift idag.
Chillkväll ikväll!
Puss/M


Brynäs-Modo

Hej hallå,
då har onsdagen också gått förbi, sakta men säkert. Hatar onsdagar. Och tisdagar.
Nu på kvällningen körde jag ett gympass med Mathilda och Jullan, alltså är det inte världens bästa känsla efteråt när man har typ ont i varenda muskel? Haha. Vill inte ens tänka på hur jag ska komma upp ur sängen när jag vaknar...
 
Imorgon är det torsdag vilket betyder ledighet. Jag och Jullan ska dock plugga ihjäl oss, på riktigt denna gång. Men sen på kvällen händer det roligheter! Vet ni, vet ni, vet ni? VI SKA PÅ BRYNÄS MATCH! Jag, Julia, Sara och Jenny, vilket gäng, vilken känsla, vilket drag (förhoppningsvis). Har ju inte gått sådär superbra för de på senaste tiden men va tusan, imorgon är det bara vinst som gäller! 
 
Och nu har det här inlägget blivit alldeles för långt och ni har säkert sluta läsa för längesen men jaja, ska sova nu,
godnatt.
 
Härlig party bild från i höstas
 
/J
 

Mer sol tack!

Snacka om att vårkänslorna började krypa sig på idag när solen var framme! Så himla härligt att slippa frysa när man väntar på bussar och sånt, när man ska hem från skolan!
Man får liksom lite energi när det förövrigt bara är massa jobbigt skolplugg som ligger över än!
Kan nästan inte vänta tills när det bär av mot solen i Barcelona nu ju!
 
Puss♥/M

Bara skorna kvar!

Har precis provat min studentklänning som jag skickade efter förra veckan och den passade! Jätte glad!♥
Ni får ingen riktig bild på den än på ett bra tag, men här har ni min studentmössa iaf! ;)
Nu är det bara skorna kvar då...
 
Puss♥/M

Tisdag

Hej hej hej,
jag har krigat mig igenom världens längsta skoldag och insåg även att jag är sjukligt skoltrött just för tillfället. Vill inte göra nånting som har med skolan att göra, dumma Jenny. Kämpa!!
Hade ett mördarpass med bästa laget på träningen idag, väntar förväntansfullt på om jag kommer ur sängen imorgon.
Nu ska jag plugga eftersom jag inte har gjort det jag ska på lektionerna,
puss.

/J

Skaffade twitter idag, föööölj! @jjennyelisabeth


You love chocolate.

Har fikat lite nu när jag kom hem! Det fick bli varm choklad och macka. ;)
Nu innan träningen måste jag göra lite skolarbete och plugga till ett prov jag har på torsdag! Jag hade även ett prov idag. Naturprov om hjärnan och nervsystemet, inte ett dugg kompliserat! Men det gick ganska bra iaf... Kände mig rätt körd igår när jag upptäckte att jag råkat glömma häftena som jag hade prov på i skolan! Men som tur var så har jag en väldigt snäll pojkvän och en kompis som räddade mig, så det gick ju bra till sist! ♥
 
Två bilder från min och Victors dejt i lördags!
 
 Min lyckokaka hade ju ganska rätt! haha :D
 
Puss♥/M

Nu ska jag hem!

Skulle ha slutat vid fyra idag, men slipper den sista lektionen så har slutat nu! Jag och Jossan gjorde uppgiften på lunchen istället. ;)

Studentmössan fick äntligen följa med hem idag också! :D
Puss/M


Måndag

Hejsan,
blev ingen skola för mig idag, vaknade och mådde piss rent ut sagt så jag stannade hemma.
Blev bättre senare på dagen så Jenny kom och "pluggade" med mig, trodde vi ja, inget plugg alls blev det. Sen kom Jullan också, alla tre åkte och köpte chips, dipp, godis och cola, hej nyttiga tjejer!
Vi avslutade dagen med ett gympass! Imorgon väntar skolveckans längsta dag, taggaråå...
Godnatt.

/J


Lycklig!

Min mobil funkar igen, det var dessutom hur simpelt som helst att fixa den! Men jag är väldigt glad nu iaf! :D Det har varit en jobbig skoldag utan min mobil kan jag säga! Bara det att inte ha koll på klockan när jag skulle ta mig hem var liksom lite jobbigt!
Puss/M


Bilder från i fredags

/J


Isbanetävling

Halloj,
fredag var så jävla l y c k a d. Umgicks med underbara människor och det är väl egentligen det enda som behövs (bilder kommer i nästa inlägg).
Igår var det lördagsmys med mello och massa gott.
Idag har jag varit på isbanetävling och efter det mös jag med kusinerna. Sen var det dags för träning och nu hänger jag med Jenny framför Johan Falk, mys.
Jenny har dammsugit mitt rum också, haha.
Imorgon är det skola och jag är så sjukt otaggad men det är bara 3 månader kvar så får väl stå ut!
Puss.

/J


Super-taggad på träning!

Nu så ska jag byta om och sedan åka på fotbollsträning! Senaste gången jag tränade var liksom tisdagen före lovet, så jag är hur taggad som helst! Men jag kommer nog tyvärr känna mig som en flodko, menmen. ;) Hoppas jag inte drabbas av någon hostattack eller nått. Hostan är påväg att försvinna nu men vet inte hur det blir att träna...
 
Puss/M

mobilberoende

Min mobil har låst sig! :'( Det har kommit upp nått på skärmen som inte går att kryssa ner och det går inte att stänga av mobilen heller... Så nu väntar jag på att den ska dö eller nått. Så nu vet ni att det inte går att nå mig på telefonen! Det är vid sånna här tillfällen man märker hur beroende man är av sin mobil! ;(
 
Till nått lite roligare. Jag och Victor hade det jättetrevligt igår! Vi åt kinabuffé och kollade sedan på filmen Ego! Victor ville först se nån skräckfilm, men eftersom jag höll på att dö av trailern så kollade vi på Ego istället. Hehe. Men den var jätte bra, så det var ju tur det! Kortfattat så var det en lyckad kväll!♥
 
Puss/M
 
 

Födelsedagspresent

Kom precis hem till Victor, han hämtade mig efter sin träning. Ikväll ska vi åka in till Uppsala och kolla på bio och äta massa god mat! Ska bli jätte mysigt! Victor fick det i födelsedagspresent av mig. Tyckte det var bättre att göra de än att köpa nått han inte ens vill ha! :)

Berättar sen vilken film det blev!
Puss/M

Nya tröjan är på också!


Det var inte igår!

 
Blev taggad på en gammal bild på facebook här om dagen! Typ från 2006, när jag dansade på kulturskolan! (jag är längst till höger) För er som inte visste det så började jag dansa när jag gick i tvåan, så jag har ju gjort det bra många år nu!
 
Puss/M

Studentklänning!

Nu har jag precis beställt en studentklänning! Jag har kollat på klänningar hur länge som helst nu, men jag kan aldrig bestämma mig! Jag tänker varje gång att om jag beställer den där klänningen, så kommer jag hitta någon snyggare... Men nu betällde jag den här, hoppas den passar bara! 
 
Är lite hemlig, hihi ;)
Puss/M

fredag!!

Hejsan,
idag är det fredaaaag! Yeey.
Ikväll ska jag, Jenny, Johanna och Anna åka in till stan för att hänga på Gary's (tror vi), kommer bli super!
Idag har jag inte gjort något speciellt, gjorde egen glass med Johanna, mums.
Igår gjorde jag egentligen inte så mycket heller. Johanna och jag köpte chips och kakor sen kom Jossan hit och hängde lite och sen åkte jag och Emma på hockey. Det var min gårdag det.
Nu ska vi börja snygga till oss lite,
ha en bra helg!
Puss.
 
 
/J

Pass

Sitter i mitt rum och lysnar på musik. Jag har precis sminkat mig och lite så, ska snart gå till bussen. Jag ska fixa pass med Linda idag! Kan vara bra att ha ett sånt när vi åker till Barcelona sen! :D
Idag vet jag inte vad jag ska göra, dammsuga är iaf ett måste för jag vill inte sluta som mat till dammråttorna! Haha...
 
Puss/M

Shopping i Uppsala

Hej! 
Dagen spenderades med Linda i Uppsala! Fick med mig underkläder och en kofta hem... Efter att ha sprungit runt i massa olika affärer så övningskörde jag sedan hem från Uppsala. Sen väl hemma hjälpte jag pappa att göra lite pannkakor, riktigt mumsigt!
 
Ikväll ska jag försöka komma isäng hyfsat tidigt och eventuellt plugga lite inför ett av mina två prov jag har nästa vecka!
 
Såhär såg tröjan ut som jag köpte idag!
 
Puss/M

de gör det igen!

Alltså Judith & Judith... Haha!
 
 
/J
 
 

Kan inte sova

Hejsan hoppsan,
idag har jag sovit bort halva dagen, resten av dagen låg jag på soffan och avslutade med en kebabtallrik på Stoppet.
Nu ligger jag och kollar på Seinfeld, kan ju vara ett av de sämsta programmen jag har sett... Men nu ska jag nog räkna får eller nåt,
godnatt.

/J


Studentkryssning

Då var jag hemma. Hemma från en sjuk kryssning!! Jag hade galet kul och spenderade natten/dagen med underbara människor. Gick och la mig vid nio imorse och sov typ en halvtimme sen var det dags att parta vidare, jag tog en cider och sen insåg jag att jag inte tänkte fortsätta med det.
Ligger i sängen hemma med Jullan nu och båda är jättetrötta, tänker på att det vi längtat till så länge redan är slut...
Men nu ska vi sova, sportlovet kunde inte ha fått en bättre start!
Puss.

/J


Grattis älskling <3

Idag fyller Victor 19 år! En ganska tråkig ålder men ett steg närmre 20 iaf! :D

Idag har vi inte gjort sådär jättemycket! Men jag fick offra mig och spela lite cs haha. Sen har vi kollat tv och ätit mat typ! Snart kommer det nog några som ska fira Victor så kan tänka mig att det blir fika och så sen!
Puss/M


Godnatt

Hej! Ligger i Victors säng nu och ska väl sova strax för jag är riktigt trött!

Var nyss hos Jossan och fick lite projektarbete gjort! Dock var fokusationen inte riktigt på topp på slutet men haha... Det var trevligt att träffa henne igen! Jag har ju liksom varit isolerad från omvärlden ett tag nu!

Godnatt allihopa! Puss/M


Inlägget skulle ha publicerats igår...

Hejsan,
i fredags var jag med Johanna och Mathilda, vi kollade gladiatorerna och agerade fyllechaffisar. Igår jobbade jag och sen raggade vi runt i Östh igen, fyllechaffis två dagar i rad ;-)
Vi kollade lite på Melodifestivalen med, tycker egentligen inte det är så värst bra och låtarna är inte alltför bra heller men man kollar ju bara för att man måste typ...
Jaja, med det säger jag hejdå, eller nåt,
puss!

/J

Mums


tråksöndag

Hej! Idag har inte jag gjort så himla mycket faktiskt... Det enda vättiga var väl att göra rent uppe på "katt-toan", sen så har jag mest kollat tv. Kollade vinter VM bland annat.
Idag har jag nog inte haft någon feber, men hostan har varit grymt jobbig! Den har liksom blivit värre. 
 
Nu på kvällen hade jag tänkt att åka till Österby, men Victor skulle bli så sen hem från sin match så jag åker dit imorgon istället! Sen på tisdag så fyller ju Victor år och allt, så får se vad som händer då!
 
Skulle behöva göra en storstädning av mitt rum någon dag för det ser inte ut så här för tillfället...
Puss/M

over the hedge

Idag mår jag mycket bättre, eller imorse gjorde jag det. Har lite feber igen nu, men jag har inte knarkat nå alvedon idag iaf!
Victor var hit en sväng idag igen vilket var väldigt uppskattat eftersom det var länge sedan jag var med honom! Vi kollade på filmen "over the hedge" som jag helt glömt bort att jag ägde över huvudtaget, så det var lite kul. :) Sen när filmen var slut åkte Victor hem, lite tråkigt men jag träffar honom förhoppningsvis igen imorgon! :)
 
Puss/M

Romantisk middag

Hej,
är nyss hemkommen från en romantisk middag med Mathilda, käkade tre rätters och grejs, hur mysigt som helst! Och oj så romantiska vi var ;-)
Annars idag har jag åkt till öregrund och hallsta med Johanna och Sara, endast för att köpa en eyeliner till Sara haha.
Nu ska jag sova, sista skoldagen innan sportlovet imorgon!!
Puss & godnatt.

/J

https://cdn2.cdnme.se/1311742/6-3/pic_511d6849e087c338005d8e1d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1311742/6-3/pic_511d684ce087c3383b32ed84.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1311742/6-3/pic_511d68599606ee2d33d21ed8.jpg" class="image">


Bra söt pojkvän man har <3

Victor var precis hit för att hämta min nyckel till skåpet, han ska ta hem några böcker till mig från skolan... Och då hade han med sig en nalle och choklad, hur gullig som helst! <3 Jobbigt att inte ens kunna ge honom en puss, men vill ju inte smitta honom!<3

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att man har lite lägre feber imorgon! Vill ju inte vara ett lik hela helgen!
Puss/M


lov kan man säga

Hej, jag har tagit lov nu skulle man kunna säga! Är hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande har feber, så blir hemma imorgon också. Igår skulle Victor ha sovit hos mig efter sin träning, men det blev inte så eftersom jag hade 40 graders feber då på kvällen... Idag blir det en heldag framför tvn för mig!
 
 
Puss/M

Alla hjärtans dag

/J


112 dagar

Hej hej,
vaknade imorse av ett sms från Becca där det stog att svenskan var inställd. Det resulterade i att vi började 13.35 istället! Så det var en kort dag idag. Det bästa med hela dagen var ju att vi fick våra studentmössor!!! Det är så nära nu, 112 dagar, sen börjar livet på riktigt.
Ikväll ska jag bara mysa hela kvällen, imorgon är jag ledig igen, åh så jäkla skönt,
puss.

/J


Sjuk...

Kom precis hem från en as jobbig dag! Hade inte många lektioner, hade bara religion, dans och svenska! Men har däremot mått piss, vilket inte var så konstigt när jag precis såg att jag hade 38.3 i feber nu...

Så idag blir det inga fler inlägg för det är bara drygt att läsa blogginlägg som det inte står en enda positiv mening i! Mina klasskompisar har fått höra nog med klagomål från mig idag!
Puss/M


Semlor

Hallå ni,
lång skoldag idag och ett test nationella på det, fy bubblan vilken jobbig dag. Fick iaf åka bil hem vilket var guldvärt, tack Johanna.
Efter skolan hängde Julia med hem, jag åkte på träning och när jag kom hem fuskade jag med mitt "nya liv". Vi bakade nämligen semlor, helt sjukt goda blev de men j*vligt fula, haha!
Imorgon börjar vi 12.10 och jag tänkte ta bilen så får världens längsta sovmorgon,
puss.

/J


Fettisdagen♥

Nu har jag precis ätit dagens semla som jag har längtat så himla mycket efter! Satt fett bra efter träningen, höhö.
En av årets bästa dagar enlit mig! :D♥
 
Puss/M

Lugn morgon

Idag blev jag klar för tidigt till skolan konstigt nog! Hade sovmorgon men gick upp strax innan 8 iaf för att jag inte kunde somna om! Men det är ju ändå rätt skönt att slippa stressa på morgonen. ;)

Idag väntar veckans längsta skoldag...
Puss/M


Nytt!

Har äntligen fått hem mitt mobilskal som jag beställde för jättelängesen!

/J


Måndag

Hej hej,
vaknade med migrän imorse så blev ingen skola för mig idag inte. Har bara legat i soffan hela dagen, bästa medicinen när det gäller migrän.
Nu mår jag bra igen, har lagat mat t o m, tacopaj fick det bli.
Nu ska jag göra något form av skolarbete sen ska jag ta en dusch och sova tidigt.
Puss.

/J


Normal katt liksom, haha!

Min katt Smirnoff måste seriöst ha ADHD...
 
Puss/M

Mjukstart på veckan

Hade en kort skoldag idag, riktigt skönt med en mjukstart sådär en måndag! Skrev musikprov i nutida konst som jag inte hade lagt ner så mycket pluggtid på! Men det gick väl helt okej, borde få G iaf...
 
Ikväll hade jag tänkt åka på affro med mamma, men hon är sjuk så vi skippar det idag. Kan nog ändå vara bra med en vilodag nu efter all fotboll! Jag har ju faktiskt tränning imorn igen.
 
mitt "pris" som jag fick i lördags
 
Puss/M
 

Aj

Halloj,
gårdagen hemma hos farmor var mysig som vanligt och cupen gick helt okej så det var en bra dag.
Idag har jag myst lite till med kusinerna och på kvällen tränade jag, aj, träningsvärken var inte allt för skön och de 5 blåmärkena + bulan jag fick igår kändes de med. Men nu ska jag lägga mig i sängen och dö lite,
puss och godnatt!

/J

Impulsköp i fredags, 100kr/st på nelly.com, köpte väl mest för att det var billigt men de var ju inte allt för fula (jättedåliga bilder men det får nu leva med)


Träna bort träningsvärken!

Nu ska jag byta om för att åka på fotbollsträning! Träningen börjar om mindre än en timme, så det börjar bli dags nu. Det bästa sättet att bli av med träningsvärken är att träna mer! ;) 
 
Bilder från när vi spelade hockey med laget i höstas! Vilket proffs jag var, haha...
 
 
Puss♥/M
 

Begging

Godmorgon! Har precis ätit en rejäl frukost med mamma som betod av både smoothie och kokt ägg, var riktigt hungrig när jag vaknade! 
Igår kväll gick jag och lade mig strax före 10 för att jag var så himla trött! Då "pluggade" jag i typ 5 minuter. (bläddrade igenom häftet jag har prov på imorgon) Sen somnade jag på en minut tror jag, haha! Vaknade iaf upp med träningsvärk i hela kroppen imorse, förutom låren och vaderna! Hur gick det till?
 
Igår kollade jag på melodifestivalen med mamma och pappa. Den här låten var min favorit:
 
 
Puss/M

Förlamad vad ordet!

Jag ligger typ förlamad på golvet här hemma! Åkte hem efter sista matchen, så var inte med på prisutdelningen. Men fick precis sms av min tränare att jag kom med i "all star teamet" så det var ju jätte kul! Nu blev jag på lite bättre humör efter besvikelsen sista matchen! Men 4 av 11 lag är ju faktiskt bra, vi vann ju också även vår grupp!

Förresten så kan jag berätta att jag fick sendrag de första som hände när jag kom hem. Jag skulle ta av mig skon... Slutade med att jag slängde mig på mage och låg och grina på golvet haha! Men mamma fick ju nått att skratta åt iaf!
Puss/M


Cup

Första matchen vunnen!
Puss/M


Ishallen

Hej hej,
äntligen fredag!! Den har spenderats i skolan och ishallen, kollade på a-laget med Jempa och nu sitter vi i soffan och kollar på film.
Blir tidig sänggång ikväll med tanke på cupen imorgon, är dö nervös.
Efter cupen firar vi farmor med kusinerna!
Ha en bra helg,
puss.

/J


hockey igen

Hej!
Är hemma hos Victor själv nu igen! Han åkte nyss på samling så jag är kvar här hemma. ;)
 
Senare ikväll så ska jag alltså kolla på hockey som ni kanske redan har listat ut? Andra gången på två dagar nu, kollade hockey igår kväll också! Var kul förutom att det var några skit dryga ungar som sprang runt och skrek och var allmänt jobbiga! Jag hade inte ätit middag heller så min stubin var inte så lång... Haha.
 
Efter hockeymatchen ikväll åker i alla fall jag och Victor hem till mig. Blir en tidig kväll ikväll eftersom jag ska spela cup imorgon! Upp 7 imorgon alltså! De man vill en lördagsmorgon liksom. Nej men det ska bli kul, lite nervös bara! Blir alltid så när man ska spela i Östhammar. När man är någon annan stans så är det inte så många man känner ändå, så då gör det inte så mycket om man gör bort sig! ;)
 
Puss/M
 
 
 
 

Fredag!

Hejsan! Sitter på bussen till skolan nu, börjar sent idag. Har bara dans och svenska!
Var hos Victor tills idag så var själv hos honom nu på morgonen eftersom han började 8 imorse. Skönt att få ligga kvar i sängen och sova lite extra! ;)
Puss/M


Makeover

7 timmar senare och jag fick ett ljusbrunt hår, tack Clara!!

/J

Före & efter


Onsdag

Hejsan,
igår hände inte speciellt mycket, gick i skolan och hade en dö jobbig träning på kvällen. Känns idag.
Idag har jag varit på Fyrishov på inspirationsmässa, vi fick tips om hur man bygger en snygg monter inför våga vara egen-mässan, lite nervigt men ska bli sjukt kul! När jag kom hem hänkade Jenny en stund, vi fixade tacos till käk och efter det kom Clara och kollade på fotboll med mig, mysigt värre! Lite sämst att Sverige förlorade bara men...
Imorgon är jag ledig och då ska jag spendera min dag i Uppsala på en frisörsalong, det ska göras lite förändringar, hoppas det blir bra!
Puss.

/J

På rasten igår


Psykologiprovet ur vägen

Har precis haft psykologiprov och det gick faktiskt bra! Provet var inte alls som jag trodde att det skulle vara vilket var till det positiva! Skönt att ha det ur vägen, nu måste jag börja fokusera på morgondagens svenskaredovisning.
Puss/M

Såhär kan det se ut hemma hos oss när Smirnoff har haft det lite roligt på övervåningen!


Känslan när man kan bevisa att man har rätt!

Är det inte underbart när man tar någon på bar gärning och faktiskt kan bevisa att man hade rätt? ;)
Tänk så lite det ska behövas för att man ska bli på lite bättre humör!
 
Puss♥/M

Skolan

Sitter i skolan nu och ska strax ha naturkunskap! När jag kommer hem från skolan måste jag plugga plugga plugga för imorn har jag ett psykologiprov! Sen blir det träning med bästa laget i brandstation!
 
Bilder som vår tränare tog för några veckor sedan när vi tränade!
 
 
Puss/M

Pw

Kom precis hem från en pw med Mathilda, blev dock mer babbel än power i den där walken men det uppskattas! Idag har ju mitt "nya liv" börjat, haha eller ska försöka med det iaf. Ska inte äta massa onyttigheter och träna mer än innan! Önska mig lycka till!!

/J

Idag insåg jag även att 2013 kommer bli sjukt bra, asså jag menar det verkligen, jag dör. Så j*vla galet bra det kommer bli!!!
Detta nedan + en resa till Magaluf med fina tjejer som snart ska bokas har jag att se framemot!


Smoothie!

Hejhej!
Min dag har sett ut ungefär såhär: Gick upp 7.15, så fick jättebråttom till bussen som går ca 7.50! Hade sedan skola fram till halv två och tog 2-bussen till Östhammar där jag fördrev tiden till nästa buss hemma hos Jenny! När jag väl var hemma kollade jag på tv en snabbis innan jag hjälpte mamma med maten. Fick sedan slänga i mig lite mat innan jag åkte till Mariebergs dagis med några i fotbollslaget och flyttade möbler och lådor. Efter det gick jag på ett affropass... och nu sitter jag här!
 
Smoothie!
 
Puss/M

Dear monday

Hej hej,
är hemma från en ganska kort skoldag som vanligt på måndagar.
Mickan hängde med hem en snabbis efter skolan medan hennes buss skulle komma.
Ikväll ska jag gymma och plugga,
puss.

/J

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1311742/images/2013/pic_510fcac6ddf2b32f60184138.jpg" class="image">


Söndag

Hejsan,
igår jobbade jag hela dagen, efter jobbet hoppade jag av i Alunda, där blev det mys med fina tjejer, doppade frukt i choklad, pratade i massor och kollade resor för hela slanten! En väldigt bra lördag. Missade dock melodifestivalen men vad gör det om 100 år?
Idag har jag och Mathilda kollat på Julias match och nu sitter jag hemma efter att ha tränat! Lyckades få med Mathilda på den med, så jäkla kul!!
Nu ska jag typ sova eller nåt...
Puss & godnatt.

/J


Idag tog vi ett sista farväl av farfar. Världens finaste begravning, Sara sjöng precis som du ville, Haddock fick vara med i kyrkan och säga hejdå, alla nära och kära var där, kunde inte ha blivit bättre. 
Solen har inte varit framme på hur länge som helst men imorse när jag vaknade sken den så starkt, jag är helt säker på att det var farfar, du är min skyddsängel nu. 
 
Beyond the door there's peace i'm sure,
and i know there'll be no more tears in heaven.  
 
 
/J

Tidig helg

Jag är ledig från skolan idag, fett skönt! Idag har jag planerat att övningköra, göra lite plugg och träna affro... Sen får vi se om jag städar också, men troligtvis inte haha. ;)

Förresten var "Sound of music" riktigt bra igår! Det var två inhoppare med pga sjukdom som hade fått repeterat hela dagen! Sjukt hur de klarade av att prestera så bra ändå! Inte lätt att öva in en två timmars föreställning på en dag inte!
Puss/M


RSS 2.0