Chilldag❤️

Igår när jag kom hem från skolan så bytte jag om till träningskläder och tog en liten joggingrunda. Jag ville inte vara med på fotbollsträningen för att jag visste att jag skulle få mer ont i låret då! Känner jag mig själv så kan jag inte "ta det lugnt" när jag spelar fotboll. Tränar man så vill man ju ta ut sig och kunna göra sitt bästa (tävlingsinriktad som man är), annars kan de va! Då kände jag att det var smartare att ta en lättare springtur istället. Jag hoppas låret håller hela matchen imorgon men det tvivlar jag på... :/

Efter joggingturen igår så åkte jag till Victor. Hela dagen idag har vi kollat på danska paradise hotell och ätit godis!❤️ Men nu är jag hemma för jag har en tenta i patologi att plugga till.


Puss/M

Cyklat lite

I söndags på matchen fick jag ont i låret igen, så jag har inte kunnat träna den här veckan. Eftersom jag inte kan springa utan känningar så bestämde jag mig för att ta en cykeltur istället. Jag kom precis hem, det var asskönt att röra lite på sig!



Puss/M

...

Andra dagen i skolan idag då!

Puss/M

Sommarlovets sista dag!

Idag har vi match igen, den här gången i Söderfors om jag inte minns fel. Hoppas  turen är med oss idag också, skulle vara jättekul! Imorgon börjar jag skolan igen så det blir till att sova när jag kommer hem sen. ;)

Puss/M


5 bästisar

Påväg för att hämta mormor. Ikväll ska vi äta lite kräftor och så! 

Färdkost!

Puss/M

3 efterlängtade poäng!

I torsdags kväll spelade vi match mot Upplands Ekeby, och vi vann! Det har inte gått så bra för oss den här säsongen så det var jätteroligt! Efter matchen åkte jag hem till Victor och har varit där tills imorse. Han skulle åka och träna så då åkte jag samtidigt. När jag kom hem gick jag en promenad med Chico och nu tänkte jag samla kraft för att städa i mitt rum. Det behövs verkligen!

Puss/M


Memento vivere

Efter en heldag hos Inc alliance så gick jag, mamma och Matilda ut därifrån med en varsin tatuering. Jag tatuerade in memento vivere (kom ihåg att leva) och en fjäril på revbenen. Jag blev jättenöjd verkligen! :D Texten gjorde inte ont alls typ, men desto högre upp ju ondare! Så fjärilens vingar gjorde faktiskt riktigt ont, men jag överlevde. ;)

Puss/M


Nervös!

Nu ska jag åka och kolla när mamma tatueras. Sen är det min tur, är hur nervig som helst! ;o

Puss/M

Bingo!

Idag har jag varit på bilbingo med några brudar, så jag kom hem lagom till att Paradise hotell började. Vi satt 6 st ihoptryckta i Jennys bil och spelade. Det blev rätt mysigt, hela bilen immade igen så vi såg typ inte ut haha... Det var riktigt kul att spela så det kommer jag verkligen göra om någon gång. Men då vill jag faktiskt vinna nått! Pricken över i var ju kakan som Jenny hade bakat som vi åt i pausen! :D

Imorgon ska jag tatuera mig! ;o

Puss/M

Mys<3



Puss/M

Lite shopping

Jag handlade inte så mycket i Uppsala idag, men några saker fick jag med mig hem ändå. Jag köpte ett par jeans på Bikbok, en lampa på Ikea, underkläder på Cubus och några hårsnoddar. Det var väl de jag köpte! ;) Lampan hade jag tänkt sätta på sängramen men det gick inte, men som tur är har jag en tavla över sängen som det gick på! Jag ska bara ha den när jag pluggar/läser, så den ska inte sitta där hela tiden... Haha. ;)


Puss/M

Mätt!

Har haft en mysig middag med massor av kinamat nu på kvällen. Jag är fortfarande jättemätt! Jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag, men självklart är det en bra film på tv nu... Så får bli lite senare ändå. ;) Imorgon hade jag tänkt gå upp tidigt och plugga för sedan vid 11 åker jag till Uppsala med mamma och syrran, måste få lite gjort innan. ;)

Puss/M


Dagens planer

Jag sitter och njuter lite av solen nu innan jag ska gå in och plugga igen. Det gäller att passa på för snart är det höst igen! Det är mysigt på ett sätt men jag vill samtidigt inte känna mig sådär blek och tråkig igen. :/

Idag har jag lite inplanerat. Jag ska först plugga större delen av dagen, sedan ska jag träffa en tatuerare med mamma och syrran (!) och sen äta lite kinamat med några vänner! Och nej jag ska inte tatuera mig idag, men inom en snar framtid. ;)

Några mörka bilder från Eldfesten:








Puss/M

En helhelg i Österby

Nu ligger jag i sängen och tänkte nog sova strax. Jag har som vänt lite på dygnet i helgen... I fredags kväll åkte jag till Victor och kom inte hem för än idag! Det var ju Eldfesten i Österby i helgen, så vi var ute hela lördagskvällen! Sen så har jag mest umgåtts med Victor och Orre kan man säga, dom har lanat bland annat... ;)

Idag var jag på fotbollsträning och så har jag pluggat en massa fysiologi! Imorgon väntar något spännande kan jag lova! :D


Puss/M

En lyckad middag!

Idag gjorde jag middag här hemma och det blev jättegott! Jag hittade ett recept på kokaihop.se som jag till viss del följde. Jag gjorde pasta och fläskfilé med mozzarella och cocktailtomater. 

Såhär gjorde jag: 
Först stekte jag de tunnt skurna och bankade köttbitana i en stekpanna med salt och peppar, och lade dom sedan i en ugnsform. Samtidigt kokade jag tagliatelle vid sidan om. Sedan gjorde jag såsen såhär: blandade ner 4dl créme fraiche, 1 dl vatten, 3 msk kalvfond och lite salt och peppar i stekpannan. Sedan hällde jag i allt i ungsformen och lade över minimozzarella, cocktailtomater och färsk basilika. Jag hade allt inne i ungen på 200 grader i 10 min, sen var det klart!



Puss/M

Båtveckan slut!

Tjena, jag har haft det väldigt bra på Gräsö och i Öregrund den här helgen! Jag åkte dit i torsdags och kom hem igen igår kväll. :) Vi hade samma rutin typ varje dag: cyklade till Gräsöcamping efter middagen och förkrökade i Kalles husvagn, festade i Öregrund hela kvällen och tog sedan 2.00 färjan hem igen! :D Min helg var super, men den gick alldeles för fort tyvärr...  Men å andra sidan hade jag nog inte pallat fler dagar, haha!

Jag tog bara två bilder den här helgen! ;o


Puss/M

RSS 2.0