dear sunday, don't end

Hej,
jag är arg. Hade gjort värsta inlägget och sen försvann allt. UURRRGGH!
Hade det trevligt igår iaf, lunchade på Adas och umgicks big time! Idag har jag hämtat upp tyger till vårt UF-företag och sen bara legat på soffan. Fikade lite hos grannarna nu på kvällskvisten med. 
Nu sitter jag och kollar på X-factor när jag egentligen verkligen borde plugga men jag gör det efter. Missar typ världens bästa film med, alla ni som inte har massa plugg borde kolla på fyran kl. 21, Knight and day, såg den på bio med Mickan för lääängesen, den är ASBRA! 
Ska plugga nu, 
puss och godnatt (och farväl om jag drunkar i företagsekonomiböckerna).
 
Gourmèrulle
Besvikelsen som uppstår när man öppnar en chipspåse och den inte ens är fylld till hälften...
Soffmys med världens bästa idag 
 
/J

1 månad kvar

Om exakt en månad fyller jag 18 år! Tyvärr är jag dock i Finland då, vi ska åka dit med klassen och bland annat visa upp våran musikal... Lite sämst att det var samma vecka, för när man fyller 18 så vill man ju fira det med familj och vänner och så! Jaja, nu ska jag inte vara negofil här! Får fira det när jag kommer hem helt enkelt!
 
På önskelistan...
 
 
 
 
 
 
+ lite annat
 
 
Puss/M

Lite färg på tillvaron!

Igår hittade jag en kavaj och en kjol som jag ska ha som flygvärdinna i musikalen. Det gick snabbare än vad jag trodde att hitta något som skulle passa! Endast en butik räckte! Men däremot fick jag och Maja kämpa lite med det hon skulle ha på sig. Vi sprang hur många varv som helst inne på Gränby och det var vi inte ensamma om för det var smockfullt med folk där!
 
På bussen hem sen så lunchade vi lite, drickyoghurt med gifflar och brownies till! Haha jag mådde typ dåligt hela kvällen sen! Men trots det så skulle jag ju självklart trycka i mig massa godis, ostbollar, chips osv på filmkvällen!
 
Idag var det en tidig morgon, uppe strax efter 7 för att Victor skulle iväg på match!
 
Köpte en rosa/lila blus också, 199 kr från HM.
 
Puss/M

Soffmys

Godmorgon,
ligger i soffan med syrran och vovven och myser. Idag skulle jag plugga och va hundvakt men Sara är hemma med Ukke och jag skiter i plugget. Åker till Jempa och spenderar min lördag där.
Puss.

/J


Uppsala

Nu strax åker jag till Gränby och shopppar lite med Maja. Vi ska leta efter kläder till musikalen och sen så kanske man råkar få med sig något annat hem också! ;)
Ikväll blir det eventuellt filmkväll med några och sen åker jag med victor hem!
 
Puss/M
 

Gårdagen i bilder

 
 
 
 
 
 
Puss/M

Min kväll

Hemma från stan nu. Jag, Sara, Carro och Marina käkade på Kina och sen åkte vi till bowlaget och bowlade, kvällen har varit grym, tack fina!
Nu ska jag sova, imorgon väntar ännu en dag med plugg och hundvakt, rolig helg...
Puss.

/J


Åka båt

Idag blir det eckerölinjen med familjen! Det är studiedag idag vilket betyder att vi slipper skolan! Puss❤/M


Dagens outfit

Godmorgon!
Kick-offen igår var väldigt intressant, vi lyssnade på olika föreläsare, de mesta handlade väl om att man ska våga! Den höll på till halv fem ca då kilade vi hem. Efter vi hade käkat hos farmor åkte jag till Jempa, där babbla vi, nörda vid datorn och kollade film, kanon.
Idag är jag ledig! Men dagen spenderas hemma med min vovve och allt plugg. Jenny kommer och sällskapar mig också.
Ikväll ska jag umgås med min syster och min saknade syssling, åker nog in till stan och myser.
Puss!

/J


Fredag?

Skurit grönsaker, gjort tzatisiki och gjort natchos med ost... Taco-time!
Kan ju nästan tro att det är fredag!
Puss❤/M


Skolfotboll

Hade bara en lektion idag för efter det spelade jag fotboll med skollaget. Vi fick tyvärr avbryta matchen på grund av att våran målvakt gjorde illa sig. Hon sparkade ihop med en motståndare när hon slängde sig och hon hade så ont i foten/benet så vi inte kunde flytta av henne från planen. Därför kunde vi inte fortsätta matchen och vi förlorade... Hoppas det inte var allt för allvarligt!

I övrigt gick väl matchen helt okej för mig, men det tog ett bra tag innan jag kom in i matchen! Jag tycker att det är jättesvårt att spela när man inte har de spelarna man är van vid!

Puss❤/M


Uppsala

Halloj,
sitter i skolan och har precis haft min första och enda lektion idag. Nu ska jag inte göra nånting fram till halv ett då vi i klassen ska åka in till Uppsala för att gå på UF-kickoff på Ukk, det ska faktiskt bli riktigt kul.
När jag kommer hem väntar middag hos farmor och sen ska jag väl plugga eller nåt...
Imorgon är vi lediga!! Långhelg igen ♥♥
Puss.
 
day, quote, song
 
/J

Onsdag

Hej ni,
provar att blogga från mobilen nu när jag faktiskt kan det! ;)
Jag bloggade igår men det ville inte publiceras så det kanske kommer någon gång i framtiden...
Kom precis hem efter en dyngsur träning så nu väntar en varm dusch och efter det ska jag plugga ihjäl mig och fortsätta så hela den här veckan så om jag inte bloggar så har jag avlidit.
Puss!

/J


Dans

Sitter på Edge och väntar på att min streetdance ska börja! Har suttit här i 40 min nu så börjar bli lite rastlös!

Igår var det programlagsdag så jag var i Ladan i Gimo hela dagen. Fram till lunch så lekte vi lite lekar med ettorna och tvåorna, sen gick vi igenom hela musikalen fram till fyratiden. Vi kånkade massa grejer och byggde även upp och tog ner scenen som vi ska ha igår.
Jag har inte så många repliker i musikalen, MEN jag kom fram till att jag ska göra sex stycken klädbyten! Måste byta om mellan olika danskläder och mina kläder som flygvärdinna, herregud...

Puss/M


ny mobil!!

Hej hej,
programlagsdag idag. Alla i handel, 1or, 2or och 3or åkte in till Uppsala för att tävla mot varandra. Vi fick massor av uppdrag som skulle göras, t ex ta kort med en turist framför domkyrkan, slå in ett paket, räkna trappor osv. Sen käkade vi på kina tillsammmans. Och vilka vann då? VI! 3orna, störst, bäst och vackrast! Haha, skoja. Men vi vann iaf, en biobiljett i var! 
Efter allt det där var slut åkte jag, syster och Johanna till Elgiganten och jag gjorde av med en jäkla massa pengar vill jag lova, men jag blev iaf en Iphone rikare och jag kan inte sluta leka med den, som ett barn på julafton, haha. 
Ska plugga nu sen sova i min onepiece, jag fryser ihjäl,
pussar.
 
 

Varm Choklad

 
Det bästa som finns när man kommer hem från skolan en ruggig dag som denna, är att ta sig en stor kopp varm choklad! Två i ett liksom: 1. Man blir varm, 2. Choklad är gott! Perfekt ju!
Om det inte hade varit så att vi har bytt träningsdagar för fotbollen så hade jag spenderat resten av den här dagen i soffan under en filt! Men nu är det så att vi hädan efter kommer tränan på måndagar och onsdagar. (istället för tisdag, torsdag) Det blir alltså en tredje dag med fotboll i rad för mig idag!
 
 
Dagens outfit
 
Puss/M

120924

Hej där,
skoldagen idag var kort, som alla andra måndagar, det gillar vi.
Snart kommer Richard hit sen ska jag kila på träning och medans åker han och dömer, sen ska vi väl kolla X-factor eller nåt.
Imorgon väntar programlagsdag, mer om det imorgon.
Pussss.
 
 
/J
 
 
 

true

 
/J

tjejen med koll

Trodde verkligen att vi skulle möta Skyttorp idag enda tills jag skulle tacka motståndarlaget och dom sa att dom inte alls hette Skyttorp, utan Söderfors! Oooops, kan inte ha koll på allt heller! Haha...
Idag fick jag spela på samma plats som igår, MEN även på topp ett tag! Fick ett friläge som borde ha blivit mål! Men självklart skulle jag skjuta ner månen då liksom... Jag fick kämpa med att få upp mina hörnor, men när man väl vill hålla bollen lågt så går det tydligen jäkligt bra att få luft under den...
Matchen slutade iaf 2-2, så det var bra!
 
1 1/2 års gammal bild i brist på annat...
 
Puss/M
 

söndag

Hejsan,
nu lider helgen mot sitt slut igen. Pallar inte att den ska gå så jäkla fort! 
Hade iaf myspys med Jempa i fredags, Sex and the city och marängswisch gjorde vår kväll. Matchen igår slutade ju med vinst som Mickan redan har berättat! Efter matchen käkade jag och pappsen pizza och agerade hundvakt till farfars vovve, sen kom Johanna också. Idag har vi bara legat i soffan hela dagen! Typiskt söndagar. 
Snart ska jag och familjen åka till Gimo för att käka middag hos några kompisar. 
Puss & adjö.
 
 
 
/J

Sista matchen...igen!

Det blir en till match idag i alla fall, men sen är det slut på sånt! Eller jag ska ju i för sig spela med skollaget nästa vecka men jaja...
Denna dag kommer alltså tillbringas i Skyttorp, matchen börjar typ 16.00. Får se om jag har något spring i benen kvar sedan gårdagen! Och hoppas att det inte blir någon mer fläskläpp idag, haha. Jag glömde nämna det men jag fick ett slag rätt på munnen igår, men det blev inte så farligt som tur var! ;)
 
 
Puss/M

Måål

Jag kom hem från säsongens antagligen sista match för ett tag sedan! Jag fick spela mitten mittfältare idag och det var jättekul, men jobbigt! Vi vann mot Vattholma med 3-1 och jag gjorde ett av målen också! :D
Imorgon ska jag kanske spela med u-laget om vi får ihop folk...så får se om det blir en match till!
 
Igår följde Victor med mig hem efter skolan. <3 Det blev en mysmiddag med familjen på kvällen, mormor kom hit också. Juste sen så kollade jag ju synen också inför körkortstillståndet. ;)
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

friday

Heeej,
idag är det fredag! Fast jag hade ju fredag igår med tanke på att jag inte gick till skolan idag ;)
Dagen har bestott (?) av Oth, pantning av burkar, dammsugning, byte av lakan och en lång jäkla dusch. 
Nu inväntar jag Jenny och Sofia som ska göra min fredag kväll bäst.
Imorgon har jag match i Vattholma, sista matchen för i år! Annars inga planer för helgen. 
Puss!
 
 
/J
 

.

I am falling
 
/J

Pluggiplugg

Hallojsan! Jag har en enormt lång lunch just nu, över två timmar! Men jag och Jossan har haft projektarbete precis och nu tänkte jag plugga lite psykologi, så lite vettiga saker gör jag ju iaf!

Igår fick jag hjälp med pluggandet av mina små sötnosar Lufsen och Smirnoff! Eller hjälp och hjälp... Smirnoff låg på min bok, haha...
Puss❤/M


gimodammen

Halli hallå,
idag hade jag låååång sovmorgon, började 12.15! Då hade jag två lektioner och efter det åkte klassen till Gimodammen (hade Naturkunskap) för att utforska vad det var för vatten, super intressant vill jag lova. Fast vissa saker var faktiskt kul, som t ex de dö snygga kläderna vi fick ha på oss, det var galonisar och gummistövlar i ett liksom, så badade gjorde vi också! 
Nu snart ska jag åka ner på träning och efter det kommer mina pullor och har OTH-kväll hos mig. 
IMORGON ÄR VI LEDIGA, långhelg ♥
Puss.
 
Några bilder från dagen
 
/J

torsdag - lugnet efter stormen

Torsdagar är mina "sköna dagar"! Jag har sovmorgon fram till klockan 11 och sedan har jag bara tre lektioner!
Det var rätt nice att ha en sån dag efter gårdagen som var väldigt lång! Först en heldag i skolan fram till nästan halv fem, sedan tog jag bussen in till Uppsala och hade streetdance mellan 18.30-19.30, sen var det bara att hoppa på bussen till Gimo där jag blev upphämtad av Victor (som hade träning där) och åkte hem till honom! Jag somnade RÄTT BRA sen kan jag tala om!
 
Ikväll har jag träning och sen så måste jag plugga till mitt psykologi prov som jag har imorgon.
Imorgon är det fredag igen vilket betyder en lång skoldag, men även helg!
 
Puss♥/M

Teenager post

 
/J

iphone??

Hej hej,
slutade tidigt idag, älskar onsdagar!
Igår hängde jag med Linda efter träningen och hade sleepover hos henne.
Nu ska jag iväg och köra lite med min syster vid garaget, senare kommer Jempa och umgås med mig, härliga dag.
 
Ps. är sjukligt sugen på att köpa en iphone 5 men min kloka vän sa att 4s:en är lika bra så det lutar åt den. Och man blir ju inte ännu mer sugen när man ser lönespecifikationen som kom idag!
 
/J

Emo-inlägg

Sitter och tycker synd om mig själv på busstationen i Östhammar. Rätt sämst det är att vänta på bussar! Sen måste jag gå i regnet också, yippy dagen blev genast mycket bättre!

Puss❤/M


måndag

Sitter i Östervåla nu. Har kollat på Richards träning med Simon, frös ihjäl. 
Har precis kollat X-factor och snart ska vi väl sova. Åker härifrån 07.55 imorgon, börjar 10.25, nice. 
Puss.
 
/J

Många extra timmar i skolan

Hemma från skolan nu äntligen! Hade sovmorgon idag men hade en rätt lång skoldag ändå! Men har bara övat på musikalen och så, så dagen var inte så jobbig som tur var. ;) Men det känns lite jobbigt att jag kommer få vara i skolan rätt många extra timmar inför den här musikalen. Visst det är kul att vi får göra det här, men samtidigt så hade jag gärna gjort det under skoltid... Man har ju ett liv liksom. ;)

Puss❤/M


mot skolan!

Godermorgon!
Om 5 min sticker jag till bussen och vidare till skolan, kort dag idag, börjar 11 och slutar strax efter 13 nångång om jag inte minns fel.
Puss.
 
 
/J

sunday

Halloj,
idag har jag slappat på soffan hela dagen innan jag kilade iväg på match, den gick väl bra, knät pajjade två gånger men vi vann ju iaf!! 
När jag kom hem var jag helt slut, han där i Östervåla skulle klippa sig imorgon och då var jag tvungen att gå upp jäkligt tidigt så det blev inge av med det.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min fina syster och kolla på film,
puss.
 
Hitta en kompis i sopskåpet...
 
/J
 

autumn

 
/J

Taggar match framför the tv!

Hejsan! Idag kom jag hem från Victor vid ett ungefär och sedan dess har jag suttit och latat mig framför tv:n! Jag och mamma kollar på lite repriser vilkert är standard för söndagar, eller vad säger ni? Det är ju det enda som visas liksom...
Om ett tag måste jag nog äta lite för om mindre än två timmar ska jag vara på platts i omklädningsrummet inför dagens match! Om allt går som planerat så är det Fjärdhundra som åker på pisk idag! Hoppas vi verkligen spelar så bra som vi gjorde förra matchen bara!
 
 
Puss/M

lördag

Hej hej,
igår blev det myskväll med Emma och Johanna, käkade Ben&Jerry's och kollade på film, myyys.
Idag var vi ner till marknaden, innan hängde vi med när mamma och pappa köpte utemöbler och efter det kilade vi till Gimo för att kolla lite hockey, kallt var det. 
Nu ligger jag och Johanna i min säng och är dö mätta från pizzan vi käkade på Stop 76....
Nu väntas Paulie, min favoritfilm när jag var liten, den ska vi kolla på VHS, nostalgi på hög nivå!!
Imorgon är det match som gäller och sen åker jag förmodligen till Östervåla,
puss.
 
 
/J

Hockey

Nu åker jag till Gimo för att kolla hockey med Linda. Snacka om att det var länge sen! Efter det följer jag med Victor hem och sover över där. :)<3

Imorgon har jag själv match, 17.00 på ip! Tagga!
Puss❤/M


Höst

 
Nu är sommaren borta för i år och hösten är tillbaka... Nu på morgonen så har jag letat upp några bilder som togs under förra hösten:

Puss/M


En väldigt lång fredag!

Nu är jag äntligen hemma och har helg på riktigt! Först hade jag veckans längsta skoldag som varade till 16.10 och sen en handledarutbildning på det också!
Nu har jag och familjen bänkat oss framför tv med alla möjliga godsaker! Myskläderna är på också! Nu är det äntligen helg!❤

Juste det var skolfoto idag, blev nog snygg som vanligt... eller?
Puss❤/M


party in school

Hallå där!
Sitter i skolan och har lite party med mina kära klasskompisar, rockar lite till Don't you worry child- Swedish house maffia som äntligen har kommit på Spotify!!!
Hade skolfoto på morgonen, åh herregud säger jag bara. Jag hatar skolfoton. Bara att vänta tills de pluttar ner i brevlådan och se hur mindre vacker man blev. 
Igår gjorde jag precis allt som jag skrev att jag skulle göra förutom att jag hängde med Jempa när hon solade också. Kanon dag. 
Ikväll har jag inga planer, eller jo jag har ju iof lovat min syster att köra med henne men annars ingenting, mysa, det är ju trots allt fredag!
Ha världens bästa helg, 
puss.
 
Några Teenager Posts såhär på fredagen, känner inte igen mig ett dugg...
 
/J

torsdag

Hej hej,
igår åkte jag till Alunda för lite onsdagsmys. Köpte Ben&Jerry's, kollade tv och ja, mös helt enkelt.
Idag i skolan hade jag en lektion och sen har jag lyssnat på en kille från Nordea som berättade om hur man gör en bra affärsplan, massa bra tips fick vi inför UF året!
Nu ska jag hämta moppen, sen käka middag med familjen hos mormor och morfar, efter det iväg på träning och sen plugga! Jag har att göra idag!
Puss.
 
Mamma hade beställt mysiga stickade koftor, springbyxor, sportbh och denna mössa till mig, kom idag! Fett snygg, haha
 

/J

Flygvärdinna-terrorist

Idag på dansen så fick jag prova på att vara cheerleader för några minuter! Det gick bra förutom att jag höll på att ta livet av både mig och Maja när jag skulle sitta på hennes axlar... smidig som en frysbox!
Till musikalen som vi ska göra nu i skolan så kommer jag att få vara lite allt möjligt ska ni veta! Allt från flygvärdinna till terrorist, haha. ;)

Nu sitter jag på bussen hem till Victor. Det är ju onsdag idag, vilket betyder att jag har dansat lite streetdance i Uppsala!

Puss❤/M


lycka!

Hallå,
igår kom Jullan och Johanna hit, pluggade som grisar gjorde vi, blev klar 00.30 ungefär, älskar att jag alltid ska göra allt i sista minuten... Men vet ni vad vi mer gjorde?? BOKADE STUDENTKRYSSNING!! 18 februari åker vi. Jag, Jullan, Johanna och Lovisa i samma hytt, kommer bli pretty awesome! Jag börjar äntligen förstå att jag faktiskt ska ta studenten snart. 
Ikväll är det träning som gäller sen övningsköra putte fnutte lite. 
Puss.
 
 
/J

Halsband

Den här morgonen har varit lång! Jag har haft sovmorgon men jag gick upp en halvtimme senare en jag brukar fast jag hade kunnat sova längre! Varför då tänker kanske ni. Jo det var så att Smirnoff tyckte att jag skulle vakna då! ;)

Hittade ett halsband som jag hade glömt bort också nu på morgonen!
Puss❤/M


kalaspinglor

Nu ska jag ta en promenad med våran golvmopp Chico! Haha nejdå han är sååå söt, men han skulle nog fungera bra som golvmopp med tanke på all päls han har. :D
Efter det ska jag ta bort smink och sätta mig framför tv:n! Hur skönt är det inte att ta på sig myskläder, tvätta bort allt smink och bara sätta sig i soffan och mysa!? Underbart!
 
Satt nyss och kollade igenom lite bilder. Den här bilden, föreställandes två kalaspinglor, togs hemma hos Kalle för lite mer en ett år sedan. Om jag inte minns fel så har den aldrig publicerats här på bloggen! ;)
 
Puss/M
 

X Factor

Kollade ni på X factor igår kväll eller? Om ni inte gjorde det så missade ni alltså killen som kallade sig för OWG och "sjöng" en egenskriven låt som hette Kenza baby. Följ länken nedan om ni vill få er ett gott skratt säger jag bara!
 
http://www.tv4.se/x-factor/artiklar/owg-chockerar-x-factors-jury-med-kenza-baby-504cb42d04bf7233a8000019
 
Puss/M

paus från pluggandet

Heejj,
då var helgen över, känns som den nyss började men nu är den slut. Den har iaf vart grym. Hade det as kalas i fredags när kompisarna kom och i lördags jobbade jag på och sen mös galet med kusinerna + faster + farmor + min family. Hur gick matchen? Ja ni... Spelade ut Sunnersta helt och hållet men lyckades ändå förlora med 3-0 så nog om det. 
Nu sitter jag i min crib med Jempa och Johanna, vi "pluggar", borde iaf, men X-factor kom ivägen och facebook och bloggen..... 
Jaja, nu SKA jag plugga, 
pussar.
 
 
/J

Fotboll

Sitter i bilen hem från dagens andra match. Första matchen spelade jag med U-laget i Österlövsta klockan 11 och sen åkte vi direkt till Sunnersta och spelade match där klockan 15. På vägen dit köpte vi med oss hamburgare när vi åkte förbi Tierp, det behövdes!
Jag räknade precis ut att jag har spelat fotboll i tre timmar idag efter som jag fick spela hela matcherna! Tyvärr förlorade vi båda matcherna... Den första spelade inte så stor roll hur den slutade så det var skit samma. Men sen när vi kommer till den andra... Hur lyckas man spela sin bästa match den här säsongen, men ändå förlora med 3-0!? Sunnerstas tränare sa till och med att han trodde att vi skulle spela ut dom efter en kvart...
Jaja det är kul att laget gör framsteg iaf!

Puss❤/M


Min fredagskväll lite kort :)

Igår åt jag pizza på värdshuset i Gimo med några efter skolan, det var mumsigt trotts att jag inte hade varit sugen på pizza under hela dagen! Efter det så åkte jag och Victor hem till mig. Snacka skönt att slippa vänta på någon buss! (Victor körde)
På kvällen kollade vi tv och åt marängsviss som jag gjorde!

Puss/M


helg helg helg!

Hallå där!
Idag är det fredag och jag inväntar en grym helg! (Mer om det strax)
Efter vi skolan idag käkade jag och Johanna pizza och kollade på Jag saknar dig, hemsk men ändå så bra film! Hade två lektioner idag, slutade 11.45...
Nu till min helg! Om någon timme kommer några kompisar från Stockholm och sover kvar här, sen imorgon ska jag först jobba och efter det kommer mina älskade kusiner med familj och myser hemma hos oss med middag och grejs, firar mamma lite i efterskott. På söndag ska jag spela match i Sunnersta, så som ni märker kommer jag kanske inte vara alltför aktiv här på bloggen i helgen men ni vet vad jag gör iaf! 
Nu ska jag hjälpa mamsen med maten. 
Puss.
 
 
/J
 

torsdag

Hejj,
skoldagen var väldigt okej idaga, eller vet inte om jag kan kalla det skoldag men vi hade lite praktisk marknadsföring och sen lyssnade vi på en tjej som jobbar med UF. Fick massor av bra information om det kommande UF året!
Sen var det bara att åka hem igen.
Nu sitter jag här hemma och ska käka lite middag, kanske ska övningsköra lite innan träningen med, vi får se.
Pussss!
 
Midsommar för två år sedan, wannabe Maria Montazami "handen på skjärten, heeej"
/J

Grattis! <3

Nu har jag varit i Uppsala och dansat lite streetdance, helt själv! Alltså jag var ju inte ensam i danssalen men jag var inte där med någon jag känner, men det gick bra ändå! Jag tycker det är sjukt kul med streetdance måste jag säga! Det är så kul att dansa till bra musik!
Imorgon väntar det mig nog träningsverk med tanke på att jag hade en väldigt jobbig balettlektion i skolan idag också!

Sen måste jag gratta min pojkvän som tog körkort idag också, så duktig! <3

Puss❤/M


lite nytt

Från H&M:
 
Från Budapest (mamma var där i helgen):
 
/J

varning för långt inlägg!

Hej hopp,
här var det inte speciellt livat må jag säga... Jag har haft fullt upp? Nej inte direkt. 
Söndagen var iaf en väldigt bra dag, vinst mot Iron, hade det askalas på Tyresö med bästa laget osv. I måndags kilade jag in till stan med Julia och Johanna, vi letade praktikplats (utan nå vidare resultat) och käkade på kina, hade det väldigt väldigt väldigt mysigt. När vi kom hem var det OTH kväll som gällde, alltså var den dagen också väldigt bra. 
Igår fyllde mamsen år så vi käkade på kina med familjen sen kom det lite främmande och vi fikade, därimellan hade jag hunnit med att träna också, en väldigt rolig (och oseriös) sådan. Sen kom Emmis och sov hos mig. Så igår var också en bra dag!!
Idag efter skolan så åkte jag och Sofia in till stan och fortsatte letandet efter praktikplats och den här gången med lite bättre resultat, väntar iaf på svar från några stycken... 
Nu är jag hemma igen och väntar på mina pullor, vi ska ha mer OTH kväll! Veckan levererar!!
Imorgon börjar vi 12.15,
puss på det. 
 
 
Lite bilder från de senaste dagarna:



 
 
/J
 

grattis ♥

Det är din dag idag mamma!
 
/J

klätterapa

Idag har jag haft en städ dag. Jag har dammsugit, torkat golv och tagit upp lite kläder. Det var på tiden att jag dammsög rummet faktiskt! Och vet ni vad jag har gjort mer då? Jag har klättrat upp i vår rönn för andra gången för att ta ner lilla kattungen Smirnoff! Det var ju säkert en vecka sen sist liksom! När jag skulle klättra ner igen så fick både jag och mamma ett skrattanfall mitt i allt. Så där hängde lilla Mikaela i rönnen, haha!
 
 
Nu kom jag precis hem från en liten kvällspromenad med Chico, så nu ska jag sätta mig framför TV:n innan jag går och lägger mig!
Puss/M
 

Tyresö

Sitter i bussen efter att ha kollat Tyresö-Linköping. Det var kul förutom att det satt massa småungar framför oss som gjorde allt förutom att kolla på matchen!
Våran match gick väldigt bra, det blev en vinst med 4-0 mot Iron! Jag var väldigt mör i benen efter gårdagens match så för min del var det väldigt svårsprunget!

Puss❤/M


please, be good

Heej,
jobbade idag, det var kul att vara tillbaka men det här var dessvärre det sista passet jag är schemalagd på så det är här det slutar, de ringer mig om det skulle krisa så kommer ju förhoppningsvis tillbaka. Present fick jag också!! Bästa kollegorna. 
När jag kom hem käkade jag finmiddag med syster, Sandra och Pontus, spårade lite... Sen började jag baka för fullt till mammas födelsedag och borde egentligen fortsätta med det, men det börjar bli lite små tråkigt.
Imorgon har jag match sen ska vi käka med laget och efter det far vi mot Tyresö för att se Marta spela! Dagen kommer bli super.
Puss.
 
 
/J
 

Lördagsmiddag

Nu har jag gjort ordning lite middag, så nu väntar jag bara på Victor! Kyckling och nudlar fick det bli, med cocosmjölk och lite thaikryddor och så. :)

Matchen gick helt okej trotts att vi förlorade. Jag fick spela både mittmitt och back idag, så det var kul! Och vet ni, jag gjorde mål! Tunnel på målvakten och allt, jag som aldrig brukar göra mål på match!

Ha en bra lördag allihop! Puss/M


Vem orkar läsa?

Imorse åkte jag hem tidigt eftersom Victor hade träning på morgonen.
När jag kom hem så låg jag i sängen och läste några sidor i en bok som jag har kämpat med hela sommaren! Det är inte så att den är tråkig eller nått, jag kan bara inte läsa en längre tid utan att typ somna. Så oftast så blir det inte mer en 5 sidor varje gång jag ska läsa. Seg jag är, jag vet!
Sen så har jag numera en liten katt som tycker att jag är as tråkig när jag ligger där och läser! Våran gamla katt Lufsen hade även han lite svårt att bli lämnad ifred när han låg bredvid mig och försökte sova!

Mer än att ligga och lata mig så har jag bakat en kladdkaka tills ikväll. Mina föräldrar ska åka bort, så ikväll är det jag som ska ta hand om djur och så! Men Victor dyker förhoppningsvis upp senare och håller mig sällskap!

Nu ska jag åka iväg ock spela match med U-laget. Inte särskilt taggad för det med tanke på vädret och att jag ska spela match imorgon igen, men man ställer ju såklart upp för laget!

Puss❤/M


RSS 2.0