Film

Har precis kollat film med mamma och pappa, "En shopaholics bekännelser". Den var riktigt rolig, har faktiskt aldrig sett den förr! Det handlar om en tjej som är beroende av att shoppa vilket bara ger henne mer och mer bekymmer... Både rolig och romantisk. En riktig "tjejfilm", MEN min pappa satt faktiskt och skratta lite då och då så den passar nog även killar. ;)
 
Puss/M

Hemma igen

Hej,
är hemma från en kanon helg nu med massa mys, sol, pulkaåkning och massa olika släktingar. Idag skulle det ha varit match men vi fick inga motståndare så det blev träning istället! Just nu är jag med Jempa och vi ska ut på raggarrunda med Emilia sen kommer Johanna och sover hos mig. Mys.
Puss.

/J


En solig morgon på altanen!

Hejhej! Har suttit ute på altanen nu på morgonen i typ en och en halv timme! Åt frukost, solade och lyssnade på lite musik i linne och allt. UNDERBART.
Om en timme har jag samling, har match i Gimo 16.00 mot Storvreta. Så himla skönt när det är fint väder och allt också!
 
Nej nu måste jag fortsätta på mitt naturarbete som aldrig blir klart...
 
Bara för att min cp-katt är så söt!
Puss/M

Lördag

Hejsan hejsan,
är nu tillbaka i lägenheten efter en heldag ute i solen. Underbart väder!
Har åkt pulka hela dagen med favoriterna, blev som ett barn på nytt! Kraschade dock och pajade mitt knä, haha ville flyga lika högt som mina småkusiner men var inte riktigt lika smidig. Jaja jag kan gå iaf!
Ikväll ska vi äta på restaurangen.
Puss.

/J


Kungsberget! (Skulle ha publicerats igår)

Hej alla,
sitter uppe i en jättefin lägenhet med jättefina människor i Kungsberget. Kom hit på förmiddagen, hann äta frukost med skåningarna innan också, var askalas att träffa de igen! Idag har vi bara hängt och imorgon ska halva gänget åka skidor, inte jag t ex. Tröttnade för typ 4 år sen då jag har åkt upp varje år sen jag lärde mig gå typ, så ligger lite lågt på den fronten, är här för att umgås och njuta lite :D
Skriver mer imorgon!
Puss.
Just det, ap dålig mottagning så det blir bildlösa inlägg.

/J


Pigg

God morgon! Ligger i sängen och kan absolut inte sova mer nu... Funderar på att knäppa på tv:n och äta lite choklad medan Victor får sova vidare. Hehe ;)

Idag åker vi hem till mig och äter påskmat med min familj, eller vi får se om Victor hänger med eller inte. Ikväll måste jag nog leta upp en resväska som jag kan ha till Spanien och sedan också försöka göra klart mitt skolarbete om sinnesorganen! Jag måste skicka in det innan kryssningen som är på tisdag!
Puss/M

Lite av de nya från igår!


Mys framför let's dance❤

/M


Färdigshoppat

Tillbaka nu! Shoppade massor idag, men det mesta var grejer som jag verkligen behövde! Köpte bland annat en ny bikini, studentskor, kläder till studentkryssningen och en tröja som var på rea. (se bild) Innan jag, mamma och Matilda åkte hem åt vi lite Kinamat. :)
Puss/M


Uppsala

På väg till Uppsala för shopping! Sen åker jag tillbaka hem till Victor ikväll igen. :)<3
Puss/M


Nytt i garderoben!

+ ett par svarta jeans.

/J


Shopping

Hej,
är påväg hem från en dag på stan med Johanna nu, jag har gjort av med 2000 kr, bra jobbat tycker jag. Visar allt senare!
Puss.

/J


Snart så

På väg mot sista skoldagen innan lovet! Kommer bli ett kanonlov! Kommer umgås med Victor ikväll, shoppa på fredag, studentkryssning tisdag, Barcelona torsdag!
Puss/M


Påsklov!!

Hejsan svejsan!
Idag har jag tagit påsklov!! Så jäkla skönt så jag dör! Kommer tillbaka om 2 veckor.
Skoldagen var kort idag med, slutade 1, hängde lite i Gimo galleria med några pinglor från klassen innan jag åkte hem. Sen har jag gymmat, hängt med Mickan och tränat, bra dag.
Imorgon ska jag in till stan och göra av med massa pengar! Sen på kvällen kommer min kusin från skåne och hennes kille, jag har saknat de så himla mycket så längtar ihjäl mig till imorgon kväll!!
Puss.

/J

Två bilder från dagen


Löpning+styrka+fotbollstennis

Hemma från en kanon träning med fotbollslaget! Vi var tio stycken på träningen fast vi inte hade någon tränare idag, duktigt! ;)
Puss/M

Vi ser lata ut på bilden med vi hade drick paus och plockade fram nätet här faktiskt! ;)


.

Fan va livet skulle vara lätt om man vore en katt... /M


Tisdag

Hej hej,
matchen i söndags har ni ju redan sett i Mickans inlägg hur det gick, jag är nöjd nöjd nöjd!
Igår hade jag och Johanna pluggparty som resulterade inget plugg som vanligt, men tanken var ju god iaf... På kvällen var det träning som gällde, dö kallt!
Idag gick jag i skolan till 1 ist för 4, det tackar vi för! När jag kom hem somnade jag på soffan och vaknade en timme senare, tror jag håller på att bli sjuk och det vill jag verkligen inte bli!!!
Ska gymma med Mathilda ikväll och hoppas på att va piggare efter det,
puss.

/J

Läskig bild på Snapchat igår :o vart är resten av solglasögonen liksom??


Är det våffeldagen så är det!

/M


Nya möblerna - Bilder

Måndag igen nu då och skola som vanligt, men nästa vecka så är man ledig! Dagen flöt väl på som vanligt. Vi har börjat diskutera slutproduktionen på allvar nu vilket känns skönt! Vi ska visa upp den vecka 21 så vi behöver all tid vi kan få, för att få fram någonting vi känner oss nöjda med, till dess!
 
Berättade ju tidigare om att vi flyttat upp nya möbler på övervånigen i helgen. En ny soffa, två fåtöljer och ett soffbord står nu där uppe! Sitter faktiskt i soffan just nu och jag kan tala om för er att den är superskön. ;)
 
 
 
Puss/M

Vinst!

Kollar Johan Falk med pappa, men det är reklam för tillfället. Matchen idag gick jättebra, vinst med 2-0! Vi spelade jättebra trotts att vi inte hade en enda avbytare och till och med fick spela en man kort på slutet! Jag fick spela mittback hela matchen idag, men det var kul. :)
Puss/M

Söta djur man har! ❤


Nystädat!

Halloj,
idag har jag hunnit städat rummet! Så jäkla duktig, haha. Det behövdes om man säger så...
Nu sitter jag och taggar inför matchen idag, är lite nervig, Karlholm är duktiga...
Jaja, hörs.

/J

Före & efter


Hotell Transylvanien

Hejsan! Nu ska jag och Victor kolla på filmen hotell Transylvanien, igen... Vi kollade på den igår också men Victor ville se den igen, haha. Igår var det fest i Östervåla men vi stannade hemma! Vi hade ingen större lust att gå på den, dessutom har jag match idag också. Så det blev en myskväll hemma istället!
 
Juste! Igår flyttade vi upp lite nya möbler på övervåningen, visar bild någon annan dag! ;)
 
Puss/M

Lördag

Hej hej,
själva matchen igår var ju ap dålig men att vara på plats och att va där med Mathilda gjorde det liksom ganska bra ändå! Vi kom hem vid halv ett, då kollade vi på film sen somnade vi typ direkt.
Idag har vi segat och gick på stan en stund, hittade massor av saker som jag ska handla när jag har fått lön!
När jag kom hem så käka jag med familjen sen hängde jag med Jenny och nu ligger jag i min säng ensam och håller på att dö av värme, förstår inte varför det blev så varmt just precis nu faktiskt...
Nu ska jag sova, match imorgon!
Puss.

/J

https://cdn3.cdnme.se/1311742/6-3/pic_514e2b1b9606ee7b8251c6d9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1311742/6-3/pic_514e2b1b9606ee7b8251c6d9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1311742/6-3/pic_514e2c10e087c322d8da0731.jpg" class="image">


Lite av varje

Idag har jag faktiskt hunnit med rätt mycket hittills (för att vara ledig!), har gjort lite av varje om man säger så.
  • tränat
  • städat lite... gjort rent kattlådan bland annat
  • gjort en läxa
  • skrivit lite på ett arbete
  • tagit en lång dusch
  • + ska gå ut med Chico på en promenad nu
 
Väntar på att Victor ska komma hit någon nång!
Puss/M

Love

Mamma kom in med den nya HM katalogen nyss. Gud vad jag älskar att sitta och bläddra i dom, sommarkläder dessutom! Lite saker som jag vill ha liksom... Men ska in till Gränby någon dag nästa vecka tänkte jag så jag hoppas dom har det mesta från katalogen i butik då!
Puss/M


Mot Friends Arena!

(Skulle ha publicerats vid två tiden...)
Hej hej,
sitter på bussen in till stan för att hänga med Mathilda nu och efter det ska vi ta oss vidare till Friends arena för att se när Sverige (förhoppningsvis) krossar Irland!! Ska bli så jääkla kul! Jag har ju aldrig varit på Friends förut...
Efter matchen sover jag kvar i Uppsala, har inga planer för morgondagen.
Puss.

/J

Såg min fjång i håret nu, kanske ska fixa den, haha


snapchat

Bjuder på en snapchat-bild så här på kvällskvisten, höhö.
Tror ni Victor blev glad för den? ;)
 
Puss/M

Kalas

Ska på kalas hos farfar som fyller 88 år idag! Farmor fyllde förra veckan också så firar båda idag. Ska äta mat och sånt sen åker vi hem till gladiatorerna som är ikväll. :)
Puss/M


The following

Har kollat "The following" nu på kvällen med mamma och pappa, riktigt bra serie! Lite brutal ibland men riktigt spännande kan jag lova! Den går vanligtvis på tisdagar men vi låg några avsnitt efter om man säger så. ;)
Nu ska jag borsta tänder och allt sånt, sedan väntar min sköna säng!
 
Puss/M

3e bästa i Östhammars kommun!

Godkväll,
nu är den här lååånga dagen över, jag är helt slut, har varit i full gång precis hela dagen. Vi fick några väskor sålda och vann pris t o m!! Så det var superkul! Jag kan tycka att den varade alldeles för länge men annars var det så jäkla kul med alla andra UF företag och besökare som var på mässan, en helt klart lyckad dag!
Nu är klockan tio, jag går aldrig och lägger mig såhär tidigt men nu kan jag inte hålla ögona öppna längre,
puss och godnatt.

/J


Två veckor kvar!

Hejhej! Jag sitter här hemma med min one piece och kollar runt lite inför resan till Spanien om två veckor! Har kollat upp hur det är med betalning med kort och vad det kostar, har även letat euro här hemma... Hittade iaf ca 80 kr! ;) Åh jag vill ju nästan börja packa redan nu!
 
Camp nou, där vi ska se Barcelona-Mallorca!
 
Puss/M

Våga vara egen

Nu är vi påväg!!
Mot Fyrishov för UF mässa hela dagen! Om ni vill komma och titta och kanske handla också är det öppet mellan 13-18.30! Kom å köööp! 149 st företag, ska bli så himla kul men också lite nervigt med domare och grejs.
För er som har glömt så säljer mitt företag tygväskor, ni kan kolla in på bloggen här för att se hur de ser ut: www.beautybagsuf.blogg.se

/J


Bästa laget

Skola igen då, sista dagen innan helgen eftersom vi är lediga imorgon! Men min fredag kommer nog ändå tyvärr bestå av plugg...

Igår kväll var jag på en riktigt rolig träning! Sprang först ute, körde lite styrka inne och sedan spelade vi fotbollstennis! Okej de kanske inte låter som det roligaste man kan göra, men har man ett lag som jag så är det de!
Puss/M

Gårdagens kvällsfika:


De senaste 5 dagarna

Hej alla glada! Jag har haft och har fullt upp med skolarbete för det mesta. Ligger efter i skolarbeten som jag måste ta igen och har den stora UF mässan i Fyrishov imorgon, den har tagit sjukt mycket tid! Men det här är vad som har hänt när jag inte bloggat:

Söndag- match mot Gimo, Johanna sov hos mig
Måndag- träning och plugg
Tisdag- plugg och köpte nya springskor
Onsdag (idag)- lyssnat på Blondinbella (sjukt bra! Läste hennes blogg mycket förut), fixat klart i stort sett allt inför imorgon, käkat hos farmor och missat min träning pga benen som är dumma och mäss-j*veln...

Nu ska jag duscha och sen sova,
puss.

/J

https://cdn1.cdnme.se/1311742/6-3/pic_514a23a3ddf2b32e454fcf1c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1311742/6-3/pic_514a23b9e087c31363c302fa.jpg" class="image">


Liv och Lust

Doften av pannkakor håller på att göra mig galen just nu kan jag säga! Hoppas mamma kommer hem snart så vi kan börja äta någon gång!
 
Idag var det som jag nämnde igår "Liv och Lust"-dag i skolan, så dagen följde inte alls det normala schemat. Åt först frukost i matsalen och gick sedan ner till ladan för att lyssna på ett föredrag där. Den som höll föredraget var Isabella Löwengrip (Blondin Bella) och jag tyckte faktiskt att det var rätt intressant! Hon berättade om sitt liv och sin karriär och om att man ska våga. Jag kan ärligt säga att jag aldrig har läst hennes blogg innan och att jag inte vetat så mycket om henne, men min uppfattnig om henne förändrades faktiskt lite (till det positiva) efter idag.
 
Puss/M

Godnatt

Åkte hem till Victor efter skolan, ska sova här. Vi kollade för ett tag sedan på filmen "Berättelsen om Pi". En helt klart sevärd film måste jag säga!

Nu ska vi göra oss klara för att gå och lägga oss, kollar väl lite tv innan vi sover också. I morgon är det liv och lust dag i skolan så dagen börjar med att man blir bjuden på frukost! ;)
Puss/M


Tisdag

På väg till skolan, lång dag idag...
Puss/M


Comeback

Har precis ätit en macka med stekt ägg och ska nu ta en varm dusch efter kvällens träning ute i kylan. Det gick jätte bra för mig att träna idag, kändes verkligen bra med tanke på hur det gick på matchen igår! Sen blir det tv, Dicte som vanligt på måndagar!
Puss/M

Nya träningsjackan på och allt!


Min lördagskväll i bilder!

Kvällens outfit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M
 

skjuts till skolan

Strax kommer Jenny och hämtar mig, får skjuts till skolan idag vilket är hur skönt som helst!
Matchen igår gick helt sämst för mig, sämsta jag har gjort på länge om man säger så...
 
Bild från igår, kommer fler senare!
Puss/M

Hos Kalle

Hejsan, ligger i soffan hos Kalle och kollar tv. Igår var det lite party här och sen blev vi kvar här. ;)
Om några timmar ska vi åka och käka lite och sen har jag match i Gimo!
Puss/M


I bilen

Är ute och åker bil med Victor! Har åkt i två timma nu haha... Först skjutsade vi mina föräldrar till Halstavik, sen åkte vi och hämtade Victors föräldrar i Tierp och skjutsade hem dom. Nu är vi påväg hem igen!
Puss/M


Lördag

Goddagens,
sitter på bussen påväg in till stan för att jobba lite denna soliga lördag.
I torsdags pluggade jag som planerat och på kvällen gymmade jag med Mathilda. Sen igår gick jag i skolan, firade att Fredrik (min granne) kom hem från Asien efter att ha varit där i 4 månader med en middag och sen åkte jag till Mathilda som hade lite party, själv var jag nykter men inte alla så att säga...
Har inga planer för kvällen så vi får se hur det slutar,
puss.

/J


Ny tröja på

Hej! Den här dagen är lite dryg om man säger så, för jag har bara en lektion i skolan idag och den är mellan 13.55-14.40! Så jag har mest gått runt och väntat här hemma... Jag och mamma ska snart åka och handla och övningsköra lite och sedan kör jag till Gimo, skönt att slippa åka buss iaf!
 
Fick en ny tröja av mamma här om dagen och den är på idag!
Puss/M

Onsdag

Hejsan,
har inte bloggat på några dagar nu, har så sjukt mycket i skolan så jag hinner inte!! Vill bara få slut på sk*ten nu. Fast nej, jag kommer sakna skolan apmycket när jag har gått ut...
Jaja, vad har hänt den här veckan än så länge? I måndags var det träning på konstgräset med mitt kära lag, igår hängde jag hos Mathilda och senare kötta vi på gymmet, efter åkte jag och plugga hos Johanna och drack smoothie! Och idag har jag haft världens kortaste skoldag och haft träning. Nu ligger jag i sängen med Johanna, vi kollar LOL som vanligt, har sett den typ 7 ggr nu men ändå så bra, haha.
Imorgon ska vi plugga massor,
puss och godnatt.

/J


Årets första "löprunda" ute för min del!

Hemma från en jobbig träning med laget! Löpning och styrka avslutat med fotbollstennis! ;)
Puss/M


BMC

Idag har jag varit i Uppsala och besökt universitetet där! Jag var på BMC och kollade huvudsakligen på sjukgymnastprogrammet som jag har funderat på att söka till i höst. Känner mig lite smartare om vad det innebär nu efter idag och det känns bra! Fick dock höra att intagningspoängen brukade vara ganska hög... men det är väl bara och söka och hoppas på att man kommer in helt enkelt!
 
Puss/M

Väntar på att denna sega skoldag ska börja!

Sitter i skolan och väntar på att min första lektion ska börja, natur alltså! Kom hit tidigt idag eftersom jag övningkörde hit och Matilda skulle åka med, så då fick vi åka lite tidigare. ;)
Idag slutar jag as sent fast jag bara har tre lektioner... Kommer nog bli en seg dag! Men efter skolan åker jag iaf hem till Victor! :)<3
Puss/M


Byta om, äta, träna!


Puss/M

söndag

Matchen slutade 1-1, så det var en bra första match tycker jag! Jag fick spela mittmitt större delen av matchen, men fick även hoppa ner till min gamla plats på backen lite då och då. Det gick riktigt bra för mig så det kändes skönt att det var en sån dag idag! Är lite förvånad över att jag orkade spela hela matchen, trodde jag skulle bli slut första kvarten ju! Men nu däremot så kan jag säga att jag är grymt trött och har ont lite här och var!
 
Igår kväll åkte jag och Tova, efter lite strul, till sist till Pulz. Där träffade vi Victor som var där med hockeylaget!
Jag hade en helt okej kväll, men var riktigt trött sedan när jag vi kom hem igen!
 
Puss/M

ÖSK- Bälinge

Goddagens!
Åker iväg och spelar årets första träningsmatch på konstgräs! Är dö nervös. Kallt är det också... Haha.
Puss.

/J


Melodifestivalen

Nu är vi redo för finalen! Myser med Johanna i soffan. Jag vet inte vem jag vill ska vinna, har inte varit så insatt i år och har inte hört alla låtar men Ulrik, Robin, Sean Banan och typ Anton är väl bra och det är vän de enda jag har hört med ;)

/J


Allstar

Halloj,
ligger i soffan nu, är lite sliten från gårdagen. Den började hemma hos Mathilda med god mat, bra sällskap, ölspel och massa party. Vi tog bussen till stan och besökte tre krogar, till slut hamna vi på Allstar. Jag hade sjukt kul hela kvällen och det måste göras om!
Nu ska jag åka hem till Johanna och agera hundvakt hela kvällen, blir mello och massa onyttigheter.
Ha en fin lördag,
puss!

/J


Romeo & Julia

 
(Foto: Marie Skogström)
Puss/M

Den katten alltså!

Sitter och kollar på Gladiatorerna med familjen, hemmakväll ikväll alltså! ;)
Idag var min katt lite av en lustigkurre om man säger så. Jag satt med min dator och lämnade den sedan typ en sekund. Sen ser jag Smirnoff hoppa runt på tangentbordet... Självklart lyckas hon vrida skrivbordet på skärmen! Den katten alltså. Tur att man har en pojkvän som är lite smartare än mig på datorer som kunde hjälpa mig innan jag fick nackspärr, haha!
 
Puss/M

På skolbussen

Påväg till skolan, dom sista föreställningarna och skolveckans sista dag!
Puss/M


Gävle högskola

Hej hej,
idag var jag till Gävle för att kolla på högskolan där. Inte för att jag hade planerat att läsa vidare, eller har väl egentligen bestämt mig för att jag inte orkar det så hittade jag faktiskt ett program som jag tyckte lät väldigt intressant och det var Ekonomiförvaltning, så nu snurrar det i huvet på mig igen.
När jag kom hem så har jag pluggat rumpan av mig med Johanna och nu ligger vi i sängen och ska sova.
Imorgon är det fredag vilket betyder middag med bra tjejer och utgång i stan på det! Mathilda ska firas ordentligt!
Puss.

/J

Skulle typ kunna läsa där endast för matens skull #foodporn


Tillbaka till skolan

Hej! Jag kom tillbaka till skolan nu för ett tag sedan för kvällens föreställning! Kändes ju lite jobbig att vara tvungen att komma tillbaka hit efter att man hade åkt härifrån liksom!

Juste! Jag hämtade mitt pass idag när jag väntade på bussen från Östhammar hem. Jag var så jäkla snygg på bilden kan jag lova, haha!
Puss/M


Onsdag

Hej,
jag är arg. Så jävla arg. Egentligen på en lärare men efter det blev jag liksom arg på allt. Mitt mål för trean såg jag segla förbi idag kan man säga. Hata hata hata dig din dumma människa, om du ens är en människa? Åååh vad arg jag är!!!
Jaja nu ska jag släppa med, två depp inlägg på två dagar är inte okej.
Annars har det varit en vanlig skoldag, lång som tusan. Sen hänkade Julia med mig hem, vi hade en snabbvisit hemma hos Johanna med och nu ligger vi i sängen.
Imorgon ska vi till Gävle högskola, mer om det då,
puss.

/J

Försöker vara glad


Föreställning

Har föreställning just nu, men har LITE fritid nu om man säger så. ;) Hade första föreställningen igår och idag har jag sedan två till. Jag kommer alltså vara kvar i skolan till strax efter 8 ikväll... Sen åker jag hem till Victor och sover där!
Puss/M

Hade picknick igår med min Romeo efter vår dans, haha ;)


En jäkla massa frågor

Snodde en lista från Jempas blogg (www.jest.blogg.se) i brist på annat. Enjoy!
 
Har du druckit tills du spytt? Ja, men det har bara skett 2 ggr!! (så ni vet mormor, farmor och mamma...)
Sårat någon? Förmodligen någon gång i mitt liv
Förlorat en vän?  Det kan man väl säga att jag har gjort  
Träffat nya människor? Jaharru!
Kysst en främling? Ja
Tagit droger? Nej, nej, nej och nej 
Haft en sommarflört? Jaa
Gråtit? Det med
Skrattat tills du kissat på dig? Kanske skedde någon olycka när jag var mindre kanske, vad vet jag, men inte på senaste åren iaf ;)
Tältat? Japp
Varit vaken en hel natt? Typ mitt största intresse som 15 åring 
Solat? Jaaaa, dock så har jag aldrig solat i ett solarium
Badat? Klart jag har, äger ju en pool förbövelen (har dock aldrig badat i den, haha)  
Haft ett förhållande? Nja, det kan jag väl inte kalla det direkt, eller jo, eller nej, eller kanske, äh vi glömmer det 
Gjort dig riktigt illa? Hjärnskakning, pajjad kota i nacken, utslitna ledband i knät, inflammation i lymfkörtlarna... Nej inte direkt, har ju faktiskt aldrig brutit något! (y)
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Inga piercingar, har funderat på en tatuering sedan jag var 16 men har beslutsångest
Läst en bok? Yes
Skickat fel sms med flit? Lalalala... Klart jag har, hihihih 
Suttit vid datan en hel natt? Haha ja
Näckat? Ja
Solat naken? Nej förbövelen!! 
Fått utegångsförbud? Nej, snäll tjej jag
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Eh ja? Tycker iof att det är den svåraste meningen i världen att säga
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej, fast nu ska jag inte lova nåt här 
Varit i slagsmål? Nej, eller har väl slitit Sara i håret någon gång, kanske gett na någon spark med men va tusan, hon är ju min syster
Pussat någon utav samma kön? Haha, ja, kärleksfull tjej med alkohol i kroppen
Sjungit högt på ett berg? Nej men har alltid önskat att göra det, helst skrika som Ronja Rövardotter 
Kysst någon i regnet? Ja
Kysst någon i skogen? Japp
Kysst någon du inte borde? Kanske
Tappat rösten? Inte så det inte låter nånting alls men har varit bra nära typ tre gånger 
Varit på festival? Nej, men ska ju faktiskt på Summerburst i sommar!!!! 
Gått upp i vikt? Uppenbarligen, vägde ju bara 2 740 g när jag föddes och det väger jag inte nu så att säga 
Gått ner i vikt? Eh ja, tänka sig
Brännt dig? Ja, stekte pannkakor i tordags, aj. Sen varje gång jag är utomlands, solkräm är överskattat 
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Hahah om jag har 
Varit utomlands? Ja, faktiskt ganska många gånger
Gjort ett bra köp? Ja, alldeles för många! Kan det bli för många? Nej... 
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Jaa!
Haft skadeglädje? Nästan varje dag, lätt bästa glädjen 
Sovit under bar himmel? Japp, sov på studsmattan för några sommrar sen, cool tjej
Vad kommer du sakna mest? Vad jag kommer sakna mest? Vadå kommer? Efter vadå? Fatta inte frågan... Men kommer väl antagligen sakna skolan efter studenten
Har du svart ärligt på alla frågor? 100 %
 
Bild från Saluhallen i lördags, herre min gud...
 
/J

Tisdag

Hej hej,
orkar inte blogga, orkar inte plugga, orkar inte göra någonting alls. Är så trött, hela tiden. Orkar inte!!
Idag var det en sån här lång och trög skoldag, precis som morgondagen kommer vara, åh.
Tänkte faktiskt inte skriva nå mer om dagen för den har varit sämst helt enkelt.
Puss och godnatt.

/J

Mina nya skoor, ser ut att va typ strl 45 men det är faktiskt 38, haha...


Grattis gullan!

Idag fyller min fina Mathilda år, 18 till och med! Grattis stumpan, hoppas du har haft och får världens bästa dag! På fredag firar vi rejält!! <3

/J


Att vakna upp med en vagel

Just det, glömde säga det, vaknade med en vagel imorse, det är typ det värsta som finns. Det gör ont och det är fult. Usch. FÖRSVINN FRÅN MITT ÖGA!!!

/J


Måndag

Tjäänah!
Kort skoldag idag, gick mellan 10 och 12.45 tieeep, tog bilen med vilket gjorde dagen ännu kortare.
Nu myser jag med min vovve sen ska jag åka med Jempa till Melins för att köpa fotbollsskor och sen hänger vi väl lite mer i Östhammar city ;)
Ikväll väntar träning i Gimo på konstgräset!
Puss på att våren är påväg.

/J

En av de nya tröjorna


Hjälp mig, hur ska jag klippa mig?!

Funderar på ny frissa, hur ska jag klippa mig? :)

Skoja... Har just nu repetition inför morgondagens föreställning! Men jag är knappt med. Jag och Maja ska dansa en dans som Romeo och Julia, sen sjunga två sånger bara. Dags att lära sig texterna snart kanske! ;)
Puss/M


Saluhallen

Hallå ni,
utgången igår var G R Y M! Förfestade i stan, gick ut till Saluhallen där det var sjukt mycket folk och bra dag sen sov jag i stan. Vaknade lite halv pigg imorse, åkte hem vid ett.
Sen var det kalas för Niclas som fyller 18 år idag, lillen liksom... Och avslutade söndagen med sista inomhus träningen för säsongen. Tråkigt men ändå kul att äntligen få komma ut på (konst)gräs!
Nu ska jag sova strax, borde plugga men.
Puss & godnatt.

/J

Bilder från igår


gårdagen

Var ut i Uppsala igår kväll! Hade en jättebra kväll, men saknade också Victor som var hemma och var sjuk! 
Idag har jag sjukt ont i mina fötter efter att ha sprungit runt i Uppsala hela kvällen! Fick skavsår och allt, men så kan det gå!
 
Här har ni bilder från gårdagen!
 
Puss/M

Uppsala

Hej hej,
dagen på UNT var faktiskt intressant, vi fick prova göra en första sida (jag, Sofia och Lais vann!!) och lyssnade på en kille som berätta om hur de jobbar typ.
Efter gick vi i affärer, jag lyckades göra av med 1000 kr, bra jobbat Jenny. Men jag blev två stickade tröjor, en klänning, en festtröja, påslakan (vuxenpoäng) och några galgar (vuxenpoäng nr 2) rikare! Sen käka vi på Cupido ist för kina eftersom middagsbuffen öppnade senare än vad vi trodde.
När jag kom hem hängde jag med Mathilda, vi gymmade och hängde framför teven, hann med en sväng till Norrskedika också!
Nu ska jag sova, imorgon väntar jobb och utgång i stan med mina pullor,
puss.

/J

Glömde ta kort på tröjorna men men...


Hockey

Sitter just nu i Victors bil och väntar på att han ska bli klar efter matchen! Jag har alltså kollat på hockey denna fredagskväll! Mitt sällskap var Linda och Kalle. Okej om jag ska vara ärlig så pratade jag nog mer än vad jag hängde med i spelet, haha. ;)
Nu ska jag hem till mamma och äta hennes jättegoda cheesecake som hon har bakat, och kolla tv också antagligen!
Puss/M


RSS 2.0