wild child

Nu på förmiddagen hade jag och Maja dans med några tjejer ur kulturskolan. Vi är klara med två låtar nu så det känns bra. Det är också jätte kul när man får höra att dom är nöjda med det vi har gjort! Tjejerna är duktiga, så det blir nog bra det här. :)
 
Idag märker jag av gårdagens träning på gymmet med syrran. Jag har fått tränigsvärk i både bröst och skuldror. Jag och Matilda drog till gymmet när jag slutade jobbet. Vi trodde att det inte skulle vara några där en fredag klockan fem, men det vare. Det har nog aldrig varit så många där samtidigt som mig någon gång!
 
Nu ska jag snart duscha och göra mig vacker inför kvällens utgång! Det ska bli superkul!
 
Jag fick den här av pappa. Vad ville han ha sagt med den?
Puss/M
 
 

Fredag!!

Hej hej,
i onsdags efter jobbet gymmade jag med Emma och igår jobbade jag, var på fotbollsträning och hade sleepover hos Johanna. 
Idag har jag lunchat med Emilia och Jenny. Efter åkte jag till Saras lägenhet och städade och greja eftersom hon är så snäll och lånar ut den till mig imorgon! Jag jobbar på dagen då men på kvällen ska jag och massa tjejer ut på Ice och vi ska förfesta hos Sara (utan Sara, haha). Ska bli jättekul!! 
Internet krånglar fortfarande så det är därför jag inte är så aktiv för tillfället. 
Ikväll ska jag fredagsmysa med Johanna!
Puss.

Dagens 

/J 

Morgonens chock

Lite chockad blev man ju när man drog upp rullgardinen på morgonen när det låg snö på uppfarten!



Puss/M

Morgondagen blir bättre!

Den här dagen har bara känts så himla tråkig och fråga mig inte varför. Den har väl inte varit tråkigare än någon annan dag egentligen så jag vet inte varför riktigt. Vissa dagar är man väl inte på topp helt enkelt! Klockan fyra börjar jag jobba, så jag missar torsdagsträningen den här veckan också... Jag hade behövt en träning med lagkompisarna idag, tror att det hade muntrat upp mig lite mer än jobbet! 
 
Men imorgon är det fredag så då får man inte gå och tycka synd om sig själv inte! Jag lovar att morgondagens inlägg inte ska låta lika deprimerande!
 
 
Puss/M

Bättre bilder

Idag åkte jag och Matilda till gymmet mellan två och tre. Vi var där helt själva, vilket var riktigt skönt! Jag har svårt att sitta och pressa vid maskiner bland folk, så idag passade jag på att köra på stenhårt! Men visst är det jobbigt att gymma bredvid muskelknuttar som har hur tunga vikter som helst? Rätt dålig man känner sig då... ;)
 
När vi kom hem så imroviserade vi ihop en köttfärsgratäng till middag, som vi blev väldigt nöja med! Den innehöll potatis, morötter, purjolök, vitlök, tomat, ost, grädde, tomatpure, köttfärs och lite olika kryddor. :)
 
Jag har ju redan visat en bättre bild på klänningen. Men här har ni de andra som kom med posten imorse:
Puss/M
 

Äntligen!

Idag kom två paket hem till mig! Både det jag beställt till mig själv, present till syster och julklapp till pojkvän! Jag känner mig nöjd och allt passade bra! :D


Puss/M

LONDON BOKAT!

Helt sjukt! Bokade precis en resa till London med Carro! 27 januari åker vi!!!! Jag dööör vad kul det ska bli! Har alltid velat åka till London!! Jag längtar så himla mycket!! 



/J 

Tisdag

Hejsan!
Det var ett tag sen! Anledningen till att jag inte har bloggat är för att surfen på mobilen har gått ut och vårt internet hemma krånglar... Men just nu är jag i Tierp hos Carro så passar på! 
Det har inte hänt något speciellt under denhär veckan. Jag har jobbat, gymmat, åkt på raggarrundor och uträttat ärenden som vanligt! Det bästa var väl att få träffa Svärdan som har kommit hem från sjukhuset, min lilla kämpe <3  
Nu ska jag sova, jobb imorgon 12.30-19.
Puss. 

Fyra bilder från veckan 




/J 

Närsynt?

Nu på morgonen är jag lite Tracyvakt. Vi sitter och kollar på katten Gustav, igen... Den filmen har ungarna kollat på minst 18 gånger på typ tre månader! Själv är jag riktigt trött på den, men det är bara att kolla på den idag igen. Klockan 12 åker jag till jobbet och jobbar till stängning!

Närsynt katt? (Bild från igår kväll när jag och Victor kollade på tv)

Puss/M




Usch!

Igår kväll blev jag riktigt överraskad när jag skulle öppna skåpet under diskbänken till soptunnan! När jag böjde mig ner för att slänga lite skräp, så hoppade det ut en mus! Jag blev så jäkla rädd så jag sprang skrikandes enda in i varagsrummet innan jag stannade. Haha fyfan! Nu har vi slängt in råttfällor där under så förhoppnigsvis åker den fast snart!
 
Jag, Tracy och Chico var till lekparken medans Matilda var hos frisören idag.
 
Puss/M

En riktig söndagsmorgon

En lång sovmorgon och frukost framför tvn, det är så en söndagsmorgon ska se ut! Sedan fortsätter min dag med både träning och jobb. Jag kommer ha det lite bråttom till jobbet från träningen eftersom det bara är en timme från de att träningen slutar och jobbpasset börjar! Så ska jag hinna åka hem och både duscha och äta. Det blir till att skynda på ordentligt om jag ska hinna!

Jag fick lite presenter när mamma och pappa kom hem igår. Bland annat bodybutter från The body shop. :) <3
Puss/M


Väntar nu på ett paket från Nelly!

Idag skickade jag efter några saker från nelly.com. Jag beställde hem en klänning som jag länge funderat på, en bikini och en bh som var på rea och sen en present till min syster. Nu är det bara att hålla tummarna för att allt passar och att det inte blir någon stor besvikelse! Snacka om att det suger att gå och vänta på det där paketet med höga förväntningar och längta till att det kommer, och så är det något som inte passar eller inte ser ut som man trodde!
 
Här har ni klänningen jag köpte:
 
Puss/M
 

M.V.P

Jag kom nydligen hem från en middag med mitt fotbollslag på Sportbaren i Östhammar. Vi åt och umgicks samtidigt som vi kollade på matchen mellan FC Barcelona-Granada. Lite coolt att sist vi kollade på en sådan match, så såg vi den live på Camp Nou!
 
Vi hade även en liten prisutdelning och fick veta hur våran tränigsstatistik såg ut. Jag kom på tredje plats med 82% tränigsnärvaro, vilket var mer än jag trodde! Jag fick även priset för "mest värdefulla spelare" i år igen. :)
 
Nu fortsätter min kväll som barnvakt!
 
Hela laget åt oxfilé-planka! Det var "ta två betala för en", så alla åt för halva priset. En lyxmåltid för 100kr var ju inte så illa. ;)
 
 
Puss/M

My friend Crunchos and I <3

Puss/M

Uggsen framme!

Hej! Jag sitter på bussen till Österbybruk just nu. Jag tog fram både uggsen och mössan innan jag åkte, as kallt ute ju! Idag jobbade jag (8.44-17.00) och efter det var det tänkt en utgång med några tjejer, men det blev inställt tyvärr. Jag som har varit taggad hela veckan på att gå ut, får bli nästa helg istället då! Eftersom det inte blev nått så bestämde jag mig för att åka till Victor, så kvällen är ju inte helt förstörd iaf. :)


Puss/M

Hårknut

Om bara några minuter ska jag ta bilen till jobbet. Hoppas den här dagen går snabbt och att kvällen inte blir allt för seg!

Puss/M



???

Jag har alltid önskat att ja hade tjockare hår och på senare tid har jag funderat på att beställa löshår. Men jag har jättesvårt att bestämma mig för hur jag ska göra! Nu är det inte så att jag tänkte se ut som Rapunzel me hår ner till rumpan, för det tycker inte jag är så där supersnyggt. I så fall tänkte jag köpa 40cm, inte längre för det ska ju se naturligt ut. Antagligen kommer jag klippa av några cm också. Sen så tänkte jag mest ha det när jag vill vara lite extra fin, vid utgång till exempel.
 
Jag har alltid varit ganska emot löshår tidigare för jag tycker att det är så fult när det verkligen syns att det är fake liksom, men varför inte ge det en chans? Bara för att vissa inte får det att se bra ut så betyder det ju inte att jag inte lyckas. Ett annat problem är ju att jag är lite snål av mig, haha... Hmmm, får fundera vidare. ;)
 
Puss/M

Två bilder från igår

Det sög att Sverige inte tog sig till VM men kvällen var hur bra som helst ändå!! 



/J

ledig dag

Idag har jag varit ledig hela dagen! Jag har inte så mycket att berätta för det har inte hänt så mycket... Jag och Matilda gymmade idag innan middagen. Idag körde jag ingen konditionsträning alls, värmde bara upp lite på bandet i 10 minuter och sen körde jag några maskiner för både armar och ben. Imorgon missar jag min fotbollsträning så det var lika bra att köra lite idag istället kände jag! Imorgon jobbar jag nästan hela dagen, kl.12-21.
 
Nu blir det tvn tills det är dags för att sova!
 
Puss/M

Väntar på att mitt jobbpass ska börja

Idag jobbar jag kväll på Konsum, så nu sitter jag mest och väntar på att jag ska börja. Vid 11-tiden åkte jag en snabbis till gymmet också innan jag hämtade Matilda vid bussen. Jag sprang på bandet, körde mage och rygg och lite bröst och skuldror. Mer än så hann jag inte, men det var skönt att få nått gjort iaf! 


Puss/M

Sverige-Portugal

Godmorgon,
sitter och väntar på bussen påväg till jobbet nu, 11-17.30 jobbar jag idag. Efter jobbet ska jag till Sportbaren och käka och titta på fotbollen som är ikväll med några fina tjejer. 
Puss.


/J 

Filmmys på morgonen


Puss/M

Min helg

Tänkte börja med och säga att inlägget jag skrev i lördags morse är publicerat nu men det är publicerat då när jag skrev det första gången så ni får bläddra ner lite för att se det! 
Så... Helgen, eller ja, lördagen. Var ju på ICE och det var sjukt kul!! Dansa precis hela kvällen! Förfesten var också grym! Allt var grymt, en lyckad kväll helt enkelt! Sen igår var det ju träning och efter träningen så hängde jag hos Sara och sen åkte vi till Daniel för att titta på film. Det var det.
Nu ska jag jobba vidare,
puss!   

Lördagens outfit (tog inga fler bilder)

/J 

Styrka <3

Just nu skänker jag all min styrka till min fina vän Mathilda som opereras just nu, du kommer klara det galant!! 


/J 

Fungerar inte som jag vill...

Hejsan,
har försökt bloggat sen i lördags morse men det vill inte fungera som jag vill!! Gjorde värsta inlägget om min fredag men det vill inte publiceras... Så hoppas det här inlägget gör det iaf, det lät vi märka haha... 
Sitter iaf på bussen påväg till jobbet nu! Ikväll blir det förmodligen gym. Mer om min helg senare!
Puss.


/J 

Pics

Här är några fler bilder från min lördagskväll:
Puss/M

Bra underhållning!

Kvällen på Wallmans igår var jättebra! Det var 6 artister som stod för underhållningen under middagen. Alla var duktiga på både att sjunga och dansa, allt var jättebra verkligen! Bra musik spelade dom också, man blev lite sugen på att dansa själv. ;) Kvällen fick högsta betyg!

Eftersom vi firade min mormors kommande 80årsdag så fick hon en extra show kan man säga haha! Hon fick en sjungande Magnus Uggla i knät och så... Jag kanske lägger ut en filmklipp någon dag. :D 

Nu ska jag åka till fotbollsträningen!


Puss/M

I bilen på väg till Uppsala!

Puss/M



Jobbat på musklerna

Nu har jag och Matilda varit till gymmet. En riktigt skön start på dagen!


Puss/M

Bra fredag

Godmorgon,
sitter på bussen påväg till jobbet nu, jobbar 10.30-17 och efter jobbet blir det utgång på ICE! Ska bli så himla kul!! 
Igår hade jag en kanon fredag! Den bestog av tvättning/städning av bil med Johanna, gym och en välförtjänt kebabtallrik med Emma och efter det fotbolls-tittande på Sportbaren! Satt med massa trevliga människor och kvällen var grym! Sen avslutades den med en raggarrunda. 
Puss.



/J 

Hemmagjorda tortillas

Eftersom det är fredag idag, veckans tacodag, så tänkte jag dela med mig av ett recept. Jag tog med mig en broschyr hem från jobbet här om dagen där det fanns flera saker som jag nog ska prova göra någon gång. Ett av dom är receptet på hemmagjorda tortillas! Det lät ju inte särskilt svårt ändå, så man kanske ska prova det någon gång? ;) Idag hinner jag däremot inte med det för jag jobbar hela kvällen, men någon annan dag kanske!


Puss/M


Morgondagen

Jag tänkte berätta vad det är jag ska göra imorgon! Jag ska, tillsammans med min familj och min mormor och mina morbröder, åka till Uppsala och gå på Wallmans salonger. Det är som en trerätters middag och show i ett liksom. Dom håller vanligtvis inte till i Uppsala, men imorgon kväll kommer om till Saluhallen. Det ska bli superkul, jag längtar!
 
Om Wallmans:

1991 öppnades Wallmans på Teatergatan 3 i Stockholm. Istället för att bara erbjuda en traditionell scenproduktion eller en fin middag ute på krogen kombinerades de båda upplevelserna i det som numera kallas Dinnershow. Konceptet består inte bara av fantastisk underhållning framförd av begåvade artister utan startar redan när man kliver in i lokalen. Maten, drycken, lokalen, artisterna, servicen och underhållningen integreras till en fantastisk helkvällsupplevelse. Hos oss är alla stjärnor!

Konceptet har sedan 1991 utvecklats och expanderat genom nyöppningar både i och utanför Sverige. Wallmans finns nu i Stockholm, Helsingborg, Sälen, Köpenhamn och Oslo. (wallmans.se)

Puss/M


Bada bada

Har precis klivit ur badet, älskar att Sara har badkar i lägenheten!! 
Innan jag kom hit så tränade jag, älskar att träna när man har haft en jätte jätte jättedålig dag, världens bästa lag <3
Imorgon är jag ledig och då har jag planer för hela dagen/kvällen! Mer om det imorgon,
puss.


/J 

Jobb 8.00-15.30



/J 

Mys❤️

Puss/M


Inte mycket som behövs

Idag är en bra dag! Jag är ledig hela dagen, har träning ikväll, plus att Victor kommer hit. :) Ja det är inte mycket som behövs för att min dag ska bli bra. Sen så har jag lördagen att se fram emot också! Varför får ni veta i ett annat inlägg. ;)

Puss/M



Tråkar lite

Ligger i Mathildas säng medan hon är på träning, ligger och kollar på fredagens Idol som jag missade, har nästan missat alla avsnitt men det är ju bra! 


/J 

Kul

Puss/M

Hög på målarfärg?

Idag jobbar jag igen, kl.12-21. Lång dag på jobbet med andra ord... Nu sitter jag och lunchar i fikarummet som håller på att målas om. Några målare har nydligen varit här så det luktar rätt så mycket färg! Man blir ju nästan hög, haha. Nej nu ska jag kolla fb och instagram innan jag återgår till arbetet! ;)


Puss/M

Onsdag

Halloj,
redan onsdag! :o Har lunch just nu, ganska otippat av er kan jag tänka mig. Idag är jag på Hemtex, efter jobbet ska jag ha sleepover hos Söderberg, ska bli mys! 
Igår kom min älskade syssling och sov över i Saras lägenhet, vi hängde ett tag hos Daniel innan vi åkte hem till Sara och sov, hur mysigt som helst, hade saknat henne fast det inte var allt för längesen vi träffades. 
Puss.


/J 

Favoriten just nu

Denna låt spelas nu mera i bilen på högsta volym. ;)

Puss/M



Lugn morgon

Min morgon började med Bumbybjörnarna på tv. Jag och Tracy var själva hemma så vi kollade på lite barntv. Sen så har jag mest chillat vid datorn, en lugn morgon med andra ord. Ikväll ska jag jobba, börjar 15.00 så jag har precis sminkat mig. Lika bra att jag gör mig klar i god tid för annars brukar jag skjuta på det och sen så slutar det med att det blir stressigt! Typiskt mig.


Puss/M

Tikka masala

Fixar middag med syrran. Idag blir det indisk mat, mumma!


Puss/M



Lägenhet

Hej,
sitter på lunchen på jobbet som vanligt haha... Är på Cervera idag, det här är 6/6 jobbdagar i streck nu så ska bli så jäkla skönt å vara ledig imorgon!!  
Har börjat drömma mig bort om att skaffa en egen lägenhet nu när Sara har flyttat. Men så länge jag inte har ett heltidsjobb så kommer det ju aldrig ske... Men jag hittade iaf världens finaste lilla 1a på Hemnet idag, hade ju varit helt perfekt!! (Dock i Gimo men...) Den var så sjukt fin! 
Nu ska jag jobba vidare,
puss.

Kolla bara 

/J 

Solljus

Nu är jag inne igen efter att ha varit med vid stallet en timme. Det var skönt att vara ute i solen, det var ett tag sedan! Man blir så trött och seg på hösten, så lite solljus är aldrig fel!


Puss/M
 

Ingen höjdare

Hejhej! Idag låg jag kvar i Victors säng heeela morgonen, enda fram tills det var dags för mig att åka på träning. Min träning började 13.00, så då förstår ni att jag tog en lång sovmorgon. ;) Men det var riktigt skönt!
 
Igår kväll kollade vi på filmen "The lone ranger". Jag hade höga förväntningar på den filmen och jag trodde att den skulle vara jätte bra! Men både jag och Victor blev riktigt besvikna... Det är ingen film jag rekommenderar!
 
Puss/M

Jobb jobb jobb

Hejsan,
igår jobbade jag på Hemtex och efter det hade jag lördagsmys med min syster. Vi åkte en sväng till Daniel och hängde där. Just nu sitter jag och käkar lunch, jobbar på Cervera idag. När jag kommer hem ska jag umgås med Mathilda! 
Puss.

Har rätt kul


/J 



Österby

Idag vaknade jag med en väldigt skön huvudverk, så dagen började med två alvedon! Klockan 10 skulle jag och Maja ha dans med några danstjejer på Kulturskolan, så jag åkte hemifrån redan vid halv. Vi var där i tre timmar och allt flöt på bra. Sen när vi var klara där åkte jag till Victor i Österby. Ikväll ska vi bara ta det lugnt framför tvn! :)

Puss/M


Fredagsträning

Hemma från en hårdträning med syrran på gymmet! Nej de var att ta i, men vi var till gymmet iaf. ;) Jag ville inte ta ut mig allt för mycket eftersom jag inte har mått helt hundra de senaste dagarna. Men jag körde lite lagom!


Puss/M


Fredag

Hejsan!
Äntligen fredag!! Jag fick en rejäl sovmorgon imorse eftersom jag inte börjar förns 13 idag! Så jag tar 11.45 bussen och sen jobbar jag på Cervera idag fram till 20.15. Ikväll ska jag umgås med Johanna,
puss. 

Dagens 

/J 

uffessakerochting

Idag fick jag hem mitt iPhone-skal som jag beställde i början av veckan! Det kostade 150kr på uffessakerochting.se. Det var verkligen på tiden att jag skaffade mig ett nytt!



Puss/M

Mitt hår...

Kollade igenom gamla bilder på datorn och hittar denna som är tagen i vintras. Helt sjukt vad långt det var!! Och jag inser nu att jag saknar att ha långt hår. Men mitt har faktiskt redan växt en bit! Men behövde ju klippa mig så... Det växer väl ut... Hoppas jag. Haha. 


/J 

Torsdag

Hallå,
sitter på lunchen nu och fryser ihjäl, så jäääkla kallt. Hittills har det varit väldigt lugnt i butiken men vi får se om det kanske är mer folk när jag är klar! 
Ikväll direkt efter jobbet ska jag på träning, sen får vi se vad kvällen erbjuder!
Puss.


/J 

Jobb hela kvällen

Igårkväll vid strax efter tio kom Victor hit efter sin träning. Jag och Matilda hade påbörjat filmen "Horrible bosses", så vi kollade klart på den och sen gick vi och sov. Imorse åkte Victor iväg tidigt men jag sov ett par timmar till, så jag gick upp nio.

Om en timme måste jag åka till jobbet vilket jag är så grymt otaggad på! Jag ska sedan jobba hela kvällen. 

Min fina ring som jag fick i födelsedagspresent!
Puss/M


Onsdag

Hej hej,
ligger i sängen nu och dricker te. Idag har jag jobbat och när jag kom hem så körde jag ett pass på gymmet med Emma. Imorgon väntar mer jobb!
Puss.



/J 

Tea

Kollar på "bonde söker fru" och dricker te!

Puss/M 

träningsvärk

Jag har en sådan grym träningsvärk i låren från gåragens träning! Jag kom knappt ner från trappen, haha... Jag hade tänk gymma lite idag också, men jag har fortfarande ont i halsen, så det kändes dumt. Dessutom kommer Maja hit idag. Vi ska koreografera lite danser till kulturskolan. :)
 
Nu ska jag hämta James i skolan, bye.
 
"Terminal 10"
 
Puss/M

Sämst på att blogga

Hej hörrni.
Förlåt för att jag är väldigt oaktiv här och det är väl antagligen för att jag är sämst på att blogga. Jag gör det lätt för mig själv och skriver lite kort om vad jag har gjort de senaste dagarna helt enkelt.

Lördag- ljuständning för farfar, åkte sen vidare till Tierp för partaj med förfest och sen en stor fest med en jättebra DJ! 
Söndag- flyttade massor av grejer till Saras lägenhet (det tar sig!!), kollade film hos Daniel 
Måndag- Hängde med Jenny och Johanna, målade lite, åkte till Thun's!!
Idag- målat med Johanna, vi blev klara med Saras köksbord och stolar! Blev skitbra! Mös hos Mathilda en stund på kvällen sen middag hos mormor och morfar, efter det skulle jag träna men blev akut magsjuk typ så det gick inte. La mig i badkaret hos syster och efter det blev magen bättre! 

Lite bilder 





Bästa köpet någonsin 

Bordet + stolarna var i furu innan!

/J 


Fram och tillbaka

Nu snart ska jag på fotbollsträning. Kände mig peppad tidigare idag, men nu känner jag mig bara trött. Har fått ont  i halsen nu på kvällen också så jag känner mig inte riktigt hundra liksom. Får se om jag är sjuk imorn eller om det går över. Alla här hemma hos mig är lite fram och tillbaka när det gäller hur vi mår, asjobbigt ju. Man blir ju hellre sjuk på riktigt några dagar, än att gå runt och  må lite halvbra hela tiden!


Puss/M


Om att ha linser på halloween

Jag kom på att jag aldrig riktigt berättade om hur det gick med linserna. Först så kan jag berätta att det tog typ en kvart innan båda var i, trotts att jag hade experthjälp av Victor! Och sen var jag så jäkla nära på att bara ta ur dom för att det kändes så obehagligt! Alltså dom skavde inte eller så, men jag såg typ inget haha. Eller visst såg jag, men inte så bra. Det var sjukt svårt att sminka sig kan jag tala om. Matilda fick fixa mitt hår för att jag hade så svårt att se vad jag gjorde! Jag hade sedan tunnelseende hela kvällen, men det gick väl bra ändå!
Sen så hade jag lite problem med ena linsen... Den ville snurra sig hela tiden, så jag fick gå och snurra tillbaka den varannan minut. Det hade nog varit smartare att bara ha några andra linser som bara var runda, för då hade det problemet varit löst. Men kattögonen var bra coola ju. ;)
 
Gud så negativt det här inlägget blev märkte jag! Men linserna var ju mest jobbiga, haha. Jag kommer antagligen inte använda linserna igen, men jag ångrar inte att jag köpte dom för det var sjukt kul att testa!
 
 
Puss/M

Twilight

Igår åkte jag till gymmet en sväng me Jenny och Emma. Man måste ju använda gymkortet så mycket som möjligt nu så man får ut något av pengarna! Ett halvårskort är ju inte superbilligt så det gäller att man tar vara på det, för annars är det ju bara bortkastade pengar!
 
Nu när vi har viasatt så har vi fler och bättre filmkanaler. Igår kväll kollade jag och Matilda på Twilight breaking dawn, part 1&2. Båda filmerna kom efter varandra på samma kanal så då hade vi fullt upp hela kvällen! Det var länge sedan jag såg dom så det var lite kul. ;)
 
Puss/M

Gymkort

Hejhej! Jag var precis och köpte ett gymkort och nu ska jag hämta lille James i skolan. Får se om jag gymmar senare idag då. ;)


Puss/M

Halloween - bilder




Puss/M

Svarta naglar

Idag är det full rulle här hemma! Det är nämligen så att vi har lite som öppet hus idag för de som vill fira pappa. :) Sen senare ikväll ska jag på lite halloweenparty!

Puss/M



Fluffigt

Jag testade min nya rattmuff precis när jag skjutsade in Matilda till en kompis! Det kändes lite skumt först att ratten var helt fluffig. Men tänk så skönt sen när det blir vinter! :)

Nu kollar jag på fotboll på tv och äter choklad. Fredag idag ju!

Puss/M


Cervera

Hej,
jag vet inte om jag har skrivit det innan men över jul så kommer jag att jobba på Cervera på Gränby och idag är det min första dag! Har lunch nu och hittills tycker jag det är jättekul att vara tillbaka! (Hade praktik här genom skolan för 1 år sedan). Jobbar ända till 20.15 ikväll så det blir en lång dag! Åker kvart i tio på morgonen och kommer hem halv tio på kvällen... När jag kommer hem ska jag fredagsmysa med Johanna! 
Puss. 


/J 

RSS 2.0