På väg mot en väldigt kort skoldag!

/M


Shoppat lite

Kom precis hem från fotbollsträningen. Imorgon har vi hemmamatch igen så hoppas den går bättre för mig än förra hemmamatchen! Jag hoppas också att det inte ska vara lika mycket mygg där i morgon som det var nu ikväll! Vi som spelar kommer i för sig springa, men jag tänkte mest på publiken...
 
Idag var jag i Uppsala och shoppade med mamsen! Jag övningskörde dit och hem vilket gick riktigt bra förutom att jag var nära på att köra på en liten ekorre! :o Vi åkte först till Bauhaus och köpte utemöbler och sedan vidare till Gränby.
Handlade en hel del faktiskt: 2 BH:ar, värmespray för håret, 3 linnen och ett par mjukisshorts.
 
Puss/M

Bolands skiva på BJ

Tema: film/serier/böcker

Jag och Jullan var militärer från Save private Ryan, Lovisa var Batwoman och Johanna var Barbie!

/J


Jensens skiva på Flustret

/J


Onsdag

Hejsan alla!
Nu var det ett tag sen jag skrev igen! Men ja kan ju berätta om va som har hänt i mitt liv eftersom jag inte har bloggat ;)
I söndags kollade jag på när mitt lag spöade Gimo och efter det var det morsdag middag med familjen, farmor och mormor. Hängde lite med Jempa sen på kvällen. I måndags var jag på studentskiva på Flustret (bilder kommer), jag hade jättekul och det var massa folk!! Igår på dagen hade vi klassmys med fika och kubbspel och sen på kvällen var jag också på studentskiva fast på BJ (bilder kommer) och det blev ännu en lyckad kväll! Tack alla som gjorde båda kvällarna bäst.
Idag har jag varit en sväng i skolan, fikat på båda lektionerna, vi går liksom inte i skolan förns nästa tisdag då det är studentlunch och sen är det ju studenten på onsdag FÖRBÖVELEN!! Tiden går för fort. Paus ett tag tack.
Nu ska jag sluta babbla.
Puss och godnatt.

/J

Bilder från klassmyset


Filmmys hos Victor❤

/M


Träning

Ska snart ta moppen in till IP för fotbollsträning. Jag hoppas verkligen att det inte tänkte börja regna eller nått för det börjar bli ganska molnigt ute! Det ska i alla fall bli skönt att röra lite på sig efter gårdagens match och att få höra vad tränarna tyckte. Får förhoppningsvis höra mycket positivt! Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd efter matchen så hoppas att dom har samma åsikt om den saken! Imorgon blir det ännu mer fotboll. Det är friluftsdag i skolan så jag ska först köra 5-kamp med min klass och sedan efter det spela fotboll med idrottarna.
 
En till bild från "Själ till salu?" . Den så kallade hotdansen ;)
Puss/M

Mygginvation

Övningkörde till Österby igår efter matchen, så sov hos Victor tills idag. I natt var Victors rum invaderat av myggor så har inte sovit ett dugg bra kan jag tala om... Låg med huvudet under täcket hela natten med endast näsan utanför för att kunna andas, haha. Victors syster konfirmerades igår också så det var massa folk hemma hos dom och så fikade vi lite och så... På kvällen sen så kollade vi på den nya Hans och Greta filmen och den var faktiskt bättre än jag trodde.
Idag ska vi kolla på inspelningen från vår föreställning och fika i skolan! Ska bli kul att se!
Puss/M


3 poäng

Spelade match mot Gimo borta idag och vann med 2-1, bra skönt! Alla kämpade verkligen för varandra idag vilket gav resultat, as bra jobbat tjejer!
Puss/M


Sista föreställningen...

Idag hade jag och min klass vår sista föreställningen tillsammans, sorgligt ju! Kommer sakna alla hur mycket som helst sen när vi tar studenten. Men jag känner mig väldigt nöjd med vår sista föreställning iaf vilket käns skönt att man får sluta på topp!
 
Några bilder från våran slutproduktion kommer här:
 
 
 
 
 
 
 
(Foto: Jens Eklund)
 
Puss/M

Mys lördag

Halloj,
idag har jag jobbat, självklart när det var fint väder, som vanligt, det är alltid aaas bra väder när jag ska stå inne i en butik...
Nu sitter jag iaf i våra utemöbler med musik, filtar och en fin vän, en bättre lördag.
Puss.

/J


Fredag!

Hej hej!
Har precis skrivit mitt sista prov på vääääädligt länge, kanske t o m för alltid! I torsdags hade jag plugg mys med Jullan och på kvällen kollade jag på träningen. Idag har det varit en chill dag, fikade och lite sånt, det kommer dock hela nästa vecka bestå av! Snart är det studenten och jag är så himla nervig!! Men ska bli dö skönt.
Nu ska jag och Mathilda åka hem till henne, är där vid 12 i natt ;) Imorgon väntar jobb.
Puss.

/J


Slutpluggat!

Hemma efter kvällens föreställning som gick jättebra! Nu är det bara en föreställning kvar och då kommer halva min släkt typ, så jag hoppas verkligen att den går lika bra! Nu väntar soffan och Let´s dance sedan sängen för en behövlig natts sömn.
Nu är allt plugg slut också, vilken lättnad. Skickade in de två sista arbetena idag och så gjorde jag mitt sista prov också! Nu blir det till att ta det lugnt och bara njuta av den sista gymnasietiden man har kvar!
 
Puss/M

Lyckad föreställning

Första föreställningen för dagen och det gick jättebra! Bästa hittills ;) Nu lunch och sen en till föreställning kl.14.
Puss/M


de senaste dagarna

Hejsan, jag har inte riktigt haft tid att blogga och jag har egentligen inte tid att blogga nu heller men men. Det är galet mycket i skolan fram till på måndag då betygen sätts, så håll ut med den dåliga uppdateringen!
 
Jag tänkte helt enkelt bara lägg ut bilder på vad jag har gjort de senaste agarna så får de prata för sig själva.
Puss.
 
/J
 

Plugg i Ladan

Sitter i Ladan och skriver skolarbeten och dricker te. Har suttit här i över två timmar nu men ska snart börja locka håret inför kvällens föreställning tror jag!
Puss/M


kladdkaka & "the following"

Sitter och gör tråkiga skolarbeten... Men som tur är så står en kladdkaka i ugnen (min syster kan hon♥) och snart väntar bästa serien, "the following"! Efter det så ska jag ta mig en skönhetssömn.
 
Puss/M

En djävligt snygg bild

Idag hade vi vår premiär inför typ 10 pers haha. Men tur var de för vi behövde verkligen ett till genrep! Nu blir det plugg heela kvällen! Hann inte med ett dugg igår kväll eftersom jag kom hem strax innan 9!
Puss/M


Rigg/rep

Blir en lång dag i skolan idag!
/M


GUUUUUULD!!!!!!!!!!

Vi är bäst i världen!!! Ikväll sover jag i Sverige tröjan,
puss och godnatt.

/J


HEJA SVERIGE

Hej hej,
idag har jag fått träffa min saknade syssling Carro och även Rickard, bäst. Vi kollade fotboll i Norrskedika och Månkarbo (Rickards lag) piskade de med 1-9!! Yeah.
När jag kom hem åkte jag till Johanna och kollade på hockey sen handlade vi godis och nu är det hockey dags igen!! HEJA HEJA HEJA SVERIGE!!!! Det står 1-2 till Sverige nu så hoppas verkligen det fortsätter så, tänk om vi får ett VM guld liksom? Nu ska vi skrika och heja lite.
Puss.

/J


Sista veckan, sista rycket!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har det så sjukt stressigt just nu. Först om en vecka kan jag slappna av! Jag har hur många arbeten och uppgifter kvar som helst och jag vet knappt hur det här ska gå till. Sen så har vi premiär på vår produktion, "Själ till salu?", på tisdag så den här veckan blir tuff!
Ikväll åker jag till Gimo för rigg i ladan och hoppas på att jag får åka hem till hockeymatchen! Eller hoppas och hoppas, jag vägrar missa när sverige vinner VM-finalen!
 
Bilder från skivan i torsdags:
Puss/M

Lördag

Hejsan,
igår kollade jag på när mitt kära lag spelade match och efter det umgicks jag med Jenny och Anna. Idag har jag myst med Mathilda, Johanna och Julia på "stan", käkade glass i sommarvärmen. På kvällen åt jag grillat med farmor, Kjell, kusinerna och mamma och pappa. Vi har kollat på Eurovision, grattis till Danmark!! Tyckte dock inte att dom var bäst men....
Imorgon väntar VM final i hockey, helt sjuuukt! Jag och Johanna ska måla oss och så, nu jädrar ska vi ta hem skiten!!!

/J


Tema: filmkaraktärer

I vår klass hade vi några Batwomen, Sandy, Lilla My, Superwoman, Rödluvan och Pocahontas!

/J


Fredag!!

Hej hej hej!
Nu har det ett tag sen jag skrev, tror det var i måndags om jag inte minns helt fel... Och sedan dess så har det ju en en del! I tisdag var jag i stan och handlade lite, fick med mig en långklänning (!!) och en tröja hem, på kvällen sov jag hos Jullan och vi raggade runt i Alunda med Emilia och Jenny. I onsdags på kvällen åkte vi in på Studentskiva på lite spontant sådär, jag hade sjukt kul hela kvällen! Sen igår var det dags för min egen skiva! Och herregud vad lyckad den blev, jag blev "Klassens singing bee", haha jag sjunger tydligen alltid! Vi förade hela klassen hos Julia och sen åkte vi till Göteborgs nation för middag och party med massa andra klasser och eftersläppare ;) Fick skjuts av Maria hem, guldvärt, tack!! Det blev en helt klart lyckad kväll! Bilder från min skiva kommer i nästa inlägg,
puss.

/J

Från skivan i onsdags. Tema: Loveparade


Typ hjärndöd

För tillfället känner jag mig ganska trött i huvudet eller vad man ska säga, haha. Så jag tror jag får vänta med plugget till efter maten och hoppas på att jag känner mig piggare då! Måste nog få lite gjort idag med tanke på att jag måste vara kvar i skolan till 18.00 imorgon och kvällen efter är det studentskiva!
Puss/M


Sömnlösa nätter

Hej hej,
i natt vaknade jag minst 1 gång varje timme, helt sjukt vad dåligt jag sov, brukar alltid sova hela nätter men jag vet inte riktigt vad som hände i natt... Jaja, jag pallrade mig upp till skolan iaf och slutade 13, skönt!! Efter skolan solade jag med Jenny, sen kollade jag på träningen och efter det var det Höff match som gällde, härlig måndagskväll om ni frågar mig.
Imorgon bär det av till stan med mina pinglor!
Puss.

/J


Får titta på idag helt enkelt!

Ska snart äta middag och efter det måste jag göra lite plugg av olika slag. Senare är det fotbollsträning, men jag ska bara kolla på idag. (av två orsaker)Först så lyckades jag självklart få skavsår och blåsor på flera olika ställen på fötterna under matchen igår. Jag invigde mina nya skor så det hade man kunnat lista ut liksom. ;) Jag kände av det redan i halvlek men då tänkte jag att de bara var att stå ut! Men sen till sist fick jag säga åt någon att hämta mina gamla skor som låg i omklädningsrummet. Så jag fick hoppa av planen och byta skor där mitt i allt. Det var på sätt och vis redan försent, men det hade väl säkert kunnat bli lite värre. ;)
 
Den andra orsaken till att jag inte tänkte träna idag var att jag (som ni kunde läsa i inlägget jag publicerade tidigare idag) tog bort en leverfläck i morse. Det blöder typ fortfarande och så svider det som f*n så jag tror inte äns jag kan få på mig en sportbh just nu. Även om jag nu skulle de så tror jag att det är bäst att inte träna med det idag iaf!
 
Puss/M

Sjukhuset

Hej! Kom precis till skolan, missade första lektionen eftersom jag var till sjukhuset. Jag skulle kolla upp mina pigmentfläckar och se om de gick att göra något åt de. Och när jag ändå var där så tänkte jag kolla upp en leverfläck också. "Inga problem, vi tar bort den nu" , så tog dom bort den direkt! De va jag inte psykiskt förberedd på haha! Jaja nu är den borta också. Men usch vilken äcklig känsla att känna och höra hur någon klipper i huden, tur att mamma var med haha!
Puss/M


Söndag

Hallå ni,
idag har jag varit med mitt lag till Frösunda för att kolla på när de spelade, tyvärr slutade det med förlust... Efter matchen käkade jag, Sara, Clara, Mickan och Rasmus på Max, det var förjäkla gott ska ni veta! Sen när jag kom hem åkte jag på en raggarrunda med Jempa och syrran, mys.
Nu ligger jag i sängen och laddar för skola imorgon.
Puss och godnatt.

/J

Bilder från igår

https://cdn1.cdnme.se/1311742/6-3/pic_519010f7ddf2b3206ae66166.jpg" class="image">


Fina farfar <3

Hej hej,
igår var jag på ursättning för finaste farfar, nu har du din egen plats där på kyrkogården.
På kvällen åkte jag till Östervåla, brummade med Johanna dit och sen åkte hon hem direkt men jag sov kvar. Idag har jag jobbat och nu på kvällen/natten var jag ute på äventyr med Sara, tack för att du räddade min lördag gullet! ;)
Puss.

/J

Gårdagens föda


Nytt på fötterna

Idag var Jossan hit en sväng för att vi skulle skriva klart vår projektrapport. Efter två och en halv timme så var vi äntligen klara! När hon hade åkte hem så åt jag lite lunch och efter det satte jag mig ute i solen ett tag. Nu strax ska jag kolla hockey!

Köpte nya skor idag också, halva priset på Melins!
Puss/M


Gårdagen

Hejsan,
igår fixade och trixade vi hela dagen, mot kvällningen åkte vi till Sigrid på förfest och sen tog vi bussen till Uppsala och Göteborgs nation, där var det Studentskiva med temat Röda mattan som ni läste i Mickans inlägg ;) Jag hade en kul kväll och blev hämtad av världens bästa syster, guldvärt.
Nu taggar vi för vår egen skiva på torsdag!!

/J


Röda mattan

Igår åkte jag på studentskiva i Uppsala, men innan det var vi ett gäng som grillade hamburgare hemma hos Kalle. Jag hade en jätterolig kväll och nu ser man ju verkligen fram i mot sin egna skiva som är nästa vecka! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Långhelg!!

Hello,
idag kan man ju säga att det är fredag!! Härligt härligt, är lediga imorgon OCH på fredag! Skolan rullade på.
Nu ska jag åka och hämta Emma, vi ska prova klänningar till skivan som vi ska på imorgon! Sen träning (jag ska bara kolla...) Senare ikväll är det Sverige-Norge och då ska vi banne mig heja fram en vinst!!
Puss.

/J


Tisdag

Halloj,
i skolan idag så hade vi utförsäljning av våra väskor i UF företaget, glöm inte att ni fortfarande kan handla av oss! http://www.beautybags.blogg.se">www.beautybags.blogg.se
Efter skolan så pluggade jag lite och sen åkte jag hem till Johanna, har varit hennes sambo sen i söndags nu för att hennes päron varit utomlands men de är hemma nu så vi skiljs åt imorgon! Hihi. Nu ligger vi i sängen och ska försöka slå igång en film men datorn vill inte samarbeta,
puss.

/J

Har äntligen bestämt vilken studentklänning jag ska ha ;)


Grattis mamma!❤

Idag fyller vår älskade mamma år så jag och Matilda har lagat mat idag. Det blev kycklingwook och ris och sedan en tårta till efterrätt, riktigt mumsigt! Mormor var här och åt med oss också.

Fint väder har det ju även varit idag! Låg ute och solade i bara bikiniöverdel och shorts och ändå svettades, riktigt härligt för det var länge sen!
Puss/M


Måndag

Hej,
igår när jag kom hem från Uppsala så solade jag med Jenny och efter det åkte vi bil med Emilia. Sen sov jag hos Johanna, en bra söndag.
Idag hade vi 1 lektion i skolan, värd dag! Jag som hoppade runt på kryckor och allt, men de lämnar jag nog hemma imorgon. Var ner och kollade på träningen också, det är en plåga att bara titta på! Nu sitter jag i soffan med Johanna, vi äter frukt och choklad samtidigt som vi kollar på Sverige-Vitryssland, just nu ligger de under med 0-1 så vi måste heja fram fler mål för vårt land!! ;)
Puss.

/J


Några cm kortare

Måndag morgon och jag sitter på bussen till skolan. Idag har jag inte så många lektioner men kommer istället repetera slutproduktion!

Igår klippte mamma mig, så nu är mitt hår några cm kortare. Men det är bra skönt att bli av med alla slitna toppar! ;)
Puss/M


Städdag

Idag har det varit städdag på Östhammars IP från kl.10 fram till nu. Inte så kul att städa och putsa fönster en söndag direkt! Hade ju mycket hellre legat kvar i sängen några timmar till. ;)

Nu när jag kommer hem så skulle jag behöva göra lite skolarbeten, men tror det får bli soffan först!
Puss/M


Seriepremiär

Hej, sitter och kollar hockey med pappa och Victor. Det är ju faktiskt ganska spännande just nu!
Jag känner mig ganska död för tillfället efter seriepremiären mot Lagga-Långhundra idag! Kan ju säga att vi spelade på en helt värdelös plan, men vi vann iaf med 2-0 vilket var jätte kul! Men vi hade kunnat vunnit med ytterligare 2 mål om jag lyckades få in bollen nån jäkla gång... Jag hade två kanonlägen men jag misslyckades en aning om man säger så! Stolpskott och allt.
 
Puss/M

Kusinmys

Hejsan,
idag hade vi seriepremiär och VI VANN!! 0-2 mot Lagga!! Så j*vla skönt! Mindre skönt va väl att mitt knä hoppa ur led, och det var nog det värsta jag har varit med om, fy faaan va ont det gjorde!! Men kunde gå igen efter utan några problem, men nu gör det ganska mycket ont vill jag lova. Och jag kommer dö om jag inte kan vara med på någon match precis som förra säsongen, jag seriöst dör då.
Men men, nu lämnar vi det.
Jag sitter i Uppsala med farmor och kusinerna, vi myser framför teven, kollar på både hockey VM och Charlies änglar. Imorgon ska vi förhoppningsvis vara ute i solen hela dagen, sen åker jag hem.
Puss.

/J


Nya hyllan

/J


Kungen förbövelen!

Hejsan!
Fredagens skola bestod av två ynka lektioner + lite bestämmelser av "klassens...". Så jag var hemma vid 12, ap skönt om ni frågar mig! Sen vid tre åkte jag, Sara och Jenny och kollade på när självaste kungen intog lilla Östhammar! Det var faktiskt coolt om ni frågar mig, sen att drottningen vinka till mig gjorde ju allt myyycket coolare!! Maha. Men men. Nu är det över.
Ikväll ska jag hänga med Jempa, vi ska kolla VM matchen.
Puss.

/J


Chill outfit

Är i skolan halv 9, fast jag börjar 11.40 enligt schemat! Hoppas några andra i klassen kommer hit bara, så vi kan öva inför slutproduktionen. Annars är jag ju här i onödan liksom...
Idag känner jag mig väldigt chill måste jag säga, har både mjukisbyxor och sport bh på mig! Ska ha dans sen, plus att vi nog ska öva lite danser nu på morgonen och sen så är det ju väldigt skönt också!
Puss/M


Roadtrip

Blev en sväng till Öregrund med brudsen på kvällen, åkte dit för att köpa mjukglass men det fick vi göra i Östhammar istället med tanke på att det var stängt i Öre, haha.
Puss och godnatt.

/J


8 saker att göra istället för att plugga:

  • Prova massa kläder. Studentskivekläder, sommarkläder...
  • Öva på att gå i studentskorna
  • Kolla på Let´s dance
  • Äta mackor
  • Prata i telefon med sin pojkvän
  • Duscha
  • Facebooka
  • Blogga
Puss/M

Safe Haven

Hallå,
har precis kollat på Safe Haven med Jullan, den jag pratade om nyss! Visade sig att jag har stavat fel varje gång jag har sökt på den, skrev Heaven ist för Haven, haha, så typiskt klantiga mig...
Men den var iaf sjukt bra!! Dör, romantiskt, spännande och rolig på samma gång! Galet.
Nu ska vi käka på kina och senare ska vi skruva upp en hylla, skola imorgon.
Puss.

/J


Lite om Valborg

Hejsan,
tänkte berätta lite om vad jag gjorde på Valborg. Hade 3 fina bruds på sleepover dagen innan och sen fixade och trixade vi hela dagen. På kvällen åkte jag, Johanna, Emma, Mathilda och Sara till Norrskedika och grillade, hade det sjukt bra!! Senare åkte vi till Pulz och dansa loss, jag åkte hem ganska tidigt... Men dagen och kvällen var jäkligt lyckad!! Tack alla som gjorde den så himla bra!
Igår jobbade jag och efter det var det träning så ingen vila för mig inte (när jag kanske egentligen hade behövt det).
Puss.

/J


Sista minuten

Har precis pluggat lite till mitt prov som jag har imorgon. Känner att jag borde ha börjat lite tidigare med det! Men orkade inte tidigare idag och sen hade jag träning, så då blev det så här helt enkelt.
 
Ligger just nu i nybäddade sängen helt nyduschad, underbar känsla! Nej nu ska jag plugga lite till och sen sova. Godnatt!
Puss/M

Min Valborg

Min Valborg var jätte bra! Jag och Victor åkte till Gimo vid halv fyra, där umgicks vi sedan med Linda och Victor. Först badade vi, hur mysigt som helst! Till en början var det sol och fint väder, men sen när det blixrade till så bestämde vi oss för att gå in. Tur var det för sen började det hagla också! Sedan när solen tittade fram igen grillade vi, eller det var killarna som grillade. ;) Fläskfilé och potatisgratäng satt riktigt bra! Efter maten fixade vi oss fina för resten av kvällen. Vi åkte först till Öregrund och chansade på att man skulle komma in på Hummel, men så var det inte. Vi fick då ta plan B, nämligen första bästa buss till Östhammar och gå på Pulz!
 
Puss/M

RSS 2.0