Grattis pappa!

Hej! Idag fyller min pappa 50 år, grattis till honom!♥ Vi har just nu lite främmande på besök, så jag har precis ätit smörgåstårta. Snart blir det vanlig tårta också! :D Men jag ska inte bara äta massa, jag ska faktiskt träna senare ikväll. ;)
 
Här kommer några bilder från igår och på några av mina presenter:
 
 Gud så glad man ser ut, haha...
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har nydligen köpt en ny tv här hemma, så Victor ville testa att kolla med 3D glasögonen igår. :P
 
 Så snyggt!
 
Förutom det jag visade på bilerna så fick jag en tröja, en klänning, en rattmuff, en isskrapa/sopborste, pengar och mer blommor! Klänningen ska jag ha på lördag, så ni kommer att få se bilder på den också så småningom! ;)
Puss/M 
 
 

Min vecka än så länge

Hej hörrni,
såg att jag inte har bloggat på hela veckan! Tänkte visa vad jag har gjort iaf.

Måndag: gym med Emma och fix i Sarad lägenhet 
Tisdag: jobb och sleepover hos Mathilda 
Onsdag: jobb och raggarrunda med Jenny och Emilia 
Idag: jobb, träning och kanske en raggarrunda till! 

Inte en enda bild tagen så de får bli en bild på mig själv hehe 

/J 

dagen är snart slut

Nu börjar min födelsedag lida mot sitt slut! Jag berättar om vad jag fick och hur min dag såg ut imorgon, för nu ska jag umgås med min pojkvän som precis kom hit från sin träning! ♥
 
 
Puss/M
 

19

Idag fyller jag 19 år! :D Inte för att det är någon speciell ålder men...
 
Min födelsedag för ett år sedan:
Puss/M

Före & efter

Bara jag som inte brukar trivas med håret direkt när man kommer från frisören? Visst det känns ju skönt att bli av med alla klyvna toppar och mörk utväxt! Men jag känner alltid att man vill tvätta håret och torka och fixa det som jag själv vill, och som jag brukar liksom. Men om några dagar så känns det nog bra! ;)
 
Här får ni bilder på före och efter jag varit hos frisören. Det är dock inte några superbilder, men men. Det syns iaf att det blev lite kortare. ;) 
 
Före:
Efter:
 
Puss/M

Nyklippt

Nu är jag hemma från frisören igen! Gud så skönt att få lite ordning på håret igen! Jag visar före- och efterbilder senare. ;)


Puss/M

Extraordinary oil

Idag ska jag äntligen klippa håret och bleka slingor! Jag har liksom inte klippt mig på ett halvår, så det behövs verkligen! Med tanke på att mina toppar är rätt slitna så ska jag ta av en del på längden, hoppas det inte käns allt för kort sen bara. :)
 
När jag ändå pratar hår så tänkte jag passa på att rekommendera en hårprodukt som jag använder. Det är en "oljig spray" som jag brukar använda efter jag har tvättat håret, medans det fortfarande är lite fuktigt. Men det är också bra att använda de dagar då håret bara käns så där tort och frissigt! Håret blir lent och luktar jättegott efter användning. Men man ska tänka på att inte använda för mycket eller någon annanstans än i hårlängerna, för då kan håret lätt se skitigt ut. Jag köpte Lóreal paris elvital extraordinary oil på Coop, så jag tror att den går att köpa lite överallt för ungefär en hundring. :)
 
Puss/M

För ett år sedan...

Tänk att det var ett helt år sedan jag var i Finland med min klass och var med i MADD! Så länge sedan käns det verkligen inte som det var! Ibland går tiden bra snabbt...
 
 
Puss/M

Ska uträtta några ärenden

Nu ska jag äta lite lunch och sen åker jag in till Östhammar. Först ska jag till banken och sen till posten för att hämta ut mitt körkort! Efter att jag har uträttat mina ärenden stannar jag till på gymmet på hemvägen. 


Puss/M

Nyhetsmorgon

Idag är jag uppe tidigt! Jag vaknade helt av mig själv strax innan åtta, vilket inte är så vanligt för mig. Men sen så somnade jag vid tio igår kväll, så då var det ju kanske inte så konstigt ändå!

Jag och Smirnoff kollar på Nyhetsmorgon. :)

Puss/M

Söndag

Hej hej,
utgången igår var lyckad! Förade hemma hos Jenny och sen vidare till ICE! 
Idag har jag tränat och hjälpt min syster att flytta!! Så nära nu. Fast vill ju typ inte att hon ska lämna mig men sånt är livet.
Puss.

Bilder från igår 



/J 

Halloweensminkning

Halloj! Igår gick jag upp tidigt och åkte till Bruks i Gimo och skrev högskoleprovet. Det var väl inte det roligaste jag har gjort, men allt här i livet är inte kul! Vid femtiden kom jag äntligen hem till Victor. Vi var själva där hela kvällen och hade filmmyskväll. Det var länge sedan vi hade en sådan kväll utan att någon av oss behövde åka och jobba tidigt på morgonen efter, så det var skönt! Vi kollade på filmerna "Dumma mig 2" och "Monsters university". Båda filmerna var superbra! Eftersom jag inte hade sovit så många timmar natten innan så var jag sjukt trött i slutet av den andra filmen, fast klockan bara var tio! Så vi gick och lade oss ganska tidigt. ;)
 
Idag hade jag träning mellan kl. 13-14. Det var askul med lite inomhusfotboll igen!
 
Idag testade jag lite hur jag ska sminka mig nästa helg när det är Halloween på Club Ice!
 
Puss/M

Lördag!!

Hej,
igår var jag ledig och min dag bestog av nya avsnittet av PLL, gym, ost och kex-kväll och en redig raggarunda! En perfekt fredag enligt mig. Nu sitter jag och ska käka frulle, idag blir det jobb 11.30-17 och efter det utgång! 
Puss.

/J 

Barnvakt och taxi

Nu på kvällen så skjutsade jag in mamma och hennes kompisar in till Sjökrogen, och sen när jag kom hem lagade jag tacos. Jag och Matilda har varit själva med kidsen ikväll! 
När barnen skulle sova så upptäckte vi att blöjorna var slut, så då fick jag åka in till Coop och handla nya. Men nu sover dom iaf så nu kollar jag och min syster på Idol. Om ett par timmar så ska jag vara lite taxi igen. Men ikväll måste jag sova i hyfsad tid för imorgon ska jag skriva högskoleprovet!


Puss/M

Döda armar

Idag blev jag väckt av telefonen strax efter 9. Dom ringde från Konsum och undrade om jag kunde komma dit till 10 och jobba. Så då var det bara att slänga i sig lite frukost och åka iväg. Tur att man har körkort nudå, för annars hade det varit lite svårt!

Idag har jag en sån jäkla träningsvärk i armarna från igår! Jag gymmade med mamma och även Matilda som ville hänga med. Jag körde typ bara "armmaskiner" eftersom det är där jag känner att det saknas lite muskler, och det känner jag av idag! Haha. ;)

Ikväll har jag träning med fotbollen i brandstationen, så får hoppas att det inte blir allt för mycket armhävningar eller nått liknande!

Gårdagens middag efter gymmet: kycklingsallad!

Puss/M


Mot jobbet



/J 

Arlanda & Ikea

Hejsan,
idag har jag varit till Atlanda för att hämta mormor och morfar. När vi (jag, Sara och Johanna) var hemma så käkade vi lite och sen åkte vi och Daniel till Uppsala för att handla massor av grejer till Saras lägenhet på Ikea!! Hur kul som helst och jag blir bra sugen på att flytta hemifrån jag med... Bara för att få inreda typ. 
Nu måste jag verkligen sova eftersom jag ska jobba imorgon, 11-17.30. 
Puss.


/J 


Air freshener shoe

Nu på morgonen skjutsade jag in min syster till bussen och sen när jag kom hem åt jag frukost. Just nu är en man här och installerar Viasatt, så sen kommer vi kunna kolla på tv uppe på övervåningen också! Vilken lycka! :D Om ett tag så ska jag och mamma vara lite duktiga och åka till gymmet!

Istället för champagne så fick jag en chokladmuffin när jag hade klarat uppkörningen! Sen så fick jag en air freshener shoe som jag kan ha i bilen också. :D

Puss/M


Ny jacka



/J 

Tisdag

Hej,
jag är så otroligt fantasifull i mina rubriker känner jag. Jaja... Igår hade ja jättemysigt hos Mathilda, vi gick en promenad i 2 timmar runt i Uppsala, bara babblade, det behövdes. 
Idag har jag jobbat sen blev jag och Sara bjudna på middag hos Daniel så vi hängde där resten av kvällen. Nu ligger jag i sängen med Johanna. Jag är ledig imorgon och har planer för hela dagen! 
Puss.


/J 

Första resan

Igår kväll kom Victor hem till mig efter sin träning. Det var skönt att han kom hit och fick mig på andra tankar eftersom jag var nervös inför uppkörningen! ♥ Imorse gick vi upp halv 6 eftersom Victor skulle åka och jobba. Med tanke på att jag hade uppkörningen 8.45 så kände jag att det inte var någon ide att gå och lägga mig igen, så då kollade jag på barnprogram med James ett tag istället. Idag har jag redan hunnit åka fram och tillbaka in till Östhammar två gånger! Först hämtade jag James på skolan och sen Matilda vid bussen. ;) När jag åkte in första gången så spelades en låt på radion som jag nu mera kommer förknippa med "första resan själv", Hey brother- Avicii!
 
Nu tror jag att jag ska försöka ta en liten tupplur för jag blev plötsligt väldigt trött! Jag sov ju bara typ 6 timmar inatt vilket är för lite för mig... Ikväll ska jag hjälpa till med lite danser på kulturskolan tillsammans med Maja!
 
 
 Puss/M

Körkort :D

Hej jag heter Mikaela och jag har äntligen fått körkort! :D


Puss/M

Min TV-tablå

Jag kollar på tv i princip varje kväll, så jag har ju i stort sätt något som jag "följer" varje dag. Nedan ser ni min lilla tv-tablå för måndag-fredag! Sen så är det ju massa annat jag brukar kolla på också, men det är dom här programmen jag väljer i första hand om man säger så. ;)
 
Bara för att jag inte hade något annat för mig...
 
Puss/M

På jobbet

Idag är det jobb till kl.14.00 som gäller! Sen så har jag ingenting mer än övningkörning inplanerat. :)


Puss/M

Måndag

Halloj,
då var helgen slut och ny vecka börjar. (Det där lät ju jättevuxet haha). I lördags åkte jag bil i stort sett hela kvällen och igår gymmade jag med Emma. På kvällen kom mamma och pappa hem från att ha varit i Skåne sen i torsdags. Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, ikväll ska jag sova hos Mathilda! 
Puss.

Beställde från kina i lördags, mumsssss

/J 


Solsidan!

Om typ bara 5 minuter börjar den nya säsongen av Solsidan på tv! Tusan vad man har längtat efter den här dagen! Det måste ju vara en av dom bästa svenska humorserier som finns, håller ni inte med om det? Och sen så är det ju lite exra kul när man är polare med en av skådisarna också. Haha ;)
 
 
 
Bilder från i somras!
Puss/M

Rimfrost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Lördag

Igår hade jag inte riktigt tid för att blogga kände jag. Och om jag nu hade gjort det iaf så hade det varit ett helt ointressant att läsa, så vad var det för mening då liksom? ;) Men jag kan ju tala om att jag lämnade huset halv 11 och åkte på körlektion och efter det jobbade jag till stängning på Konsum. Jag tog bussen hem så jag var väl hemma vid kvart i 10 någon gång. Sen när jag kom hem så gick jag i princip och lade mig och sov direkt, för jag skulle upp tidigt och jobba idag. 
 
När jag kom hem från jobbet idag så hjälpte jag min syster i stallet och nu väntar jag på att varmvattnet ska komma någon gång så jag får ducha! Ikväll kommer lite släktingar hit för att fira pappas födelsedag i förväg. ;)
 
 
Puss/M

Hard work work



/J 

Äntligen fredag!!!

Hejjjj,
äntligen helg hörrni!!! Så jäkla skönt trots att jag jobbar imorgon. 
Igår sov jag hos min andra Mathilda, det var mys, vi har hängt en stund idag också. Sen har jag hunnit med och gymmat med Emma och handlat med syster! Ikväll ska jag ha idolmys med Johanna, Jenny och Carro, en bättre fredag kan man säga!!
Puss.

/J 


Massage på jobbet!

Hej! Gissa va jag gör nu? Jag ligger i massagesfåtöljen på jobbet! :D Jag har precis ätit lite lunch så då tänkte jag avsluta lunchen med en massage. Det låter väl inte helt fel? ;) Jag måste ju orka jobba hela kvällen sen!

Igår kväll vid 10 kom Victor hem till mig eftersom han hade varit på hockeyträning i Östhammar. Men sen åkte han iväg vid halv 7 imorse, så det var inte så länge jag såg honom! Får se om jag hinner se honom något mer i helgen sen. :)

Idag hade jag körlektion innan jag gick till jobbet också. Det gick bra tyckte jag!


Puss/M

Jaha..

Jag var ute och övningkörde med pappa, när han plötsligt fick ett telefonsamtal och var tvungen att åka till garaget och "göra en grej". Så nu har jag suttit här och väntat ett bra tag... Hungrig är jag också, så nu blir det raka vägen hem och laga middag!

Jag gick nämligen ut och sprang innan lunchen, så den försvann snabbt. Min förbränning blir ju typ dubbelt så snabb när jag har tränat!


Puss/M

White cat

Nu börjar halloween närma sig! Jag brukar inte vanligtvis klä ut mig eller göra något speciellt då, men i år ska jag de. Club Ice har nämligen halloweentema den 2 november, så då tänkte jag gå dit! Jag tänker inte köpa någon dräkt eller så, men igår beställde jag hem ett par färgade linser från Fyndiq.se! Coola va? ;) Jag hoppas bara jag lyckas få i dom! 
 
 
Puss/M

Onsdag

Halloj,
sitter på bussen påväg till jobbet nu. 12.30-19 idag igen, har jobbat de tiderna sen i måndags och ska jobba samma imorgon igen, lite segt att stänga är det allt...
Ikväll ska jag ha sleepover med Mathilda, ska bli mys! 
Puss.

Julkänsla deluxe 

/J 

Om två veckor fyller jag år!

 
Puss/M

Middagsdukning

Middagsdukning med nyköpta tabletter från Ikea.
 
Puss/M

Tisdag

Hej hej,
är på jobbet och har lunch nu (ovanligt att jag börjar ett inlägg så haha). Hade sleepover med min bästie igår och ikväll ska vi kolla på fotbollen! Har inte bestämt om vi ska till Sportbaren här i Östh eller om det blir hemmakväll... Vi får se! 
Puss.

Lyx med skjuts till bussen imorse!!

/J 

Gropar är skoj!...?

Jag och Tracy är ensamma hemma med Chico nu ett tag idag. Vi har precis kommit in efter en promenad. Det blev inte så långt, bara ungefär 1 km. Men promenaden tog ändå längre tid en vad den brukar. Det tar tid om man ska hoppa över alla gropar i vägen!
Puss/M

Sovmorgon idag

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon till klockan 10.00. Jag har haft en klocka på ringning varje morgon nu ett bra tag, så det var underbart att inte bli väckt av något jobbigt alarm och bara få sova ut! Men däremot så slapp jag inte alarmet helt idag eftersom Victor skulle gå upp 05.30. Så jag gick upp med honom och höll han sällskap när han åt frukost, men sen somnade jag om igen när han hade åkt iväg. :)
 
Jag lyxade till frukosten lite imorse, varm choklad med en klick grädde i och en ostmacka! ;)
 
 
Puss/M

Halvvägs

Vet ni va jag gjorde i Uppsala idag då? Jag skrev kunskapsprovet för körkortet, och jag klarade de! Nu är det bara uppkörningen kvar, men det är inte så bara...

Hade min nya svarta stickade tröja på mig idag. (80kr på HM, egentligen 249kr)

Puss/M

Måndag

Hejsan,
sitter på bussen in till stan nu. Först ska jag till Cervera för att prata lite om eventuellt jobb i jul och efter det blir det jobb på Hemtex. I fredags hade jag fredagsmys med Jenny, i lördags träffade jag Mathilda en sväng och på kvällen blev det utgång på Ice! Hade sjukt kul!! Igår kom kusinerna och firade pappa lite i efterskott, mysigt värre! 
Puss.

Tre bilder från i lördags, den satt sina spår... Haha



/J 

Helgen slut?

Efter att ha jobbat nu fyra dagar i sträck, så känns det skönt med en ledig dag! Det är måndag idag, vilket för många innebär att jobbveckan börjar. Men för mig så känns det nästan som om helgen börjar nu! Mina veckor är helt snurriga nu för tiden... Idag åker i alla fall jag och mamma in till Uppsala. Jag vet inte hur länge vi blir kvar där, men har inga andra planer för dagen så jag känner att det inte spelar så stor roll. Men ikväll kommer Victor hit efter sin träning!♥ Jag har inte kunnat träffa honom på en vecka, så jag har saknat honom! Men han kommer i princip bara hit och sover eftersom han börjar jobba astidigt imorgon... Men man ska vara tacksam för det lilla. :)
 
Två bilder på våra söta katter från igår:
Puss/M

Anmälan inskickad

Efter kvällens samtal med pojkvännen så skickade jag in vårterminens ansökan till högskolan. Jag höll nästan på att glömma bort det! Tur att jag blev påmind av Victor! Vi får väl se om jag kommer in på det jag vill den här gången då. ;) Jag ska skriva högskoleprovet nu i oktober, men sen så finns det inte så mycket mer jag kan göra. Det är bara att hoppas på det bästa!
 
 
Puss/M

På jobbet!


Puss/M

Varför är jag redan nervös?

Jobbar bara 5 timmar idag så klockan 15.00 slutar jag! Då kommer mamma in till Östhammar och övningskör med mig innan vi åker hem. :) Det är liksom rätt långt klar till min uppkörning, men jag börjar ändå redan bli nervös, haha... Men jag vill ju så gärna klara det ju!


Puss/M

Fredagskväll i tv-soffan

Ikväll har vi kollat på Idol och fotboll här hemma, om vartannat. Fotbollen slutade ju riktigt bra! Idol där emot... Stackars George, jag som hejade på honom lite. :( Det fanns ju helt klart andra som hade fått åka ut för min del!
 
Nej nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba igen!
 
 
Puss/M

Halva passet gjort!

Nu har jag jobbat första halvan av dagens jobbpass. Jag ska precis äta lite lunch och sen är det bara några timmar kvar innan jag får åka hem!


Puss/M

Nya jackor!!

Hej,
igår gymmade jag precis som jag tänkte. Nu sitter jag på jobbet och käkar lite. 
Idag på bussen så ringde mamma och fråga om jag inte skulle köpa ny jacka (hade pratat om det tidigare), det var något erbjudande på Ellos så jag gick in och kollade och några minuter senare var jag två jackor rikare! De kommer på måndag så vi får se om de passar, den ena fanns inte i min storlek så vi får se om jag kan ha den ändå... 
Puss.



/J 

Lite extra jobbtid

Jag fick jobba idag också trotts att det inte var tänkt så från början. Men det är ju aldrig fel att tjäna lite extra så jag sa ja till att jobba idag mellan 9-16. Jag kommer dock få gå ifrån ett tag mitt på dagen för min körlektion, men det blir skönt med en paus i arbetet!
 
Så här ser en av mina nya tröjor ut (129 kr - Gina tricot), och nya jeansen (99 kr - HM).
 
 
Puss/M

En sten lättare!

Nu har jag första körlektionen gjord. Rätt skönt! Bra gick det också så nu föll en stor sten från mins axlar kan man säga. ;) Nu sitter jag på bussen hem. Jag börjar bli hungrig så lite lunch kommer sitta bra i magen!

Puss/M

Onsdag

Hej,
sitter på jobbet och har lunch nu. Idag jobbar jag bara till 15.30 så det ska bli så jäkla skönt å komma hem i tid!! Annars brukar jag vara hemma vid halv 9 när jag jobbar... Har inga planer alls när jag kommer hem men funderar på att kanske ta mig till gymmet. 
Puss.


/J 

Tisdag

Halloj, 
igår hängde jag med Johanna hela dagen, på kvällen åkte jag och syster till Daniel för filmkväll, vi kollade bl A på Warrior, och fy fasiken vilken bra film!! Alla som inte har sett den- gör det!!! 
Idag ska jag baka hela dagen eftersom min pappa fyller år idag! Min mormor fyller också år så grattis mormor!!  
Puss.

Fick LITE försenad julklapp igår, haha, TACK bästavän



De får ni se en annan dag ;)

Igår var ju jag som sagt var in till Uppsala med min mamma. Jag övningkörde och shoppade hela dagen kan man säga. Jag kom hem med lite nytt men det får ni inte se idag för jag ska jobba mellan 12-21, så kommer inte ha tid med att lägga ut bilder på det idag!
 
Jag kommer ha ganska fullt upp nu resten av veckan:
Idag: Jobb
Onsdag: Körlektion
Torsdag: Körlektion
Fredag: Jobb
Lördag: Jobb
Söndag Jobb
 
 
Så här såg det ut när Tracy skulle äta med pinnar här om dagen, haha...
 
Puss/M

Shopping

Nu åker jag med mamma till Uppsala! :)


Puss/M

Gårdagen

Hej hej,
igår jobbade jag hela dagen. När jag kom hem svirade jag om till partykläderna och åkte till Hummel med Jossan och Jenny, hade sjukt kul hela kvällen! Idag är jag lite seg men det börjar ordna upp sig nu! Kl 16 ska jag kolla på hockey med Mickan,
puss.

Tre bilder från igår 



/J 

Mot jobbet!


Puss/M

Duktig

Inne igen efter en springtur i regnet!

Puss/M

Sparade bullen till idag

Är hemma från jobbet nu! Denna morgon har gått väldigt fort för jag har haft saker att göra hela tiden och sen så kom det inga sura kunder idag heller. ;) Resten av dagen får jag se vad jag hittar på... Imorgon ska jag jobba en sväng igen så jag ska lägga mig i bra tid ikväll!

Åt ingen bulle igår på kanelbullens dag, så åt en på jobbet idag istället. :)


Puss/M

Något jag saknar

Jag sitter och kollar på olika klipp från när jag dansar, saknar det lite faktiskt... Från att ha dansat flera gånger i veckan till att inte göra det alls typ! Nu för tiden dansar jag bara ute på krogen ju. ;)
 
Den här dansen älskade jag verkligen! Blir ju sugen på att gå någon kurs igen...
 
 
Puss/M

Dagen

Idag var jag uppe redan vid 8! Jag hade bara tänkt gå ner på toa och sen gå upp och lägga mig igen, men så blev det inte. Istället åt jag lite frukost med Tracy och sen tog jag det bara lugnt framför tvn.
Vid 11 kom några soctanter hit så då gick jag ut med Tracy någon timme och sen åt vi också lunch på altanen i solen. Härligt med några soliga dagar efter allt regn! Efter lunchen 
 
Victor och Chris var hit en snabbis också för att hämta en jacka som blev kvar här i lördags. Sen åkte Victor och lämnade Chris i Östhammar och så kom han tillbaka hit en sväng innan han åke hem igen. :)
 
 
Puss/M
 

Rally SM

Hejsan,
sitter på jobbet nu och har lunch. Hade det supermysigt igår med Gustaf! Efter jobbet kommer Johanna, Sara och pappa och hans kompis in till stan, vi ska kolla på rally SM! Ska bli kul och se!! Så så kommer jag att spendera min fredag. 
Puss.

/J 

Just dance

Jag och Mathilda kommer ha träningsvärk imorgon! Haha som vi har dansat! 



/J 

Träning i fina vädret!

Har nydligen sprungit ute i fina vädret med Chico! Jag ska jobba ikväll, fick jag reda på i går kväll, så jag missar fotbollsträningen idag. Därför tänkte jag att jag tränar lite hemma istället! När jag kom hem från springturen körde jag lite arm- och bålträning också!


Puss/M


Barnvakt

Goddagens,
nu sitter jag och väntar på bussen påväg in till Uppsala. Jag ska vara barnvakt åt Gustav ikväll så jag sover kvar där och sen imorgon ska jag jobba! 
Puss. 

Dagens 

/J 


Onsdag

Hej hej,
middagen igår var asmysig och maten var jättegod! 
Idag har jag hängt med Mathilda hela dagen, mysigt värre! Nu ligger jag i farmors lägenhet med Johanna och Sara, vi har spelat Galenpanna! Nu ska vi sova,
puss. 

Tre bilder från middagen



/J


Lite plugg

Jag håller på att plugga lite körkortsteori nu medan vi väntar på att en film ska ladda klart. Vi tänkte kolla på filmen Bridesmaids. Jag har hört mycket bra om den, men det har bara inte blivit av att jag har kollat på den. Men nu är det dags tycker jag!


Puss/M

Mys hemma hos Victor ❤️

Puss/M

Gymmet

Hejsan,
idag har jag köpt ett gymkort och det kom till användning med en gång! Gick först ut på en promenad med Ukke och den körde jag ett pass på gymmet, helt själv!! 
Nu ligger jag i soffan och slappar, ikväll ska jag käka ute med familjen för att fira att Sara har fått heltidsjobb! Efter det sover jag hos Mathilda,
puss.


/J 

RSS 2.0