Påväg till Öre!

/M


Outfit

Hej,
appen är fortfarande knäpp som ni kanske märkte i förra inlägget, skulle ha varit en bild på Cupidosallad också... Idag åkte jag in till stan med min syster och vovve, vi handla mascara och en hylla på Ikea, det var mysigt. När jag kom hem hängde jag med Johanna till frisören och sen var det träning som gällde. Nu ligger jag, Emma, Johanna och Mathilda hemma hos mig och laddar upp för imorgon, DET ÄR VAAALBOORG! Ha så kul då allihopa!
Puss.

/J


Skulle ha publicerats igår

Hej,
idag när vi var i stan så fick jag lite panik, hittade ingenting!! Till Valborg skulle jag ha en vit tröja med axlar men det slutade med en rosa utan... Fick också med mig en stickad tröja och bikinitrosor. Och just det, jag åkte in för att köpa en mascara, tror ni inte jag glömmer köpa en j*vla mascara ändå?? Får lösa det här på nå sätt, haha...
Ikväll ska jag sola med Mickan, Jenny och Johanna.
Puss.

/J

Tröjorna jag köpte och lunchen

https://cdn2.cdnme.se/1311742/6-3/pic_517d55619606ee33284f5c4b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1311742/6-3/pic_517d5577ddf2b373169c8ae3.jpg" class="image">


Wings

Det nyinköpta halsbandet
Puss/M

Godnatt!

Sitter och pratar med Victor i telefon och bloggar samtidigt, duktig jag är! ;o Hobbit var iaf bra tyckte jag, längtar tills nästa film kommer så man får se hur det går! Nu snart ska jag göra mig klar för att sova! Godnatt!
 
Puss/M


Filmkväll

Har haft en riktigt bra dag i Uppsala med Jenny och Mathilda idag! Jag shoppade en hel del grejer:
  • Linne (det på bilden nedan↓)
  • strumpor och strumpbyxor
  • Vit BH (som jag ska ha under studentklänningen)
  • Halsband (kanske visar bild på det imorgon)
  • Fondation
  • "Bandeau"
Mamma köpte filmen Hobbit idag så snart blir det filmkväll här hemma!
 
 
Puss/M

Uppsala

På bussen hem från Uppsala med Jenny! Jag har shoppat en hel del idag!
Puss/M


Lördag

Hejsan,
klockan har passerat tolv och det är egentligen söndag. Idag har jag klippt mig, tränat, gått i klackskor, ätit kinamat (<3) och hängt med Jempa på kvällningen. En bättre lördag.
Imorgon ska jag in till stan med Mickan och får sällskap av Mathilda också, ska förhoppningsvis hitta nåt att ha på mig på Valborg!!
Puss.

/J


mupp

Sitter i soffan uppe på övervåningen här hemma och chillar lite. Har precis tagit en dusch och ätit hemmagjorda grillade hamburgare, så nu känner jag mig både fräsch och mätt! Jag måste nog snart skriva ett svenskarbete, men jag känner inte för det just nu... Inte för att jag tror att jag nånsin kommer ha lust med det men. ;)
 
Muppig bild, men bättre de än ingen alls. Höhö.
 
Puss/M

Träning

Åkte till Victor igår och sov där tills idag. Vi somnade hur tidigt som helst, trötta efter skolveckan antagligen. Eller efter att vi delat på en kladdkaka innan vi gick och lade oss, haha.

Nu sitter jag i Östhammar och väntar på att min träning ska börja!
Puss/M


Födelsedagspresenter

Idag fick jag en lite sen födelsedagspresent av mina pullor, fick röda plastmuggar som jag alltid har velat ha!! TACK!! <3
Då kom jag på att jag inte har bloggat om vad jag fick i födelsedagspresent eftersom jag var i Barcelona då (och ja, bilderna därifrån kommer, i promise). Jag fick iaf, euro, pengar, presentkort, lotion, Victorias secret, kläder och lite sånt, tack igen alla!!!

/J


FREEEDAAAG!!!

Haj haj!
Idag har jag skrivit precis hela dagen. Hade nationella i Svenska B så jag satt och skrev om donationer mellan 9 och 12.30, wiie... Men nu är det över iaf! Åkte hem till Johanna efter det och nu är vi hemma hos mig, vi ska försöka vänja våra fötter i studentskorna ;)
Ikväll är det fredagsmys med henne som står på schemat (varför skriver jag alltid "som står på schemat"? Som om jag har nå schema liksom...)
Puss på er!

/J

Johannas till vänster och mina till höger


Nicholas Sparks

Tänkte bara förklara min kärlek till Nicholas Sparks... Haha nejdå. Men han lär vara världens bästa författare, jag har dock inte läst en enda bok av honom, hehe, men jag har sett en hel del filmer som är baserade på hans böcker! Och nu är det på g en ny film som jag bara väntar på att den ska komma ut! Filmerna är riktiga kärlekshistorier allihopa (iaf de jag har sett) och om ni inte har sett någon utav de här nedan så tycker jag verkligen att ni borde se de!!
 
Några filmer som är baserade på hans böcker:
The Notebook
A walk to remember
Dear John
The lucky one
The last song
Safe heaven- den som inte kommit ut än!
 
 
/J

Garaget

Hejsan,
idag har jag besiktat Saras nya bil. Efter jag hade gjort det kom Sara hem så vi hängde vid garaget, städade ur bilen som vi ska sälja, Saras röda fara, kommer sakna den :( Nu ligger jag i soffan och laddar upp för en springtur och plugg.
Filmen igår var jättebra så den rekommenderar jag!
Puss.

/J


Myser

Somnar till Pitch perfect ikväll! Berättar om den var bra imorgon,
puss och godnatt.

/J


Stressigt liv

Påväg hem från skolan, hade lång dag idag... Igen! Mina skoldagar är nu mera väldigt långa. Har jag ingen lektion på schemat så går tiden åt till slutproduktionen istället. Har sjukt mycket i skolan nu, ständigt stressad kan jag tala om. Det är därför jag inte bloggar så ofta. Finns ingen tid för det i mitt liv nu, har inte äns tid med livet, haha...

Idag har halva dagen gått åt till dans! Hade först danslektion där vi dansade bolly wood, sen en idrottslektion (dans) med hockeykillar som går i 6:an-7:an och sen lite mer bolly wood. Har träning ikväll också så det blev mycket träning idag!
Puss/M


Onsdag

Hej hej,
gårkvällen var mysig som vanligt, fick någon galen idé och började kolla på sista minuten-resor, skulle va så sjukligt skönt och komma bort!!
Skolan rullade på som vanligt, nu ska jag sola med Jempa och ikväll är det träning som står på schemat!
Puss.

/J

Standard när man kommer hem


Tisdag

Hallå där,
blogg.se-appen har inte velat samarbeta med mig de senaste dagarna, därav bloggtorkan. Men i fredags så mös jag med Mathilda iaf, i lördags jobbade jag och gick ut med Emma på kvällen lite spontant sådär, i söndags kollade jag på fotbollsmatch med Jempa och Mathilda och till sist igår så hade jag träning. Det var väl det ni hade missat!
Nu hänger jag med Jullan, snart ska jag flytta dagis med laget och efter det åker jag till Alunda.
Puss.

/J

Bilder från i lördags


Nytt hår

/J


Då var helgen slut igen då...

Sitter i skolan och väntar på att jag ska börja någon gång. Hade igentligen en liten sovmorgon, men åkte in med Victor direkt på morgonen iaf. Idag är det inte en särskilt jobbig dag så det är ju skönt! Har sedan en fotbollsträning som väntar i kväll. Sista konstgrästräningen i Gimo om jag inte minns fel! ;)
 
Fyra festliga bilder från i lördags:
Puss/M

En toppenkväll!

Igår var jag på Pulz och hade en toppenkväll! Satt först här hemma och hade lite "förfest" med Kalle och Victor och sen hämtade vi upp Tova på vägen till Pulz. Dansade hur mycket som helst så är förvånad över att jag inte har ont i föttera idag! Jag hade en riktigt rolig kväll!
 
Nu ska vi äta grillade hemmagjorda hamburgare och sen åker jag till Österby för att jobba projekt med Jossan.
Puss/M

Studentskivan närmar sig!

Idag har jag kollat upp vad jag ska ha på mig på vår studentskiva! Temat är filmkaraktärer och jag har vetat länge vad jag ska vara, men det är först nu jag har börjat kolla upp vad jag ska ha på mig. Jag beställde även hem en sak också så om den blir bra så är allt fixat tror jag!
 
Nu snart blir det fredagsmys med föräldrarna. Först middag, sen let´s dance!
 
Bild på mig och syster♥
Puss/M

Kämpa, snart helg.

Hejsan! Jag är hemma hos Victor och ska igentligen plugga till morgondagens prov just nu... Jag har ett musikprov om jazz då i nutida konst.
 
Visst är det skönt att det snart är helg igen?! Synd att den alltid går så fort bara. Nej nu måste jag plugga!
Puss/M

Premiär!!

Just det! Hur kunde jag glömma skriva detta i förra inlägget?! Idag solade jag solarium för första gången!!! Det var ju huuur skönt som helst! Och det skulle ju va himla härligt om man hade en fin bränna på studenten liksom... Skulle bara säga det,
puss.

/J


Onsdag

Tjenis,
igår hade jag och Jenny "pluggkväll", det slutade med att vi mest babbla som vanligt.
Idag har jag haft kort skoldag igen, ja har börjat inse att mitt schema faktiskt består av korta skoldagar varje dag utom på tisdagar och ledig torsdagar så jag är lite smålycklig faktiskt. Farmor bjöd på middag idag, tack!! Efter det spelade laget match mot pojkar 98, det var en upplevelse, haha...
Imorgon ska jag in till stan och göra mig (förhoppningsvis) snygg i håret, lite finjustering från förra besöket.
Nu ska jag sova,
puss.

/J


Hemgång

På sista bussen hem nu så är väl hemma om ca 20 min. Jag känner mig så himla trött och stressad! Varje dag får jag nya saker som jag måste hinna göra så snart svämmar mitt huvud över! Ikväll är det träning/match mot några småkillar, får se hur det går! Sen måste jag börja plugga på nästa prov...
Puss/M


Ukke myser

En liten hälsning till mamma och pappa som är i Turkiet och ville veta hur vår lilla vovve mådde! Och ja, han mår bra.

/J


Religionsplugg

Idag väntas en lång skoldag och efter det massa plugg till morgondagens religionsprov! Jag pluggade hur mycket som helst igår men det vill liksom inte gå in i huvudet. Om vi säger såhär, religion är inte min starka sida... Jag är inte ens konfirmerad.
 
Puss/M

Inspiration till slutproduktionen

Hejsan! Jag kom precis hem från Enköping, dit jag åkte med klassen efter lunchen. Vi var där för att kolla på en musikal som framfördes av några musikelever därifrån. Jag hade förväntat mig lite mer av dem faktiskt, men den var bra. Fick lite mer inspiration till vår slutproduktion som vi ska börja med nu iaf! Vi kommer från och med nu ha hur långa skoldagar som helst! Fyllt med massor av repetitionstillfällen + att man samtidigt ska försöka hinna med allt det andra skolarbetet också. Känner redan nu hur jobbigt allt är, fast det inte har börjat än haha...
 
Skulle ha varit på träning nu, men hann tyvärr inte med den idag... Men bäst var väl nästan det, med tanke på att jag har träningsverk i alla muskler i kroppen från gårdagens match! En grymt jobbig match kan jag ju säga!
 
 
 
Puss/M
 

Måndag

Hej hej,
kort skoldag idag som vanligt, älskar att schemat är lagt så just på måndagar när man är som segast!
I fredags hemma hos Richard så kom Kalle, Axel och Simon också, vi kollade på film och lite så. Utgången igår var kanon! Hängde på saluhallen hela kvällen och dansade loss med fina människor! Igår var det match som gällde och det slutade tyvärr med en 3-1 förlust mot Månkarbo...
Snart kommer Richard hit och senare ikväll är det träning!
Puss.

/J

Tre bilder från i lördags


Bilder - Spanien

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Ruskväder

Har precis varit ute i ruskvädret med Chico på en promenad. Snöregn och allt! Nu sitter jag i soffan utan byxor (dom hänger på tork efter promenaden) och ska kolla två avsnitt av The following, som jag missade när jag var borta. 
 
Idag har jag träningsverk lite här och var. Vi hade styrka och lite så på dansen igår och sen när jag kom hem tog jag en springtur med Chico och efter det styrka med mina TUNGA hantlar på 3 kg! Jag skulle ha åkt på klasskväll igår men det slutade med att jag blev hemma iaf.
 
En blöt och galen hund!
 
Puss/M

Ensam frukost

Sitter och äter frukost hemma hos Victor, ensam! Han åkte till skolan tidigt i morse så jag låg kvar i sängen två timmar till jag. ;) Dagens första lektion är dans så jag har träningskläder på mig. Hur skönt som helst!
Puss/M


Friday!!

Hola!
Är tillbaka nu! Hade en U N D E R B A R vecka i Barcelona med bästa laget! Massa bilder får ni en annan dag.
I onsdags kunde jag inte träna för att jag har gått och blivit förkyld... Men jag åkte till Gimo och firade Jocke en sväng iaf. Igår hade jag oth dag med brudsen och sen packade jag upp min väska, det tog ett tag vill jag lova.
Idag är det fredag och jag är påväg till skolan, ikväll åker jag till Richard och imorgon är det jobb och utgång som står på schemat!
Puss.

/J


Studentkryssning - Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M
 

Årets första dopp - bilder

Hemma igen, var bara 7 på träningen idag vilket var lite tråkigt. Första grusträningen vi hade idag också. Men träningen kändes jättekul när vi väl började, fast det kändes jobbigt att åka dit till en början!
 
Snodde precis några bilder från Pernilla som togs när jag och några till badade i måndags:
 
 
 
Puss/M
 

Tillbaka till verkligheten

Hejhej, det var ett tag sedan! Jag har haft ett riktigt bra lov med både studentkryssning och ett träningsläger i Spanien! Kommer massor av bilder och sånt sen men idag har jag faktiskt inte tid, har träning om mindre än en timme. ;) Var tillbaka i skolan idag och allt, överlevde ju iaf haha...
 
Bild från studentkryssningen! Andra dagen, så hade inte fixat mig direkt som in kanske ser...
 
Puss/M

Packar för fullt!

Kom hem från mormor och morfar nu, fast morfar var inte hemma men... Mormor bjöd på en av mina favoriträtter, hemmagjort potatismos, ugnstekt falukorv och spenatstuvning, mmmums!! Fick också en födelsedagspresent, massa euro, precis vad jag önskade mig, TACK!!
Nu virrar jag runt i hela huset, försöker packa och det är hur svårt som helst! Men det tar sig faktiskt! I natt 02.30 har vi samling, flyget lyfter 06.05 till Barcelona. Kommer ha ett kanon träningsläger med världens bästa lag, vi är tillbaka på tisdag igen! Och då kommer jag hem som 19-åring ;)
Nu ska jag fortsätta packa och sen försöka somna tidigt, ska ju upp strax innan 2...
Godnatt och ha det bra i Sverige!
Puss.

/J


Fira min födelsedag

Hejsan,
gled i caben igår, raggade upp Jossan med. Sen hängde hon, jag och Jempa hemma hos mig, slöade i soffan och sen tog vi en liten raggarrunda. På kvällen åkte jag till Johanna och sov där. Idag har vi skottat fram hennes bil och nu sitter vi hemma hos mig och pluggar samtidigt som vi äter Ben och Jerry glass!
Ikväll ska familjen till mormor och morfar för att fira min födelsedag! Jag fyller ju på måndag men då är jag i Barcelona så vi firar den innan ist!
Puss.

/J

Från igår


Dagens outfit

Kände för att vara liiite somrig idag iaf!

/J


Gårdagen

Hejsan,
hela dagen igår bestod av fotboll. Först kollade jag, Jenny, Johanna, Kalle och Simon när Richard dömde, sen efter den matchen kollade vi på när herrarna spelade och på kvällen var det fotbollsträning! Där i mellan han jag med att käka en sallad på Infarten också. Efter min träning kollade jag och Richard på film, The cave, den var inte speciellt bra så ni som inte har sett den har inte missat något, haha.
Det var min gårdag det. Nu har jag lämnat Richard vid bussen och snart ska jag och syster åka ut å glida med caben för första gången i år! Ska gå en sväng på "stan" men Jempa också.
Puss.

/J

Tre bilder från igår


Byebye

Idag har jag tagit en lååång promenad med mamma och Chico i det fina vädret. Både jag och mamma fick värsta fjällenkänslan när vi gick borta vid grusgropen! Sen när vi kom hem tog jag en dusch och fixade till mig, och nyss åt vi tacos tillsammans jag mamma och pappa.
Åker strax till Gimo för att sedan ta bussen till båten! Ska bli så himla kul! :D
Så ni vet så kommer ni inte höra så mycket mer av mig här på bloggen nu på en vecka. Kryssning nu, sen hem och vända för att åka till Barcelona. ;)
 
Puss/M

slut i huvudet

Har precis blivit klar med mitt arbete på sinnesorganen i naturkunskap B! Uch vilket hemskt arbete, har tagit hur många timmar som helst att göra! Jag fick till och med hoppa över fotbollsträningen för att hinna bli klar med det idag. 6 dataskrivna sidor blev det, har nog aldrig gjort ett så här långt arbete någon gång. Men nu måste jag vila hjärnan känner jag, TV och godis blir nog bra eller vad tror ni? ;)
 
Imorgon åker jag på studentkryssning, äntligen!
 
Puss/M

Nya fotbollsgrejer!

Igår fick jag min nya fotbollsväska och alla fotbollskläderna som ska med till Barcelona på torsdag! Kommer se riktigt snyggt ut!
Puss/M


RSS 2.0