Onsdag

Hejsan,
idag har jag haft fyra körlektioner, gick hyfsat, läraren tycker iaf jag gör framsteg!
Har dock inte pluggat så mycket som jag borde så jag får göra det innan jag lägger mig och slumrar.
Sitter i soffan med Jossan nu och kollar lite tv, men snart ska jag gå till sängs, upp 7.30 som vanligt imorgon!
Puss och godnatt.

/J


Dag 2 på körskolan

Hej hej,
idag har jag pluggat precis hela dagen, skulle ha haft en dubbel körlektion men den blev inställd... På eftermiddagen hade vi risk 1an, den var faktiskt intressant! Väntar nervöst på halkan nästa vecka...
Nu sitter jag i soffan och kollar tv, har precis käkat.
Kanske ska läsa lite innan jag somnar vem vet...
Puss!

Och sen måste jag ju säga GRATTIS MICKAN PÅ DIN DAG!! Stor flicka nu! <3

/J


Snöstorm

Hallå,
dagen har varit... Intressant? Vaknade upp och det var snöstorm ute, klass 1 varning och tre körskolebilar hade krockat. Bra start för lilla mig som inte kört nånting i stort sett. Men jag har iaf pluggat hela dagen då jag inte körde, körningen gick faktiskt ganska bra. Har läst 110 sidor och svarat på 140 frågor, är ganska slut i huvet just nu.
Nu lagar vi mat och sen ska vi förmodligen sova,
puss.
(Mottagningen vill inte samarbeta så alla inlägg blir bildlösa)

/J


Falun

Hej hej,
ligger i en lägenhet i Falun med Jossan just för tillfället och kommer göra det i två veckor framåt, vi är på intensivkurs. Och med tanke på att jag har kört på vägen en gång tidigare så är jag dö nervös inför morgondagen och min första körlektion!
Vi skulle bo på ett fängelse först men en kille vid namn Markus räddade våra liv mer eller mindre. Så vi fick en stor lägenhet med två sovrum och allt som vi delar med två andra tjejer. Istället för världens minsta cell på ett gammalt fängelse...
Nu ska jag sova,
puss och godnatt.
(Sämst mottagning så blir ett bildlöst inlägg)

/J


Bor på ett mentalsjukhus...

Hejhej, sitter på vandrarhemmet i Helsingfors i Finland. Vandrarhemmet ser typ ut som ett mentalsjukhus, haha... Här ska vi sova tre nätter och sen kommer jag bo hos någon okänd familj också. Jag får förhoppningsvis reda på lite mer om de snart!
Ska snart sova så man orkar med allt imorgon. Kommer nog sova rätt bra efter allt springande idag här i staden!

Puss/M


Lördag

Hallå,
förfesten hos Jenny igår var grym, hade sjukt kul! Sen när vi åkte till Pulz så kom jag inte längre än att köa, gick ur kön eftersom min kära vän kände för det. Åkte hem och gick och la mig efter att det hade blivit lite för mycket av det goda så att säga.
Nu kom av precis hem från att ha ätit en jääävligt god kebabtallrik med Jenny, Mathilda och Jacob.
Idag ska jag slappa hela dagen, har inga planer för kvällen, lär väl packa...
Puss.

/J


Minusgrader

Hej hej,
ska kila till bussen nu, kallt som tusan.
När jag kommer hem ska jag fixa mig sen åker jag till Jenny och förfestar lite och efter det vidare till Pulz invigningen! Blir en bra kväll.
Puss.

/J


Jag ser det snöar

Hej,
idag på praktiken var det sjukt mycket folk och sjukt mycket pall att plocka så jag hade fullt upp hela dagen kan man säga, dagen gick fort, hade lunch date med Sofia och Rebecca också, mys.
Nu ska jag åka och köra lite sen ta en dusch och sen sova.
Jossan är här nu och vi har precis fixat matlista inför nästa vecka då vi ska till Falun!
Puss.

/J


Resfeber

Håller på att packa för fullt för imorgon åker jag till Finland! Kommer vara där en hel vecka! Så var beredda på dålig uppdatering här på bloggen!

Vi firade min födelsedag lite grann nu innan jag åker. (Fyller år på tisdag) Vi åt lite god mat och sen så fick jag en av mina presenter också. Jag fick en jättefin one piece av familjen! Senare ska vi äta kladdkaka också! :) <3

Nej nu måste jag packa klart!
Puss/M


Gardasil

Har precis tagit den första gardasilsprutan! Usch va jag hatar sprutor!

Puss/M


Ginatricot

/J


Onsdag

Hej hej,
idag har praktiken rullat på som vanligt, gick kanske lite snabbare tom, farfar och Viola kom och hälsa på också ♥ När jag hade slutat gick jag och Johanna på stan och letade kläder till på fredag, gick väl halvbra för min del men en sak fick jag med mig iaf! (Visar i nästa inlägg)

Igår körde jag lite vid garaget med Sara och Louise och sen hade vi Sex and the city-mys. 
Nu ska jag inte göra nånting alls. Eller jo, jag ska ta en lång jäkla dusch sen kanske lägga mig i sängen och slumra.
Puss.

/J


Islänningar

Sitter i Uppsala och väntar på att dansen ska börja, så tänkte göra ett inlägg medan jag väntar!
Idag har min klass umgåtts med fyra stycken islänningar hela dagen! Hade egentligen bara en timmes lektion på schemat men nu blev det nästan åtta timmar i skolan iaf. Men det var inte så ansträngande om man säger så. Först rundvandring, sen lyssna på niclas presentation om nyckelharpor, sen bild, teater, lunch, dans, musik och sist bland annat kolla på inspelningen av våran musikal "terminal 10".

Det var intressant att höra lite om hur Island gjort med sin musikal och så. Lite mer sattsigt än våran kanske med tanke på att det var 100 stycken som var med i deras musikal på ett eller annat sätt och innan det så hade dem en uttagning bland 300-400 stycken! Vi är inte ens 20 personer som har medverkat i våran...

Puss/M


Ladda för träning

 
 
Har skrivit lite på min laborationsrapport precis. 
Min hjärna började gå i slowmotion nu så det var bäst att sluta medans den fortfarande fungerade!
Ska äta strax och sen byta om för lite träning!
Känner mig dock väldigt trött men det ska nog bli skönt att träna lite iaf förhoppningsvis!
 
Puss/M

Tisdag

 
 
Puss/M
 

Oct. 22, 2012

Halloj,
första dagen på praktiken idag och det gick faktiskt bra! Var jättekul men jag har mycket att lära!
Jobbar 10-17 alla dagar utom tisdagar då jag jobbar 9-16 så jag hinner hem till träningen!
När jag kom hem övningskörde jag PÅ RIKTIGT med pappa, åkte och hälsa på farfar och viola i hökhuvud.
Nu ska jag sova eller nåt, är helt slut.
Puss.

/J

Måste ha svarta kläder på mig, hej emo


dance is the hidden language of the soul

 
 
 
 
 
/M

Bakom kulisserna

Hejhej, idag mår jag mycket bättre! Jag vet inte vad jag fick för konstig förkylning som bara varade i tre dygn! Men det var skönt att det inte blev värre än så i alla fall. Men jag missade gårdagens inomhusträning, vilket var ganska tråkigt. Hade faktiskt sett fram emot den! Har i för sig träning på tisdag också, men då ska vi vara i brandstationen så då blir det antagligen inget spel direkt och det var ju det jag såg fram emot! Sen nästa söndagsträning kommer jag också missa eftersom jag är i Finland då! Jaja, det är ju inte allt här i världen men ändå.

Igår kväll kom Victor hit så jag kom över det här med träningen ganska snabbt ändå, haha. ;) Vi kollade på tv, åt lite kladdkaka som blivit över och gick och lade oss ganska tidigt. Kommer sakna honom sen när jag är i Finland!

Idag hade jag två lektioner. Sen snackade vi lite om hur det blir i Finland och om islänningarna som kommer hit imorgon. Sen så fick vi kolla på en film som Jens hade klippt ihop ”bakom kulisserna på terminal 10”. Riktigt kul att se! Han skulle kanske lägga upp den på youtube, och om han gör det så lovar jag att den kommer ut här på bloggen också!  

Puss/M

 

 


Gårdagen

Hej hej,
gårdagen var grym, massa roligt folk, bra musik, god mat, lekar osv. Hade det as kalas och dansa gjorde vi med!
Idag har jag fixat med vårt UF med brudsen och snart ska jag kila till Johanna för att umgås lite. Efter det åker jag och tittar på min träning, jag är förkyld så kan inte vara med...
Imorgon är det första dagen på praktiken, liiite nervig.
Puss.

/J


Förkyld...

Jag har gått och blivit förkyld... Igår låg jag i soffan och kollade på tv nästan hela dagen. Först satt jag och grina till programmet The bachelorette, sen kollade jag på reprisen av X-factor och sen så gick det en bra film på tv också efter det som hette Unknownd.
Vi hade middagsgäster igår så jag bakade en kladdkaka som ni kanske hade listat ut också.
 
Jag sov länge nu på morgonen. Gick upp halv 11, fast jag gick och lade mig strax efter tio igår!
Efter en god frukost med mamma och pappa ska jag nu försöka påbörja en laborationsrapport! Lika bra att jag sätter mig uppe på mitt rum och gör det, för det det går inte att ansluta datorn till internet där! Då kan jag alltså inte hamna inne på facebook eller så!
 
Fotograf: Jens Eklund
 
Puss/M

Någon som kan lista ut vad jag håller på med? :) /M


jobb & fest

Goddagens,
idag väntar jobb 11-16 och efter det ska jag på 40+40 års partaj! Min faster och hennes kille är det som står för festen och det är 70-tals tema så jag kommer vara himla fin också vill jag lova. Jag, Jenny, Sara och Melinda ska hjälpa till med lite servering och så, ska bli superkul! 
Så ser min lördag ut, hoppas ni får en bra lördag! 
Puss.
 
Jag saknar mina kusiner ♥
 
/J

Tidig morgon

Sitter och väntar på bussen hem från Gimo. Jag blev precis hitskjutsad av Victor. Om ni undrar vad jag gör uppe såhär tidigt så är det för att Victor har träning som börjar nu. Hur kan man sätta träningar på lördagar innan klockan 9... Inte så nice. ;)

När jag kommer hem ska jag typ sova eller nått för jag är jättetrött!
Puss/M

Tur att jag är varmt klädd för det är inte så supervarmt ute nu!


Det här med skolfoton...

/J


fredag!!

Halloj,
det är nu officiellt, jag kommer inte tillbaka till skoan på 9 hela veckor!! Det är helt sjukt vad skönt det ska bli, inget plugg alls. Åååh. 
Idag har jag varit ledig dessutom så jag tjuvstarta lite. Firade ledigheten med en oth kväll. 
Idag har jag, Sofia och Rebecca varit duktiga och jobbat lite på vårt UF företag hemma hos mig, det drar ihop sig till första mässan! 
Ikväll ska jag hänga med Jenny och Sofia, ska bli supermysigt. Ska ta en raggarunda eftersom Sofia fick körkort idag! Du är grym och så jävla värd det!! 
Annars har jag inte gjort något speciellt den här veckan, bara pluggat, fort fram och tillbaka till Alunda och myst med Jullan. 
Puss.
 
 
/J

Hockey

Nu snart ska vi äta tacos här hemma! Har en känsla av att vi inte är ensama om det en fredag! ;)
Sen åker jag till Gimo och kollar hockey med Linda. Efter matchen följer jag med Victor hem och sover där! <3
 
Bild från när vi spelade hockey med fotbollslaget! (Vi var inte så proffsiga som vi såg ut, haha!) :D
 
Puss/M

after the gym

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Något som är riktigt gott efter man har tränat är att äta en äggmacka med ett glas juice till! 
Det är just vad jag har gjort också!
Nej nu har jag inte tid att sitta här vid datorn, måste gå med hunden!
Puss/M 
 
 

Påväg mot gymmet!

Gick upp strax efter 8 idag fast jag är ledig från skolan. Jag ska åka och gymma med mamma nu nämligen!

Puss/M


Lämnar musikalen bakom mig för ett tag!

Nu är musikalen färdigspelad i Sverige! Nästa vecka är det Finland som står på schemat.
Idag hade vi bara en föreställning, men sen skulle allt riggas ner och tas tillbaka till skolan igen också! Så vi höll på med det ett X antal timmar också! Men nu är jag iaf hemma igen. Ikväll blir det soffan som gäller för min del kan jag lova!
 
Och ja, jag ska försöka att skriva om lite annat än musikalen nu ett tag! Det är de enda jag har skrivit om på den senaste tiden! Men det beror på att den har tagit så mycket tid och i princip har varit mitt liv nu ett tag!
 
Lite bilder får ni här:
(Har snott lite bilder från min mamma och min granne på facebook)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Pizzapaus

Föreställningarna går bara bättre för varje gång! Hoppas kvällsföreställningen går lika bra som den vi gjorde nyss!

Nu ska vi äta pizza! MUMS!
Puss/M


Pust

Första föreställningen gjord nu. Gick bra för allihopa tycker jag! Men det kan helt klart bli bättre på många ställen! Några missar, men det är bara att ladda om till nästa föreställning!

Nu ska vi äta. Sen börjar allt om igen! Smink, ombyte, på med ett leende... Sen föreställning igen!

Puss❤/M


Kom och kolla!

 
Puss/M

Imorgon!

Heej! Nu har jag alldeles nyss ätit middag. Fick vara kvar i ladan och repetera till halv sju idag, så har inte varit hemma så länge! Men vadå 10 timmar är väl inget liksom! Imorgon blir det ännu längre för då har vi en föreställning som börjar sju och håller på i över en timme!

Det känns iaf hyffsat inför morgondagen! Vi har lite grejer som vi måste finslipa, men det får vi göra imorgon! Känns bra att alla kunde vara med idag! Det kan ju liksom vara bra att träna med alla åtminstone en gång innan premiären!
 
Ikväll blir det till att försöka sova så tidigt som möjligt för imorgon gäller det!
 
Min lilla ombytes hörna bakom kulisserna!
Svettigt värre att bytta kläder varje gång man lämnar scenen kan jag ju säga! Får nog förvara mitt puder där bakom också...
 
Puss/M

Måndag

Halloj,
efter stan igår sov Jullan hos mig. Idag har det varit en väldigt ojobbig skoldag, hade bara 1 riktigt lektion.
Ikväll ska jag fortsätta mitt eviga pluggande, men på torsdag tar jag världens längsta lov från skolan på sisådär 9 veckor, praktik <3
Och jag ska lägga upp allt som jag har missat sen när jag har slut på plugg,
puss!

/J

Insåg att bilden igår inte var så rättvis för mitt hår så jag lägger ut två nya från idag


Dagens skörd

Det här fick jag med mig hem idag:
Vinterjacka
Svarta jeans
Leggings
Stickad tröja
Svart festlinne
8 st stringtrosor, haha mina är försvunna...
Halsduk
Pannband

/J


Skriver av mig lite...

Just nu sitter jag på bussen hem från Uppsala! Har varit på möte och affro-utbildning, sen så handlade jag och Maja några kläder till musikalen också. Nu ikväll kommer Victor och sover hos mig, så åker med honom hem från Gimo!❤

Igår var Jenny min sovkompis, hihi. Hjälpte henne med hennes hår och så snackade vi en hel del också!

Okej nu har jag skrivit av mig lite!
Ha de bra! Puss❤/M


Uppsala

Hej,
kilar in till stan med hela familjen nu och shoppar loss lite, sen mysmiddag.
Puss.

/J

Det hände en grej igår...


Hockey

Påväg till Victors samling där jag ska fördriva tiden med Linda tills matchen börjar!

Puss❤/M


Fredag

Hejhej, sover hemma hos Victor inatt. Imorgon ska jag kolla på hans hockeymatch i Gimo och efter det ska jag övningköra hem! Får se hur de går!

Idag gjorde jag ju mitt matteprov på morgonen, det gick bra för jag fick behålla mitt vg! Hur skönt som helst för nu behöver inte jag ha matte nå mer! Efter provet repade vi och riggade ner allt! Lite jobbigt att vi inte kunde ha kvar grejerna under helgen, för det betyder att allt måste upp igen nästa vecka igen!

Puss❤/M


Vill att det ska bli fredag snabbare!

Nej nu går jag och lägger mig! När gick man och sov redan klockan nio sist liksom? Inte var det igår iaf!

Godnatt, puss❤/M


UNT

Jag är jätte trött just nu verkligen! Kom hem från skolan typ 5. Då gick jag med Chico och åt sedan middag. Sen så har jag räknat matte fram till nu, har prov imorgon... Får hoppas att det går bra för orkar verkligen inte plugga mer, fast jag nog borde ha gjort det egentligen.

Någon som såg att jag var med i UNT idag då förresten? ;)
Puss❤/M


Knas

Inlägget som jag precis gjorde blev de nått knäppt med, men ni får stå ut med det! Puss❤/M


Musikal heeela dagen!

Idag har jag varit i ladan hela dagen! Från klockan 9-17! Vi har gjort "9-minutaren" av musikalen hur många gånger som helst, om och om igen... Så jag vet inte hur många gånger jag har bytt mellan mina danskläder och mina flygvärdinnekläder, haha...
Juste sen så var UNT där också, jag tror det var den tidningen iaf haha!

Nu ska jag dansa lite streetdance i Uppsala och sen åker jag hem till Victor! Sovmorgon imorgon, fy f*n så skönt!
Puss❤/M

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1311742/images/2012/pic_5075970bddf2b371b400043e.jpg" class="image">


Repetition inför musikalen

Idag har vi riggat upp i ladan och repeterat för fullt! Vi ska spela in en kort variant av vår musikal på 9 min som vi ska skicka till Finland inför föreställningen där. Den ska vi spela in imorgon! Imorgon måste vi även öva igenom den långa varianten för den har premiär om exakt en vecka!

Puss❤/M


Godmorgon!

Godmorgon! Nu snart drar jag iväg till bussen, ännu en skoldag! Jag skulle egentligen haft sovmorgon men ska till skolan och rigga nu istället.

Här kommer en bild som jag försökte publicera igår men det gick Inge vidare!
Puss❤/M


bloggpaus

Hej,
jag har så sjuuukt mycket i skolan nu innan praktiken så jag hinner inte med bloggen alls. Har fullt med inlämningar och prov osv. Så den här veckan och nästa kommer bloggen fortsätta lida från min sida, tur att ni har Mickan ;) 
Det kommer väl ett mega inlägg sen när allt plugg äntligen har tagit slut om allt som jag missat att skriva om, den här helgen t ex! 
Ska plugga nu, haha... 
Puss.
 
Jag och min tvillingsyster, bästavän & andra halva. Jag klarar mig inte utan dig ♥
 
/J

Sitter och beställer skolfoton!

Gud vad svårt det ska vara att bestämma sig för vad man vill ha då!
 
Puss/M

just because

 
Bara för att min hund Chico är så himla fin! <3
 
Puss/M
 

Mikaelas helg!

Min helg har varit kanon! I fredag åkte jag till Linda och Emma och partajade lite. Jag hade jättekul hela kvällen, fast vi bara var sju stycken!
 
Dagen efter åkte vi till Östhammar för att först ha lite friidrott, sen spela hockey och som avslutning äta pizza med laget! På friidrotten kom mitt lag trea (av 5), helt okej! Vi hoppade längdhopp, stötte kula och kastade spjut, vilket var väldigt länge sedan man gjorde sist! Men det gick väl hyfsat bra iaf!
Jag kan ju berätta att jag kom fram till att hockey inte riktigt är min grej igår, men kul var det! Jag fick till och med pris för dagens tackling, HAHA! Herregud det hade jag velat sett på film, måste ha sett jäkligt kul ut!
 
På kvällen sen så fixade jag mig inför kvällen hemma hos Jenny med henne, Matilda och Matilde, sen träffade vi lite andra brudar också innnan vi åkte till Gimo. Kvällen var väl helt okej men den slog ändå inte fredagskvällen! ;) Bussresan hem igår var typ det roligaste på hela kvällen! Blev en liten snabb efterfest på det också innan vi kom hem till Victor!
 
Idag har jag bara legat i sängen och kollat på tv, skönt att ta det lugnt en dag efter allt jag har gjort den här helgen!
 
Linda, jag och Emma!
 
Victor x2 och Kalle, KRAMKALAS!
 
 
Linda!
 
Linda och lilla jag
 
Linda, Kalle och jag haha...
 
Jag som hockeyspelare!
 
Jag och Jenny! Ny header??
 
Jenny, Matilda och Matilde!
 
Jenny, Matilda och jag!
 
Det var allt!
 
Puss/M
 
 
 

Slöar i sängen!

Hejsan, jag hamnade hemma hos Victor efter gårdagens fest. (Vi skulle ha åkt hem till mig men han missuppfattade de.) Så ligger fortfarande kvar i sängen och slöar, men ska väl gå upp och äta frukost nu!

Jag lägger ut bilder och berättar mer om helgen när jag kommer hem sen!
Ha de bra så länge! Puss/M


Uppsala

Tjenis,
kilar in till stan med Julia, Mathilda och Johanna nu snart, där väntar shopping och kinamat, bra fredag.
Puss!

/J


Sitter och tråkar i skolan!

Hejhej, råkade åka till skolan en timme för tidigt idag! Så får försöka fördriva tiden med annat så länge...
Om ni undrar varför jag inte bloggade igår så var det för att vi inte hade något internet då. Men om jag hade bloggat så hade det nog varit ett ganska tråkigt inlägg iaf så det spelade väl inte så stor roll, haha. ;)
 
Kan ju berätta att våran katt Smirnoff numera är en liten tjej! Vi som har trott att det har varit en kille hela tiden! Inte konstigt att han, jag menar HON, har varit så bråkig! Jag skulle inte heller vara så trevlig om alla trodde att jag var en kille! Men hon får heta Smirnoff iaf!
 
Ikväll åker jag på fest hos Linda och sedan sover jag kvar där. I morgon har jag sedan avslutning med fotbollslaget, vi ska bland annat spela hockey! Sen åker jag på kvällen vidare på fest i Gimo också! Jag kommer som ni hör ha fullt upp, så får se om jag hinner slänga in nått inlägg de kommande två dagarna!
 
Puss♥/M

arggggg

Har gjort massa inlägg, inget publiceras. Är lite less på blogg.se nu så jag pluggar vidare, senare ikväll åker jag och kollar innebandy med Sara och kanske min syster också. 
Hörs senare när den här sk*ten vill funka bättre.
 
 
/J

Ny jacka!

Införskaffade en ny jacka nu innan dansen! Tog första bästa, vilket är ovanligt för mig! Jag brukar nämligen tänka väldigt mycket innan jag köper något!
Men blev väldigt nöjd faktiskt! 900kr på vero moda. ;)
Puss❤/M


Tisdag

Hej hej,
skrev provet idag och det gick ju åt skogen. Men men nog om det nu.
Hängde med Johanna hem efter skolan lite halvt oplanerat sådär. Men nu är vi hemma hos mig och kanske ska va duktiga och plugga senare blir det X-factor!
Puss.

/J


Skiter it

Stänger böckerna, slänger de i väggen och ger upp. Jag hatar att inte förstå. Hej IG på provet imorgon. Jaja. Ska dö lite nu,
puss.

/J


Affro

Hejhej, jag har skaffat affro! Nej jag bara skojar lite, hihi. Om en timme så ska jag åka iväg på ett affropass i Östhammar eftersom jag ska utbilda mig till typ affroinstruktör nästa vecka! Så jag tänkte att det kanske kan vara bra att gå på ett pass innan jag blir de, haha...
Efter det så rusar jag iväg och tränar lite fotboll också!
 
Idag har jag egentligen bara haft en lektion men kom hem vid fyra i alla fall. Jag trodde att jag skulle öva på något som hade med musikalen att göra, men det visade sig att jag var där i onödan eftersom jag inte är med i något av dom sakerna som de övade på idag! Känner mig as stressad inför det här för vi har premiär om två veckor och vi har typ inte gjort danserna än!
 
 
Puss/M
 
 
 

Börjar äntligen förstå...

Hej där!
I skolan idag provade vi och beställde studentmössa, tjocktröja, champagneglas och en liten tuta. Jag börjar äntligen förstå att det faktiskt är mitt sista år i skolan.
Nu sitter jag hemma och borde plugga men jag förstår ingenting så de är inte lika roligt då... Jaja måste ta tag i det nu!!
Ikväll väntar träning,
Puss.

/J

Berätta för mamma om studentsakerna, hon tog summan bra tycker jag


RSS 2.0