Finns inget bättre!!

Längtar tills ikväll så jag får sova i min NYA lakan! Det är ju det bästa som finns, nyduschad, nyrakade och insmorda ben och nya lakan <333 Lakanen köpte jag på Ullared! 


/J 


Helgen

Hejsan hoppsan,
i lördags såg min dag ut typ som Mickans. Match, förfest och sen invigning på Ice! Jag förfestade hos Simon med massor av människor och sen på Ice hade jag sjukt kul hela kvällen!! (Tog inte en enda bild...) Igår mådde jag mindre bra så jag låg i sängen i stort sett hela dagen, på kvällen sov jag hos Johanna, vi kollade PLL som vanligt! ;) 
Idag har jag gått ut med Ukazz och gjort lite ärenden, ikväll är det träning! 
Puss.

Raggarrunda med Ukke


/J 

En bra avslutning!

Hej! De senaste två dagarna hade jag inte riktigt tid för bloggen. I lördags spelade jag match mot seriesegrarna, blev en förlust men vi kände oss ändå ganska nöjda med vår insatts! :) Jag gjorde ett nickmål på en hörna också så det kändes som en bra avslutning på den här säsongen! När jag kom hem från matchen var det lite korvgrillning på gång och efter det fika. Det var nämligen Tracys födelsedag igår! Senare, på kvällen, åkte jag och Victor och hämtade Chris och sen kom också Tova och Kalle hem till mig. Vi förade lite innan premiären för Ice!
 
Igår tog jag och Victor en riktigt lång sovmorgon innan jag skulle jobba kvällspass på Konsum!
 
 
 
Puss/M

Äntligen får jag lite fredagsmys också!

Jag har jobbat hela kvällen så mitt fredagsmys har precis börjat nu. Nu ska jag och mamma kolla på idol som hon har spelat in och väntat med att kolla på. :) Sen går jag och sover för imorgon ska jag orka med både en jäkligt tuff match och sedan utgång på det!
 
Bild från imorse när jag gick runt med sovtröja och onepiece hela morgonen!
Puss/M
 

Nytt linne

Detta kom på posten idag! 299 kr från Vero Moda. + Ett par svarta jeans från Nelly. 


/J 


U N D E R B A R T

Hejsan,
igår kväll var jag och Sara till Daniel en sväng, vi hängde i hans bio-rum mesta delen av kvällen. Idag gjorde jag krabbelurer till lunch, det var så himla längesen jag åt det! Fick också ett sms idag att det hade kommit paket till mig och det är ju det bästa som finns!! Ett från Nelly och ett från Vero Moda. Visar sen. 
Ikväll ska jag fredagsmysa,
puss.


/J 


Tummen upp för en tidig buss

Idag har jag jobbat typ hela dagen, började 11 och jobbade till stängning. Snacka om att det är iskallt ute! Jag satt nyss och väntade på bussen och höll på att frysa ihjäl. Sånna här tillfällen är det riktigt skönt när bussen är tidig, en hel kvart till och med! Tack Gud.
 

Puss/M

Mot stan!


/J 

Raggarrunda

La mig precis i sängen, har varit hos Daniel med min syster och sen åkte jag på raggarrunda till Alunda med Emilia och Jenny, vi våldgästade Anna. Älskar raggarrundor. Sjunger mig hes till Celine Dion varje gång! 
Imorgon ska jag in till stan med Johanna och kanske Sara också, efter det är det träning som gäller!
Puss. 

/J 

Bonde söker fru

Jag var lite duktig och övertalade mig själv att gå ut och springa idag, trotts regnet. Jag sprang inte jättelångt, men alltid något! Sen körde jag lite styrka hemma när jag kom hem också. Jag kände mig tvungen eftersom jag missar träningen imorgon på grund av jobb!

Sitter i soffan och väntar på att bonde söker fru ska börja.

Puss/M

En typisk seg dag

Hur mycket regn finns det egentligen?! Det slutar ju liksom aldrig...
En tråkig dag som denna har jag gått på en hundpromenad, kollat tv, städat ur ett skåp i badrummet och hjälpt pappa med lite jobb... Jag har gjort lite vettigt idag, men man blir ju bra seg sånna här dagar!


Puss/M

iOS 7

Igår uppdaterade jag min mobil till iOS 7! Jag tycker att det är jättebra faktiskt, var skeptisk i början men nuså! Det bästa är väl att man kan leka med kameran! Haha. Nu kan man knäppa i panorama och jag prövade det nyss, lite kul var det. 


/J 

Onsdag

Hejsan, 
nu är jag hemma från Ullared, eller ja, det var ju några dagar sen men... Jag hade det iaf sjukt bra, varuhuset var lika stort som jag hade tänkt mig om inte större t o m! Jag handlade för ca 2 300 kr så det var väl ganska lagom ändå. Finns ju dom som handlar för 10 000! I söndags spelade jag min första match sen skadan och det gick faktiskt ganska bra med knät, vi förlorade tyvärr med 2-1. Nu i veckan har jag inte gjort något speciellt, jobbade i måndags och sen har jag mest tittat på PLL med Johanna. 
Idag har jag inga planer alls! 
Puss.

/J 





Mys

Igår kväll kom Victor hit efter sin träning. Det var rätt sent så vi kollade bara på tv ett tag och sedan gick vi och la oss. Imorse gick jag upp halv 8 och passade Tracy ett tag, men efter en timme gick jag och la mig igen. Jag trodde inte att jag skulle kunna somna om, men det gjorde jag och skönt vare!

Mys<3

Puss/M

Beauty Lash

Färgade precis mina ögonbryn och ögonfransar, så nu är dom en nyans mörkare. Det syns kanske inte så bra på bilderna men inreal blev det skillnad. :D


Puss/M

Club ICE

På lördag öppnar den nya nattklubben ICE i Östammar, på samma ställe där Pulz var innan. Jag tycker verkligen att det är jättekul att det öppnar något nytt där nu igen. Nu när det börjar bli kyligare ute så har man inte samma lust att åka i till stan. Det är skönt att slippa åka buss i över en timme för att få gå ut på en nattklubb!
 
 
Puss/M
 

Sagostund på morgonen

Jag gjorde ett blogginlägg kl. 9 imorse som tydligen inte hade publicerats såg jag nu! Det jag berättade i inlägget var ungefär det här: Imorse kom Tracy upp till mig i sängen med en bok vid åttatiden. Mamma och James skulle till skolan så då var det bara jag och Tracy kvar hemma. Då hade vi en liten sagostund med Skönheten och Odjuret, och efter det kollade vi på lite barnprogram som var på TV. 
 
 
Puss/M
 
 
 

Tingeling och Spindelmannen

Just nu är jag och Victor själva hemma med ungarna. Det var lite kaos ett tag men nu har dom lugnat sig igen som tur är. Jag fick till och med ta några bilder på dom.
 
Tingeling och Spindelmannen, bra söta!
 
 
Puss/M

Kräftor

Jag började dagen med att jobba till klockan 15. Sen nu på kvällen var Victor och hans föräldrar här på en liten kräftskiva. Det var trevligt men nu är vi trötta, godnatt! :)


Puss/M

Ullared!!

Hej hej,
idag har jag fixat och trixat lite hela dagen inför helgen. Det är såhär att jag ska till Ullared!!! Det ska bli så sjukt kul! Jag åker med Carro, Emma och Marina! Jag står nu och väntar på de tre i Uppsala men vilket minut som helst så åker vi! Ikväll bor vi i stuga och den shoppar vi hela dagen imorgon och åker hem på eftermiddagen. Så det är min helg det,
puss.

/J 



Inte hunnit med så mycket

Idag har jag jobbat och ätit tacos, mer än så har jag inte hunnit med! Ikväll ska jag bara vara hemma, kolla lite tv och så. Imorgon ska jag börja jobba kl. 9, så tänkte gå och lägga mig i god tid.
 
Puss/M
 

Kort & mörkt

Mitt hår ser alltså ut såhär just nu. 

/J 



Trerätters en torsdag

Idag bjöd Matilda på trerätters. Snacka om lyxig torsdagsmat liksom. Allt var supergott, det enda negativa var väl att jag hade fotbollsträning efter! Men det gick bra ändå som tur var. ;)

Nu kollade vi nyss på Idol här hemma och nu blir det de sista avsnittet av Broadchurch! 


Puss/M

Barcelona

Jag tänkte lägga upp lite bilder från Barcelona nu, haha. Bättre sent än aldrig hörrni! var ju där 4-9 april men va tusan...
 
 

Rastlös

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, därav alla bilder på bloggen, haha. Kommer även en miljard bilder från Barcelona i nästa inlägg. Jag var till Mathilda en sväng nu på eftermiddagen och strax ska jag iväg på träning, efter den åker jag till Johanna och sover där. 
Puss. 

/J 



Jag är tillbaka!

Hej hej,
nu är jag tillbaka efter världens längsta bloggpaus som egentligen inte var meningen att bli en paus men så blev det. Kollade när jag bloggade sist och jag såg att jag har hela augusti och september som ni har missat. Så jag ska försöka komma ihåg vad jag har gjort, inga detaljer nu får då kommer detta inlägg bli alldeles för långt!! 
 
Jag har åkt till Leksand över en helg med härliga människor, jobbat, gått massor av PW:s, varit till Tierp och Gävle några vändor, solat det sista av sommaren, umgåtts med mina bästa vänner, varit på party, klippt av mig håret (!!!), färgat håret mörkt och har hunnit träna lite fotboll därimellan. Det var väl det, jag har haft det så jäkla bra helt enkelt. Nu är jobbar jag nästan ingenting förutom mina helger så snart ska jag ta tag i mitt liv och söka jobb! 
 
Efterlängtade bilder från studenten kommer här
 
 
/J
 

Regnregnregn

Ännu en dag med regn. Men jag tycker att det är ganska mysigt så länge man kan vara inne faktiskt!

Victor och Tracy just nu :)
Puss/M

Underbart att duscha numera!

Jag tog precis en riktigt underbar dusch! Vi har nämligen, under en väldigt lång period, haft problem med vårt vatten. Till exempel så har vårat vatten väldigt ofta försvunnit. Man har alltså  stått i duschen, intvålad och allt, och så kommer det inget vatten i kranen! Sen så har det varit strul med varmvattnet... Men nu är det fixat så nu håller man nästan på att ramla baklänges när man startar duschen! Plus att man bränner sig om man har på samma inställning som man har haft innan. Underbart!

Efter en dag på jobbet och sedan någon timme i köket på de så lade jag mig på sängen och lyssnade på min lugna spotifylista och bara slappade. Väldigt avslappnande måste jag säga!
Puss/M


Jobb!

Puss/M

Fräsch macka

Efter en ganska seg kväll på jobbet tog jag mig en macka med keso, salladsblad, gurka och salladskrydda. Det är ingen blandning jag testat förr med det var jättegott och kändes väldigt nyttigt och fräscht!  Lagom till kvällsfikat. ;)


Puss/M

Vart tog den vägen?

Nu på morgonen har jag och Victor kollat på tv med ungarna. Det blev lite trångt i soffan eftersom ingen ville sitta i någon av fåtöljerna, men vi överlevde! När Victor åkte hem blev jag själv hemma med barnen ett tag så då var det jag som fick äta lunch med dom. Snacka om att dom testade mitt tålamod, haha...
 
Nu snart åker jag och jobbar så ska läsa lite i körkortsboken innan tror jag.
 
Nu märker man att hösten är här, käns lite jobbigt att sommaren är slut... Vart tog den vägen liksom?
 
Puss/M
 

Jobbfri helg

Jag hade en jätterolig kväll igår. De senaste helgerna har jag jobbat, så det var kul att äntligen göra någonting! Idag har jag och Victor bara haft en slappdag, kollat på film och så.


Puss/M

"Chillfest"

Matchen idag slutade med en förlust tyvärr... Men inga sura miner för de inte! 
Idag blev jag bjuden på mat av Victor. Lite bortskämd jag kände mig när jag satt och åt chips och kollade på tv medan han stod vid spisen och lagade chiliconcarne! Efter en jättegod mat fixade jag mig lite. Ikväll kommer det några hit på chillfest eller va man nu ska kalla det haha! :D


Puss/M

Tagga match

Match idag kl. 12.00 mot Rimbo, hemma!


Puss/M

Varför just fredagen den 13:onde?

Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag.

Föreställningen om fredagen den 13 som olycksdag kan tidigast beläggas i mitten av 1800-talet, och verkligt spridd bland folk i allmänhet blev den först på 1900-talet. Idén vann anklang inte minst inom litteraturen, till exempel i Thomas L. Lawsons roman Friday, the Thirteenth (1907), som handlar om panik bland börsmäklare på Wall Street. Först under decennierna därefter började man på allvar uppfatta fredagen den 13 som en dag då man borde ta sig i akt, och under de senaste decennierna har vi fyllt på mytfloran genom att söka oss tillbaka i historien på jakt efter diverse olyckor som sägs ha inträffat på datumet ifråga. Ett av de senaste tillskotten är att ett betydande antal ordensmedlemmar frånTempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

En annan hypotes grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes och dog på långfredagen.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan lurade blinde Höderatt skjuta sin egen bror Balder till döds med en mistelpil.

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Fredagen_den_13

Puss/M


Sömntuta

 
 
 
Puss/M
 

En dag som kommer förändra livet en aning!

Jag har nyligen vaknat och ätit frukost och allt man nu gör på morgonen... Den här dagen kommer börja som en vanlig dag, men sluta som något helt annat. Förhoppningsvis kommer allting gå bra, de tror jag nog!


Puss/M

En blogg jag följer

Idag är jag ledig, så har inte gjort så mycket... Men snart åker jag med mamma och handlar och sen ikväll är det träning. Efter att ha suttit still största delen av dagen så ser jag fram emot att springa av mig lite!

När man har tråkigt så händer det ofta att man startar datorn och kollar Facebook, bloggar och typ Nelly.com... En blogg som jag har följt de senaste månaderna är Annica Englunds. Om ni kollade på förra säsongen av Big Brother så vet ni vem det är. ;) Hon skriver mycket om skönhet och hälsa vilket jag tror många är intresserade av!


Puss/M

Rätt trött faktiskt

Efter en dusch så är jag nu redo för sängen, godnatt. ❤

Blev en ansiktsmask idag också. ;)
Puss/M


Jobbar ikväll

Sitter och väntar på bussen från Österby nu. Jag fick ett samtal om att jag skulle jobba idag, i går kväll, så då fick jag ändra dagens planer en aning.

Igår kollade vi på en jätterolig film, Dumma mig, rekommenderar den verkligen!

Puss/M


Tv

Ligger i sängen hos Victor och kollar fotboll. Heja Sverige!

Puss/M

Nickelodion

Var uppe tidigt imorse eftersom barnen vaknar vid 7. Och idag är det James födelsedag så då skulle vi gratta honom medan alla var hemma.
Nu har jag, mamma och Tracy precis kommit hem från Coop så nu sitter jag och kollar på Dora på nickelodion! ;)


Puss/M

Härligt med sol och värme!

Idag har det ju varit sjukt varmt för att vara så här sent av sommaren! Jag låg och solade ett tag, men det gick inte att ligga ute i solen så länge utan att svättas ihjäl. Men det är härligt med sol och värme. ;)
Mer idag har jag mest slappat vid tven och väntat på att James och Tracy ska komma hit. Dom bör vara här om någon timme! Nej, det är inte idag dom ska flytta hit, det är på fredag. Idag är dom bara på besök tills imorgon. :)
 
Tog en fika med mig själv idag...
Puss/M

Min morgon

I natt har jag delat säng med Chico. Han tog upp hela sängen så jag har inte sovit så jätte bra, haha.
Jag gick upp strax innan nio imorse och då gick jag till stallet och gav hästarna mat och vatten och lite så, sen skulle Chico få sin morgonpromenad och mat också. Nu sitter jag och kollar på fredagens fångarna på fortet och äter lite fil med müsli.
 
Puss/M

Musik gör ALLT roligare

Bästa tipset jag har för om man tycker att det är tråkigt att träna, är att lyssna på lite peppande musik samtidigt! Det gäller inte bara om man ska träna eller springa en runda, det är även perfekt när man gör andra tråkiga saker som att städa till exempel. Men tänk på vad det är du ska göra när du gör ditt låtval. En ballad är inte någonting jag rekomenderar för hårdträning!
 
Idag hade jag de här låtarna i lurarna när jag sprang:
Puss/M

Lördagsträning

Idag efter jobbet tog jag det lugnt ett tag mär jag kom hem, först i en solstol och sedan vid tven med min syster. Sen vid fem gick jag ut på en powerwalk med hunden (lite mer en 2km) och sedan gick jag hem och lämnade honom och sprang sedan samma runda. Det är ingen idé att ta med Chico när man springer, i alla fall inte om man vill hålla ett ganska högt tempo som jag kände för! När jag kom hem körde jag lite styrka för armar, mage och rygg ute på altanen och efter det en riktig stretchning. Sedan gick jag in och gjorde lite middag till mig och Matilda innan vi tog in hästarna. Sen skjutsade jag upp Matilda till bussen, och nu sitter jag här.
 
Dax för en dusch innan jag lägger mig i soffan och gosar med Chico framför en film!
 
 
Puss/M

Nu är det jag som är chef här hemma

Först jobb till klockan 2 och sen är jag hus-, häst-, hund- och kattvakt tills imorgon!
Puss/M
 

Gamla minnen

Hejsan, igår hade jag ingen lust att blogga och hade inget att skriva för den delen heller! Jag gjorde inte så mycket förutom att städa, bädda rent i sängen och träna. Idag har jag solat lite och mer än så har jag inte gjort. Jag letade upp lite gamla kläder, leksaker och gosedjur som barnen kan få när dom kommer hit också. Så många gamla minnen som kommer upp när man sitter och kollar på sånt man hade när man var liten!
 
Snart kommer Victor hit så jag tänkte hinna ta en dusch innan. Imorgon åker Victor iväg på hockeymatch tidigt på morgonen och jag ska jobba, så det blir nog ingen sen kväll uppe för oss ikväll inte!
 
Ena sekunden jagar man katten, andra delar man säng med den... Söta!
Puss/M
 

Nya familjemedlemmar på besök

Gårdagens match slutade till sist med en förlust med 2-1. Man skulle nog kunna beskriva matchen lite kortfattat såhär: Orättvist resultat, fula motståndare, mesig domare, förlorade på en straff men trots allt stora framsteg från vår sida! Jag kände mig i alla fall nöjd med vår prestation även fast vi förlorade matchen...
 
Idag hade vi besök av barnen som kommer flytta hit nästa vecka. Det är en 6-årig pojke som heter James och en 4-årig flicka som  heter Tracy. Dom är så himla söta! På bilden nedan ser ni Tracy som är ute med dockvagnen. :)
 
Puss/M

Taggar inför match med en slappdag ;)

Igår kväll kom Victor hem till mig och sov över tills idag. Vi tog en sovmorgon till klockan 11 i morse vilket var behövligt från min sida eftersom jag gått upp innan klockan 8 de senaste dagarna! Sedan åt vi frukost på altanen innan vi gick in och slog på en film. Skönt med en slappdag! ♥ Efter filmen blev jag lämnad själv här hemma så då kollade jag på det senaste avsnitter av Broadchurch och nu sitter jag här och bloggar lite innan kvällens match borta mot Roslagsbro. Nu måste jag gå och äta och packa för om en halvtimme blir jag upphämtad!
 
Puss/M
 

Lång dag!

Om en timme är vi förhoppningsvis hemma igen! Det har varit en lång dag idag kan man säga! Just nu är vi vid Ultuna och försöker få hem hästen, men han har fått för sig att han inte vill gå in i transporten... Tidigare idag har vi varit i Avesta och hälsat på två små söta barn som kommer flytta hem till oss om bara någon vecka. Båda två var jättegulliga och jag tror att det kommer att funka jättebra när dom kommer till oss. :)

Idag har jag även övningskört typ 20 mil också, gäller att passa på att köra så mycket som möjligt nu. Speciellt så är det ju bra att köra på lite okända vägar så det inte bara blir samma vägar inne i Östhammar liksom!

Puss/M


Fräsch tjej!

Jobbade först mellan 8.45-15.00, sen vidare för match mot Gimo. Matchen slutade 0-0, helt okej! Nu hem och duscha och äta middag!
Puss/M


RSS 2.0