Kattunge

Hejsan! Nu har vi precis kommit hem från Skärplinge, där vi har grattat min kusin Victor som fyller 23 år idag. Han hade tre jättegulliga kattungar som vi inte kunde slita ögonen ifrån! Och vet ni något roligt? Vi ska kanske köpa en av dem!
 
Igår hade jag och Victor det jätte mysigt i Uppsala. Det var länge sedan jag var där och det var hur gott som helst med kina mat! Filmen var helt okej, men var lite för mycket ibland!
 
Victor på China Garden♥
 
Den här sötsaken kanske kommer bli vår!
 
 
 
Ganska vilda för att vara så små!
 
Puss♥/M

myser

Hallåå,
idag har jag kommit på en egen efterrätt, kände mig lite som en kock. Jag gjorde en kladdkaka och sen gjorde jag kola (sån man äter på julen) och hällde över och hade grädde till, förbannat gott om jag får säga det själv. Det tyckte Linda, Sara och mamma också ;) Efter att vi ätit alldeles för mycket av kakan så gick vi ut och gick i 1 timme ungefär, det var suuuper skönt!
Nu ligger jag i soffan och myser med vovven, taggar för att spela match imorgon, har inte spelat sen 6 maj!! Knät är dock inte helt bra men jag provar. Det är samling 10 så det blir tidig säng gång ikväll.
Puss.
 
 
/J

Uppsala❤

Sitter på China garden med Victor. Han har precis tvingat i mig sushi, blä! Sen ska vi kolla på bio, filmen hette prometheus. Puss/M
 

dagen

Hej,
idag när Richard hade åkt hem så kom Carre och sola med mig i poolen, var väl ganska skönt må jag säga. Senare på kvällen åkte hon och tränade och jag åkte och tittade när laget spelade match. Efter matchen hängde Jenny med hem, vi har kollat scrubs, det var väl typ det vi gjorde, kollade Tyskland-Italien en stund men det gick ju skit för Tyskland så kollade inte ens klart...
Imorgon ska jag ut på en prommis med Linda annars har jag inga planer. 
Puss & godnatt. 
 
 
/J
 
 

Match igen!

Vilket härligt väder det har varit idag! Hoppas de flesta av er har kunnat varit ute i solen! Jag har varit ute hela dagen och jag har rensat ogräs på alla gravar och städat efter slarviga byggarbetare idag. Allt går så mycket lättare på jobbet om det är fint väder!
 
Snart ska jag åka och spela match igen, spelade med u-laget igår. Matchen igår var faktiskt ganska rolig trots att vi förlorade. Men eftersom det gick bra för mig igår så kommer det väl inte gå bra idag istället!
 
En till bild från sommaren 2010!
Jag och Jenny på Eckerölinjen♥
 
Puss♥/M

.

Hej hej hallå,
igår efter träningen kom Jenny. Hon, jag och Sara kollade på The vow, riktigt bra film, rekommenderas starkt!
Idag lunchade vi på Adas och sen hängde vi på stan i Östhammar. Efter det kollade vi på fotboll och sen lite mer fotboll. Nu sitter jag här med en grinig Richard (han tyckte Portugal skulle vinna, haha) och vi ska väl typ sova snart eller nåt, jag vet inte, jag är trött fast att jag vaknade 20 i 1 idag...
Jaja, det var allt,
puss och godnatt.
 
Maybe it's not about the happy ending,
maybe it's about the story
 
/J

Sov sött♥

Igår dog vår Maja. Allt gick så snabbt ena dagen märkte vi inte ens att hon mådde dåligt och andra dagen var hon helt plötsligt borta. Jag hittade henne i mitt rum när jag skulle gå och lägga mig. Hon låg på golvet, det såg först ut som om hon sov.♥  Det käns skönt att Lufsen var med henne hela tiden så hon inte var ensam när det hände.♥
 
Nu ska vi gå ut och begrava henne tillsammans med hennes gosedjur Snuffe som hon har haft sedan hon var kattunge. Efter ungefär 11 år ska hon nu få vila. ♥♥♥
 
Saknar dig redan. Hoppas du har det bra där du är nu, älskar dig ♥♥♥
 
 
Puss♥/M
 
 

Godnatt!

Nu är jag tillbaka från Östhammar, intervjun gick bra!
Då kommer ni antagligen se mig och Maja i tidningen på lördag, hihi... ;) Men förvänta er ingen snygg bild, för jag tror inte att det är ett bra tecken om fotografen skrattar när han kollar igenom bilderna!
 
Nu ska jag sova, godnatt!
Puss♥/M

Östhammars nyheter

Mina händer är jätteömma efter dagens jobb! Drygt 5 timmars gräsklippning med en gågräsklippare som jag har gått och skjutit runt på runt gravarna idag! Då har jag fått dagens träning då kan man säga! Bra det eftersom jag inte kan gå på fotbollsträningen ikväll... Jag och Maja ska nämligen träffa några från Östhammars nyheter ikväll! ;)
 
Tummarna upp för sommaren 2010, mer en vad man kan säga om den här sommaren än så länge... 
 
Puss/M

livrädd

Hejsan hejsan,
sitter här med Jenny, hon nördar sig på min surfplatta och jag bloggar, sociala tjejer! 
Igår kollade jag Wallander- Mastermind med min syster, jag har aldrig varit så rädd för en film någongång och då har jag sett alla Beck, Wallander, en jäkla massa skräckisar osv. Det slutade iaf med att jag sov inne i huset i Saras säng för att jag inte vågade sova själv. Sån är jag. 
Ikväll är det träning, innan den ska jag kolla på fotbollsmatch en snabbis. Men har annars inga andra planer för kvällen. 
Puss.
 
FÖLJ MIN VOVVE PÅ INSTAGRAM!!  UKAZZ
 
/J

slö dag på jobbet

Ja idag har jag inte fått mycket gjort inte! På grund av regnet så fanns det inte så mycket som gick att göra eller som man ville göra! Jag putsade några ljusstakar och sen var det inte så mycket som hände på jobbet idag! Men trots de 8 sega timmarna som jag var där så kan man säga att jag skrattade mig igenom dagen!
 
Hoppas inte regnet är här för att stanna för jag vill ha sool!
 
Puss/M

J x 3

Snart lyfter ert plan, det som tar er till Mallorca. Jag kommer inte träffa er på 25 dagar och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig, hur jag ska få mina dagar att gå här hemma i Sverige. Jag kommer sakna er så sjukt mycket men jag vet att ni kommer ha det bra där borta och solar och badar åt mig det vet jag också att ni kommer göra.
Och om 25 dagar är vår trio tillbaka igen och jag längtar redan!
Men ha det bäst nu mina fina tjejer, love you ♥
 
Friends are like stars, you don't always see them but you know they are always there
 
/J
 

hm

Hej,
igår när jag var i stan så fick jag med mig lite saker hem, allt från HM, de hade rea på hur mycket som helst! Det gillar vi. 
Efter stan mös vi hemma hos Julia och efter att ha kramat henne och Johanna i en evighet så åkte jag hem. 
Idag är det riktigt pissväder så jag och Ukke ligger i mitt lilla hus och bara slöar, Ukazz gillar inte heller regnet. 
 
Det jag köpte igår:
Byxdress 100 kr
Bh 75 kr
Ballerina 129 kr (ingen rea)
String 30 kr
 
/J

Sommardans 2012

Är du född mellan 96-92 och tycker om att dansa?
Kom då och var med i vår dansgrupp i sommar och prova på disco, streetdance, modern dans och showjazz.
Vi kommer att träffas under 6 stycken söndagar i juli och augusti, under kurstillfällena kommer vi att lära ut en kort... dans från varje dansstil som sen kommer att sättas ihop till ett dansmedley som vi kommer att visa upp på Gimo Torgfest den 25/8.

Kurserna kommer att hållas mellan kl. 18.00-20.00 i Ladan i Gimo och datumen är 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8.
Den 12/8 kommer vi att avsluta med en heldag där vi övar ihop danserna, äter pizza, tittar på dansfilmer och umgås.
Allt är helt gratis!!

Kursledare är Maja Andersson och Mikaela Wiberg.
Detta projekt är i samarbete med Sixten, Leader Upplandsbygd och Östhammars kommun.

Anmälan eller frågor: [email protected]
Begränsat antal platser!
 
 
/M

jordgubbar och vaniljsås!!

JA, det är lika gott som det ser ut!
Puss♥/M

Tillbaka till verkligheten

Efter att ha tillbringat hela helgen med Victor så har han nu åkt hem igen. Hinner inte träffa honom i veckorna nu när jag jobbar, så får passa på när man är ledig! 
Idag har vi packat ihop partytältet. Tova och Kalle kom förbi och hjälpte oss vilket var väldigt snällt! Allt går ju mycket snabbare om man är fler! Vad har vi gjort mer... vi har bara varit allmänt slöa kan jag ju tala om. Både idag och igår var det film mys här hemma! Men nu ska jag i alla fall ta mig ut och promenera med mamma och Chico!
 
Imorgon är det jobb igen som står på schemat! Tidig kväll alltså, men jag kommer nog ha väldigt svårt att sova eftersom jag har vänt på dygnet en aning den här helgen!
 
Älskar dig♥
 
Puss♥/M

Midsommarbilder!

 
Puss♥/M

mer bilder från igår

Sitter hemma hos Johäni nu, orkade inte vara hemma själv, så sjukt tråkigt. Och jag måste ju passa på att umgås med denhär bruden innan hon åker till Mallorca på måndag i typ 3,5 v, lika med Jullis, henne ska jag umgås med imorgon en sista gång (låter som att hon aldrig kommer tillbaka?). Hur ska jag klara mig?
Imorgon kilar jag in till stan med Johanna sen åker vi till Julia.
Pusssss.
 
Snodde några bilder från Johanna som togs igår, hennes blogg: www.tuffys.blogg.se
 
 
 
/J
 
 

igår

Hej hej,
dagen har spenderats i min säng, vaknade vid tolv då vi käkade frukost sen gick vi och la oss i sängen och somnade om igen, vaknade vid 2-3 tiden. Sen låg vi kvar där tills nu. Johanna åkte precis hem så vi får väl se om jag lägger mig i sängen igen eller nåt, hehe. 
Gårdagen var kanon, jag hade sjukt kul och träffade massa folk! Gick och la oss vid halv 4 efter att ha fått skjuts hem, guld. Jag gjorde illa min tå igår, vet inte hur men jag har typ en blånagel som gör j*vligt ont. Aj. 
Kameran användes inte alls igår fast den var med, några få toa bilder på mobilen fick det bli, standard.
 
 
/J

Lyckad midsommar!

Midsommarafon firades i Marka med massa bra personer. Vi grillade och umgicks i vårat partytält och sen senare gick vi och spelade brännboll mot resten av Markaborna. Vårat lag vann!
Kvällen blev lång för vi gick inte och lade oss för än klockan tre.
Jag hade en jätte rolig midsommarafton!
 
 
Jag tog massa bilder under kvällen som kommer upp på bloggen senare! :)
Puss♥/M

glad midsommar!

 
/J

premiär på krogen

Halloj,
igår och idag har jag legat och stekt i min pool med härliga vänner. I förrgår var jag till stan med Jempa en snabbis, där handlade vi lite och träffade Philip gjorde vi också.
Igår fyllde även världens bästa Johanna år, det firade vi på krogen i Uppsala med några grabbs. Grattis igen finis!!
Imorgon är det midsommar och den är väldigt oplanerad, jag vet att den kommer sluta i Öre men det är väl det enda också.
Nu ska jag och Johanna chilla liteee, har legat i solen hela dagen och är sönderbrända så jag kan knappt röra mig... Jaja,
puss.

/J

SYTYCD

 
Igår kollade jag på So you think you can dance och då såg jag det gulligaste jag sett på länge!
När ni ser den sista minuten så fattar ni! ;)
 
 
 
Puss♥/M

partytält

Nu har jag och Victor kämpat med att få upp partytältet som vi ska ha party i imorgon, hihi. ;)
8x3 meter är det så det är ganska stort! Kommer nog bli jättekul!
 
 
 
Puss♥/M

Nice bränna eller vad??

Hej allihopa!
Jag tror att det har varit ganska soligt idag? Det är vad mina axlar säger till mig i alla fall! Jag tror jag skippar axelbandslösa kläder på midsommarafton, eller vad säger ni?
 
Idag har jag ränsat ogräs i häckar, krattat kottar,bytt jord och planterat blommor på en grav...
Nu taggar jag match för fullt! Måste fan vinna idag, jag är fortfarande sur över förra matchen och det skulle inte bli bättre om vi skulle förlora idag!
 
Puss♥/M

Överfallen av en kotte

Hejsan!
Idag har jag varit ute hela dagen. Har rensat ogräs på gravar i ungefär fem timmar. Första timmen regnade det. Hade rätt ont i ryggen efter all rensning. Efter det hade inte min "chef" någon riktig uppgift till mig och Cajsa, så då gick vi och krattade kottar för att fördriva tiden. Det jobbiga var bara att det blåste så himla mycket, så efter tio minuter så var det lika många kottar på gången igen! Jag blev även träffad av en kotte, haha! Men det var tur att det bara hände en gång för det gjorde as ont!
Den sista timmen satt vi bara och latade oss för det fanns inget att göra.

När jag kom hem så träffade jag en tjej som ska flytta hit som var på besök här. Det blir nog bra!

Puss❤/M


på liljegatan

Ligger i sängen med Johanna nu. Vi hade inget att göra på kvällen så vi kollade fotboll i typ en halv timme, sen hängde Jenny med hem. Vi låg mest och segade i sängen.
Imorgon (idag) ska jag in till stan för att handla lite saker. Har inte allt för mycket cash på kontot så ska bara handla det jag måste! (Det brukar gå himla bra...) 
Puss & godnatt.

 

/J


Städerska?

Hemma från första dagen på jobbet! Vad har jag gjort idag? Jag har putsat massa fönsterrutor, dammsugit och torkat golv! Inte så jätte roligt men vad gör man inte för lite pengar! Det roligaste idag var nog att dammsuga, det är rätt nice när man kan ha dammsugaren på ryggen som en ryggsäck! Det såg ut som om jag skulle till månen eller nått haha.

Nu ska jag dricka en kopp varm choklad och kolla tv ett tag! Puss❤/M


dagens

Hejsan hejsan.
Jag kom hem för cirkus en timme sen, var tvungen att gå ut med min vovve.
Snart kommer Johanna, vi ska ner till "stan" och käka mjukglass med Emma och Linda i det halv soliga vädret, men shorts ska jag ha ändå.
Puss.
Stickat linne och ljusa jeans shorts från Ginatricot.
/J

fotb♥ll

Hej! I väntan på att det ska finnas varmvatten så har jag kollat på filmen Dude date, riktigt rolig film!
Träningen idag var jättekul tycker jag. Jag kände att jag behövde den för att bli på lite bättre humör!
Tänk vad en träning med bästa laget kan göra!

Innan jag åkte på träning åt jag det här till lunch, eller middag eller vad det nu var för någe!


Bara för att fresta er läsare, hihi! ;)

Puss♥/M

alunda

Halloj,
Rix fm festivalen var grym. Sjöng med till Amanda Fondell, Eric Saade, Erik Hassle, David Lindgren, Panetoz, Broken Door med flera. As kalas, regnade lite grann men vad tusan.
På kvällen hängde jag hos Johanna, var dö trött. Somande vid halv 2 och vaknade av alarmet 8.40 imorse, mot Roslagscupen och jobba och det gick ju bra. Sen har jag tränat, duschat och ätit. Om typ 5 min ska jag gå till bussen för att mysa med Jullan.
Ha en bra kväll,
pussar.
Fina du ♥
/J

nada sömn



Hej!

Sitter i soffan och kollar på MTV! Kan ju säga att jag inte är allt för pigg, blev inte mycket sömn inatt. Kan ju säga att syskon och djur kan förstöra en hel natts sömn utan problem!

Igår kväll kollade jag och Victor på Iron man som gick på tv, har aldrig sett den förr faktiskt. Men den var bra tycker jag!
Vi åt en hel del onyttigheter också vill jag lova! Paj, godis och jordnötsringar! Vi kom fram till att det tar över 8 minuter för mig att äta upp en sån där hallon- och lakrits- döskalle, haha! Victors taktik var rätt smart! Han gjorde mig sysselsatt med döskallarna medans han själv åt upp de andra godiset, haha!

För ett tag sedan skjutsade jag Victor till bussen i regnet, så sitter och torkar nu!
Hoppas att vädret blir lite bättre om några timmar för jag har fotbollsträning ikväll! Sen imorgon börjar jag mitt sommarjobb! Vaktmästare vid Börstils kyrka. Måste gå upp tidigt eftersom jag börjar klockan sju! Skönt att det är nära till jobbet i alla fall måste jag säga!

Puss♥/M


Mätt igen!

Hej! Nu har jag, Victor och Matilda precis ätit tacos! Riktigt gott för jag var superduper hungrig! Idag har jag varit funktionär med Linda på roslagscupen på Ip. Det gick bra men det var inte så värst kul direkt. Kul att åka moppe i spöregn sen också...

Ikväll är vi själva hemma, mys!❤
Puss❤/M


f*tt england...

Vi var mer taggade än någonsin och hade kanske de bästa kläderna, men vad hjälpte det? Bajs England.
Vi har precis varit ut på en pw, och ja vi gick hemifrån runt 00.00 tiden och kom precis hem.
Nu på kvällen så såg vi att det tydligen var Rix fm festival i Uppsala imorgon, då lite impulsivt sådär bestämde vi att vi åker dit med några tjejor! Kul som fan ska det bli!!
På kvällen sover Jullan här, vi ska upp tidigt på söndag och jobba på Roslagscupen.
Puss, ha en bra (men regnig??) helg ♥

Om vi ändå kunde ha fått sett ut såhär efter matchen också...
Foto: KOM IGEN NU SVERIGE ! ❤ http://instagr.am/p/L6APSnuYeG/

/J

sandika

Goddag,
blir ett snabbt inlägg, jag ska kila iväg till Sofia för lite filmmys vilken sekund som helst.
Ikväll blir det fotbollstittande med Jenny och Johanna, taggaaaa!
Puss.
/J

SÅ SANT! HAHA



Puss♥/M


the poolhouse

Halloj,
igår var det party i mitt poolhouse med Linda, Johanna, Sara och Richard som gällde. Kollade fotboll gjorde vi med.
Linda åkte hem vid 2 på natten och Johanna och Richard blev kvar. Johanna och Sara stog utanför mitt hus imorse vid 8 och knackade på dörren för att släpa med oss till invigningen av Willys men man var ju inte vid liv då om man säger så så de fick åka själva, kom hem igen vid 9 och väckte oss, igen, död.
Nu sitter jag här med Jenny och ska väl ta mig in i duschen men jag orkar verkligen inte. Roligare att hänga med henne!
Puss hej.
/J

Best friends <3

Tjenixen, vi sitter i Jennys poolhouse och umgås lite! Om ett tag ska vi iväg på fotbollsträning. Då ska vi kötta järnet! Man blir ju faktiskt riktigt taggad när det är fint väder!
Jaja vi ska fixa en ny header, men vi har för tillfället bildbrist! Men de kommer! Vi har en bild som förslag:
Va tycks? Nytagen och allt, HAHA!
/M&J

Dans på sommaravslutningen!

Puss♥/M

Avslutning i Öregrund

Gårdagen var jättekul och jag hade en väldigt trevlig dag/kväll/natt! Och jag behövde aldrig använda mitt paraply, lycka!
Vid två-tiden åkte jag till sunnanö camping och grillade och så med Linda, Victor, Victor och Kalle. Senare gick vi ner till klipporna och träffade mer folk och sen sov vi kvar i Victors husvagn. :)

Jag hade tre olika outfits på mig igår. Här kommer först bilder på dom och sen andra bilder från gårdagen!




Danskläderna























Puss♥/M

sommartider

Hejsan,
gårdagen var grym. Vi käkade gått, partade lite och sen i Öre så vimsa vi (mest jag) runt överallt. Men jag hade kul!!
Var hemma vid halv 2 tiden, frös liiite då, hade ju bara shorts, hehe.
Jag och Johanna ligger och är lite småsega idag, senare kommer Linda och umgås med mig. Sen hittar vi väl på nånting, det är ju sommarlov!
Puss.
Bilder från igår













/J

studentbilder!

Finaste studenten i Uppsala ♥
/J

sommarlov

Hej hej hej hej!
Lycklig idag, jag har sommarlov!!! Det ska jag fira tillsammans med Julia, Johanna, Lovisa, Mathilda, Hanna, Sandra, Andrèa och alla andra som tänkte ta sig till Öregrund ikväll. Men vi ska iaf grilla hemma hos mig först och sen vidare.
Avslutningen imorse var som alla andra, lyssnade till lite sång och sånt sen fikade vi med klassen. Tog bussen hem vid 11.
Nu har vi handlat och så, Jullis och Johanna har tagit en powernap och jag funderar på om jag ska göra de sällskap... Skulle vara bra skönt.
Jaja, hoppas alla får en superbra kväll och GLAD SOMMAR ♥
Skolavslutningen för 1 år sen.

/J

tjooohoo

Hej, har sommarlov nudå! :D
Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Dansen gick helt okej, några fel får man räkna med! Om några timmar bär det av mot Öregrund, paraplyet får nog följa med trotts att jag har bestämt att det inte ska regna ikväll!
Tre bilder kommer här! Jag ska lägga ut film på dansen och fler bilder sen någon annan dag, jag lovar!
Jag innan jag åkte hemifrån i morse.
Fika med klassen, ettorna och lärarna i J-huset.
Maja & Tova! :)
Puss♥/M

Sommar skor

Behövde ha ett par ballerina skor inför morgondagen, men det blev två par nya skor!





Puss♥/M


INGET REGN TACK!

Imorgon är det skolavslutning, ÄNTLIGEN! Herre Gud vad tiden går snabbt ibland! Bilden nedan är liksom från 9:ans skolavslutning. Då spöregnade det kommer jag ihåg, så jag hoppas att vi kan få lite bättre väder imorgon! För jag hade ju faktiskt tänkt vara i Öregrund och då vill jag ha fint väder! :D


På bilden: Sara, Louise, jag, Elin och Jenny

Puss♥/M

1 dag kvar

Hej hej,
sitter i skolan nu och har precis gjort massage provet, det gick faktiskt bra, tro det eller ej. Jag slutade alltså vid kvart över nio och här sitter jag och gör ingenting med Johanna, värt.
Igår när jag hade varit hos Jenny så tog jag bussen till Alunda och umgicks med Jullan och Caroline.
Ikväll är det träning och efter det åker jag till Alunda igen och myser med några fina tjejer, vi ska fixa oss tillsammans inför skolavslutningen som är imorgon!(!!!) Så jäkla s k ö n t med sommarlov.
Puss.



/J

Brumbrum

Nu har jag övningkört lite med pappa här hemma på grusvägarna. Lite framsteg från förra gången i alla fall!
Känner att jag kanske måste gå kursen snart också... Får ta det på sommarlovet sen!
Puss❤/M


black & white

Halloj,
gårdagen började vid ett köksbord och slutade på Sjökrogen med ett härligt gäng tjejer! Vi pratade massor, kissade bakom buskar och drack Rosa pantern. Vilken kväll.
Sen imorse vaknade jag av Richards hemska alarm och vi skulle ta oss ner till ip där mitt lag spelade och Richard dömde.
Nu sitter jag i min crib och ska plugga, senare kommer Jenny och babblar troligen en massa om gårdagen, sen ska jag väl försöka plugga lite till.
Pussar!
Tre svartvita från igår & idag
/J

förlamad tjej i soffan

Ligger i soffan och är lite halvdöd! Spelade match mot Vattholma nyss, vi förlorade med 2-1. Kan ju lugnt säga att siffrorna inte speglade matchen riktigt. Jag tycker inte att dom var värdiga vinnare. Vi hade inte särskilt tur framför målet... Missade öppet mål, skott i ribba och stolpar + att deras andra mål var en frispark som gick rätt in så det var inte äns ett spelmål... Jaja bara att ta nya tag!
Jag kan berätta att det var länge sedan jag var så här trött alltså! Jag visste inte äns vad det var för dag efter matchen, HAHA!


Så jäkla gullig bild! Det går ju inte att inte le när man ser den!

Puss♥/M

svar på kommentar

Anonym om nystädat:
Snyggt!!
Svar: Tack! :)
/J

Nytt på fötterna!

Hajhaj, jag är super mätt! Åt nyss potatissallad och kyckling med mamma och pappa.
Nu tror jag att jag ska följa med mamma ut på en långpromenad i det fina vädret!
Igår kom Victor hem till mig, vi var sjäva hemma med Chico i några timma eftersom mamma och pappa var i Uppsala. Då låg jag och Victor ute i solen och jobbade lite på brännan haha. ;) Sen så kollade vi på The Stig Helmer story, den var rätt kul faktiskt! Bakade blåbärspaj gjorde vi till och med sen på kvällen. Eller JAG bakade.
Fick ett par skor av mamma och pappa igår också! Tack! ♥
image description
Puss♥/M

nystädat

Goddagens,
nu har Julia och Johanna åkt hem, eller det var ett tag sen med tanke på att jag har hunnit städat! Himla duktig jag är, dammsög och bytte lakan osv.
Nu ska jag ut på en springtur och efter det ska jag hänga hos Jenny. Senare ikväll kommer Richard och sover här.
Ha en bra lördag!
Puss.
Jag lovade ju att lägga ut bilder på hur det blev i mitt lilla hus så jag passade på att ta kort när det är nystädat ;)
(Det finns också en hall med dusch och bastu som jag inte orkade ta kort på, hehe)
/J

10 år ♥

Grattis till pappa & mamma på deras 10-åriga bröllopsdag, ni är bäst!
/J

less

Hej,
gårdagen på IKEA var super, när vi kom hem så meckade jag och Johanna ihop min byrå HELT SJÄLVA! Vi ska nog byta till bygg istället, nu när det är typ ett år kvar av gymnasiet och allt, haha.
Blev ingen träning för mig igår, knät funktionerar inte som det ska, alls. Så jävla less. Någon som vill byta knä med mig???
Idag är det fredag, jag var till skolan en snabbis på morgonen och ikväll jag ska ha oth mys med Jullis och Johanna, helgen blir lugn. Skönt.
Ha en superbra helg,
puss!
Skruvar för fullt!

/J

God natt!


Nu ska jag gå och sova, puss! /M


5 dagar kvar!♥

Ligger i soffan och slappar! Har precis lagt in lite bilder på datan och innan de kollade jag på Falling skies.
Det visste ni kanske inte att jag följde, men det gör jag faktiskt. ;)

Idag hade jag bara en lektion, det har jag imorgon också! Lektionen jag har imorgon är dans och då ska jag och Maja öva på avslutningsdansen! Vi ska också testa att dansa i kläderna som vi ska ha på oss då. Hoppas bara vi inte får skavsår, hehe...

Här kommer lite fler bilder på min fina syster från när hon skulle på bal!♥ :







Puss♥/M


plugga?

Hej hej hej,
dagen och kvällen igår var underbar, vädret i Uppsala var kanon, Carro var finast av alla studenter (bilder kommer!!) och på kvällen hade jag så sjukt kul med Johanna i Öregrund. Lyckad dag helt enkelt.
Idag har jag varit himla seg må jag säga, vet inte riktigt varför... Men på kvällningen tog jag mig ut i friska luften för att kolla fotboll med Jempa. Efter hängde hon med mig hem men nu har hon åkt. Johanna ligger i min soffa och vi ska egentligen plugga men det slutar ju som det alltid slutar, inget plugg alls.
Imorgon ska jag till IKEA med mormor och syster sen på kvällen är det träning.
Puss.
Jag & min fina syster igår, älskar dig
/J

Blind på båda ögonen?!

Hej, nu sitter jag i bilen hem från Fjärdhundra. Vi vann matchen, men vi hade behövt få in några fler mål! Ett mål var lite lite med tanke på att vi hade spelet... Kan ju säga att vi hade en blind domare också. Jag brukar inte vanligtvis bli arg på domare men han var ju extremt dålig! Vad kan jag mer säga... Vi hade faktiskt tur med vädret under matchen med nu däremot spöregnar det ute!

Puss❤/M


everyone has something in their life that keeps them looking forward to another day♥

Sitter här hemma själv just nu... Jag är rätt trött så det blir nog en tidig sänggång för mig ikväll!
Började dagen med att gå upp innan åtta (ovanligt tidigt för mig!) sen har jag legat och kollat på MTV hela förmiddagen. Kollade bland annat på Americas best dancecrew, hur bra är inte de som är med där liksom! 
Vid fem åkte jag och mamma och tog kort på Matilda och den rosa limmon som hon och några andra åkte med till balen, sen åkte vi hem till familjen Lemoine och firade Johanna som tog studenten, och nu sitter jag här hemma!

Nu vill jag ha sommar lov! Hoppas verkligen att det är bra väder på avslutningen på tisdag, annars får det nog bli att planera om kvällen lite...



Puss♥/M

Syster❤

Nu åkte Matilda precis iväg till balen, hur fin som helst!❤
Puss❤/M


fy fan vad hon är bra

Hej hej,
snart ska jag kila iväg till Uppsala för att se när min syssling Carro tar studenten, efter det far vi vidare till Tierp för att käka och lite så. Sen om jag kommer hem i tid och om vädret tillåter så tillbringas kvällen i Öre.
Puss och GRATTIS till alla som tar studenten idag!!!
/J

Citruskompisar

Hej, nu åkte precis Maja hem. Vi har äntligen gjort klart avslutningsdansen, hur skönt som helst! Två timmar tog det, helt slut! Nu är det bara att tagga om till träningen ikväll också!

Hade tänkt att lägga upp en bild på mig och Maja, men vi kände oss inte så fräscha så två citroner fick vara med på bild istället!

Puss❤/M


soffhäng

Så jäääkla seg, tagga träning, haha. Jag orkar inte idag!


/J

typ sommarlooooov

Hej hej hallå,
värd skoldag idag känner jag... Åkte till skolan och hade mentorssamtal i en halv timme sen var det bara att åka hem igen. Nu behöver jag inte gå i skolan förns på fredag då jag ska in och göra ett prov sen åka hem igen, haha VÄÄÄÄRT. Är även ledig på måndag och på tisdag är det ju avslutning så man kan ju säga att jag har sommarlov nu!!! Så jävla underbart!
Nu sitter jag och Johanna in my crib och "pluggar", Johanna ska klippa sig snart sen ikväll är det träning för min del.
Puss puss.
Bild från förra skolavslutningen ♥

/J

Big brother

Hejsan,
igår hängde jag med Johäni, vi pratade massor och ringde en himla massa roliga telefonsamtal, haha.
Idag har vi kollat fotboll och efter det kollade vi på film, 21 jump street, rekommenderas!
Nu har jag precis käkat pizza med pappsen, Johanna är hem och hämtar lite grejer sen är det BB mys hos mig som gäller. Hoppas på att Hanna J vinner! Hatade typ henne i början men på slutet har hon ju blivit klockers! Haha.
Imorgon ska jag till skolan för första gången på sisådär 2 månader! Längtar nästan...
Nu ska jag in i duschen,
puss.
/J

Inställd match...

Hej allihopa. Min dag blev inte riktigt som planerat, eftersom jag nydligen fick reda på att matchen jag skulle ha spelat ikväll blev inställd. Om jag hade vetat det så hade jag antagligen tagit en springtur eller tränat lite idag, men jag orkar inte duscha en gång till idag. Haha lat?
Nu kollade jag precis på ett big brother avsnitt som jag har missat den här veckan. Ikväll är de ju final och allt! Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna... antingen Amandus eller Hanna!

Jag funderar på att göra nått vättigt nu, typ städa lite eller nått sånt. Hmm, får se.
Idag, eller ikväll kommer antagligen Victor hit. Då blir det antagligen en myskväll framför tvn eller något liknande, skulle liksom ha spelat match egentligen så...



puss♥/M

Shopping!

Hej nu är jag hemma från Uppsala igen! Jag och Maja lyckades till sist hitta kläder som vi ska ha när vi dansar på avslutningen och sen så köpte jag lite saker själv också. Jag köpte en bikiniöverdel, en jumpsuite, några trosor, nagelack och brun utan sol. :)
Bilder kommer här!
Puss❤/M

 

 


onepiece

Halloj,
ligger i sängen med min onepice och myser framför teven, har precis laddat hem några filmer också som får stå för kvällens tidsfördriv, Johanna kanske kommer över och gör mig sällskap också.
Det är 2 juni idag och det regnar och är svinkallt, men det är väl så det ska vara? Usch.
Nu ska jag in och fixa käk till mig och syrran, lasagne blir det.
Ha en bra lördag, puss!
I fake a smile so you won't see.
/J

Regn

Hej här sitter jag i bussen till Uppsala. Jag ska shoppa bland annat danskläder med Maja idag.
Igår åkte jag till Victor och då hade jag bara min skinnjacka på mig, så jag fick låna en av Victors jackor nu! Det var tur för det är inte så fint väder nu direkt!
Puss❤/M


nytt i garderoben

/J

sommarjobb!

Halloj,
dåligt med bloggande från min sida den här veckan men man kan väl säga att allt har varit som vanligt. Jag har praktiserat, tränat, slappat, handlat och lite så.
Just det, JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB, vart? Jo på Hemtex, världens bästa praktikplats, hihi. Lycka. Kommer dock jobba typ heeeela Juli men va tusan, pengarna kommer ju rulla in, maha.
Efter praktiken idag så handlade (bilder kommer i nästa inlägg) jag med Jullis och Johanna sen käka vi på Kina, "firade" att praktiken var över, mys.
Ligger i sängen nu och kommer ligga här hela kvällen. I helgen har jag inga planer, mamma och pappa är borta så måste vara hemma.
Puss.
Mums
Åh herregud, hundparkering??
Fick present av praktiken
/J

RSS 2.0