Tacolördag♥

Hejsan! Idag har jag jobbat hela dagen, men nu är jag ledig för ikväll. Om någon timme ska vi äta tacos här hemma, tacolördag!♥
Puss/M

ta-det-lugnt-hemma-kväll

Ikväll får det bli en ta-det-lugnt-hemma-kväll för min del eftersom jag börjar jobba kl. 8.45 på Konsum imorgon! Just nu chillar jag i sängen med min söta kisse Lufsen. Jag hamnade liksom i någon form av matkoma nu efter middagen! Håller på med en av mina favvoritsysselsättnigar på datorn nu kan man säga, kollar festklänningar på nelly.com, haha. Jag tycker bara att det är så himla kul att kolla på massa fina kläder!
 
Imorse vaknade jag upp i Österby hemma hos Victor, jag åkte nämligen till honom i går kväll efter träningen. Jag ville passa på att vara med honom lite nu innan helgen eftersom jag kommer jobba både lördag och söndag! Idag har vi bara kollat tv och tagit det lugn. :)
 
Jag är bara så himla nöjd med resultatet av att tavlorna äntligen kom upp, blev supersnyggt!
 
Puss/M

Grejerna jag köpte idag:

  • Posters (stadsmotiv) 29kr
  • Kängor 399kr
  • Skor 399kr
  • Klocka 150kr
  • Mintgröna byxor 99kr
  • Svarta byxor 99kr
Jag känner mig verkligen jätte nöjd med allt jag köpte idag! Största fynden idag var nog byxorna som egentligen hade kostat typ 520kr tillsammans (ordinarie pris), men som nu endast gick på 200kr! Sen så är jag glad att jag äntligen hittade något att fylla en av mina silverramar med, för nu har min vägg stått tom i över ett år, haha! Det jag redan hade i den ena ramen är en bit från Matildas tapet som blev över när hennes rum tapetserades. Men nu har jag äntligen fått upp mina tavlor på väggen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Shopping med pojkvännen!

Jag sitter just nu i bilen med Victor på väg hem från Thuns. Idag har vi storshoppat båda två kan man säga. Eller för mig var det storshopping iaf haha! :) Jag visar vad jag köpte lite senare för när vi kommer hem måste vi äta någonting först!
Puss/M


Jag lever

Hej hörrni,
tänkte bara säga att jag lever. Jag har typ aldrig tid att blogga längre men nästa vecka ska det bli ändring på det! Förvänta er inte allt för mycket, berättar mer om vad jag har gjort senare! Ska jobba som vanligt resten av veckan,
puss.

/J


Lunch❤

/M


Godmorgon!

Godmorgon! Idag är jag och Chico hemma själva vilket betyder att jag är hundvakt! Får se vad vi hittar på idag...
 
Puss/M
 

Impuls

Nu på kvällen körde jag styrka lite impulsivt innan jag skulle kolla på Idol klockan 20.00. Blev akut träningssugen kan man säga, haha. Gjorde några armövningar med mina hantlar och även några styrkeövningar med min egna vikt. Körde bara en halvtimme så det var inget långt träningspass direkt, men det var bättre än att inte göra någonting alls!
 
Nu tänkte jag göra mig klar för sängen, så jag hoppas toan blir ledig snart! Godnatt då!♥
 
 
Puss/M

Risk 2:an

Idag har jag varit på riskutbildning 2 mellan klockan 8-12. Det gick jättebra och jag hade verkligen varit nervös i önödan! Det var bara jag och två till tjejer som var med och dom var jätte snälla, så det var kul. :)
 
När jag kom hem igen så passade jag på att ta vara på solen eftersom jag inte hade något bättre för mig. Jag låg ute på altanen och solade och lyssnade på musik i över en timme innan jag gick in igen! Det var riktigt skönt, kommer verkligen sakna solen sen i höst/vinter. :(
 
Nu, efter en prommis med hunden, tänkte jag bara slappa framför tvn ett tag!
 
Puss/M
 

Fotbollsträning nu!

/M


fotboll hela dagen

Dagen har tillbringats med tjejerna i fotbollslaget, först en träning och sedan en bortamatch mot Väddö. Det blev en vinst med 3-0, men det var en riktigt seg match måste jag säga. Jag fick inte så jättemycket att göra nere på backen!
 
Nu blir det lite tv-tittande med familjen resten av kvällen!
 
Puss/M

Jobbar ikväll

Igår kollade vi på filmen The heat på bio och den var verkligen värd att se. Riktigt rolig var den och sällskapet var det inget fel på heller! :)

Idag har jag tagit en långpromenad med mamma och Chico på förmiddagen. Nu inväntar jag en kväll med jobb.
Puss/M


Broadchurch

I morse kollade jag på serien Broadchurch som det har varit fyra avsnitt av nu i veckan. Om det är någon mer än jag som missade det kan jag ju tala om att man kan kolla på avsnitten på tv4/play. Varje avsnitt finns kvar i en vecka så det första avsnittet måste man se innan måndag! ;) Jag tyckte att de första avsnitten var jättebra så jag kommer lugnt kolla på de andra också.
 
För tillfället sitter jag och Victor och kollar på tv hemma hos mig. Ikväll åker vi till Uppsala med Linda och Victor för lite god mat och bio!
 
Puss/M

Ska bli skönt att lägga sig i sängen!

Nu under kvällen har jag tränat fotboll och ätit pannkakor kan man säga, mer än så har jag inte hunnit med! Nu väntar jag på att vårt vatten ska bli varmt så att jag kan ta mig en dusch innna jag går och lägger mig. Jag är ju ledig imorgon så jag tänkte inte lägga mig tidigt för att jag måste, utan för att jag vill! Ska bli så himla skönt att lägga sig i sängen!
 
Så här såg mina nya lakan ut förresten:
 
 
Puss/M

En bra början på dagen♥

Har försökt blogga från mobilen i en timme nu men det gick inget vidare så nu gör jag ett försök från darorn istället!
 
Den här dagen började bra, vaknade upp med min pojkvän bredvid mig eftersom han kom till mig igår kväll! Det var några dagar sedan jag såg honom sist så jag har saknat honom. ♥
Idag jobbade jag min tredje dag på Konsum. Nästa jobbdag är på lördag vilket betyder att jag är ledig en dag nu! Planerna för morgondagen ändras hela tiden så jag är inte riktigt säker på hur det blir med allt. Men hur som helst blir det bra, det är jag säker på!
 
Innan Victor kom till mig igår så pysslade jag lite i mitt rum. Jag satte bland annat upp en tavla, monterade ihop min "klädhängare" som jag köpte på Ikea här om dagen och bäddade rent i sängen med mina nyköpta lakan (även dom från Ikea). 
 
Puss/M
 
 

Jobbar i grön skjorta numera

De här två senaste dagarna har jag jobbat på Konsum i Östhammar. Det är mitt nya jobb som jag snackade om i ett tidigare inlägg. Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer få jobba framöver, men det visar sig. Den här veckan ska jag iaf få jobba två dagar till, och mer än så vet jag inte! Men som det låter så blir det nog en del vilket är skönt eftersom jag inte har något bättre för mig nu när jag inte går i skolan. :)

Igår efter jobbet var jag, mamma och min syster till Ikea och shoppade och åt en exklusiv trerätters middag för 70kr. Så sjukt billig maten är där!
Puss/M


Gamla egobilder jag hittade igår haha...

 
Puss/M

Tiden går bra snabbt ibland...

Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig så jag får ta mig en dusch innan jag går och lägger mig. Imorgon står klockan på 8.00!
 
Kollar på bilder... Tänk så länge man väntade på den där dagen och nu är det redan över två månader sedan den var!
Puss/M
 
 

Ett efterlängtat samtal

Fick precis ett samtal som gjorde mig jätteglad, det verkar som om jag har fått ett jobb! Det var lite lustigt för jag satt bara för någon timme sen och beklagade mig över att han nog inte skulle ringa, men så gjorde han de!
Puss/M

3 poäng!

Jag spelade hela matchen idag och det det kändes helt OK trotts allt! Och vet ni vad det bästa var då? Vi vann mot serietvåorna med 3-1, en riktigt underbar vinst!
 
Nu ligger jag deckad i soffan resten av kvällen och sen blir det sängen tidigt för min del kan jag lova. ;)
 
Puss/M
 
 

Min frukost

När man vill bli av med en förkylning så är det väl ganska bra att äta frukt och bär och sånt? Det känns ju som att det inte blir sämre iaf, så då kan det ju bara bli bättre! Hur som helst så skadar det ju inte att vara lite nyttig. ;) Jag gjorde en smoothie till frukost idag som innehöll banan, äpple och blåbär (även lite turkisk yoghurt och mjölk), så nu hoppas jag att jag mår tillräckligt bra ikväll för att kunna spela fotboll!
 
 
Puss/M

Mysiga tröjor

Nu är det inte långt kvar tills hösten är här. Det är både skönt och tråkigt! Det bästa med hösten måste ju vara att man får börja klä sig i massa mysiga tröjor igen. Stickat slår ju det mesta, så länge det inte är en sån där stickig jobbig tröja det vill säga!
 
 
 
 
Puss/M

SÄMST.

Imorgon har man match och här har man gått och blivit sjuk. Jag hoppas det går över tills imorgon för man kan inte påstå att vi har ett överflöd med spelare i mitt lag! Får se hur det blir imorgon men jag vill verkligen spela...
 
Mina sötnosar denna morgon:
 
 
 
 Puss/M

Sant ju

Puss/M

Nya kompisar

Nu är jag själv här hemma igen eftersom Victor precis åkte. Idag fick Victor några nya kompisar, nämligen baggarna som går i hagen utanför vårt hus. Haha :)
Puss/M


Blåbärspaj, mums

Innan jag åkte på min träning idag fick jag för mig att jag skulle baka en blåbärspaj. Jag fick ett recept på en jättegod paj för några veckor sen så jag testade det idag. När jag och Victor kom hem från våra träningar så fikade vi först lite mackor och efter det högg vi in på pajen. Den blev riktigt god så jag blev nöjd! Nu sitter vi vid tven och kollar lite och sen ska vi gå och sova. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men nått ska vi nog komma på!
 
Bilden är lite mörk men lampan funkade faktiskt inte, haha. ;)
Puss/M
 
 

En bra kväll!

Igår hade jag en jätte bra kväll med Victor i Uppsala! Först gick vi och åt oss så jäkla mätta på China garden och efter det gick vi till biografen och åt massa popcorn också. Det slutade med att vi såg Grown ups 2 eftersom vi hade hört att den var bra. Det kan jag hålla med om att den var, man skrattade sig typ igenom hela filmen!
Puss/M


Myskväll i stan❤

Nu strax sätter jag mig på bussen mot en myskväll i Uppsala!
Puss/M


Någon annan som börjar känna av höstångest?

Den senaste veckan så har jag börjat sova riktigt dåligt. Jag vaknar till och från och snart tror jag det kommer bildas ett dike i min säng efter alla varv jag snurrat runt i den. Egentligen så har jag det ju ganska chill just nu men ändå känner jag mig stressad. Börjar väl få höstångest... Mycket som kommer bli annorlunda nu i höst.
 
Den här bilden tycker jag beskriver min sömn ganska bra för tillfället! ;)
Puss/M

På bio just nu

Imorgon ska jag kanske åka in till Uppsala och kolla på bio. Vilken det blir har jag just nu ingen aning om men jag är säker på att det nog blir bra! Just nu går det så himla många bra filmer som jag kan tänka mig se, så det är nog ingen risk att det är slutsålt på alla!
Puss/M

The great and powerful

Idag har jag och mamma varit in till Östhammar och uträttat några ärenden. Jag fick övningsköra lite, åka till banken och fixa internetbank som jag bara skjutit på och sen har jag frågat efter jobb eftersom jag numera är arbetslös. Får se hur det blir med allt i höst!
 
Igår kollade jag och Victor på filmen "Oz the great and powerful" innan vi åkte på våra träningar. Det var en riktig sagofilm verkligen men jag tycker ändå den passar alla åldrar. Jag tyckte den var bra i alla fall. :)
Puss/M

Eldfesten

Matchen igår gick helt okej för mig, gjorde mål till och med! Däremot hade en vinst suttit bra men vi fick nöja oss med 1-1. Efter matchen bar det av till Österby. Först för att äta och fixa sig inför kvällen, sen vidare till Jossan innan vi gick ner till Eldfesten. Vid 2 var det tänkt att vi skulle gå hem men då blev vi kvar hos grannen några timmar istället! Idag har det varit en latdag framför tvn hela dagen, riktigt skönt!
Puss/M


Tagga seriepremiär!

Seriepremiär mot Lagga-Långhundra BK kl.15.00, hemma, idag!
 
Puss/M

Två veckor senare...

För två veckor sen så var jag ute på sjön över helgen och då togs det lite bilder som ni aldrig fick se. Därför tänkte jag att det var dags för att visa dom nu! Självklart fanns det fler bilder, men jag tog lite av varje. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puss/M 

En dag med familjen<3

Kom alldeles nyss hem från en tur med Eckerölinjen med familjen, riktigt mysigt! :)<
Puss/M


Grillkväll

Ikväll är jag bortbjuden på grillkväll i Gimo, så snart bär det av dit. Synd att det började regna nyss bara. Vi får väl grilla under ett paraply eller nått!
Puss/M


Kommer ni ihåg?

/J


22 st...

Hejsan,
sitter på jobbet och har lunch nu. Drog på mig en jäkla försovning imorse, skulle åka 7.43 och jag vaknade 7.42, resultatet blev ingen frukost, inget smink och lite fortkörning på det. Men jag hann med bussen som gick 7.50! Så stolt över mig själv. Imorgon är jag ledig vilket betyder att jag ska roa mig ikväll, inget är bestämt än men bra kommer det nog att bli!
Puss.

/J

Min mobil såg ut såhär efter jobbdagen igår... Populär tjej haha


En skön seger?

Gårdagen avslutades med en skön vinst mot Almo med 5-0. Eller skön och skön... Jag fick tre blåsor på fötterna trotts tejp! Jag älskar inte mina skor direkt. Kul att man måste köpa nya efter en halv säsong liksom! Nej inte vara neggofil nu Mikaela, det var en riktigt härlig seger punkt. ;)

Nu ska jag ta en promenad med Chico och efter det äta lite frulle.
Puss/M


Sjuk...

Hejsan,
allt bra med er? Själv av jag gått och blivit sjuk, underbart såhär i slutet av sommaren om ni frågar mig. Eller inte. Jag har jobbat de senaste dagarna förutom i måndags då jag spenderade min lediga dag på klipporna med härliga personer, med min kusin från Skåne inräknad!! Har saknat han så mycket. Nu ligger jag i sängen och försöker sova , jobb resten av veckan förutom fredag!
Puss.

/J

Bilder från i måndags


Lite suddiga mobilbilder från båtveckan

Petter!
 
 
 
 
 
 
 
 
Åt middag med familjen på Terrassen på fredagen :)
 
 
 
 
 
 
 
John de Son
 
 
Finns det inga glas får man ta det man har helt enkelt!
 
 
 
 
Träffade på Johan Rheborg! (Fredde från Solsidan) :D
 
 
Puss/M

Godnatt

Efter att ha jobbat på bilbingon i Norrskedika mellan 18-21.30 och sedan kommit hem och ätit en kvällstaco och pratat i telefon med Victor, så känner jag mig nu redo för sängen!
Godnatt, puss/M


Båtveckan i bilder

Båtveckan har varit grym!! Orkar inte berätta allt som jag har gjort och ni skulle aldrig orka läsa men jag var iaf ut tisdag, fredag och lördag, jobbade resten. Var på 3 olika förfester och träffade sjukt mycket folk!! Tack för denna båtvecka, längtar redan till nästa!

/J

Lite bilder kommer här


Hemma igen efter en vecka på Gräsö

Hej! Som ni märkt så har jag inte bloggat på en vecka nu och förklaringen till det är att jag bott på Gräsö med Victor under den tiden. Jag testade skriva ett inlägg en gång men det kunde inte publiceras så då försökte jag inte med det något mer. Dessutom kan det ju vara skönt att ha semester från bloggen någon gång ibland också! Jag har lite bilder från veckan men lägger bara ut en nu, resten kommer vid något annat tillfälle. :)
Puss/M


RSS 2.0