mys vid vattnet

Nu är jag hemma från Hargshamn igen, det var 20 grader i vattnet idag. Det var skönt att vara vid vattnet en sån här varm dag!  
Är det bara jag som äter massor när jag är på stranden? Det är väl ändå meningen att man ska bada, inte ligga på land och trycka i sig saker haha. Men man måste ju hålla med om att allt smakar mycket bättre när man ligger i solen vid vattnet en varm dag!






puss♥/M


La playa

Nu åker jag, mamma och Matilda till stranden! Vi åker till Hargshamn och badar, som vi brukar. Perfekt laddning inför matchen ikväll. ;)

 


bild från midsommar <3

puss♥/M

fotboll

Halloj,
idag har jag i stort sett tvättat kläder hela dagen, det var väl sådär kul men sånt måste ju göras också.
På kvällen fråga Sofia om jag inte ville kolla på fotboll med henne och det tackar man ju inte nej till så jag satt på ip med henne och Jenny, myyys.

Ska nog stänga av datorn nu och läsa min bok istället, Jessica Anderssons biografi, hittills är den väldigt bra och handlar om hennes liv och svåra barndom då hennes mamma var missbrukare, hon flyttade ofta, syskonskaran skildes åt till olika fosterhem och mamman var ihop med våldsamma män...


/J


ISIFN

Shit va varmt det är idag! Jag och Victor har haft vatten krig och solat i dag. Nu ska vi kolla på en film och senare ska jag åka hem. Jag har även konstaterat att Victor har nått fel och han har diagnostiserats med ISIFN. (idiot som inte fattar nej) Haha ;)



puss♥/M


johäni banäni ♥

Tjenis,
idag har jag varit med Johanna, det var mys. Vi pratade, köpte glass och gick runt i Östhammar, dagen var kanon helt enkelt!
Nästa vecka ser ganska bra ut om jag får säga det själv, jag klagar verkligen inte!

Måndag: Måla huset, städa, tvätta osv...
Tisdag: Vara med söt Linda och spela match
Onsdag: Mysa med min Louise
Torsdag: Träffa en otroligt saknad Julia med Johanna och Sofia!!
Fredag: ÅKA TILL ENGLAND!

Några bilder från dagen.





Du är söt.

/J


svar på kommentar

Tova :) om midsommar 2011!:

Victor + Victor = Spårarna!
Hahah ;)

Svar: HAHAH, skoja inte!!

/J


midsommar 2011!

Tänkte ta lite om vad jag gjorde på min midsommar nu då, ni vet ju redan att jag var hos Mickan men jag ska berätta vad som hände där lixom, hihi.
Först kom jag och Linda till Mickan och fixade oss, Victor var där då också. Vid halv sju tiden kom Kalle, Tova, Erik, Natta och Robi(y?)n, och lite senare kom sen Victor och Jesper också.
Vi började grilla direkt och sen käka vi, hur gott som helst! Efterätt blev det också, jordgubbar, grädde, kladdkaka och någon jordbubbs grej!

Sen rulla tiden iväg och det var dags för brännboll, hela Marka spelar brännboll på en åker, jag var inte med men ungefär hälften av oss som var hos Mickan var med.
När vi kom hem var musiken på högsta volym och vi dansade loss! Haha. Jag och Mickan kom på en egen dans ;)
Klockan närmade sig 3 då Tova och gänget gick hem, innan dess hade vissa personer hunnit med att somna på ett ölglas, ramlat av stolar, krossat burkar med pannan/händerna, spytt, slagit i ansiktet i köksbordet, slickat på skedar som aldrig förr , små hångla lite osv osv! Haha, kul hade vi iaf!
Vi kom i säng vid halv 4 ungefär efter en lyckad midsommar.


Ni är bäst, så är det bara.























/J


lite festliga bilder

Hejhej,
gårdagen blev lyckad och många bilder togs. ;) Här kommer de flesta av dem!
Det gick bra att spela brännboll, men det var bara jag, Victor, Kalle och Erik som var med. De andra kollade på, men gick ganska snart tillbaka hem till mig. Vårat lag vann för vi var BÄST.
Alla på festen övernattade i Marka, hos mig eller hos Tova.

I kväll åker jag med Victor hem! ♥































































puss♥/M

i gårdagens smink, hår & kläder

Hej hej,
har precis kommit hem från Mickan, gårdagen var kanon! Men jag berättar mer om den sen när jag lägger in alla bilder och så.
När vi vaknade käkade vi potatisgratäng till frukost, mumma! Sen kollade jag, Mickan och Victor x2 på film och efter det åkte jag hem.

Nu ska jag snart få hem en stor kebabpizza som jag tänkte käka till middag, sen kanske springa en sväng, är fortfarande lite sjuk och det är match på tisdag så kanske egentligen inte borde... Jaja.


/J


i spit on your grave

Hejsan hoppsan,
idag har jag varit på fiket med mamma, Ingela, Alice och Julia på förmiddagen sen på eftermiddagen bestämde jag och mamma att vi skulle köpa massa godis och chips och depp-äta för att det var dåligt väder och för att pappa ligger på sjukhus (han har fått fel på blindtarmen och opereras troligen just nu), så vi la oss i en varsin soffa och bara åt, haha!
På kvällen kom Linda hit, vi och Sara och Freddan kollade på I spit on your grave, sjukt äcklig film!!

Imorgon fixar jag och Linda lite sen på kvällen åker vi till Marka, det ska bli kul, kameran är med!

Söt bild på Linda från balen förra året ♥

Ha en super bra midsommar allihopa!

/J

Vad ska man ha på sig denna midsommarafton då?

Tjabba tjena hallå!
Igår åkte jag till Victor och var där tills idag. Igår badade vi, spelade vollyboll och kollade lite film...
Idag har jag och mamma fixat lite inför midsommar. Jag skalade och skivade potatis i en och en halv timme när jag kom hem! 

Min midsommar kommer se ut ungefär såhär:
På morgonen ska jag fixa lite inför kvällen och sen åker jag och min familj till min morbrors sommarstuga och äter lunch med lite släktingar. Sen åker vi hem igen och fixar det sista innan gästerna kommer. Då går mamma och pappa över till grannarna och vi "ungdomar" grillar och så hemma hos mig. Senare kommer vi att vara med på Markas årliga brännboll. Det kommer nog bli jätte kul! :)

Snart ska jag åka iväg med moppen och hämta Victor. (Tur att det har slutat regna!) Sen ska han hjälpa mig att bestämma vad jag ska ha på mig imorgon för jag har lite svårt att bestämma mig!



puss♥/M


kanalbåt 1-8 juli

Jag tänkte berätta lite om när jag ska till England för att åka kanalbåt. För er som inte vet.

Vi som åker är min familj och en familj som vi träffade på Aruba år 2007, de är 4 st, precis som vi, två döttrar har de också. Deysi är lika gammal som mig och Sara och Yullan är 2 år yngre.

Vi flyger till Manchester och därifrån tar vi en taxi till Anderton där vår båt väntar. Det är en 10 bäddars båt och är 21 meter lång.

Min pappa är det som kör.
Man åker som en "rutt" runt och för att komma runt i tid så ska man köra 8 timmar varje dag.

Det är 92 slussar!!

Frukost och lunch kommer vi förmodligen äta på båten (det finns kök) men middag äter vi på resturanger som finns längs kanalerna.

Om vi hinner ska vi åka till Mancester Uniteds hemma arena, Old trafford, skulle vara skit coolt! Synd bara att det inte är säsong för att se en match...
Och det blir väl förmodligen lite shopping också.

Man kan alltså ställa båten och kliva av för att t ex äta och shoppa.

Det var väl det, och får inte glömma... Vi ska ha det bäst! Och det här kommer nog vara en riktig upplevelse!


Den ser ut som någon av dehär båtarna på insidan.
           



/J



med en pensel i handen

Hej hej,
sitter med sovtröja och morgonfrilla i soffan och kollar på tv.
Idag ska jag måla huset, jippi, eller? Väntar bara på att Sara ska komma hem så vi kan börja.
Senare ikväll ska jag titta på match med en super saknad Sofia, var alldelles för längesen vi träffades nu! 
Ska väl ta en promenad med Ukazz någon gång idag också. 

 


/J


minigolf!

Nu har vi kommit hem från minigolfen, vi fick sällskap av Linda, mys mys! Vi två fick båda 75 poäng! Och Linda fick 93 poäng ;)
Vi har käkat lite mat och snart kanske vi åker och tar en glass innan träningen, det får vi se.
Jenny ska inte träna för hon är fortfarande förkyld men Mickan ska träna.



/M&J

Det är varmt, det är varmt...burr...det är varmt!

Hej hopp,
vi är hos Jenny, och idag har vi solat lite. Så länge det inte var några moln ivägen för solen så var det riktigt skönt. Men i mellan åt fick vi pina oss lite och intala oss att det inte alls var kallt!
Vi får se vad vi hittar på nu, lite minigolf kanske? Ikväll har vi iaf träning.



/M&J

shopping

Jag hade en asbra dag i Uppsala idag!
Först när vi kom dit så gick vi och åt på China Garden, där satt vi och pratade och åt i över en timme. Det var som sagt ett bra tag sen vi såg sist.
Sen gick vi och shoppade. Eller det var mest jag som shoppade. Det og lång tid innan jag blev nöjd, tur att jag fick hjälp av Maja och Jossan!
Juste! Vi krockade även med en fågel, usch! Jag kände vingen i ansiktet, haha! Svårt att hålla sig i luften!?



Jag köpte:
Linne från bikbok, 99kr
Bh från lindex, 149kr
3 par trosor från cubus, 98kr







puss♥/M


oc

Sara vägrade måla med mig idag så det blev inget av med det. Istället har jag tittat på OC, usch vad jag grinade!! Nu är jag inne på fjärde och sista säsongen, vill inte att det ska ta slut!
Nu ska jag fixa nån form av mat, ikväll ska jag ta en prommis med vovven, har inte kunnat träna någonting när jag har varit sjuk och nu är det ju på bättringsvägen så.

Fick en tröja från HM av mamma idag:


/J

bio mys

Hejsan hoppsan,
igår var jag in till stan med min Linda, vi käkade på Mc donalds och sen gick vi till bion för att se på Baksmällan 2, super bra film! Lika bra som den första om ni frågar mig!
Kvällen var super! Mindre super var väl att vi missade bussen på några minuter så vi fick vänta på nästa buss som gick om en timme...

Idag ska jag förmodligen måla huset med min syster, vi började ju med det förra året men det är en del att måla så vi har typ halva kvar...




/J

Power Puff Pinglor i stan!

Helloj,
strax ska jag iväg till bussen, jag ska till Uppsala med mina små power puff pinglor Jossan och Maja!
Det ska bli super! Vi ska äta kinamat och handla lite.



puss♥/M


hamburgare

Det gick bra för mig och Jenny på IP idag. Vi fick sitta och införa matchresultat och sånt. De bästa var att vi fick gratis hamburgare!

Nu sitter jag hemma och har precis bytt byxor. Det spöregnade när vi skulle åka moppe hem, så jag var rätt blöt när jag kom hem.
Vi har besök idag, av mormor och Natalie! Natlie bodde hos oss för länge sen.


fuerteventura <3
puss♥/M

randigt

Nu ska jag försöka masa mig över till grannarna för att få i mig nån slags middag, de har grillat, hoppas jag känner smak idag.
Imorgon ska jag stå på IP med Mickan på Roslagscupen, men vi får se hur det blir med det, hoppas jag mår någorlunda imorgon för då åker jag dit.
Det blir soffhäng ikväll också, Sara och Freddan kommer snart och gör mig sällskap.
Puss.



/J

remember me

Godmorgon,
vaknade för 1,5 timme sen ungefär. Jag är fortfarande sjuk och det suger.
Så nu kan jag ju inte va med Johäni, blä.
Dagen kommer spenderas på soffan, kul...
Snart börjar Remember me på tv1000 så den ska jag titta på, har inte sett den än så får se om den är bra.
Peace.



/J

i just want you to know who i am

Hej alla glada,
jag ligger här i soffan och är dunder förkyld, inte så värst kul...
Huvet sprängs snart, jag svettas och fryser hela tiden, snor'n rinner och jag nyser 3000 gånger i minuten. Älskar mitt liv så jäkla hårt just nu. Eller?
Ikväll är vi bjudna på middag hos farmor men jag tror inte jag kan åka med. Typiskt.

Imorgon ska jag vara med Johanna, vi ska bada och allt, men jag vet inte hur det blir med det heller, fan vad jag hatar att vara sjuk!


Ta mig tillbaka, där var allt perfekt.

/J

äntligen!

Igår fick jag äntligen tillbaka min moppe! Det har varit något glappt med lyserna så den har varit på lagning. Jag var lite nervös när jag kulle köra den till träningen,det var ju ett år sen sist liksom. Men det gick bra, haha.


Så här ser min moppe ut


Jag tog nyss en prommis med Chico och nu ska jag strax åka till Victor.



puss♥/M


herr och fru

Ligger i sängen med Sara och kollar på Herr och fru, ganska bra program faktiskt.
Idag låg jag och Mickan i solen i 1,5 h ungefär sen blev det lite för kallt, hehe.
Träningen idag var kul, vi gjorde bara skott övningar, och vad har hänt med mina skott?? Jag har börja skutit mycket sämre än vad jag gjorde förr... Inte bra alls.
Ska sova snart, jag är jättesnorig och vill ju verkligen inte bli sjuk!
Goodnight.
  
En dag i solen med min favorit förra veckan

/J

sool!

Hej,
idag vaknade Jenny av att Mickan stog och knackade på dörren, hahah.
Vi åt precis frukost/lunch och nu tänkte vi lägga oss i solen.
Ikväll är det träning.


/M&J

nördar!

Ligger i sängen med min syster och nördar framför datorn och teven.
Min rygg dödar mig så jag ska nog sova typ nu.

Ungefär precis exakt såhär ser det ut i mitt rum just nu:



Natti.

/J

powernap?

Hej hej,
imorse åkte ju jag till tandläkaren, det gick bra, nästa gång ska vi bestämma vilket datum jag ska ta ur den, lycka!!
När jag kom hem la jag mig i sängen med datorn i knät och låg där hela dagen. Och när det var dags för middag så kom mamma upp och sa till mig men då sov jag, haha, jag hade sovit i nästan 2.5 h! När jag vaknade var jag lite tjock i halsen och snorig, jag vill inte bli sjuk nu!!

Imorgon kommer Mickan hit och solar/badar med mig, det ska ju bli sol! Kommer bli kanon ♥

 
Mjukiskläder- PÅ.

Jag har så jäkla ont i sidan vid revbenen typ, jag kan inte vrida mig alls! Måste vara från matchen igår...

/J

En droppe tårar

Idag var morfars begravning, eller minnesstund kanske är ett bättre ord. Det var som väntat väldigt känslosamt, och det var tur att jag inte använde mascaran imorse för då hade jag sett ut som ett spöke efter alla tårar.

Nu ska jag bara slappa resten av dagen/kvällen, kanske slå på en film eller nått. 


Hade jätte svårt att bestämma vad jag skulle ha på mig i morse. Men med lite hjälp av bland annat Victor så blev det så här till sist.

puss♥/M

lite om skolavslutningen

Kvällen var kanon! Vi var först hos Johanna ett tag, där var jag, Johanna, Lovisa, Alma, Louise, Isac och Alle. Sen gick vi till bussen och åkte iväg till Öregrund. Vi var på klipporna nästan hela kvällen, där var det väldigt mycket folk! Träffade många som jag inte har träffat på länge!
På slutet gick vi till "torget", där vid Jakten iaf. Där frös jag som tusan men det var kul ändå!
Vid halv 2-2 blev vi hämtade av Johannas pappa.



Jag och min söta Johanna ♥



Världens sötaste tjej!



Jag och Tovis :)





Där hade ni lite bilder också.

/J

klockan står på 6.30

Hej hopp,
i natt sov jag och Linda 11 timmar! Skönt att sova ut ibland, hihi.
När vi vaknade så kollade vi film och sen gjorde vi typ ingenting mer, haha, bara slappade!
Vi käkade lite middag och sen vidare på match, tyvärr förlust med 3-2, lite orättvist, ena målet gick en hörna direkt in och det sista målet var en skit snygg frispark som gick precis under ribban så det fanns inte så mycket att göra...Men det gick väl ganska bra för mig iaf.

Imorgon taggar jag för att gå upp super tidigt! Ska vara hos tandläkaren kl 9.00 i Uppsala så jag måste ta 7.20 bussen, USCH!
Jaja, måste väl sova nu (lätt när man vaknade 1 idag...), godnatt!


/J

♥24 augusti 1932 - 19 maj 2011♥

Idag var jag, mamma, Matilda och mormor och kollade på morfar. Imorgon är begravningen...
Var nyss och spelade match också. Vi förlorade efter en ganska jämn match. Aja det gick iaf bra för mig, bättre än förra matchen!
Nej nu ska jag gå upp till Victor som sitter och kollar på film själv!


puss♥/M

hos wahlqvistarna

Hejsan,
igår var jag med Linda på kvällen, vi köpte massa godis och åt upp det och satt vid datan och prata lite.
Sen idag har vi bara legat på soffan och gjort absolut ingenting! På kvällen köpte vi Ben och Jerrys glass och åt upp det, haha, nyttiga? Sen åkte vi hem till linda och la oss i sängen och kollade på film, mys!
Imorgon är det match som gäller, taggad! Hemma match är det också.
Ska äta lite chips nu, haha, hejdååå!
Kollade på A walk to remember, riktigt bra film!
/J

Bakis :D

Hejsan, kom nyss hem från bion. Det slutade med att jag gick på bio med Victor och Victor. Filmen var iaf as bra!



puss♥/M


baksmällan

Nu på morgonen fick jag lust att måla en tavla. Så... jag gjorde de!
Den ska föreställa Matilda. ;)

Ikväll ska jag gå på bio med Victor och Jenny, Baksmällan 2! <3
 


puss♥/M

match idag!

Hejsan hoppsan,
vi sitter hemma hos Jenny nu och ska fixa lite lunch, idag har vi borta match mot Väddö och det är samling 13.45.
Efter matchen ska Jenny vara med Linda och Mickan ska inte göra någonting.
Hejdå.


/J

cp dator!

Hej,
jag skulle göra värsta inlägget med bilder och allt från gårdagen men min dator är cp och stänger av sig hela tiden! Så det här är ett stress inlägg, jag måste hinna skriva klart innan den stänger av sig igen! Ska lämna in datorn på måndag (om den inte funkar imorgon iof).

Men tänkte bara säga att idag har jag varit ute vid poolen halva dagen med massor av människor! Mys.
Imorgon kommer Mickan och Linda hit och efter det bär det av till Väddö för att spela match.
Puss på det.

Bild från igår, jag & Lovisa

/J

chill

Sitter och latar mig i soffan. Min farmor, farfar, faster och hennes sambo har varit här i kväll. De hjälpte till med växthuset och åt här. Växthusen blev inte riktigt klart men blir förhoppnigsvis de nästa vecka. Nu är jag super mätt för vi fikade kladdkaka som jag bakade för ett tag sen. Den blev väldigt god!

Lite bilder från stockholmsresan, med klassen, i onsdags.
Vi var på operan, armémuseet och musikmuseet!


På armémuseet fick man prova massa coola kläder!



puss♥/M


sol&bad

Idag har jag varit på Gräsö. Den här dagen var verkligen perfekt för att sola och bada på! Nu ska jag ut i värmen igen och plantera om lite tomatplantor. Ikväll ska jag få hjälp med att sätta upp mitt växthus, äntligen!

Gårdagen blev lyckad. Jag kände mig dock trött och tråkig i början men senare blev det roligare.











puss♥/M

mot öregrund!

Om cirkus 1 timme kilar jag iväg till Johanna och efter det vidare till Öregrund! Kommer bli kanon! Kommer hem i natt.
Puss.


/J

skolavslutning

NU ÄR DET SOMMARLOV! Och hur skönt är inte det då?? Super skönt!!
Det som är planerat på mitt sommarlov hittills är:

* Träffa en saknad Julia sista juni! ♥
* Åka kanalbåt i England med min familj + familjen Hill 1-8 juli!!
* Jobba på skärgården v. 29-30
* Måla huset
* Åka till kusinerna i Skåne! (Inget planerat men det är ett MÅSTE!)
* Bli barnflicka?

Det var allt, inte så hemskt mycket om man säger så men resten av tiden ska jag umgås med mina söta kompisar och bara leva livet helt enkelt!

På skolavslutningen så kollade vi på uppträdande och sen fikade vi med klassen, Håkan och OS. Mys, Håkan är världens sötaste (och vimsigaste) lärare/mentor! Vi är hans favoritflickor.


Håkan hade köpt tårta :)






+ Julia, Linn, Lisa & Emelie = HP10 ♥



/J

sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov, shitt va härligt! Det ska bli skönt att vila upp sig lite nu.
Dansen gick helt okej idag. Jag och Maja klarade oss igenom hela iaf, till skillnad från när vi repeterade på morgonen. Vi fick avbryta ena dansen då för att vi inte kom ihåg va nästa steg var! Haha!

Snart ska jag till Gräsö till Victors sommarstuga och senare bär det av till Öregrund!
Fick jättefina blommor av Victor idag också, tack. ♥ :)


Så här såg jag ut idag. (fast inte när vi dansade)
Foto & redigering: Min kära syster :)


Klassen! :D (bild tagen från Maja)

puss♥/M

ni lär ju tröttna på mig nu?

Asså det här är mitt 4e inlägg i rad! Jag tror Mickan har dött? 
Skulle bara säga att allt löste sig med mina kläder, hehe. Kläderna kom men klänningen var ful så jag ska inte ha den, istället hittade jag en klänning som Sara hade på avslutningen i 8an, hehe, den ska jag ha iaf!

Idag på eftermiddagen åkte jag till busstation för där var Mickan, jag höll henne sällskap sen uträttade vi några ärenden och sen kom hennes buss. 19.30 var det dags för träning, den var väl ganska rolig, vi tog det lugnt med tanke på alla matcher...
Sen duschade jag och smörjde på Brun utan sol, men jag tog jätte lite ifall de skulle bli orangea eller nåt! Får se hur resultatet blir.

 
Klänningen jag tänkte ha imorgon.

Det här kom i brevlådan (allt från HM) ↓

Skor 99:-

(Mindre fin) klänning 129 :-

Tröja 79(?) :-

That's it!

/J

provar något nytt...

Sara kom precis hem och då hade hon köpt Brun utan sol åt mig, den köpte hon på Åhlens och den kostade 89 kr.
Den luktar hur gott som helst! Och när jag har duschat ikväll ska jag prova den på mina bleka ben, jag lägger upp före och efter bilder så får ni (och jag) se om det gjorde någon skillnad.



/J

skin skin som den sol du är

Godmorgon,
har precis kikat lite OC men nu tänkte jag gå ut i solen en stund med min vovve, mys!
Idag är ja ledig OCH IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING!!! Så himla skönt!
Men jag har ett problem... Jag har inget att ha på mig! Jag beställde en vanlig sommarklänning från HM som jag kanske skulle ha men den har ju inte kommit! Hoppas den kommer idag annars får jag riva ut allt jag har i garderoben och se om jag hittar något.



/J

Jag dööööör vad gulligt!!!




/J

helsingfors

Hej! För tillfället sittter jag på golvet och är helt slut! Haha. Jag har dansat hur mycket som helst, och har försökt komma på lite till min och Majas danser. Som det ser ut nu får vi göra klart båda danserna på torsdag och det är på fredag vi ska visa upp dem. Som vanligt är jag och Maja ute i sista sekunden! ;)

Idag fick våran klass reda på att vi ska få åka till Helsingfors ht 2012! Det är Nordiska rådet (eller vad det hette) som har ordnat så att en "kulturklass" i varje land i norden ska få åka dit och visa upp något man har gjort. Det skulle vara en bit av en musikal som skulle handla om resor.. eller nått sånt... Men i alla fall så var det rätt coolt att det var vi som blev utvalda! :D

Imorgon åker hela klassen till stockholm och det ska bli jättemysigt! Men jag kommer ha fullt upp hela dagen!
Jag ska åka in med 6.15 bussen till Uppsala, och kommer sedan hem till östhammar vid 18 tiden och då ska jag direkt till IP och spela match. Sen ska jag hem och plugga historia för jag har prov dagen efter. Skönt med lov sen!


Visst har jag ett snyggt märke på näsan?
Har bara att tacka en tjej som var med i motståndarlaget i gårdagens match!
Man får inte spela med örhängen i för att man kan skada någon... men långa naglar då? Haha.

puss♥/M

zlatan ♥

Har suttit ute och pluggat lite tvättrod inför läxförhöret imorgon men myggen kom så jag gick in.

Sitter nu och kollar på Sverige-Finland, EM-kval. För en stund sen bytte de in Zlatan och ja... Vad ska man säga? Han är GRYM! På mindre än 10 min tryckte han in 2 mål till Sverige! Nu leder vi med 3-0! Yeyeye.


/J


sommar!!

Hej,
är hemma från en svettig skoldag, haha. Det är supervarmt ute, i bussen påväg hem var det 30 grader, skönt, eller?
Skrev prov, gick väl helt okej, fick slutbetyg i Svenska A, gick helt okej det med och spelade kubb på idrotten, det gick bättre en helt okej, jag och Sofia vann över Emil och Anton!! YEEAH.
Nu ska jag lägga mig ute i solen och se hur länge jag överlever, hejdååå.


/J


Första doppet!

Hejsan, igår åkte jag med Victor till deras stuga på Gräsö. Vi hade tänkt bada på kvällen när vi kom dit men då blev de plötsligt så kallt! Så vi badade idag istället... eller vi doppade oss. Då var första doppet för i år avklarat!

Imorgon kommer Maja hit och dansar med mig, sen åker jag till Rimbo för lite fotboll!


Duktig♥ Lagar mat och allt!

puss♥/M

fler bilder från i lördags




Söt!




Födelsedagsbarnet ;)

Pigg kille?





Aww! Så himla söta tillsammans! HAHA.






Tror iaf att han blev ganska nöjd med sin födelsedag, haha!

Där har ni lite bilder!
Nu ska jag skriva klart min insändare och sen plugga lite till provet på tisdag, kul kväll va? Nja...

/J

släkten är värst

Hejsan hoppsan,
kvällen igår var verkligen kanon! Hade hur kul som helst. Massor av bilder kommer senare.
Nu ska jag åka till mina kusiner i Uppsala där vi ska grilla och mysa, kalaas.
Skriver mer imorgon.
Puss.



/J

Kväll i Gimo

Igår var jag i Gimo hos Victor efter som han fyllde år då. Jag, Jenny och Linda åkte dit med 18.15 bussen och stannade kvar till kl 1 då vi blev hämtade av pappa. Med hem åkte Jenny, Victor, Tova , Kalle och jag så det blev lite trångt i bilen.
Det blev en rolig kväll!
Här kommer några bilder, och de kommer fler från Jennys sida sen också för hon hade med sig sin kamera.











puss♥/M

that's what friends are for

Tjena,
idag har jag inte hunnit gjort så mycket alls, det är sommarväder så jag satt vid poolen en stund och käka glass.
Sen kom Karin och fråga om jag inte kunde baka en kaka åt henne så det har jag precis gjort.
Vilken sekund som helst kommer Linda hit och senare kommer Mickan också, vi ska grilla hemma hos mig innan vi kilar iväg till Gimo, super mys!


Jag saknar er ♥

/J


trött tjejjjj

Hejsan,
igår var jag ju med Louise, först var vi på Krutan ett tag och sen åkte vi hem. Vi fika lite sen la vi oss i sängen och bara pratade, ganska mycket...
Sen idag när vi vakna hann vi inte göra så mycket eftersom jag skulle iväg på match i Månkarbo (serieledarna), resultatet var ganska orättvist enligt mig, de vann med 2-0, oavgjort hade varit rättvist. Men tränaren sa att jag gjorde en bra match så det var ju kul att höra.

Imorgon ska vi till Victor, han fyller år. Jag åker hem till Mickan efter och sen på lördag åker jag till mina saknade kusiner, myyys.


/J


Krutan med klassen

Här kommer massa bilder från gårdagen!
Jag hinner inte skriva så mycket för jag ska iväg på match i Månkarbo nu, men jag kan säga att det var en bra kväll!



puss♥/M

mys

Om ungefär en timme så ska jag åka till krutan och grilla med klassen! Det ska bli jätte mysigt, och vi hade tur att solen kikar fram nu också!


hehe

puss♥/M

student!!

Hej hopp,
halv ett idag for jag, mamma och Sara till Gimo för att kolla på när min granne tar studenten! Hur härligt som helst! Nu vill jag också ta studenten... Bara två år kvar! Hehe.
Halv fem ikväll ska vi till han och fika och sånt, ge presenter. Så nu ligger jag i sängen i mitt rum och tar det lugnt.

När vi har varit hos grannarna kommer Louise till mig och sover här, det var hur längesen som helst!

Såhär ser jag ut idag.






/J

svar på kommentar

jaquline om lördagens inköp!:

vilken storlek har du på "saken man har under linnet" ?

Svar: M :)

/J


RSS 2.0