Happy :D

Nu är jag och Victor färdigfixade inför kvällen och påväg mot först Gimo, sen Alunda!


Puss/M

Let's do this

Samlar för tillfället kraft till att börja skala potatis till gratängerna. Det är alltid så jobbig att börja med något tycker jag, men sen går det ju bra bara man gör det liksom!
Nej nu måste jag börja någon gång för om ett tag kommer Victor hit. :)



Puss/M

Började redan igår!

Idag jobbar jag till klockan 18. Sen ska jag hem och göra potatisgratänger tills imorgon. Nyåret kommer firas i Alunda i år!

Redan igår började vi göra oss fina till nyårsafton!
Puss/M


Söndagsträning

Jag kom nydligen hem från dagens efterlängtade fotbollsträning! Jag missade förra veckans träningar pga jobb, så jag hade verkligen längtat tills i dag! Vi var tyvärr inte så många där, men desto mer fick man ju spela själv. :D Det blev en riktig konditionsträning!

Igår var jag på klasskväll i Ekeby hos Isabella! Här spelas det "med andra ord":

Puss/M

Några bilder från min jul :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

klickat hem några klänningar

Igår kväll/ i natt beställde jag och mamma lite saker från rean på nelly.se. Jag köpte fyra klännigar till i sommar som både kan användas för fest eller bara en vanlig dag. Allt för under 500 kr! Dom var så billiga så jag kunde ju bara inte låta bli, hehe. Hoppas det blir en varm sommar så jag får avnändning av dom bara! :D
 
Puss/M
 

Lazy

Idag åkte jag hem från Victor vid tretiden. Hemma hos honom så har vi mest latat oss och varit onyttiga i ett dygn! Det går ju en hel del filmer på tvn nu i mellandagarna, så sånt är det ingen brist på. Vi har kollat på både King kong och Warhorse. ;)
 
Man kan ju inte tro att det är i slutet av december när man äter grillat till middag, eller hur? Grillad kyckling och potatis och morötter i ugn med en klick bea satt riktigt fint efter all julmat! Min kväll kommer nu att fortsätta i latmaskens spår. Jag tänkte inte rycka upp mig för än imorgon tänkte jag!
 
En bild från julafton.  Måste ju säga att Tracy gör hela bilden haha!
Puss/M

Några av årets julklappar

Efter att ha tagit en dusch och fixat i ordning mig, så ska jag nu äta frukost framför tvn! Sen så bär det av mot Österby hem till Victor. :)

Några av årets julklappar:

Puss/M

Julafton nr.2

Snart kommer dagens middagsgäster, idag blir det julafton nummer två!

Bilder från gårdagen:

Puss/M

Nya träningskläder!

Idag var det fullproppat på gymmet när jag och syrran var där! Fick alla nya gymkläder och gymkort i julklapp eller? Jag och Matilda fick iaf gymkläder igår, träningsbyxor och sport-bh! Så idag var vi extra snygga när vi tränade. ;)


Puss/M

God jul!

Puss/M

Hemma-snickers

Jag har precis gjort lite hemma-snickers. Det är superlätt och supergott, något vi gör varje år här hemma! :)


Puss/M

Eckerölinjen

Idag har jag åkt eckerölinjen med Victor, Victor och Linda. Så jag kom hem för inte så länge sedan! Nu kollar vi på Bingolotto här hemma och sen ska vi klä julgranen. :)

God jul alla!

Puss/M


Etage

Igår jobbade jag till fyra och då åkte jag raka vägen hem och fixade mig inför kvällen! Jag blev hämtad av Kalle och Tova innan sex för vi skulle äta på Baren i Alunda. Efter det var det lite "förfest" hos Kalle innan vi åkte vidare till Etage i Uppsala. Det blev en lång och väldigt rolig kväll för min del, vilket resulterade i att det inte va nå vidare att jobba 12-21 idag!

Blev inga fler bilder från kvällen...

Puss/M

Morgontrött

Igår kväll kom Victor hem till oss och åt julmat, sen så kollade vi på tv resten av kvällen. Det blev bland annat Hungergames! Vi gick och lade oss närmare 12, så när jag som behöver min skönhetssömn skulle upp innan 8, så kändes det lite segt! Jag har så svårt att komma upp på morgonen nu på vintern!

Två bilder från igår:
Puss/M


Smågranar

Dagen började lugnt framför tvn och sedan åkte jag och mamma till gymmet en sväng. Nu har jag ätit lunch och ska snart ta med mig Matilda till mataffären och handla. Idag tänkte vi göra lite julgodis och sedan äta julmat till middag! När det nu inte är någon snö så får man väll göra det bästa för att få lite julkänsla!

När vi kom hem så hade pappa satt upp två smågranar framför huset. Tracy och James ska tydligen även pynta dom sen, haha... 

Puss/M

Sömntuta

Imorse var jag en riktig sömntuta! Jag hade ställt ett alarm klockan halv 11 för att vara säker på att jag inte skulle försova mig, men jag trodde ju inte att det skulle behövas! Men jag var tydligen jäkligt trött då eftersom jag fortfarande låg kvar i sägen när alarmet ringde. ;) Jag var upp en gång tidigare på morgonen när Victor skulle åka och jobba och sen vaknade jag av småungar en gång också, men ändå!

Som ni kanske listat ut så jobbar jag idag, kl.12-21. Så det blir ingen fotbollsträning idag inte!

Något litet som man kan bli väldigt glad av, är när man får ett sånt här meddelande på telefonen! <3
Puss/M


benpass på gymmet

Idag var jag och mamma till gymmet. Jag sprang 3km och sen gjorde jag massa utfall och benböj med vikter. I måndags körde jag mest armar, så idag blev det det ett benpass helt enkelt! Den här veckan så missar jag båda mina fotbollsträningar så då känner jag att det är extra viktigt att inte slarva med gymmet.
 
Nu är jag mätt och belåten efter mat och efterrätt. Även lite smått avundsjuk på syrrans nya ljudanläggning! ;)
 
 
 
Puss/M

Nu är det bara att vänta och se...

Puss/M

hipp hipp hurra

Idag fyller min fina syster Matilda år, GRATTIS! ♥ Vi åt en mysfrukost med familjen nu på morgonen och sen så skjutsade jag henne till skolan. Några paket fick hon öppna nu på morgonen, men det STORA får hon vänta med tills ikväll! Ikväll blir det tacos och lite annat gott till middag. Jag älskar födelsedagar! :D
 
 
 
Puss/M

Paketinslagning

Lite present- och julklappsinslagning nu på kvällen. Det kändes som att det var på tiden med tanke på att Matilda fyller år imorgon och julafton är om en vecka!


Puss/M

Dagen

Idag har jag gymmat och jobbat och jobbat. Först jobbade jag på Konsum till klockan fem och sen på Kulturskolan mellan halv sex och halv åtta. ;) Ikväll kommer Victor hit. Var en vecka sen sist så det var på tiden tycker jag! :)<3


Puss/M

Julhandling

Idag efter träningen åkte jag, mamma och Matilda till Uppsala för lite julshopping. Vi var där enda tills klockan åtta så vi kom ganska nydligen hem. Jag handlade några saker till mig själv också, bland annat en väska på Kappahl! :) Nu kollar vi på sista Johan Falk, riktigt spännande!

Puss/M

3 advent

Puss/M

Tjejkväll

Nu är jag hemma igen från en trevlig kväll i Gimo med ett gäng saknade tjejer! Vi åt pizza, böt några små julklappar och pratade igen ett helt halvår ungefär. Så himla kul att höra vad alla har för sig nu för tiden. Det var en behövlig tjejkväll mitt i allt tycker jag!

Puss/M


13

Idag är det både Lucia och fredagen den 13, alltså två bra anledningar för att stanna hemma tycker jag! Men idag jobbar jag 12-21 så inte spelar de någon roll inte. ;) 
När jag kommer hem ikväll så går jag nog och lägger mig direkt eftersom jag börjar jobba halv 9 på lördag morgon sen!


Puss/M

Julspecial

Efter att ha jobbat två långa dagar i rad så är det riktigt skönt med en ledig dag idag! Jag skulle ha slutat klockan 18 igår men jag blev kvar en timme till eftersom vi hade en "julspecial" på kvällen. Det var 50% och 30% på alla  julsaker och lite andra extrapriser. Det bjuds också på skinkmackor och så var tomten på besök! Jag köpte med en tomte hem till mamma innan jag åkte hem. Den var riktigt gullig så jag kunde inte låta bli!

Idag ska jag slappa hela dagen och sen ikväll är det fotbollsträning! :)


Puss/M

Ohana

Hejsan,
idag har jag tatuerat mig! Gjorde faktiskt inte ont alls och jag blev riktigt nöjd! Jag skrev Ohana som betyder familj. Det är säkert någon av er som har sett på Lilo och Stitch "Ohana betyder familj och familj betyder- ingen lämnas utanför". 


/J 

Ett hett tips

Idag jobbar jag hela dagen, så jag har inte så mycket att skriva om idag. Men här har ni ett tips nu när kylan är här! ;)
 
 
Puss/M

En kort önskelista

Min önskelista för i år är inte särskillt lång inte! Jag har tänkt köpa en ny och större säng någon gång efter jul. Så allt jag önskar mig i julklapp är bidrag till den! Just nu lutar det mot en svart, men jag kanske hinner ändra mig. :)
Dom här tre sängarna finns på Ikea. Min favorit är den till vänster, så något i den stilen vill jag ha!
 
Puss/M

Måndag?

Idag är det måndag, men för mig känns det nästan som söndag eftersom jag är ledig från jobbet! Jag kommer antagligen inte göra så mycket idag om man säger så. Men ikväll har jag och Maja dans med kulturskolan, så jag måste fundera ut lite dans tills dess iaf. Sen ikväll kommer Victor hit också!
 
Fler bilder från Wallmans:
 
 
Puss/M

Hungrig!

Snart ska vi göra ordning hamburgare här hemma. Det ska bli riktigt gott för jag är superhungrig nu efter träningen!
Om en timme ska jag kolla hockey med Linda. Jag har inte kunnat kolla när Victor spelar på flera veckor, så det ska bli kul!


Puss/M

Min helg

Jag börjar i torsdags då eftersom jag inte har skrivit sen dess... Då hade jag iaf lite mys hos min syster, vi bakade en äppelpaj och kollade på tv. I fredags lunchade jag med Jenny, gymmade med Emma, fixade middag åt Johanna som hade jobbat hela dagen och hade vinkväll som sen slutade hos Sara och efter vi hade varit hos Sara så hamnade vi på Ice! En lyckad kväll! Igår åkte jag och Clara till Stockholm för att julhandla, jag kom hem med två grejer till mig själv haha... När vi kom hem åkte vi till Clara och spelade sällskapsspel och spelade pingis å lite så, hur bra dag och kväll som helst! Det var min helg det.




/J 

Jobb 12-18

Goddagens,
har lunch på jobbet nu och ikväll väntar en rejäl myskväll! Mer om min braiga helg i nästa inlägg!
Puss.


/J 

Julbord med jobbet

Igår kväll var jag på julbord i Uppsala med jobbet. Vet ni vart? Jo, Wallmans igen! Men trotts att jag hade sett allt en gång innan så var det lika bra ändå. Jag hade en rolig kväll och jag hade gärna stannat kvar på saluhallen längre! När vi var i Östhammar igen gick jag med till Glen Miller innan jag åkte hem. Men där var det rätt segt så stannade bara någon timme. Jag gick inte och lade mig och sov för än kl. 3 så imorse sov jag länge! Nu har jag precis ätit frukost, snart åker jag på fotbollsträning. ;)


Puss/M

Story of my life

Igår kväll kom Victor hit! :) Jag trodde att han inte skulle kunna det pga Sven, så jag blev jätteglad när han gjorde det till slut! Vi låg i soffan på övervåningen och kollade på finalen på idol, samtidigt som vi åt chips med dipp hela kvällen. Victor somnade dock innan klockan 10, haha. Förresten, ofta Kevin vann? Det trodde jag verkligen inte att han skulle göra!

Imorse åkte Victor på träning medans jag har haft en lugn morgon i tv-soffan. Jag, mamma och pappa kollade på programmet I used to be fat. Helt otroligt vad man kan gå ner i vikt om man får rätt hjälp! Nej nu ska jag fixa mig inför kvällens julbord med personalen på Konsum!

Känner igen mig lite faktiskt! ;)

Puss/M

Gym

Hejhej! Igår jobbade jag till kl.16 och sen så hade jag träning senare på kvällen med fotbollslaget. När jag kom hem så låg jag och kollade på tv till närmare 12. Jag var ju ledig idag så då spelade det ingen roll hur länge jag var vaken! 
Idag har jag gymmat med mamma. Jag körde först 2km intervallträning på bandet som uppvärmning och efter det armar och bål. Det blev en hel del ben på träningen igår så då hoppade jag det idag! ;)


Puss/M

Jobb 10-19

Goddagens,
sitter på jobbet och har lunch nu. Ikväll har jag inga planer alls, är ju ledig imorgon så nåt kanske man hittar på! 
Puss.

Bild från 2006(?) på mig å min babe. HAHA

/J 


Onsdag

Hejsan,
idag har jag myst med Svärdan hela dagen, så mys å babbla massor! Åkte till Mimmi för att käka tacos och umgås lite. En bra dag. 
Nu sitter jag och kollar på PH i Saras lägenhet, sover här inatt. Imorgon väntar jobb,
puss. 



/J 

Kan inte låta bli...

Idag jobbar jag 12-21, alltså så är hela dagen förstörd kan man säga. När jag kommer hem så ska jag ta mig en dusch, göra ordning en kopp te och några fiberrostmackor med apelsinmarmelad och kolla på Paradise hotel! Egentligen så hatar jag sånna där personer, egotrippade bratz som tror att dom är nått... Men jag kan ändå inte låta bli att kolla, hehe.
 
Två bilder till från lördagens utgång:
Puss/M

Mysigt

Idag när jag kom hem från jobbet så hade mamma satt upp min julstjärna i rummet, så nu lyser det så rött och fint i mitt fönster. Visst är det mysigt när man ser hur det lyser överallt, både inne i husen och ute i trädgårdarna? Lite snö som saknas bara och sen är julkänslan på topp!
Puss/M

Tisdag

Hejsan, 
jag såg att jag inte hade bloggat sen i fredags nu så jag berättar lite vad som har hänt under de dagarna. 

Lördag: sista jobbpasset på Hemtex och sen en väldigt rolig utgång på Ice!!
Söndag: tränade, gick på skyltsöndagen och hade sen adventsmys på Ringvägen med lite Johan Falk och glögg.
Måndag: jobb på Cervera, gymmade med Emma och hade sleepover hos Johanna. 

Idag har vi bara slappat, ikväll ska jag kolla på innebandy, ha träning och åka på premiär-runda med Jenny som tog körkort igår!! Grattis igen gumman!!! 




/J 

Full fart

Idag är det jobb och träning som står på schemat! Full fart hela dagen alltså. ;)



Puss/M

Bingolotto

Det råkar inte vara så att någon tänkt spela Bingolotto på uppesittarkvällen och inte har köpt några lotter än? Isf är det bara att höra av sig till mig eller skriva en kommentar, så skulle jag bli överlycklig! Jag håller nämligen på att sälja sånna med fotbollslaget just nu. :)

Puss/M


Österby

Nu på kvällen efter att ha ätit middag med Matilda och barnen, tog jag bilen till Victor. Man får ju passa på när man har en ledig kväll från jobb och träningar! Och jag hade inte sett honom på en vecka heller så jag saknade honom lite... ❤️

Jag berättade ju aldrig om hur det var i lördags och sen så har ni inte fått se några bilder! Jag kan ju kortfattat säga att jag hade en riktigt rolig kväll! Här har ni några av bilderna som togs. :D



Puss/M

Nya gardiner uppe

Bra jobbigt när man sytt upp två par gardiner och sen när man är klar så ser man att dom fortfarande är för långa! Jag som hade strykt dom och gjort rent fönstret och kände mig så duktig. Nu får det helt enkelt se ut som de gör för jag tänker inte göra om allt!


Puss/M

Outfit-bild från gårdagens utgång

 
Puss/M
 

RSS 2.0