MÅNDAG 31/8

Tjenare,
i natt vaknade jag mitt i natten av att jag typ hade andnöd, nej men nästan i allafall. Min näsa var igen täppt! Men sen när jag vaknade så tog jag mig ur sängen och tvingade mig själv till skolan. Min syster stannade hemma pga samma sak men jag klara det! I skolan började vi med mentorstid och sen hade vi idrott som jag faktiskt var med på fast jag var sjuk... Till lunch vr det äckliga chicky bits. Sen hade vi svenska och då läste vi högt, det var då jag insåg att det inte gick längre så jag tog moppen och åkte hem.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film, vilken det blir vet jag inte men jag kanske somnar till lite förhoppningsvis ;)
Vi hörs!

/J



SÖNDAG 30/8

Hej,
just nu sitter jag här och lyssnar på massa bra musik :)
Hela helgen har vart kanon! Jag kan ju berätta lite kort om den...
Fredag: jag och Louise gick till dagis och fixa praoplats, vi var ett tag, på kvällen kollade vi på HÖFF A, efter det hyrde vi en skräckfilm + att vi kollade på Män som hatar kvinnor.
Lördag: jag, Louise, Mickan, Jesper, Emma och Linda var i gimo och kollade på när syster sjöng på torgfesten :) Efter det tog jag, Louise, Sara och Sofia en sväng med mopparna. Sen åkte jag hem till Louise, vi kollade på film och sen gick vi och la oss, eller ja vi låg och smsa "ett tag" ;)
Söndag: jag och Louise vaknade vid 11.00 ungefär då åt vi frukost, Louise städade lite medans jag satt vid datan ;) Sedan åkte vi hem till mig och åt lunch. Efter det var jag tvungen att packa eftersom det var match hemma mot tierp, det gick ganska bra 1-1!
När jag kom hem var farfar och Viola här för dom hade vi bjudit på middag, oxfilè med potatis, MUMS!!
Det var min helg, kanske den bästa på länge :)
Nu ska jag nog gå och sova, skola imorgon ju :O Jaja klockan är bara 22.03 men jag måste ju sova ut ;)
Vi hörs!

/J


TORSDAG 27/8

Hallå där,
nu har det vart dålig uppdatering några dagar... Men nu är jag här ;)
Jag sitter just nu på min farmors balkong och ska snart äta. Är inne på bilddagboken men jag har kollat klart på allas bilder så nu ska jag nog logga in på facebook också ;)
Idag har klassen vart på Rävsten och vi har slagit gräs med lie som de gjorde förr i tiden. Jag kommer säkert bli med i UNT imorgon också, "reporten" fråga allafall vad jag hette... Men vi får väl se imorgon ;)
Nu ska jag äta mat, vi hörs!

/J


MÅNDAG 24/8


Den sista bilden på oss tillsammans, togs ca 1 timme innan hon tog sitt sista andetag. <3

Hejsan,
idag har det vart den klart värsta dagen i mitt liv! Vi tog bort våran hund, Clura.
Hon var 9 år. Hon hade en sjukdom (EPI) som bara blev sämre nu mot slutet, hon hade också problem med höfterna så hon hade ont varje dag... Vi gjorde det bästa för henne, ja det var hemskt men som sagt så var det det bästa för henne.
Mår dåligt nu, får se hur det är imorgon... Hoppas på mycket bättre imorgon!
Nu ska jag sova och försöka inte tänka allt för mycket på det här.
Godnatt <3

/J

SÖNDAG 23/8

Hej,
idag har det varit en kanon dag! jag vakna upp hemma hos Mikalea, och vi åt en smarrig frukost. Efter det kom jag på att jag har brist på skor, så jag fråga Mickan om hon inte hade lust att ta bussen in till uppsala med mig, och hon sa ja! :D
Så vi fixade oss och sen tog vi bussen in till gränby, vi gick direkt in på Åhlens eftersom båda hade "glömt" parfym... Jag skulle ta min favorit (Jessica Simsson-Fantasy) men den var slut så jag tog av Naomi Cambell istället :)
Vi gick in på Stadium och där hitta jag ett par vita tygskor som va snygga, 199 kr. så jag tog dom!
Jag hade tänkt att jag skulle köpa en jacka men jag hitta ingen som passa (enligt mamma är jag lite petiig) hihi.
Mitt köp för dagen blev: skor 199kr, hårspray 42.50kr och lösgodis 27kr ;) Det blev lagom tycker jag, ska in någon annan dag med mamma (när hon betalar) tihi, och köpa mig en jacka och en lampa från IKEA.
Nu är klockan endast 22.08 och jag ska faktiskt gå och sova ;) vi hörs!

/J


20/8-09


Den första veckan har nu gått,nästan :P hehe
Imorgan ska brännbollstuneringen fortsätta,så det ska bli kul. :)
Vi får hoppas att vädret blir lika bra imorgon som idag.
Å juste imorgon ska vi ju få fil till lunch! Toppen......-_-

puss/M

TORSDAG 19/8


Färgade håret igår kväll, lite mörkt kanske det blev men det får jag leva med ;)

Tjenare,
jag har inte så mycket att skriva om idag... Det var en helt vanlig dag i skolan helt enkelt!
Lektionerna rulla på och rasterna med.
När jag kom hem fick jag höra det jag har väntat på i en vecka ca. och nu fick jag höra det, det var inte kul men min familj är tvungen. Jag kanske skriver om några dagar vad det är för nåt som har hänt, är inte så sugen på att berätta just nu...
Ha det bra!

/J

En bild som togs på avslutningen,när vi hade ett helt sommarlov framför oss. :)


TISDAG 18/8 - första dagen i årskurs 9!


Med bilden vill jag bara påpeka att jag tänkte färga håret mörkare :)

Tja alla glada människor,
jag vaknade kl. 06.30 imorse av det hemska ljudet från väckarklockan. Samtidigt som jag kom på att det var den första skoldagen i årskurs 9!  Jag och Sara fixade oss och sedan tog vi mopparna till skolan...
När vi kom fram mötte jag Mickan det första jag gjorde och det var trevligt ;)
Vi gick upp till klassrummet och då sa Mona (läraren) att vi skulle få en ny kille i klassen, det är ju alltid kul! Och sen sa hon vad han hette, Mattis... En gammal klass kompis till mig som hade flyttat tillbaka så det var ju kul.
Men sen kom det värsta jag och alla mina klass kompisar kunde höra! Vi ska tydligen sluta 15.20 varje dag i resten av 9an!!! Men som tur var kanske Mona kunde ändra så vi kunde sluta 15.00 på fredagar i allafall...
Men när vi fick lunch rast så kollade jag, Elin och Mickan på schemat och då såg vi att vi hade 2,5 timmars hål! Så då ringde jag min pappa och frågade om han kunde hämta oss, och det gjorde han!
Vi spelade yatsy och bakade kladdkaka, MUMS!
Efter att vi hade slutat 15.20 när jag skulle åka hem så kom jag på att Sara hade mina nycklar, så jag ringde min kära syster som kom med hennes moppe i spöregnet och lämnade mina nycklar, TACK SYSTER!
Nu sitter jag hemma och mamma skriker att jag ska komma ner så jag får väl sluta skriva då, vi hörs!

/J

MÅNDAG 17/8

Tjena,
klockan är nu 12.14 och jag sitter och kollar på Nära och kära. Det är en film man kan se många gånger, älskar sånna filmer! Jah har nyss vart till apoteket och köpt mig lite tuggummi, hih. Jag, Louise och min syster blev väckta av pappa 8.00 imorse! Men vi somnade om och blev väckta igen 9.00 pga att det är skola imorgon,  HELT SJUKT! Man har ju saknat alla kompisar men ändå, fy och usch och blä!
Igår på kvällen åkte jag, Louise och Sara till IP för att kolla på när B-laget spelade match mot Almo... Efter det hängde Sofia med på en sväng med mopparna, vi fick sällskap av några "moppe pojkar" :P
Sen hyrde vi The strangers - FY FAN, säger jag bara FY FAN vilken läskig film! Helt klart den läskigaste jag har sett i hela mitt liv!!! Vi sova alla i mitt rum efter det, jag och Sara delade säng! Hahah.
Ikväll blir det kanske träning, just nu har jag jäkligt ont i huvet men det går förhoppningsvis över till ikväll :)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs!

/ J

LAGET - ARSENAL


fotbollens dag

Igår var jag ,Jenny & Linda på bio.
Vi var på filmen The Proposal :) Den var riktigt bra tycker jag.

Senare gick vi ner till IP(där det var fest),det var ju fotbollens dag ;D
Juste jag ,Jenny & Linda var ju tränare till ett lag som kom 3:a.

LAGET:D :    Linn
                       Aron
                       Fredrik
                       Albin
                       Emil
                      Danne    
                      Simon
                      Dante
                      Evelina

Vi tog oss igenom dagen utan  någon förlust ! :)


/ M

FREDAG 14/8

Tjenixen,
nu ligger jag i min säng och laddar inför fotbollensdag imorgon :)
Idag har jag vart med Mickan och Linda, vi spelade yatsy nästan hela tiden! Det gick väl sådär för min del men kul var det ;)
På kvällen kollade jag och Linda på när damerna spelade match, VINST med 1-0!!! Efter det åkte vi till coop och köpte oss lite natur godis. Vi satt oss direkt framför teven och värmde oss för det var ju så j***a kallt! Vi kollade på lite olika program, men efter ungefär 1 timme var Linda tvungen att åka hem :/
Så då la jag mig här på sängen och skrev några rader om min dag ;)
Klockan är nu 23.52 och jag ska sova med tanke på att jag ska gå upp 9 imorgon!
Puss och godnatt, vi hörs!

/ J

TORSDAG 13/8 - senare

Hej igen,
jag var ju bara så illa tvungen att skriva att jag har fått en ny mobil idag! C902... Lika som min mamma fast en svart, och den mycket bättre än min gamla W910i. Fast jag har ju bara haft den i en kvart typ men men, den verkar bra om man ska skriva så istället ;)
Ikväll är planerna att jag och familjen ska åka till Gimo för att äta middag med några kompisar där, kul blir det!
Det blev ändrade planer angående matchen imorgon, Peter(tränaren) hade hört att jag skulle bli opererad vilket jag inte blev. Så då kallade han in en till spelare istället för mig, men jag får komma och heja på istället! :D
Nu ska jag gå ut och leka lite med hundarna, vi hörs!

/ J

TORSDAG 13/8

Hej hopp,
jag har precis blivit väckt av 2 st schäfrar som kom och hoppade upp i sängen,
inte den bästa väckningen men jag vakna ju i allafall!
Jag har ju fått inflammation i lymfkörtlarna (körtelbuk, kallas det) men jag känner ingenting idag, helt otroligt!
Och det bästa med det är att jag kan vara med på matchen imorgon, hemma mot gimo med damerna.
Just nu sitter jag och kollar på ett program som handlar om en familj som har fått 5-llingar! Det är ganska kul faktiskt :)
Idag ska jag inte göra så mycket, jo jag ska sälja tips! Jag har inte sålt ett enda och jag ska ha sålt 5 st tills imorgon, NÅGON SOM VILL KÖPA???
Nej nu ska jag kila och klä på mig, vi hörs!

/ J


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0