Öregrund ikväll!

Nu strax åker jag till Victor på Gräsö. Ikväll kommer Linda och Victor över och grillar och efter det drar vi till Öregrund och kollar på Petter! Synd bara att vädret är piss just nu... Men det ska nog bli kul ändå! :)
Puss/M


Helgen

Hejsan,
fredagen slutade i en Jenkare heeela kvällen, var riktigt kul!! I lördags jobbade jag och agerade fyllechaffis på kvällen. Jobb igår också och även då var jag fyllechaffis. Idag har jag jobbat och tränat (!!!) för första gången på 3 månader, U N D E R B A R T! Knät pajjade bara en gång annars gick det ganska bra faktiskt!
Imorgon ska jag också jobba sen efter det ska jag till Öltältet i Öregrund med fina tjejer.
Puss.

/J

https://cdn1.cdnme.se/1311742/6-3/pic_51f6eca8ddf2b329c688957c.jpg" class="image">


Slänger in ett inlägg lite snabbt!

Hej! Nu åker jag strax iväg på träning, men tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt innan.
Igår kväll kom Victor hit, så idag har jag mest chillat framför tven och så med honom. Vi tog även en lång sovmorgon på morgonen och åt en sen frukost, jag gjorde till och med scones!
 
Imorgon åker jag till Gräsö, där jag kommer tillbringa ganska mycket tid den här veckan!
 
 
Puss/M

Röd näsa

Hej på er, nu är jag hemma igen! Vi har varit på Vässarö hela helgen så nu är min näsa röd kan man säga. ;) De här dagarna har vi mest njutit av vädret och att vi äntligen kommit ut med båten. Några vänner till familjen kom även ut med sin båt så vi fick lite sällskap sista dygnet. Vägen hem tog nästan 3 timmar eftersom vi var tvungna att bogsera deras båt halva vägen, men nu är vi hemma iaf!

Puss/M


Fyra bilder från igår

/J


Fredag!

Hej hej,
idag är set fredag, asbra väder och jag är ledig! Det värsta är väl att jag sitter på en buss och ska göra det i två timmar nu, så typiskt mig. Kommer verkligen vara blekast i sommar... Gårdagen med Emma var supermysig, jag handla jättemycket saker!! (Kanske lite för mycket). Vi kollade på bio också, Grown ups 2, hur bra som helst!! Rekommenderas starkt! Efter bion åkte jag till Richard och var med han, vi åkte till hans bror och kollade på film och mös med kattungarna!! Så söta.
Idag ska jag kolla fixa lite i lillstugan sen mysa med Johanna, jobb imorgon.
Puss.

/J


Åker ut på sjön

Nu åker jag ut med båten på sjön tillsammans med mina föräldrar, kommer hem på söndag någon gång. Alltså kommer inte jag vara särskilt aktiv här på bloggen i helgen!
Puss/M


Inte mycket att klaga på

Har först haft en riktigt skön dag vid vattnet, sedan åkte båten äntligen i och nu kom jag precis hem från en uppfriskande fotbollsträning med ett härligt lag. Det finns inte mycket att klaga på för tillfället, förutom att jag saknar min pojkvän en aning! Hade som plan att åka till honom imorgon. Men nu ska vi lite oplanerat åka ut på sjön då vilket antagligen inte kommer hända nått mer i sommar, så då vill jag ju följa med ut liksom...

Puss/M


Popcorn

Det blev en sväng ner till Hargshamns badplats igår i alla fall. Det var 17 grader i vattnet där vilket jag egentligen tycker är lite kallt, men jag tog mig ett dopp ändå! Idag blir det en tur ner till Hargshamn igen eftersom det är så himla bra väder idag också!

Igår hade jag laddat upp med popcorn inför fotbollen och allt. (Skulle göra ett inlägg innan matchen igår, men det gick inte...) Tyvärr slutade matchen med en förlust till Sverige vilket var riktigt synd för jag tycker inte Tyskland var bättre direkt... Sverige hade inte turen på sin sida helt enkelt!
Puss/M


Onsdag

Hej!
Sitter på bussen hem efter en jobbdag. Imorgon och på fredag är jag ledig!! Så otroligt skönt. Ikväll ska jag titta på fotboll, HEJA SVERIGE!! Och imorgon ska jag till sjukgymnasten och efter det blir det Uppsala med Emma, shopping och eventuellt bio står på schemat!
Puss.

/J


Nej nu ska jag ut och sola!

Jag och mamma hade tänkt åka ner och bada idag, men det är lite för kallt i luften nu kände vi! Så det får bli till att sola på altanen idag istället.
Min jumpsuite fick komma ut ur garderoben idag också, det var länge sedan!
Puss/M


"Hitta Doris"

Fick reda på först igår att det ska bli en uppföljare på filmen Hitta Nemo! ;o Jag kollade på en repris av Ellen DeGeneres program från typ april och då berättade hon att den skulle heta Hitta Doris och att den kommer ut 2015. (Det är Ellen som gör rösten till Doris.) Hur har jag kunnat missa detta, Hitta Nemo är ju världens bästa film! Synd att det är ett tag kvar bara... ;)
Puss/M


Nu så!

Nu har vi fått hem pappas gamla "jobb-bil", besiktigad och klar, så nu kan jag komma igång med övningskörningen på allvar! Innan har det mest blivit automat, men nu har vi en bil med växel. Sen när (om) jag får körkort så kommer jag få köra runt med den här snyggingen. ;)

Vi har precis tagit en sväng i Östhammar, uträttade några ärenden när vi ändå var i farten också.
Puss/M


Jobb jobb jobb

Halloj,
sitter på jobbet och har lunch, var så jäääkla hungrig, har inte ätit på flera timmar!! Började ju 8 imorse och då äter jag liksom frukost vid halv 7 om inte ännu tidigare... Ikväll ska jag umgås med Johanna,
Puss.

/J


Skönt med lite träning efter helgen!

Kom precis hem från den första "seriösa" fotbollsträningen efter uppehållet. Den gick väldigt snabbt vilket betyder att det var kul och att det var full fart hela tiden! Känns skönt att man fick sig lite träning nu efter helgen!

Idag vaknade jag upp på Gräsö i Victors sommarstuga. Vi satt och sola ett tag nere vid vattnet, kollade tv och sköt lite med deras luftgevär. Jag är bra på det egentligen, det är bara det att jag inte orkar hålla upp det utan att skaka i armen! Haha, jag får träna upp mina armmuskler tror jag. ;)
Puss/M


Måndag

Hej hej,
nu är jag hemma i Sverige igen efter en sjukt mysig/rolig/galen/asbra helg i Mariehamn! I lördags förfestade vi med massor av finnar, förstog inte allt för mycket av vad de sa ibland men det var kul! Sen hängde vi i Stadsparken och efter det in på Rock off där Oskar Linnros spelade, han var sjukt bra!! Kvällen avslutades på en krog som kallades Arken och sen la vi oss i bilen och sooov. Igår låg vi och segade hela dagen tills vi tog bilen och båten hem till Sverige igen. Tack för den här helgen bästavän <3
Idag har jag jobbat och nu kom jag precis hem från träningen, ikväll ska jag bara sova, börjar 8 imorgon!!
Puss.

/J


Känns lite ensamt

Helt otroligt! Jag åkte buss hela vägen från Marka till Österby på bara drygt en timme, på en lördag dessutom! Det är inte ofta det brukar passa så bra med bussarna om man säger så.

När jag kom fram till Österby så gick jag först ner till Grillen och träffade Victor som jobbade. Han bjöd på en glass och sen fick jag hans hemnyckel så jag inte behövde vänta på Grillen tills han slutar. Nu ligger jag nyduschad i Victors säng under hans fina prinsessnät och kollar på tv. Helt okej men jag tycker Victor kan komma hem snart för det känns lite ensamt!
Puss/M


Soffpotatis

Gårdagens utgång var jätterolig! Det var så himla kul att träffa Anna också för vi har inte sett varandra på evigheter! Först var vi hemma hos mig och sen åkte vi till Hummel!

Idag har jag bott framför tv kan man säga men nu åker jag till Victor snart. ;)
Puss/M


Lördag

Halloj!
Gårdagen var sjuukt bra! Vi förade lite hemma hos Alex och sen satt vi i en jättemysig park. Efter det gick vi in på Rock off där det var mycket folk och bra musik! Ansiktet var bäst!
Nu har vi precis duschat och ska snart ner på stan och käka nånting. Ikväll taggar vi om för ännu en kväll här i Mariehamn!
Puss.

/J


Den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge.

Snart kommer min gamla barndomsvän hit och den här kvällen ska bli så himla bra!
Puss/M


Slutjobbat!

Idag jobbade jag min sista dag i Börstil för i sommar! Riktigt skönt! Kommer inte sakna det alls, eller jo jag kommer sakna min jobbarkompis faktiskt...

Nu har jag duschat och målat naglarna, ikväll blir det utgång med en saknad vän!
Puss/M


Första natten!

Godmorgon,
nu är vi anlänt till Mariehamn och sovit första natten, hur mysigt som helst och jag sov faktiskt bra! När vi kom igår gick vi till centrum och kollade lite, vi käkade middag på kebabhouse och sen gick vi tillbaka och la vi oss i bilen och kollade på film.
Ikväll börjar festivalen och artisterna idag är bland andra Ansiktet och Top Cats. Imorgon står Zara Larsson och Oskar Linnros på scen! Nu ska vi ut och äta lite brunch.
Puss. (Det går inte att ladda upp bilder så ni får överleva utan)

/J


Godmorgon!

/M


Tagga Åland!!

Halloj!
Ligger i sängen med Johanna efter en heldag på jobbet. Vi har packat och grejat inför imorgon (idag) då vi åker till Åland! Vi ska vara där till på söndag och vi kommer att gå på en festival som heter Rock off, massa artister och party, ska bli riktigt kul!! Fast det bästa med resan är väl att vi ska sova i bilen, så himla mysigt!! Hihi. Vi kanske får tag på wifi så håll utkik efter inlägg ;)
Puss.

/J


Humöret på topp igen!

Mina planer för på fredag kraschade för ett tag sedan och det såg inte ljust ut ett tag... Men nu efter mycket tvivel så kommer den här fredagen bli asbra i alla fall! Nu är mitt humör på topp igen! :D
Puss/M


Mellanmål

Mellanmål efter jobbet, fil och flingor och ett avsnitt "the real housewives of orange county"!
Puss/M


Jobb(ig)dag

Nu har jag gjort mig förtjänt av att lägga mig i soffan och kolla på fotbollen! Först en heldag med jobb på kyrkogården och sedan mer jobb här hemma. Idag var det dags att ta in hö, så nu har jag stått på en kärra och lastat höbalar i över en timme också. Jag kommer antagligen sova bra inatt skulle jag gissa! ;)
Puss/M


Hungrig

Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att äta eftersom jag var jättehungrig! Jag öppnade kylskåpet och hittade skagenröra och en avokado så jag tänkte att det nog skulle vara gott tillsammans vilket det visade sig att det också var! En avokadohalva med en klick skagenröra, gott och väldigt mättande. ;)
Puss/M


Det tar sig!!

/J


Oops...

Kom precis på att ni inte har fått sett alla mina bilder från Barcelona och inte heller från studenten... ILLA!! Men jag lovar att de kommer någon gång i framtiden!

/J

Bild som togs efter att jag fått mitt stipendium, säger som Mickan: det var ju inte den snyggaste bilden...


Måndag

Halloj,
idag har jag jobbar, ganska otippat... Nu är jag hemma och är på raggarrunda i Öregrund just nu med Sara och Melinda sen tar vi en sväng till Danne, när jag kommer hem blir det nog filmtittande.
Puss.

/J


Någonting runt handleden

Någonting som jag tycker kan göra en hel outfit är smycken. Speciellt så gillar jag att pryda handleden med något, en klocka eller ett armband! Armband har jag mycket av och de flesta är av silver vilket är lätt att matcha till princip allt, och fint är det också! Klockor har jag inte så många, men det är också riktigt snyggt tycker jag. Några enkla kläder kan lätt lyftas med något snyggt runt handleden!

Här är lite snyggt som jag hittade på Nelly! (Som ni kanske har upptäckt så gillar jag Nelly.com ;))

Puss/M


Instagram

Idag på jobbet föll jag för grupptrycket, Majken fick mig att skaffa instagram! Har alltid sagt att jag inte ska göra det, men va fan... Haha ;)
Puss/M


Studentbilder

En av mina lärare tog bilder på studenten och dom kom precis upp på facebook, så tänkte att jag skulle dela med mig av några här på bloggen!
 
Alla som tog emot stipendium blev fotade. Måste säga att det var lite pinsamt att stå där längst fram framför alla elever och lärare och vara med på kort, haha. Inte den snyggaste bilden men ändå. ;)
 
 
 
Min fina klass<3
 
 
Buhu :'(
 
Puss/M

Helgen slut

Nu är jag ensam igen, Victor åkte precis hem efter att ha varit här hela helgen. Igår åkte vi till Hargshamn och badade och solade några timmar. Det var jätteskönt verkligen! Vi hade med oss baguetter med skagenröra till lunch, riktigt gott. ;)
På kvällen lagade jag och Victor mat eftersom föräldrarna var borta på middag. Det blev potatisgratäng, stekt kyckling, currysås och sallad. Efter maten tog vi en promenad med Chico innan vi kollade på fotbollen. Blev en lång kväll framför tven igår innan vi gick och sov!
Puss/M


Lördag

Hej hej,
ligger i sängen nu efter en heldag på jobbet.när jag kom hem kollade jag på fotbollen med Johanna, så härligt med vinst!! Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon ska jag jobba och tvätta bilen,
puss.

/J


<3 saknar er

Bästa klassen, Hp10.

/J


Tredje veckan gjord!

Asså klockan är bara halv elva och jag är redan jättetrött! Men jag gick ju upp klockan sex imorse så det är väll inte så konstigt kanske... Nu har jag jobbat tre veckor så jag har bara en kvar!!

Idag solade jag när jag kom hem. Inte för att jag tror att det ger särskilt mycket vid halv fyra, men man kan ju inte låta bli när det är så fint väder! Öm i armen är jag också efter att ha tagit en spruta igår, usch.

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppas jag på att min pojkvän dyker upp!
Puss/M


Dör av värme

Hejsan,
811an måste ha något problem... Idag är det hur varmt som helst och de har inge fläktarna igång på bussen!! Jag kommer dö av syrebrist snart! Plus att den åkte 3 min tidigare...
Jaja, det är iaf fredag idag och jag är påväg hem från jobbet, ikväll ska jag grilla med familjen och hänga med Johanna, jobb imorgon.
Puss.

/J


Lite om Grönan

Jag har ju glömt att berätta om när vi var på Grönan! Jag hade så sjukt kul hela dagen och vädret hade inte kunnat bli bättre! Jag åkte frittfall!!! Första gången för mig och shit va de killade i magen! Haha... Tänkte faktiskt åka Eclipse (den nya slänggungan 121 m upp i luften) men det var sån jäkla kö så det blev inge av med det!
Det var sommarkrysset också, vi kollade bara på när Robin sjöng sen åkte vi hem. Jag hade världens bästa dag med bästa människorna.

/J


Bilder från veckan

/J


Jobb jobb jobb

Hejsan,
sitter på jobbet nu och har rast, jag ska jobba varje dag fram till onsdag nu och jobbar till stängning nästan varje gång, kämpaaa. Jag har inte bloggat allt för mycket de senaste dagarna så jag tänkte skriva lite kort om vad jag har gjort. Bilder kommer när jag är hemma!

Söndag: åkte till stan mitt i natten och körde en drive-in på donken med Mathilda och Matilde
Måndag: var till sjukgymnasten, sen umgicks jag med Mathilda och Matilde och på kvällen kollade jag på träningen
Tisdag: jobbade
Onsdag: spelade minigolf med Sara och sen kollade vi på fotbollen på kvällen

/J


Dagens höjdpunkt!

Både jag och min jobbarkompis Majken har kommit överäns om att lunchen är höjdpunkten på hela dagen! Idag har jag rester från gårdagens middag, chicken tikka. Det är jättejättegott så nu ska jag njuta!
Det finns färdig kryddmix att köpa, så det är inte jätteavancerat att göra. :)
Puss/M

Godnatt

Efter lite intervallträning, en skön dusch och fotbollstittande nu på kvällen, så lägger jag mig i sängen för att sova. Ingen risk att jag inte kommer somna! Godnatt.
 
 
Puss/M

Jeans shorts

Det mest användbara plagget på sommaren är väl nästan ett par jeansshorts? Det är något som är bekvämt (för det mesta) och passar till mycket!
 
Jag kollade runt på nelly.se och hittade lite snyggt där:
Puss/M

Passar på

Är lite segt på jobbet för tillfället så passar på att blogga lite. Idag är vädret inge vidare men det är bara att jobba på. Lite skönt att det inte är soligt och varmt för då missar man inget på stranden liksom. ;)

Jag hade sällskap i sängen av Chico igår kväll tills föräldrarna kom hem. Mysigt, men trångt! ;)
Puss/M


Sallad

Eftersom det bara är jag och Matilda hemma idag så gjorde jag mat nyss. Inget märkvärdigt, pastasallad och rostbiff, men det blev gott!
Mina favoriter när det gäller sallad är att ha i majs och fetaost, finns det så är jag nöjd liksom. Det gör salladen mer "matig". Den italienska salladskryddan är också god att ha i sallad tycker jag. Sedan istället för någon onyttig salladsdressing så duger turkisk yoghurt utmärkt! ;)

Puss/M


Man ska väll inte klaga!

Idag har det varit en riktigt solig och varm dag på jobbet kan man säga! Men man ska väl inte klaga på att man får jobba ute när det är fint väder, finns dom som tvingas sitta inne. Men jag måste ju säga att en dag på stranden hade suttit fint!
Puss/M


Jobb!

 
Bild från lördagens utgång.
Puss/M

En toppenkväll!

Hejhej! Gårdagen var så himla kul, en riktigt lyckad kväll! Jag och Tova åkte till Louise vid halv sex. Hemma hos henne grillade vi och hade "tjejsnack" och sedan åkte vi in till Uppsala vid niotiden. Kan ju säga att vi ägde dansgolvet på Saluhallen hela kvällen! Efter en sjukt rolig utgång åkte jag hem till Victor och sov hos honom. Snacka om att han var gullig när han kom och hämtade mig vid bussen, han hade gjort mackor till mig eftersom jag var hungrig! Kan tala om att det var dom godaste mackorna jag ätit på länge!
 
Idag var jag och Victor och badade en snabbis och sedan så kollade vi på filmen "Röjar Ralf". Barnfilmer är så himla roliga att kolla på!
 
Kvällens outfit:
 
 
 
 
 
 
 
 (Dom 3 sista bilderna snodde jag från Tova och Louise)
 Puss/M
 

Öregrund

Hej,
kom hem från en dag på jobbet för ett tag sen. Jag kommer vara blekast i stan efter denna sommar, har lyckats jobba varje gång det är as bra väder...
Nu är jag på klipporna i Öregrund med en fin vän och bara lever livet. Ikväll blir det raggarrunda och nattbad.
Puss på denna braiga dag.

/J

Går på diet ;)


Utgång

Har haft ett mysigt dygn på Gräsö, men är nu hemma igen. I väntan på färjan hem så åt jag min första mjukglass för i år och den satt bra u värmen!

I kväll ska jag grilla och så med Louise och Tova och sen åker vi in till Uppsala och går ut på krogen! Det ska bli jättekul!
Puss/M


Gröna Lund!

Godmorgon!
Nu åker jag och min syster och mötet några fina människor i Uppsala sen åker vi till Gröna Lund!!
Puss.

/J


Fredag❤

Nu är det äntligen fredag och om några timmar slutar jag jobba för den hör veckan. Efter jobbet åker jag hem och duschar och efter det åker jag till Gräsö och får träffa min efterlängtade pojkvän igen!❤

Puss/M

Bild från Öregrund igår:


Hemma!

Hejsan,
nu är jag hemma från några underbara dagar på Rävsten. Vi solade, badade, fiskade och bara mös helt enkelt, det fanns inget vatten i kran så vi fick verkligen leva vildmarksliv ;) Haha.
Jag har tagit massa bilder och de kommer upp någon gång i framtiden,
puss.

/J

https://cdn2.cdnme.se/1311742/6-3/pic_51d5a0669606ee37fef78cac.jpg" class="image">


Öregrund

Jag, mamma och pappa ska åka till Öregrund snart för att äta ute och ha det mysigt! Övningköra lite får jag alltså göra idag också, lika bra om vi ändå ska åka någonstans ju. Apropå att köra, så fick jag köra åkgräsklippare idag. Det var första gången men jag fick in snitsen ändå tyckte jag! Bra mycket bättre att åka än att gå runt och knuffa på en gågräsklippare som jag fick göra hela dagen i tisdags!
Puss/M


Godmorgon

God morgon! Havregrynsgröten står i micron och om en halvtimme tar jag moppen till jobbet. Snart helg Mikaela!
Puss/M


Inte roligare en så

Mina dagar ser väldigt lika ut nu när jag jobbar! Jag går upp klockan 6 (om nu inte katterna MÅSTE gå ut tjugo i), börjar sedan jobba på Börstils kyrkogård klockan 7. Jag kommer sedan hem igen ca 15.45 och då går jag raka vägen in till vardagsrummet, lägger mig i soffan och kollar på "The real housewives of orange county". Det är ett väldigt underhållande program måste jag säga.
Så här har det varit nu sedan jag började jobba förra måndagen så om jag inte bloggar om vad jag gör under dagarna så är det inte mer spännande en så här tyvärr!

Jag har nu två dagars jobb kvar den här veckan, sen väntas lite trevligheter i helgen!
Puss/M


Rävsten

Nu har kusinerna åkt och vi har haft en supermysig kväll. Imorgon bär det av till Rävsten med syster, farmor och kusinerna. Vi är borta tills på torsdag, det ska bli så himla mysigt!! Ska fiska för första gången i hela mitt liv (ja jag är 19 år och har aldrig fiskat).
Nu ska jag packa sen sova,
Puss.

/J


Sleep mode

Är riktigt trött så nu ska jag gå upp och göra katterna sällskap. Bra gulliga dom kan vara ibland! Godnatt.
Puss/M


Måndag

Hej hej,
i fredags var jag in till stan och handlade lite sen firade jag Mathilda som fyllde år och efter det kom Richard hem till mig. I lördags jobbade jag först och på kvällen var det Ken Ring, sjukt bra!! Igår slappade jag hela dagen med Johanna och idag har vi haft poolhäng. Ikväll kommer mina kusiner vi ska grilla, myyys!!
Puss.

/J

Bilder från Ken Ring


Fluffis

Idag står jobb och fotbollsträning på schemat. Jag hinner precis hem och byta om och äta lite efter jobbet, sen drar jag iväg igen!
 
Bjuder på två bilder på en nybadad, fluffig och söt Chico:
 
Puss/M
 

RSS 2.0