För lite tid♥

Imorse åkte Victor redan strax innan kl.10 vilket kändes jättetråkigt och jobbigt eftersom jag vet att jag inte kommer att få träffa honom för en det blir helg igen... Mindre en ett halvt dygn på en vecka är lite lite tid att få träffa sin pojkvän tycker jag. Men det går inte att göra så mycket åt när jag jobbar måndag-fredag och han jobbar mest på helger och kvällar. :/ Bara att gilla läget tre veckor till!
 
Så vad har jag gjort mer idag då, förutom att tycka synd om mig själv? Jo, jag har mest kollat på tv om jag ska vara ärlig, men har också fyllt vedsäckar med pappa och tvättat min moppe. Just nu sitter jag och samlar kraft inför att gå upp kl.6 imorgon för att jobba, helgen är för kort!
 
Bild från midsommarafton♥
Puss/M
 
 
 

Lite sommarkänsla här på bloggen!

Var verkligen tvungen att byta ut dom där snöflingorna vi hade som bakgrund tidigare här på bloggen! Det finns väll snyggare kanske men nu ser det lite mer somrigt ut här i alla fall!
 
Puss/M
 

Sjukt gulligt!

 
Puss/M

Sommar❤

/M


Middagsgäster

Gick upp halv 8 imorse för att åka in till Östhammar för Risk 1:an. Det hela slutade 12 och då åkte jag raka vägen hem och solade ute på vår altan. Efter att ha legat där och svettats ett tag så gick jag in och tog en dusch.
Senare ikväll kommer Victors föräldrar på middag, men Victor kommer inte för än mycket senare eftersom han jobbar... Men ska bli kul att se honom igen, har saknat honom jättemycket! Jag har inte träffat honom på en hel vecka eftersom jag har jobbat...
Puss/M


Ingen sovmorgon här inte

Nu har jag jobbat klart för den här veckan, vilket är underbart! När jag hade kommit hem från jobbet var jag och pappa och Chico ut på en springrunda. Inte varje dag jag springer med pappa inte! Efter det körde jag styrka här hemma.

Nu ska jag sova eftersom jag måste gå upp innan 8 imorgon på Risk 1:an, lite seg jag vet. ;) ingen sovmorgon den här veckan inte!
Puss/M

Blev en aning solbränd på jobbet idag. Vita axelband på ryggen är väl alltid snyggt liksom!


Torsdag

Hello,
var tvungen att tänka efter innan jag skrev den där rubriken, vet aldrig vad det är för dag längre... Igår var jag ute och sprang för första gången sen knät paja och det gick faktiskt ganska bra!! Har dock världens träningsvärk idag, överallt... Vad har jag gjort idag? Jo jag har varit med Emma och Mathilda, vi åt lite mjukglass och mös helt enkelt. Gud vad jag skriver att allt är mysigt jämt, jaja, det är ju faktiskt så. Sen på kvällen käkade vi på Stoppet och efter det flytta vi dagis! Tog en snabb sväng hem till Johanna och efter det kom Jenny och sällskapade mig. Imorgon har jag fullt upp hela dagen, mer om det senare!
Puss.

/J


Dagen

Imorse klockan sex när jag drog upp rullgardinen och såg hur det öste ner ute så hade riktigt stor lust att gå och lägga mig i sängen igen! Men det var bara att masa sig till jobbet... Som tur var så hade vi möte först på morgonen och sen efter det fick jag städa inne i kyrkan, så jag slapp vara ute i regnet. Sen på eftermiddagen så fick jag slipa en bänk också. Så det är väl de jag har gjort på jobbet idag!

Efter middagen tog jag och Matilda moppen in till Östhammar och hämtade skorna vi beställde från Nelly förra veckan. Vi passade även på att prova en av de nya Magnumglassarna som jag så länge velat prova. Den var hur god som helst och om man älskar choklad så är den ett måste!
Puss/M


Mysdag

Hej,
igår var jag in till stan på morgonen med Mathilda och Fanny, jag var till tandläkaren en sväng och sen käka vi frulle och handla lite. Sen åkte vi hem till Östhammar för att hämta upp Sara och ta partybilen till Öregrund, där sola vi på klipporna och käkade middag på Briggen, en jäkla mysdag må jag säga.
Idag har jag bara legat och titta på film, ska väl hälsa på Johanna på jobbet en sväng.
Puss.

/J


Bättre sent än aldrig!

Igår när jag kom hem från jobbet så var jag helt slut. Jag råkade somna till i soffan framför tvn... Men där fick jag inte ligga kvar länge för jag hade fotbollsträning vid sex. Fast jag kände mig helt slut i kroppen så gick det hyfsat bra på träningen ändå! Gjorde till och med alla mina armhävningar på riktigt den här gången. Inga knän här inte! Man får liksom lite extra vilja och styrka när det sitter typ ett helt herrlag och kollar i väntan på sin match, haha...

Idag vaknade jag upp med världens huvudverk så hade ingen lust alls att åka till jobbet. Men dagen flöt på och nu känner jag mig mycket piggare än vad jag gjorde igår! Jag har precis fått ett ryck och spraymålat mina två rosa tavelramar silvriga. Har bara tänkt göra det i ett år nu liksom! Men nu är det gjort iaf!
Puss/M


Sommarjobb

Nu har jag börjat mina 4 veckor som vaktmästare på Börstils kyrkogård. Har hittills vattnat gravar. Gick riktigt lätt att gå upp klockan 6 imorse vilket förvånade mig, trodde jag skulle vara helt död!
Puss/M


Mycket skit i Öregrund efter helgen

Idag gick jag upp halv 9 för att åka till Öregrund för att städa med fotbollslaget. Vi fick städa upp efter den där tillfälliga campingen som var vid Sven Persson hallen eller vad den heter. Det var riktigt mycket skräp men vi var effektiva och kunde åka hem efter drygt en timme!

När jag kom hem åt jag lunch och efter det var jag och mamma ut på en långpromenad med Chico.
/M

Här kommer två bilder från klasskvällen hos Tova:


Min midsommar

Jag hade seriöst VÄRLDENS BÄSTA midsommarafton och midsommardag!! I fredags kom det ungefär 20 st hem till mig och syrran, vi grillade, hade 5-kamp och partajade lite helt enkelt. Kvällen fortsatte i Öregrund där det var sjukt mycket folk och jag hade jättekul!! Igår fortsatte festandet. Jag, Jenny, Anna och Mathilda förade hemma hos Jenny och sen for vi mot Öregrund, det var sjukt bra drag då också trots att det var dagen efter midsommarafton! Tack alla för en väldigt lyckad midsommarhelg!!

/J


Lite bilder från veckan!

Hejsan,
tänkte bara lägga ut lite bilder från denna vecka som jag inte har lagt ut innan. Ännu en kanon vecka, är liksom hög på livet just nu.
Jag berättar om midsommar i nästa inlägg!
Puss.

/J


Så här såg min Midsommarafton ut

Min midsommarafton såg ungefär ut så här: Jag och Victor sov till 11 och gick då upp och fixade lite innan det var dags för lunch med några släktingar. Efter maten spelade vi kubb, tjejerna mot killarna och vilka vann båda gångerna tror ni? Tjejerna såklart. ;) Sen fixade jag mig fin för kvällen innan Linda, Victor och Tova kom. Vi åt grillat och hade lite party i partytältet innan vi tog en taxi till Östhammar för att sedan åka vidare till Öregrund! När vi väl var i Öregrund gick vi mest runt och pratade med folk... för det fanns det ju verkligen ingen brist på inte! Sen sov jag och Victor i hans stuga på Gräsö.
 
Lite bilder kommer här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Puss/M

Midsommar❤

Ha en bra midsommarafton allihopa! :)
Puss/M


Grattis min finaste <3

/J


Kvällens planer...

Nu på förmiddagen så var jag och mamma till Halstavik och handlade lite... Jag passade på och övningköra då också.
Har jag nu precis fixat mig inför kvällen, klassmys hos Tova som gäller. Vi ska äta upp våran klasskassa ikväll, haha ;)
Puss/M


Sommarrea

Igår kväll beställde jag och Matilda två par skor från Nelly.se. De har sommarrea där nu så man kan hitta mycket fint för halva priset! Efter att ha kollat igenom alla skor ett antal gånger så blev det dom här!
Puss/M


Simbadet

Har varit i Österby hos Victor det senaste dygnet. Igår kollade vi mest tv, kollade bland annat massa nya avsnitt av "geordie shore". Idag däremot var jag, Victor och hans syster och badade. Vi var vid Simbadet typ två timmar, riktigt skönt!
Nu när jag kom hem så tränade jag lite. Tog först en springrunda och efter det styrka. Kände mig tvingad att röra på mig lite idag eftersom jag kommer missa morgondagens träning!
 
Puss/M
 

Hinner inte med

Hejsan,
jag hinner inte blogga för 5 öre... Träffar massor av underbara människor hela dagarna om jag inte jobbar, så bloggen får lida!! Jag orkar inte berätta allt jag har gjort då jag inte har bloggat för då kommet detta inlägg bli kilometer långt... Men jag har iaf varit med mina kära vänner och planerat midsommar lite.
Idag har jag haft lunchdejt med Sofia, efter det åkte jag och syster in till stan där jag hängde med Mathilda en sväng, fick med mig två kjolar hem och när jag var i Östhammar så blev det glassmys och raggarrunda med Jenny, Anna och Emilia, en bra dag!
Imorgon ska jag umgås med Mathilda och på kvällen åker jag och syster till Carro och myser!
Puss.

/J


En lång lördag!

Igår morse gick jag upp sju på morgonen för att åka till Åland och spela match mot Mariehamn. Vi hade räknat med en stor förlust på grund av att Mariehamn har vunnit i princip alla deras matcher stort, men även med tanke på att vi bara hade en avbytare! Matchen slutade till sist med en förlust med bara 1-0 vilket nästan kändes som en vinst eftersom vi bara hade hoppats att det inte skulle bli tvåsiffrigt, haha. Vi höll emot riktigt bra så vi lämnade Åland glada trotts förlusten! :)

Vi var hemma igen vid halv nio och sen en timme senare åkte vi till Victor i Gimo och badade och så. Vi somnade inte för än närmare sex på morgonen!
Puss/M


Summerburst!!

Hej hej!
Har precis kommit hem från en GRYM helg!! I fredags åkte jag, Julia, Johanna och Mathilda till Stockholm för att gå på summerburst, och herregud, det var helt galet!! DJ:s som Alesso, Steve angello, Otto Knows, Sebastian Ingrosso (!!!) och många fler! Har dansat så mycket att jag inte ens kan gå idag och rösten är inte på topp direkt... Fick med mig en förkylning hem också.
Men detta var verkligen en upplevelse och jag ska lätt dit nästa år igen!!
Puss.

/J


Springväder

Nu är jag hemma igen efter en liten springtur på 3 km. Var verkligen ett skönt springväder måste jag säga, 17 grader och molnigt. Men jag hade riktigt tur för när jag hade kommit hem och precis stretchat klart och skulle gå in, då började det ösregna!

Idag börjar Roslagskuppen här i Östhammar så senare idag ska jag jobba på IP med Linda i ett par timmar. Sen efter det så får jag besök av Victor för tidigt imorgon bär det av till Åland!
Puss/M


Mysmiddag

Jag är hemma igen efter en riktigt god middag på Ångbåtsmagasinet i Östhammar! Blev en jättemysig kväll. :) Efter maten skjutsade vi Matilda till Norrskedika så då fick jag köra lite också. Nu kommer jag hänga i soffan resten av kvällen! ;)
Puss/M


Ut igen!

Igår efter träningen åkte jag hem till Victor och sov där. Nu väntar jag på bussen i Gimo, ska ut och äta med familjen idag igen! Nej vi brukar inte vanligtvis äta ute två dagar i veckan, men de blev så nu. Förra gången var det som en avskedsmiddag för Felicia och idag för att Matilda slutade skolan idag. Hade dock kunnat få vara lite finare väder! ;)
Puss/M


2 dagar kvar!!

Halloj,
när jag var hos sjukgymnasten imorse så fick jag massa övningar som jag ska göra, hon kunde inte säga vad det var för fel mer än att jag hade överrörliga knän... Nu hoppas jag verkligen att övningarna hjälper så ja får börja spela igen!! Jobbet rullade på, sjukt mycket att göra men då går tiden fort så det gör inget!
Nu på kvällen har jag hängt med Jempa, vi kollade på Skärgårdsdoktorn, bästa <3
Imorgon ska jag umgås med Mathilda, det skulle bli varmt imorgon så vi ska förmodligen åka och bada!
Puss.

/J

Längtar ihjäl mig till summerburst på fredag!!!!


Kinamat

Är i Östhammar med familjen och äter lite gott! /M


Blir en lång dag...

Ligger i sängen med Jullan nu, på kvällen har vi varit ut på raggarrunda med Jenny och Johanna. Nu ska vi sova, imorgon ska jag av hos sjukgymnasten kl 8!! Sen ska jag jobba 12-19, blir en lång dag!
Puss.

/J

Världens härligaste bild med världens bästa klass


De senaste dagarna...

Hejsan,
tänkte berätta vad jag har gjort de senaste dagarna.

Fredag: jobbade och sen åkte Richard med mig hem
Lördag: jobbade och på kvällen hängde jag på den nya sportbaren i Östhammar
Söndag: spelade the Sims (hihi), åt på Kina med Julia, kollade fotboll och på kvällen tog vi ÅRETS FÖRSTA DOPP! Burrrrrr!
Idag ska vi åka och käka mjukglass med Sofia och Majken sen ikväll är det träning!
Puss.

/J


Fyller på innan matchen!

Ska slänga i mig lite mat nu och sen åker jag till samlingen. Match 17.00 på IP!
Puss/M


Bilder från min student!

Det togs en hel del bilder med våran kamera på studenten, typ 200 bilder! Här är några av dom:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss/M

Tog oss ett dopp

Var nyss och tog årets första dopp (i Sverige) med Victor. Lite molnigt och så men det var skönt ändå! Nu står en kladdkaka i ugnen, mums! Ikväll sen så åker jag hem till Marka igen. Lägger kanske ut bilder från studenten då också så ni får hålla koll här på bloggen. ;)
Puss/M


Mitt livs bästa dag

Hej hej hej,
ligger i soffan nu efter gårdagen som var helt sjukt underbar!! Jag umgicks med fina personer precis hela dagen och fick jättemånga fina presenter!! TACK!!
Den här dagen blir svårslagen.

/J

Lite mobil bilder, har massor på kameran också som kommer


Match..

Hade en sjukt bra dag igår! Hade så himla kul hela kvällen, först hemma hos mig och sen på Pulz. Dansade sönder fötterna totalt! Sitter nu i en bil påväg till Rimbo, match idag!
Puss/M


Imorgon smäller det!!

Hej,
precis som Mickan så var jag på studentlunch idag, blev lite känslosamt vissa gånger men det hör väl till antar jag. Nu är jag hemma och ska fixa inför imorgon! Ikväll åker jag och sover hos Johanna med mina fina sen imorgon kl 7 är det champagne frukost hos Sofia med hela klassen sen bär det av till skolan för fotografering, massa klassmys och UTSPRING! Helt sjukt, jag för ont i magen när jag tänker på det. Efter det kommer det 45 personer hem till oss och firar sen på kvällen åker jag till Flustret! Kommer bli en bra dag.
Puss.

/J


Lärarlunch

Idag var det lärarlunch i skolan. Med andra ord en två timmars lång lunch med massa tal och spex. Våra lärare gjorde som en liten teater med massa gamla repliker och låtar och sånt från våra produktioner. Jag var så himla nära på att börja gråta när dom sjöng "resasången" från Terminal 10 på slutet!
 
Så här såg jag ut idag:
Puss/M
 

Måndag

Hej,
vet inte om ni märkte det men jag tog bort bilderna på mina kära (haha) hockeypojkar, vågade inte ha dom kvar ifall det är nån journalist som hittar dom :o Jag är så feg, haha.
Idag har jag iaf hängt med Johanna och Emma, vi skulle sola men vädret tillät det inte. Så vi käkade kebab istället, haha.
Nu ska jag städa med mamma sen sola ikväll! Studenten på onsdag!!!

/J


Igår var kameran framme en sväng

Igår när jag hade tråkigt så fotade jag lite:
 
 
 
 
 
 

 
 
 


Puss/M

New nails

Studentfin.

/J


Silvferberg, Järnkrok och Markström!!

Hej hej!
Igår hade jag seriöst världens bästa dag/kväll/natt!! Hemma hos Carro var det god mat, 5-kamp och bra människor, på kvällen åkte vi in till Gävle för att gå på Heartbreak och seriöst, jag dog. Jag pratade alltså med Silvferberg, Järnkrok och Markström (hockeyspelare för er som inte vet) den kvällen!!! Helt sjukt vad lycklig jag var. Tog värsta bilden på mig och Järnkrok men lovade honom att inte lägga ut den någonstans så ni får en bild som Carro tog på oss när vi pratade istället. Jag har liksom alltid varit typ dökär i Järnkrok också träffar jag han!! GALET! Sen fortsatte dansandet hela natten. Tack alla som gjorde min kväll!
Idag har jag käkat pizza med Johanna och fixat naglarna! Bild kommer sen.
Puss.

/J

 


Latdag

Hej! Ligger i soffan och kollar på tv, Victor åkte precis hem... Den här dagen började med en sen frukost på altanen. Nybakade scones med smör och ost! Jag har typ gjort scones en gång i mitt liv, men jag tycker jag lyckades ganska bra faktiskt. ;) Efter frukosten latade vi oss i vår nya utesoffa. Hur härligt som helst! Sen så har vi varit in till Coop och handlat lite och sedan kollat på Hobbit också. Den här dagen har i stort varit en latdag kan man säga!
Puss/M


Fredagsmys

Hej,
igår mös jag med vovven i solen hela dagen! På kvällen kollade jag på träningen samtidigt som jag blev uppäten av myggorna.
Idag fyllde min fina syssling 20 år så jag och syrran åkte till Gävle med henne och Marina och hade en jättemysig dag på stan!! Fick med mig en klänning och en tröja hem (bilder kommer).
Nu på kvällen har jag kollat fotboll och hängt med Jenny och Olivia, det var mys!!
Imorgon blir det bakluckan med finingar och sen Carros 20-års fest!!
Puss.

/J

Fick hem en klänning som jag beställde i veckan!


RSS 2.0